Віталій СК Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 10:57 #1201 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 10:57 @romaxa11, навчися ховати свої простині бредової копіпасти під спойлер.
sergkots Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 11:10 #1202 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 11:10 4 годин тому, zaHARE сказано: Принаймні на цих депутатів якісь важелі для голосування реформ знаходять. Десь прижимають,десь домовляються. А детальніше кого та як прижали?
la20 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 12:03 #1203 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 12:03 2 годин тому, romaxa11 сказано: Гарна історія походження ла, рл, захарів, років, віталіків і т. д. Насолоджуйтесь: 2 годин тому, romaxa11 сказано: Про походження твоє і твоєї свинособачої фігні. Щоб не нагружати твою психіку яка ще після загострення не відійшла. однією картинкою
romaxa11 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 12:39 #1204 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 12:39 Цей текст написав Олександр Хаврюченко (Алекс Хавр) - один з молодих і дуже талановитих істориків блогерів, який завжди притримується розважності в судженнях і глибокого аналізу, бо на відміну від ваших копіпастів і висерів, його читають поважні люди. Якщо вам його текст не зайшов, то це хороший сигнал звернутись до практикуючого психіатра з діагнозом "жертва власної пропаганди".
nickel Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 12:44 #1205 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 12:44 6 часов назад, zaHARE сказал: Я не агітую за петю, я логічно міркую. Ну ні разу не палишся. На ФБ нудить від Міхо, але ще зайду в тему про нього на Борді, може ригну нарешті - я правильно розумію твою мотивацію? Це ж як треба любити гроші, щоб жертвувати власним здоров'ям за ті 30 монет. Цитата Тому твій приклад не доречний,його можна прикласти хіба до "пачуюкожнага" або до "ваної". В 13.10.2017 в 14:46, zaHARE сказал: Сміюсь.Таке враження,що за твоїм ніком 10-ти річна дитина. Ярлики типу "порохобот","зрадофіл","кулак","куркуль","контра" ,"бандера," і т.д. вішають люди обділені інтелектом,але з поставленим голосом і неповагою до людей з іншою думкою,колись вони себе називали комісарами. Але то таке,я не ображаюсь. "Політика така політика", "Корупція - основна проблема"... В цього блядства є конкретні імена. Не треба за розмитими поняттями, ховати його ім'я, навіть якщо їси з його руки.
Натало4ка Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 12:56 #1206 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 12:56 23 годин тому, Rock сказано: так як тема про грузинsв ,то в реформованій за 9 років Саакашвілі Грузії ,, Возрастные пенсионеры в Грузии получают ежемесячно по 180 лари (порядка 72 долларов), Прожиточный минимум на октябрь 2016 года составляет 160,1 лари (порядка 64 долларов ,Правительство Грузии не собирается увеличивать пенсии в 2017 году А нічого що при Шеварднадзе вони були +/- $10?
alexvvv Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 13:18 #1207 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 13:18 21 хвилин тому, zplanetaz12 сказано: А нічого що при Шеварднадзе вони були +/- $10? Нічого собі реформи , в нас при януковичі були вищі пенсії.
snouden Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 13:24 #1208 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 13:24 26 хвилин тому, zplanetaz12 сказано: А нічого що при Шеварднадзе вони були +/- $10? О, фанатка Саакашвілі А ну поясніть мені таку річ - про яку взагалі успішність реформ можна говорити, якщо по результату держава була кинута на поталу проросійським силам? Навіть одного цього вже достатньо щоб припинити будь-які розмови про Саакашвілі і ніколи не дивитись в його сторону. Розумієте, речі якщо якісь робляться, то треба щоб був результат. Але якщо це все було заради того щоб потім сказати "який я був красівий" - тоді так.
Натало4ка Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 13:27 #1209 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 13:27 1 хвилина тому, snouden сказано: О, фанатка Саакашвілі Ви дуже помиляєтесь.
nickel Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 13:35 #1210 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 13:35 7 часов назад, zaHARE сказал: Програма не спрацювала так швидко,як обіцялось-факт,але поволі озвучені пункти виконуються-теж факт. Деякі інституції стали на порядок кращі,ніж були до того. Про армію взагалі нема мови.Її не було.А зараз вона не просто є,вона стала значно кращою. Освіта,мовні квоти,декомунізація,безвіз,згуртованість країн-лідерів щодо України,прозорро,відкриті декларації,дороги,лоукости,ріст експорту,медреформа,децентралізація,патрулька і т.д Список насправді довгий і ти це знаєш. Знаю-знаю. Ось всі пакращення нової влади в одному флаконі: Цитата Цитата Финансовый директор группы компаний Agrofusion Иван Сакаль во время инвестиционного форума рассказал о коррупции, с которой он и его коллеги столкнулись и боролись в 2015-2017 гг. Об этом сообщает ЭП. Группа компаний Agrofusion занимается выращиванием и переработкой томатов. "У нас три современных завода, мы перерабатываем 750 000 т томатов. 75% продаж томатной пасты в ЕС и 100% томатной пасты в Украине. То есть все томатные соки, кетчупы, которые есть в Украине, делаются из херсонских и николаевских томатов", - рассказал Сакаль. "Налоговая нагрузка у нас на один гектар - 9300 грн. То есть один га земли мы обрабатываем, и за это платим все виды налогов в размере 9300 грн", - говорит он. "Аналогичный показатель в АПК Украины - 800 грн. Мы уплатили налогов 205 млн грн, в стране - 25 млрд грн. Если бы все в аграрном бизнесе платили как мы, то было бы не 25 млрд грн., а 297 млрд грн. То есть бюджет недополучает 272 млрд грн", - заявил финдиректор компании. "Мы хотели взять разрешение на снятие грунтового слоя для строительства завода. Нормативный срок выдачи - 30 дней. Подано четыре заявления. Получено четыре отказа без указания причин. Отказывали потому, что сельхозинспекция была в стадии ликвидации. Просрочка 130 дней, разрешение не выдано до сих пор", - поделился Сакаль. Он рассказал и о взаимодействии с ГФС. "Представьте себе, нам делали замечания на нечеткий рисунок на шинах автопогрузчика и отсутствии фиксатора на дверях теплиц. Из-за этих нарушений было предписание службе охраны закрыть завод. Не устранить, а просто закрыть завод", - заявил он. "Теперь - утверждение налоговых инспекторов, что заводы не потребляли газ вообще. Можете себе представить, в этом году мы потребляем газ где-то на 100 млн грн за два месяца. Они сказали, что мы не потребили ни одного кубического метра газа. Это подтверждено актами. Начислили нам штрафные санкции, возбудили уголовное дело", - добавил Сакаль. По его словам, в 2015 г. группа подавала девять исков к государству и налоговым инспекторам на 14 млн грн. "Мы все суды выиграли, но ни один из чиновников не понес наказание", - заявил финдиректор. Также он рассказал, как компания возвращала НДС. "Возвращать 145 млн грн нам помогал директор ЕБРР Шевки Аджунер лично, бизнес-омбудсмен Альгидрас Шемета, директор ЕБРР по Восточной Европе и Кавказу Франсис Малиж, руководитель IFC в Украине Елена Волошина, бизнес-омбудсмен Тарас Качка, руководитель Европейской бизнес-ассоциации Анна Деревянко, - уверяет Сакаль. - Нам вернули через 13 месяцев НДС 145 млн, при этом каждый раз нам предлагали 35% отката от этой суммы". Также финдиректор Agrofusion привел свежий пример вымогательства налоговиков. "В сентябре мы запустили завод. Инвестиционный проект составил $55 млн. Для николаевского региона - это солидная сумма, потому что бюджет Николаева - $72 млн. Как только мы его ввели, через 13 дней - документальная проверка налоговой, где у нас требуют все правоустанавливающие разрешительные документы ввода в эксплуатацию. Он еще и работать нормально не начал, его запускать еще год надо", - рассказал Сакаль. "Я сделал запрос - разрешительные документы, которые мы им должны предоставить. Там указано разрешение от санитарно-эпидемиологической службы. То есть в октябре просят разрешение от санстанции, которая в марте была ликвидирована", - недоумевает он. "Получили письмо. Представьте себе, что мы должны им дать. На заводе работало около 500 строителей из разных организаций, 120 субподрядчиков. Вчера они у нас попросили время входа и выхода каждого из завода каждого человека, его ФИО, идентификационный код. Документы на каждую машину - что везла. Ответ налоговики просили предоставить 13 октября, а направили письмо 11-го. Вы представляете, за два дня два Камаза документов надо подготовить…", - возмущается финдиректор Agrofu І це представник великого бізнесу, який може собі дозволити судитися з державою, не давати хабарів і відкатів, долучати до свого захисту омбудсменів і директора ЄБРР. А розказати як живеться рядовому пенсіонеру, після 144 "реформ"?
romaxa11 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 13:42 #1211 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 13:42 6 хвилин тому, snouden сказано: О, фанатка Саакашвілі А ну поясніть мені таку річ - про яку взагалі успішність реформ можна говорити, якщо по результату держава була кинута на поталу проросійським силам? Навіть одного цього вже достатньо щоб припинити будь-які розмови про Саакашвілі і ніколи не дивитись в його сторону. Розумієте, речі якщо якісь робляться, то треба щоб був результат. Але якщо це все було заради того щоб потім сказати "який я був красівий" - тоді так. Про це вже тут десь з десяток раз писалось. Ок, ще раз. До Саакашвілі в Грузії була жопа, війна, корупція і презіки типу кучми-януковоща. За Міхо проголосували мабуть на хвилі популізму і оновлення. Думаю ніхто серйозно його не сприймав, але Міхо прийшов не сам, а з технологією Госдепу і почав реально міняти державу. Реформа суду - і всі старі судді звільнені, прокуратури - також, міліції - і всі вдома. Народ, який все життя рішав був жостко поставлений в рамки закону держслужбовцями, що дорожили зарплатою і посадою. Успіх реформ Міхо означав, що таким як Порошенко в країні нічого не світило, а їх було дофіга. Міхо виграв два строки президенства. Народ трохи розслабився і допустив опозицію, яка очевидно обіцяла щось популістичне. Так як словам влади почали вірити, виграв Іванішвілі. А далі ми вже знаємо. Міхо мусів сам виконувати цінності, які вніс в країну, не узурпувати владу, дотримуватись законності і просто втік від неминучого переслідування ворогами, яких тисячі. Порошенка і Міхо впринципі неможна ставити в один ряд. Це антиподи, правда один з них непоганий актор і добрячий брехун, який вміло створює ілюзію прогресивності, змін на словах. З чим ми зараз і живемо, з собачою будкою, 144 успішними реформами і постійним зростанням долара. З президентом який хвалиться на весь світ найнижчою зарплатою своїх громадян. З ботнею, яка за 10 000 - 15 000 грн. готова хоч Христа кожен день розпинати. Поки так.
iiron Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 14:43 #1212 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 14:43 On 27.10.2017 at 17:24, snouden сказано: О, фанатка Саакашвілі А ну поясніть мені таку річ - про яку взагалі успішність реформ можна говорити, якщо по результату держава була кинута на поталу проросійським силам? https://www.volynnews.com/news/society/za-ostanniy-rik-viyny-zbahatylys-vsi-ukrayinski-miliardery-krim-iho/ Тільки російським?
Юріч Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 14:50 #1213 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 14:50 6 минут назад, iiron сказал: https://www.volynnews.com/news/society/za-ostanniy-rik-viyny-zbahatylys-vsi-ukrayinski-miliardery-krim-iho/ Тільки російським? Як я розумію, мова йшла про Грузію.
Віталій СК Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 14:55 #1214 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 14:55 12 хвилин тому, iiron сказано: https://www.volynnews.com/news/society/za-ostanniy-rik-viyny-zbahatylys-vsi-ukrayinski-miliardery-krim-iho/ Тільки російським? А ти хотів, щоб підпаличники написали щось інше?
Віталій СК Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 21:34 #1215 Опубліковано 27 Жовтня, 2017 в 21:34 Власне зустрів у фейсбуці скріншот посту Саакашвілі з дивним змістом. Хто що думає з приводу слів про нелегітимність та розмов про громадянську війну?
case_l Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 06:17 #1216 Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 06:17 8 годин тому, Віталій СК сказано: Хто що думає з приводу слів про нелегітимність та розмов про громадянську війну? А в нас в країні влада не олігархам належить?
romaxa11 Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 08:22 #1217 Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 08:22 12 годин тому, Віталій СК сказано: Власне зустрів у фейсбуці скріншот посту Саакашвілі з дивним змістом. Хто що думає з приводу слів про нелегітимність та розмов про громадянську війну? Тупо маніпулюєш, як на незаангажованого. Цей пост Міхо відривок з статті Дацюка на УП а в ній багато резону.
case_l Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 08:25 #1218 Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 08:25 Я щось не думаю, що 30-ти срібнякові, такі ідейні, щоб віддавати життя за свого хазяїна
romaxa11 Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 09:39 #1219 Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 09:39 Видно що цим незаангажованим і забесплатно скидають якісь директиви, ніхто навіть вже не вникає. Тупіють про що Хавр і писав.
iiron Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 11:50 #1220 Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 11:50 20 годин тому, Віталій СК сказано: А ти хотів, щоб підпаличники написали щось інше? Підпаличники?В тебе, Віталій СК стався збій в роботі головного мозку.Або взагалі не підключав його коли це дристанув.Ось всі мої пости де згадується Палиця - 1, 2.Для тебе цього достатньо щоб зробити такий висновок?Політ думки вражає.
zaHARE Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 12:46 #1221 Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 12:46 В 27.10.2017 в 15:44, nickel сказал: Ну ні разу не палишся. На ФБ нудить від Міхо, але ще зайду в тему про нього на Борді, може ригну нарешті - я правильно розумію твою мотивацію? Це ж як треба любити гроші, щоб жертвувати власним здоров'ям за ті 30 монет. "Політика така політика", "Корупція - основна проблема"... В цього блядства є конкретні імена. Не треба за розмитими поняттями, ховати його ім'я, навіть якщо їси з його руки. Шо жаба давить,що тобі Бєня меньше башляє?
nickel Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 17:22 #1222 Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 17:22 8 часов назад, zaHARE сказал: Шо жаба давить,що тобі Бєня меньше башляє? Гроші - це єдине, що зачепило тебе в моєму пості? І чому я не здивований?
Віталій СК Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 19:36 #1223 Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 19:36 7 годин тому, iiron сказано: Підпаличники?В тебе, Віталій СК стався збій в роботі головного мозку.Або взагалі не підключав його коли це дристанув.Ось всі мої пости де згадується Палиця - 1, 2.Для тебе цього достатньо щоб зробити такий висновок?Політ думки вражає. Схоже, що в тебе мізків взагалі немає: я мав на увазі зовсім не тебе, а Волиньньюз, на який ти посилаєшся, і який підконтрольний Палиці. Нічого не маю проти матеріалу статті, окрім смішного заголовку. 13 годин тому, case_l сказано: А в нас в країні влада не олігархам належить? Якщо так, то це автоматично робить Президента та Верховну Раду нелегітимними?
iiron Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 23:25 #1224 Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 23:25 On 28.10.2017 at 15:50, iiron сказано: Підпаличники?В тебе, Віталій СК стався збій в роботі головного мозку.Або взагалі не підключав його коли це дристанув.Ось всі мої пости де згадується Палиця - 1, 2.Для тебе цього достатньо щоб зробити такий висновок?Політ думки вражає. Цей дядько теж якись дивний - мінусує кожен пост.На ті мінуси мені глибоко пох, але як-що є що сказати - треба казати,а не як сука з буди скавінчати.
romaxa11 Опубліковано 29 Жовтня, 2017 в 08:48 #1225 Опубліковано 29 Жовтня, 2017 в 08:48 Artem Romanyukov Стежити · 12 год · Это то, что я называю олигархический консенсус. Проанализировал первую двадцатку богатейших людей за 11 лет - с 2007 по 2017. Вот вам выводы. 1. Впервые за 11 лет практически все украинские системообразующие олигархи (то есть те, у кого в руках классическая тройка деньги+власть+медиа) сконцентрировались в первой десятке - консенсус. 2. 70% первой двадцатки (14 из 20) родом из 2007-2008 года, то есть вернулись в обойму или были в ней изначально в течение всех 10+ лет. 3. Ахметов, Коломойский и Пинчук остаются в обойме (не ниже 6 места) все 10+ лет. Ахметов все 11 лет - на первом месте. 4. За годы президентства Порошенко сам Порошенко и Фирташ сумели зайти в первую десятку. 5. Если у кого-то есть сомнения, что олигархия - это именно та болезнь, которая все 26 лет тянет Украину на дно, то это лучшая иллюстрация диагноза. 6. Если кто-то рассчитывает, что можно модернизировать страну, не изменив этот ландшафт, вас ждёт разочарование. По-моему статистики в 11 лет достаточно, чтобы не ждать чуда, а менять ситуацию уже сейчас. Рисовали вместе с Elena Romanyukova С Хеллоувином вас.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.