Перейти до змісту

Збочинці наступають!

jack74

Рекомендовані повідомлення

Я не навьязую й не лізу до геїв, що це погано, ТО ЧОМУ ВОНИ З СВОЇМИ ПАРАДАМИ лізуть до мене, я зрозуміти не можу ? Живауть собі то хай живуть, в чому проблема ?

Разрешите спросить, как часто вам приходиться созерцать эти самые "гей парады" с которыми к вам лезут? И насколько часто, как вы считаете, они проводятся в других странах?

Когда геи начнут стучаться каждый день в ваши двери со словами "-Давайте поговорим о гомосексуальных отношениях" (или что-то в этом роде), тогда и будем обсуждать насколько они всех задолбали.

Из-за одного биг-борда (который явно слепили не подумав) раздуваете непонятно что.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 411
  • Створено
  • Остання відповідь

Big_Brat, по-перше, коли почнуть аж в двері стукатись, вже буде пізно щось обговорювати, вже потрібно буде відстрілюватись.

По-друге, не з-за одного бігборда тема піднята

Зробили подію з одного білборда

та якби ж то один білборд... Я б і уваги не звернув... Ти подивись, як ця пропаганда вже давно пре з ящика, з радіо, з нету! Як тільки якесь телешоу, кого беруть ведучим?! - правильно, підара! Бо це зара в тренді! (тьфу, бл.., слів понахапались)

Вже навіть коли намагаєшся їх спеціально не помічати, а вони все пруть і пруть, щоб їх помітили, щоб їх панімалі!, щоб їх ПОВАЖАЛИ! А це вже занадто.

От всі толеранти весь час повторюють: "ці люди хочуть узаконення своїх вдносин", так от питання, НАХЄРА їм це узаконення??? Що воно такого їм дає? Вони від цього відразу стають нормальними? стають "як всі"? - ні! То для чого їм це???

Купа нормальних гетеросексуальних пар живуть без того узаконення і це не робить їх якимись ущербними для суспільства, правда ж?!! Так от невже ці під@ри думають, що якщо їм дозволять ставити штамп в паспорт, то вони автоматично стануть "нормальними членами суспільства"? Чи може вони думають, що від цього їх відразу почнуть поважати?! Ну так насильно ж не вийде. Якщо мене верне від нього, то які ти закони не пиши, мене все-одно буде вернути від нього!

А якщо їм це потрібно, бо їм хочеться ДІТОК МАТИ, ну то, звиняйте, це вже занадто! Нема чого калічити чужих, нехай і сирот! Тому що з-покон віків сім'я - це МАМА і ТАТО, а не "хто вас під@расів розбере", і з-покон віків ці мама і тато дані Богом для того, щоб виховувати цих діток, в тому числі і для ПРОДОВЖЕННЯ РОДУ, а не як власної забавки... собачки чи котика...

І ми повинні захищати оте "продовження роду" від цієї ракової пухлини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з геями як з віруючими...

є нормальні, які мають свою церкву, працюють на благо общини, виховують рівно і т.д....

а є барани, які постійно всім розказують як треба жити...

ну, здавалося б і одні і другі чимось відрізняються від більшості населення, але...

Перші нормально вживаються і абсолютно нікого не напрягають, більше того зачасту навіть адекватніші за "православних". Маю троха знайомих віруючих і скажу що побільше б таких людей.

А отих других чомусь завжди пристрелити хочеться.

Геї в Україні та і в світі останнім часом пішли шляхом отих других, активно нав’язуючи своє... Тому і реакція на них відповідна в більшості. Доречі, ще дуже навіть толерантно себе люди в нас поводять бо далі тихеньких матюків не заходить зазвичай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а отих других чомусь завжди пристрелити хочеться підсвідомо

плюс перші часто відгрібають внаслідок дії других

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От всі толеранти весь час повторюють: "ці люди хочуть узаконення своїх вдносин", так от питання, НАХЄРА їм це узаконення??? Що воно такого їм дає? Вони від цього відразу стають нормальними? стають "як всі"? - ні! То для чого їм це???

Купа нормальних гетеросексуальних пар живуть без того узаконення і це не робить їх якимись ущербними для суспільства, правда ж?!! Так от невже ці під@ри думають, що якщо їм дозволять ставити штамп в паспорт, то вони автоматично стануть "нормальними членами суспільства"? Чи може вони думають, що від цього їх відразу почнуть поважати?! Ну так насильно ж не вийде. Якщо мене верне від нього, то які ти закони не пиши, мене все-одно буде вернути від нього!

А якщо їм це потрібно, бо їм хочеться ДІТОК МАТИ, ну то, звиняйте, це вже занадто! Нема чого калічити чужих, нехай і сирот! Тому що з-покон віків сім'я - це МАМА і ТАТО, а не "хто вас під@расів розбере", і з-покон віків ці мама і тато дані Богом для того, щоб виховувати цих діток, в тому числі і для ПРОДОВЖЕННЯ РОДУ, а не як власної забавки... собачки чи котика...

І ми повинні захищати оте "продовження роду" від цієї ракової пухлини.

Вспомнились времена рассовой дискриминации в Америке, уверен что аргументация была аналогичная, типа "А зачем вам в нашу библиотеку? она только для белых! или вы думаете что если попадете сюда то вы станете нормальными?" и т.п. Кароче это чистой воды дискриминация, ничем не обоснованая и базирующаяся исключительно на предрассудках.

И опять-же - родительские качества человека не зависят от его ориентации, имхо.

"Геи на тв, радио, через одного на улице..." ясно-понятно.

08c559ae3fe67ee41ec17feef44d66e0e51f807d47c7d095ae6557e0aa7d6731.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

задовбали вже своїми геями чи пи****ми, самі тут про них пишете, самі про них думаєте, самі їх шукаєте - і ще й вам не подобаються. так забийте болт харош про це тут писати

п.с. слава скотчу,що ніодного ніразу не бачив на живу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слава скотчу,що ніодного ніразу не бачив на живу

963725.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дозвольте з Вами не погодитись)) Якби батьківські якості не залежали від орієнтації, природа( Бог), створила б щось на кшталт-дяько-тіток( 2 в одному). Але ж ні, чогось є чоловік і жінка))))) Чоловік на всі 100, апріорі, не замінить жінку в якості вихователя. До того ж, дитина дивлячись на приклад двох одностатевих батьків, сприймає це як норму. І не факт, що ця дитина не буде на слідувати "батьківський" спосіб життя як основу.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дозвольте з Вами не погодитись)) Якби батьківські якості не залежали від орієнтації, природа( Бог), створила б щось на кшталт-дяько-тіток( 2 в одному). Але ж ні, чогось є чоловік і жінка))))) Чоловік на всі 100, апріорі, не замінить жінку в якості вихователя.

Млекопитающиеся не гермафродиты явно не из-за того что это как-то связано с воспитанием потомства. Вы исключаете что мужчина не может нормально воспитать ребенка? Напимер отец-одиночка на это не способен? Вангую ответы на уровне "то отец, а то геи" и т.п.

До того ж, дитина дивлячись на приклад двох одностатевих батьків, сприймає це як норму. І не факт, що ця дитина не буде на слідувати "батьківський" спосіб життя як основу.

Радужная семья

В 2007 году социологами Амстердамского университета было проведено исследование 100 гетеросексуальных и 100 лесбийских пар, в которых дети 4-8 лет воспитывались с самого рождения. Количество мальчиков и девочек в исследуемых группах было примерно одинаковым. В результате исследования оказалось, что обнаружить разницу между уровнем благополучия детей в этих семьях не удается. Полученные данные согласуются с проведенными ранее американскими исследованиями.[11][12] К аналогичным выводам по итогам исследований пришло министерство юстиции Германии[13][14].
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дозвольте з Вами не погодитись)) Якби батьківські якості не залежали від орієнтації, природа( Бог), створила б щось на кшталт-дяько-тіток( 2 в одному).

а "Інтерни" нам показують розумну хлопчину,з тягою до праці і знання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дозвольте з Вами не погодитись)) Якби батьківські якості не залежали від орієнтації, природа( Бог), створила б щось на кшталт-дяько-тіток( 2 в одному).

а "Інтерни" нам показують розумну хлопчину,з тягою до праці і знання

" Інтерни", це кіно))))) Чи Ви хочете, щоб там показали, як той хлопчина зґвалтує всіх з Ахлобистіним до купи?))))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки охлобистіна. з прямим включення з факньюз я всеодно його не дивлюсь а вони хайдивляться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійшли до того, що бути нормальним - то не нормально... :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

" Інтерни", це кіно))))) Чи Ви хочете, щоб там показали, як той хлопчина зґвалтує всіх з Ахлобистіним до купи?))))

я про те, що любе виховання дитини залежить від батьків, і явно не залежить від орієнтації. Якщо батьки бидло-алкаш,який материть ТВ щодня і дає гроші малому на бутилоку,на решту купує собі папіроса - то вот і виросте справжній під****с гей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та зараз все так, що нормальне то ненормальне і навпаки. Мені брат каже бачиш чуваків які ходять в коротких штанах і з відкритими щиколотками. ну бачу. так закордоном йому розказували що в них так ходять чуваки мало того що нетардиційної орієнтації так ще відкрими щиколотками вони показують що готові то статевого акту. Во бля як воно. В нас так зараз багато ходять і хз що думати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і де ж таке написано?

p.s. нормальність то відносна штука

так закордоном йому розказували що в них так ходять чуваки мало того що нетардиційної орієнтації так ще відкрими щиколотками вони показують що готові то

а мені в дитинстві розказували щось схоже про сережку у лівому вусі.... чи то в правому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і де ж таке написано?

p.s. нормальність то відносна штука

Певно не йти проти фізіології - нормально?

AnimaNoir і Big_Brat діти є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Млекопитающиеся не гермафродиты явно не из-за того что это как-то связано с воспитанием потомства. Вы исключаете что мужчина не может нормально воспитать ребенка? Напимер отец-одиночка на это не способен? Вангую ответы на уровне "то отец, а то геи" и т.п.

Не вдале порівняння-ссавці і люди))) Не виключаю, що батько-одинак може нормально виховати дітей, маю не один приклад, подібних ситуацій. Але мова іде не про батька -одинака, якщо я правильно зрозумів тему розмови?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

багато чого робимо "не по фізіології"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

багато чого робимо "не по фізіології"

?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Простими словами кажучи, досягти консенсусу( як казав Мишко з блямбою на лобі), не вдасться))) Висновок- нехай кожний живе зі своїм розумінням норми?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чоловік на всі 100, апріорі, не замінить жінку в якості вихователя.

Не виключаю, що батько-одинак може нормально виховати дітей, маю не один приклад, подібних ситуацій. Але мова іде не про батька -одинака, якщо я правильно зрозумів тему розмови?)))

Сами себе противоречите.

AnimaNoir і Big_Brat діти є?

Еще нет. К чему этот вопрос?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еще нет. К чему этот вопрос?

Гіпотетично, у тебе з дружиною( особою жіночої статі) народжується син. При певних обставинах ви зникаєте- аварія, катастрофа тощо. Дитина виживає і усиновлює її пара геїв, ну і відповідно виховують в свому середовищі і з відповідними нахилами, тобто вирощують наступника.

І от задумайся, ти таке сприймаєш? Для тебе такий розвиток подій прийнятний?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таки мабуть так і буде. Кожен залишиться при своїй точці зору і буде її відстоювати.

І таки треба організувати спілку як там писали "консерваторів-неонацистів і тд" щоб боротися з пропагандою секс меньшинств.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чоловік на всі 100, апріорі, не замінить жінку в якості вихователя.

Не виключаю, що батько-одинак може нормально виховати дітей, маю не один приклад, подібних ситуацій. Але мова іде не про батька -одинака, якщо я правильно зрозумів тему розмови?)))

Сами себе противоречите.

В якому місці я сам собі суперечу?))) Уважніше читайте, чи що)))) Я писав що НЕ ЗАМІНИТЬ, а не не зможе. Якщо я правильно зрозумів. Ви поборник за рівні права і визнанність одностатевих відносин як чогось нормального і маючого право на життя?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...