Перейти до змісту

Скільки днів Ви зможете прожити на 100 долапів

HWman

147 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Стало цікаво, скільки середній Українець зможе прожити на сто доларів сша?

Припустим треба платити за житло і харчі, все на одну людину. Їсти/пити лише саме неохідне. Ну, короче кажучи жити доволі таки скромно.

42_2013-09-07.jpg
  • Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ви так говорите ніби ваші видатки зростають пропорційно курсу долара. Обчислюйте купівельну спроможність в буханках хліба, кілограмах цукру і т. ін. а не в доларах.

Опубліковано

Чорт, варто було зробити опитування у форматі 1-3/3-4/4-6/6-8 ну і самий хардкорний варіант - Я студент/студентка.

Опубліковано

При теперішньому курсі, з кожним днем, на 100 долярів живу все краще і краще.

тільки ті 100 долярів все важче і важче добувати

Опубліковано

так-так, при такому рості - я був би радий щоб моя зарплата залишалася 100$ ;)

Опубліковано

Ви так говорите ніби ваші видатки зростають пропорційно курсу долара. Обчислюйте купівельну спроможність в буханках хліба, кілограмах цукру і т. ін. а не в доларах.

Згідний з Вами, Vadimm, видатки( читай зарплатня і таке інше), принаймні мої, не збільшуються пропорційно курсу доларів. Але ж питання - скільки днів можна прожити на 100 доларів?))))
Опубліковано

тільки ті 100 долярів все важче і важче добувати

Цілком згідний.

Опубліковано

Чорт, варто було зробити опитування у форматі 1-3/3-4/4-6/6-8 ну і самий хардкорний варіант - Я студент/студентка.

Хороший варіант був би - Фіг його знає )), зараз 100баксів ого-го!!думаю десь місяць можна витянути.

Опубліковано

чому більшість українців переводить своє мислення у долар-долар і молиться на нього? за одну ніч можуть заборонити вільний обіг іноземних валют або встановити жорсткий курс і все зміниться. держава зовсім не готова до ринкових відносин. у нас все не так як у всіх. це треба пережити, а не переливати з пустого в порожнє.

Опубліковано

чому більшість українців переводить своє мислення у долар-долар і молиться на нього? за одну ніч можуть заборонити вільний обіг іноземних валют або встановити жорсткий курс і все зміниться. держава зовсім не готова до ринкових відносин. у нас все не так як у всіх. це треба пережити, а не переливати з пустого в порожнє.

Та все просто, тому що більшість українців стає де далі обізнане в питанні, підвищення цін, пропорційну підвищення долара)))) Зараз навіть бабуся в селі, вивозячи молоко на продаж на базар, знає, який курс долара і яку ціну встановлювати))))
Опубліковано

що за дурна тема?

краще б ви думали як заробити ще 100 доларів і взагалі бажано з прив"язкою до курсу.

а так - маєчня

Опубліковано

зараз так живу- 100 на їжу,ліки,хімію. 100 - за квартиру (комуналка плюс оренда). 100 на одяг-взуття-відкласти хоч що небуть.

фігассє...

При умові своя квартира. і 1 людина (Як в топстарті)

1000 грн за 3кмн.

1000-1500 їжа проїзд і т.д.

500 на відкласти / купити шмотку.

Якщо квартира зйомна, тоді уже не відкладеш і будеш економити на їжі.

Якщо сім'я - нереально. НІяк. ....

Опубліковано

З заголовку теми можна зробити висновок що ми отримуємо зп в доларах і також тратимо долари, схаменіться. Ми живемо в Україні, офіційна валюта гривня. Ви купляєте продукти за гривню і т.д. За останні 3 місяці невже ви перестали купляти хліб, цукор, шоколадки, муку накприклад? Чи стали купляти їх менше?

Єдине що відпочити за кордон тепер якось не прикольно, а так в середині країні мені здається не так то вже і змінилося щось. Всі їздять на машинах і маршрутках, вдягаються, ходять по кафешкам - гляньте як по вечорам все забито. Як жили на 1200 раніше так і далі люди живуть. (1200 - це до прикладу)

Опубліковано

а так в середині країні мені здається не так то вже і змінилося щось

:D ну так, взагалі нічого. І шо, реально не видно як ціни змінилися?

Опубліковано

Юра,реально це коли кварира своя, а не зйомна. і коли з села курку дадуть чи яйце. і коли ліки потрібно купити щомісяця не по 10 грн.

повір,нереально

Нє, про квартиру навіть і мова не йде )) і про картоплю і т.д. з свого города. Ну а про ліки то взагалі(біда).Я так по простому: одна людина+своя квартира(нехай двушка),ніякіх барів,Порт-Сіті,Адреналінів,заправки дорогих авто.І саме головне ніяких серйозних болячок.

Опубліковано

чому більшість українців переводить своє мислення у долар-долар

Тому що переважна бiльшicть товарiв - iмпорт. За iмпорт посередники розраховуються валютою (долар/евро). Пропорцiйно до курсу ростуть i цiни. А зарплати практично не пiдвищуються.

Якщо, примiром, на 1 телефон цiною $250 (2000грн при курсi 8) вам приходилось працювати, скажiмо, мiсяць, то тепер, при курсi $1=32грн такий телефон коштуе 8000. 4 мiсяцi роботи. Адже зарплату не поспiшають пiднiмати.

Опубліковано

ми залежимо від долара аж бігом.

Виріс долар - вирос бензин.

Виріс бензин - виросла ціна на продукти (доставка).

Виріс долар - виросли ціни на шмотки і деякі продукти.

Бісить коли дід чи бабка з села підіймають ціни на домашні яблука чи яйця, обумовлюючи це зростанням долара! Це вбиває наповал.

Опубліковано

Бісить коли дід чи бабка з села підіймають ціни на домашні яблука чи яйця, обумовлюючи це зростанням долара! Це вбиває наповал.

Виріс бензин - виросла ціна на продукти (доставка). Самі відповіли на своє зауваження. Людям з села потрібно якось на ринок добиратись.

Опубліковано

Женя, так це ж Кон'юнкту́ра ри́нку))))) Я писав в постах вище не голослівно))) Дано було, але чув мову, двох жіночок в маршрутці...

- по скільки ставитимеш ціну за молоко?

- а долар зараз скільки?

І повір, це не анекдот.

Опубліковано

...

А діду чи бабі треба купити ліків в аптеці. Ліки дорожчають з тією ж швидкістю, що й валюта, і ті що українського виробництва теж. Діда з бабкою це також бісить.. А відсутність можливості купити ліки вбиває їх наповал, в прямому сенсі слова :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...