Перейти до змісту

Vadimm

Power users
  • Постів

    6 951
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    8

Vadimm став переможцем дня 27 грудня 2020

Vadimm мав найпопулярніший контент!

Репутація

2 178 Гуру

6 Підписок

Відвідувачі профілю

20 554 перегляду профілю
  1. Відв'язні дворняги (Собаки не розлий сцяки) Жанр: Комедія, пригоди : 6.3/10 Пес Реджі любив свого господаря-алкоголіка, хоча той постійно намагався позбутися вихованця. Чергова спроба вдається, песик губиться, натомість знайомиться з компанією бродячих собак, які пояснюють наївному оптимісту, як жорстоко поводився з ним господар. Тепер у Реджі з'являється нова мета - повернутися додому і відкусити гидкому чоловікові чоловіче господарство. Дивитися виключно в українському дубляжі!
  2. щось я підозрюю, по 100 км на динамовтулках ніхто не катає якщо мова про турінг, то серед усього барахла вага павербанка десь загубиться і буде в межах похибки
  3. А як працювати без менеджера, коли система на автоматі зарезервувала товар в постачальника на складі в такій кількості, якої недостатньо для обробки чи відправки замовлення? Товар будуть маринувати в резерві тривалий термін, в разі якщо виникло таке співпадіння? А як система оцінить якість товару, дорожчого на 1 копійку? Умовно, і те "труси", і те, то як, торгувати трусами тільки тими, які дешевші на копійку, але гірші по якості? А в подуктовому - може бути хліб постачальника А, який, наприклад, швидко цвіте, зате дешевший. Зараз тільки в великих мережах працює програма з заявками, яка уникає ланки торгового представника, і скидає заявку напряму в офіс виробника, в малих мережах досі менеджер із закупівель співпрацює з торговим представником. Або система має бути мега продуманою, з командою айтішників які її перманентно допилюють і смокчуть бюджет, або над системою сидить менеджер, який аналізує здобуту системою інфу. Це якщо вертатись до теми "система бачить всіх постачальників і купує за максимально низьку ціну".
  4. а що це за такі фантастичні постачальники, які у відкритому доступі публікують свої прайси? скажімо так, з 10, можливо у двох таке є, але з актуальністю туго ще є моменти при найнижчій ціні - наприклад, передоплата умови вигідні в комплексі, а не суто нижчий прайс
  5. @nickel заплати 30-50 грн спеціалістам, за пару хвилин зроблять. Правда на Альтусі налаштування збиваються десь за 200-300 км при загальному пробізі перекидки 4-5 тисяч км... Але якщо мало кататись, то на сезон вистачить. Дехто зі спеціалістів в цій темі навіть появляється. Ланцюг добре помий (зніми, покалатай в пляшці з миючим, потім замочи і покалатай в пляшці з бензином, змасти), всі зірки почисть від бруду і старого мастила, це все теж дасть пару відсотків до чіткості перемикання. Якщо на ланцюгу нема замочка, то придбай підходящий, а вижати пін/поставити замочок не проблема.
  6. "Справедливість - це те що на тебе дивиться з дула пістолета" - по моєму Аль Капоне сказав Вот Рябчук і вирішив відновити справедливість, свою, не таку як у всіх, але дуже доступним для нього в той момент способом. Ну те що там вавка в голові - не сперечаюсь...
  7. @Unknown Жек №3 Якщо мова про квартиру - то тут дійсно багато впирається в спроможність внутрібудинкових мереж. Не бачу сенсу їм витрачатись на більш дорогий лічильник, який буде тобі обмежувати потужність, якщо тебе обмежує а) твій автомат, б) автомат або "пробка" як в моєму хрущі в під'їзді на площадці, в) автомат на будинковому щитку через який живиться половина твого під'їзду (як в мене), г) стан проводки між усіма цими точками і між розеткою і твоїм домашнім автоматом. Якщо лічильник в під'їзді - хз, напевно можуть. Треба читати договір (чи оферту-типовий договір на сайті Волиньобленерго). Якщо приватний будинок - є договір приєднання (чи як його там), там всі технічні нюанси прописані, і хто на що має право.
  8. Як раз цю тему обговорювали з сусідом, і навіть їздили спілкуватись з начальником жеку. Жек каже - в вас на балансі будинку стільки-то тисяч, боргів стільки то, ви самі бачите що за ці гроші, крім поточних витрат на утримання, вам нереально зробити модернізацію. Створюйте осбб, або переукладайте всім будинком договір з жеком, де ці роботи будуть якось передбачені. Історії ще не кінець поки...
  9. Якщо ви юрособа або ФОП, спілкуйтесь з інспектором Волиньобленерго який відповідає за ваш об'єкт. Я думаю, завжди можна домовитись про короткотермінові піки з перевищенням дозволеної потужності (про налаштування лічильника). Або це може бути прописане в договорі. Про заміну лічильника - коли в вас закінчиться термін дії договору (якщо це не приватне домоволодіння чи квартира), або термін повірки чи щось подібне (читайте в своєму договорі), вам можуть поставити умову, що подальше виконання договору може бути тільки в разі заміни лічильника. Ну може якось домовитесь))). Коротше, вони знайдуть спосіб нагнути. Наприклад, перемістять точку підключення з вашої території на трансформаторну підстанцію, і там встановлять прилад обліку такий який захочуть. З населенням все складніше, там держава захищає. Коли мені в квартирі (по незнанці) замінили старий древній лічильник на новий, то знайомий, який причетний до тієї сфери, сказав - чого ж ти до мене не позвонив, відтягнули б цю заміну на невизначеий термін. Треба було відморозитись "на інший день бо нема часу". Бо новий крутить як треба, а старий може недокручувати 10-15%, і це нормально, і не є якимсь порушенням.
  10. В нас так люблять з кожної дірки розказувати про ринкові ціни і тп, в той же час забуваючи що в Україні ринкова економіка поки що на рівні дитячого садочка, в той час як в нормальних країнах вона "в полном расцвєтє сіл". Так от, в сраку ринкову ціну на газ в Європі, якщо там в рамках ринкової економіки розвинута система противаг, у вигляді уіляких прозорих компенсацій, дотацій, а в нас - ні. Нехай тоді заплатять робітникам газових родовищ України європейську зарплату, для початку, щоб наблизити собівартість видобутку до європейської. Ато хочуть і рибку з'їсти (дешева рабсила) і на паровозіку покататись (ринкова ціна на газ власного видобутку). Ну і крім цього - 1000 чи 2000 долларів за 1 к кубометрів - це не ринкова ціна, це ціна, яка утворилась в результаті кацапського газового шантажу, типу ви нам сертифікат на Потік, ми вам ціну. Спочатку якісь підараси заганяють себе в сраку, дозволяючи кацапам монополізувати ринок, а потім інші підараси чешуть про ринкову ціну. P.S Цікаво, яка зараз "ринкова" ціна на газ для промисловості Німеччини.
  11. В мене мі бокс с 4 після кількох оновлень і скидання до заводськх став набагато спритнішим. В роботі рік. Тому підтверджую.
  12. В Волиньобленерго дозволена потужність це болюча тема. Дуже за неї шпекають юросіб. А все тому що кошти, які раніше, коли Волиньобленерго було державним, виділяли на модернізацію і поточний ремонт, зараз приватне Волиньобленерго кладе в кишеню власників, і кошти виділяють тільки на латання там де "горить". По цій причині і "горить" зараз майже кругом. Інфа не від бабульок під під'їздом.
  13. Існує така думка (не моя), що їхніми руками дискредитують вуличний, квазімирний протест. При чому ці ділки грають саме на руку Токаєва, якщо не хуйла. Може співпадіння. Ця думка правда, не враховує нюанси місцевої культури.
×
×
  • Створити...