Перейти до змісту

Windows 10 (все про нову ОС)

Plum

Рекомендовані повідомлення

в 10 поміняли принцип оновлення, там в кожному наступному оновленні, включені всі попередні, тому сенсу це я ставлю а це нє, нема, тут або користуєшся оновленнями або нє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 763
  • Створено
  • Остання відповідь

Lisovic,

так і я про те. доречі я ще не перевіряв чи ось це вони виправили http://board.lutsk.u...entry1053359420

Може хтось мені пояснить. Є папка зі спільним доступом, цю папку використувує по мережі супутниковий приймач (запис в цю папку), так от поки відобразяться файли в цій папці проходить секунд з 40 :( на віндовс 8 такої х_йні з провідником не було. з іншими папками проблем не має, все швидко вікривається і відображається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та да, то ж "ліцензія"

ну то видали те оновлення, а потім поміть його як приховане

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що саме ? вимкнути на 8.1 оновлення до 8.1 ? оригінально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, буду назад переходити на win 8 ( не 8,1) . Западання звуку мене вже дістало, ну не дружить нормально з реалтеком і все. Думав, то тільки в мене проблема, виявлається в багатьох. Ну і як я вже казав, це не можливість керування windows update, це величезний мінус windows 10, але певно розробники так і задумували

нормально все воно дружить)) дрова просто треба найти підходящі

а 8- це фу))))

Нєа, не нормально. Є проблеми з G35 староЇ ревізії.

А 8.1 з classic shell практично нічим не відрізняється від Win7, яку всі так боготворять. І особисто в мене вона працює швидше за сімку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, буду назад переходити на win 8 ( не 8,1) . Западання звуку мене вже дістало, ну не дружить нормально з реалтеком і все. Думав, то тільки в мене проблема, виявлається в багатьох.

Теж мав мороку з драйверами на звук на своїй материнці (Asus P8B75-M LX)

Вже був на грані того щоб вернутися назад на 7, бо на 7 драйвера ставали з офсайту материнки без проблем. Коли перейшов на 8, то теж драйвера від 7 підходили. Коли вийшла 8.1, то почались проблеми... На офсайті виробника були дрейвера під 8.1 але коректно вони не працювали. Істаляція відбувалась, але не запускалась панелька керування звуком і не працювали фронтальні розєми. Але погугливши вичитав як правильно підсунути драйвера від 7, щоб проблема щезла. Зробив це і не мав більше клопоту.

А коли вже перейшов на 10, то попередній метод з драйверами не спрацьовував... На офсайті виробника драйверів під 10 і досі немає, ставив від 7, 8, 8.1, але на другий день система ставила свої дрейвера з центру оновлень, які начебто самі свіжі і як раз на 10 вінду, але з ними знову ж таки не працювало так як потрібно. Навіть коли я заборонив завантажувати драйвера для пристроїв з цетру оновлень всерівно якимось чином мої драйвера замінялись новішими неробочими... Отаке відчуття що система розумніша за користувача мене підштовхувало до того щоб вернутись на 7.

Але...

На офсайті VIA Technologies буквально за день до того як я планував знести нафіг ту десятку виклали нормальні робочі дрова. Поставив. Все запрацювало як належить...

Численні скарги від користувачів на проблеми зі звуком дали результат.

Робочі дровішки скачав тут: http://download.viat...iversSelect.jsp

Пряме сцилко для чіпів VIA Vinyl VT1705, VT1708S, VT1802P, VT1802S, VT1828S, and VT2021 HD Audio codecs: Download version V11.10b

P.S. якщо допоміг, то номер картки куди скидати 100 грн напишу в приват)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romzes,

ну в мене не на базі via, а HDA Realtek ALC889

Ну припустимо я поставлю інші драйвери, а windows 10 сам поставить за мене новий realtek і буде знов те саме

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romzes,

Ну припустимо я поставлю інші драйвери, а windows 10 сам поставить за мене новий realtek і буде знов те саме

А отакі пробував?

Version R2.79

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romzes,

а windows 10 сам поставить за мене новий realtek і буде знов те саме

автоматичну установку драйверів в windows 10 можна відключити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romzes,

А отакі пробував?

Version R2.79

пробував, знесу все і ще раз спробую. Прикол в тому, що остання версія

R2.79

вийшла в червні, а останній білд windows 10 в липні :D

автоматичну установку драйверів вwindows 10 можна відключити

вона і відключена, але як писав раніше windows 10 чомусь всеодно шукає (шукало точно, потім мені просто набридло перевіряти) дрова до nvidia і до звуку. До звуку я можу зрозуміти, так як в windows 10 драйвери HD audio ідуть по дефолту. На рахунок nvidia, я не знаю, мені цікаво чи до amd зявляються драйвери в windows update?

Добре, не буду народ вам забивати голову своїми проблемами. До роботи windows 10 в мене претензій особливих не має, система дуже швидка і стабільна. Я деякі незручності, до яких я особисто звикнути не можу, я звик контролювати все , що відбувається в мене, а майкрософт хоче нам допомогти і робить деякі речі без нас :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пошук Яндекс вже добавили в новий білд ...

Він як оновлення приходить? Бо в мене поки Бінг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пошук Яндекс вже добавили в новий білд ...

його виключити/видалити/переключити на Bing можна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

dj_design

Не знаєте у чому може бути справа? Вже три дні не може встановитись на ноут оновлення. Ноут перезавантажується 3-4 рази при встановленні цього оновлення, а потім пише, що оновлення не встановлене.

post-8803-0-95940500-1445164612_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробуйте як написано тут

Дякую!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробуйте як написано тут

Перепробував всі варіанти вищенаведені і що то за оновлення таке!!! Епрст... 7 перезагрузок доходить оновлення до 58% остання перезагрузка, все включається, завантажується і потім... оновлення не встановлене!!! Ноут працює, все добре, але вискакує що є нове оновлення даєш добро на нього і все те ж саме по колу... :(
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

місяця 2 назад скачав iso-ху і так і не наважився встановити,зробив резервну копію данних з системного диска і відмовився від цієї затії, всеж мені не дає спокою ті статті яких прочитав достатньо про те що мікрософти слідкують за користувачами со він10,певно що і на він8.1 вони слідкують але я про це не знаю і спокійний,а от з 10 вагаюсь, чи є сенс в моїй параної чи то все пусті слова? слідкують чи ні, а якщо слідкують то чи можна якось "заклеїти" їм очі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

крива ще 10, наприклад по людськи vpn не зробиш, треба скриптом робити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

крива ще 10, наприклад по людськи vpn не зробиш, треба скриптом робити

Такі крива. VPN тунель формується нормально, але пропадає інет (не можу вибрати "властивості TCP\IP, і вибрати зняти шлюз). Можливо це через те, що в мене 10-ка домашня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто мені немає чого приховувати, нічого незаконного я в неті не роблю, нехай собі слідкують на здоровя...

А так 10-ка приємна в користуванні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В процесі обновлення Windows 7 до Windows 10 з допомогою програмки Media Creation Tool стикнувся із такою халепою:

s_1446239153_1028054_eb453d33fd.png

В кого-небудь ще таке спостерігалося?

Мені що, wi-fi модуль в ноуті міняти? О_о

З.І. Пробував 2 рази обновити - перший при виключеному (фізична кнопка в ноуті) модулі wi-fi (кабель LAN був включений), другий - при включеному wi-fi. Чи, може, просто спробувати тупо фізично витягти модуль при спробі обновлення?

З.З.I. Забув вказати - адаптер Atheros AR9285, з яким в мене ніколи не було проблем ні в Windows (XP, 7), ні в Linux (Ubuntu, Debian).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та начисто ще не пробував, хотів спочатку проапгрейдити щоб майкрософт вже мав в себе "відбиток" ноута з активованою ОС, а тоді начисто поставити...

Ще спробую кілька варіантів обновлення (не дуже хочеться софт переставляти), якщо не обновить - тоді вже прийдеться начисто. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні, пішло простіше :D

Вирубив адаптер в диспетчері пристроїв і обновлення пішло. Банальщина.

Чому фізично кнопкою не спрацювало - загадка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

win 10 pro работает на ура (нотик ASUS k55vd)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Со следующего года Windows 10 будет автоматически загружаться на компьютеры пользователей

31.10.2015, 12:27 155

Для привлечения внимания к новой операционной системе Windows 10 компания Microsoft использует самые разные способы, включая и достаточно агрессивные. Не так давно в сети активно обсуждался факт установки новой «операционки» на компьютеры пользователей без их разрешения. Софтверный гигант быстро отреагировал и заявил, что ошибка будет исправлена в скором времени. Однако это не значит, что корпорация из Редмонда оставит попытки распространить свою новую систему на как можно большее количество компьютеров.

Согласно сообщению Терри Майерсона, исполнительного вице-президента подразделения Windows and Devices, в следующем году обновление до Windows 10 будет распространяться через «Центр обновлений» в качестве «Рекомендованного обновления». Это означает, что на компьютеры пользователей Windows такое обновление скачается автоматически.

«Изначально установку Windows 10 планировалось осуществлять в два этапа: сначала вы заказываете обновление, а затем мы вас информируем о том, что оно стало доступным. Уже более 110 миллионов устройств по всему миру обновились до Windows 10 по этой схеме, однако теперь, после того, как период предзаказов закончился, необходимость в поэтапной установке отпала, и Windows 10 доступна пользователям в любое время. Чтобы упростить и ускорить процесс, мы автоматически запускаем обновления после того, как вы даете на это согласие» - рассказывает Майерсон.

Стоит отметить, что с автоматически загрузкой Windows 10 из «Центра обновлений» столкнутся не все пользователи, а только те, у кого активирована функция автоматической установки рекомендуемых обновлений.

«В начале следующего года мы планируем перевести Windows 10 в категорию «Рекомендуемые обновления». В зависимости от ваших настроек Центра обновления Windows, процесс обновления на вашем устройстве может начаться автоматически. Тем не менее смена ОС на вашем устройстве начнется только после того, как вы отдельно подтвердите такую операцию» - добавил вице-президент Windows and Devices.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...