Revolver Опубліковано 27 Січня, 2015 в 20:28 #276 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 20:28 Тільки що аналогічні дані озвучив на ФБ Бірюков. Патріотичний Захід масово ухиляється, саботує, тікає, центр, південь, схід, в тому числі вільні території донецькоі і луганськоі областей-нормально мобілізуються.здоровий коментарв мому місті (Івано-Франківська обл) повістки масово почали роздавати десь середа-четвер минулого тижня, народу тьма, поки всі комісію пройдуть, пройде ще не один тиждень, по району таке саме, ще лиш розвозять повістки по селах. В комісаріаті черги величезні. Такі ньюанси у звіті відображені? Може звіт то ще зарано дивитись, або треба дивитись на реальні числа, а не на відсотки від загального населення?
Nokian Опубліковано 27 Січня, 2015 в 20:33 #277 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 20:33 Сходив би хто до нашого військомату , та розказав би...
BARAKUDA Опубліковано 27 Січня, 2015 в 20:43 #278 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 20:43 Серед мобілізованих лише 6% добровольців - Генштаб«У ході першої черги часткової мобілізації у 2014 році нами було призвано лише 20% добровольців від загальної кількості мобілізованих. У ході другої та третьої черг мобілізації цей показник був до 10 відсотків», - зазначив Бойко.
Dream Опубліковано 27 Січня, 2015 в 20:48 #279 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 20:48 "Никому не верю, никому...."
starOFF Опубліковано 27 Січня, 2015 в 20:49 #280 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 20:49 То что люди не хотят идти в армию это ожидаемо. Но все же те кто нужно пойдет. Главное остальным которые остались помогали армии в виде волонтеров или хотя бы "диванных войск", не сеяли панику, распространяли видео которое разоблачает рашкины фейки. Что то вроде этого. ЗЫ в рашке бы было бы тоже самое, это и случилось что обычные люди после того как потоком пошли гробы в Ростов, передумали ехать "добровольцами", добровольцы в недоросии закончились еще летом, кароч после ухода стрелкова. В ход пошли тупо русиш военные и те кто служил в горячих точках.
Tolik_lt Опубліковано 27 Січня, 2015 в 21:13 #281 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 21:13 http://memorybook.org.ua/indexfile/statistic.htm Дані по загиблих. Напевно, не варто ЗУ виставлятися патентованими патріотами і найукраїнськішими украінцями. До речі, по Львівщині мобілізація норм.
bublik007 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 21:31 #282 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 21:31 Та й не тільки по Львову. Дзвонив на Одещину - ідуть хлопці в військо. Так, того ентузіазму , що був на початках, вже нема, але, ідуть. Так само і у нас на Волині, і в інших областях.
Anatoliy313 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 21:59 #283 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 21:59 Актуальне зауваження з твітера )Не хочеш йти в армію - не йди і тихенько мовчи, але не вішай "круті" аватарки і не розказуй який ти нев'єбєнний патріот. Ти - сране сцикло.Зауважую, що чим "крутіша" аватарка і нік, чим більше на ній ножичків і автоматів тим більше її автор є сциклом.
Belzer Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:01 #284 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:01 але мені вже на все по_уй, на ту росію, на ту україну,то хай іде на_уй та українаПшёл на х**
Nokian Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:09 #285 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:09 От одне не розумію, чому тут стільки тих, кого ще не то що поранили, не то що послали в армію, не то що повістку отримало.Чому тут стільки цього кіпішу виє, а нема жодного посту від того, хто там був, кого поранили, від жінки загиблого?Вони мають тисячу раз більше прав і правди тут заявляти, але ж скромно мовчать.Перш ніж щось писати, подумай, ти своїм вереском не владу ображаєш,не армію, і навіть не Україну.Ти в першу чергу ображаєш світлу память загиблих героїв, ображаєш іх матерів, жінок і дітей.Їм і так не солодко, бо їх любимі уже ніколи не повернуться , аби ти міг любити свою жінку.Згадуй про це кожен раз , коли обнімаєш кохану.
Zheny@ Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:09 #286 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:09 а потім у всіх повідкриваютьсяч очі і побачете наслідки своєї бездіяльностіА твоя діяльність в чому? У посиланні усіх нах* ?? мдя..
Belzer Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:13 #287 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:13 Agoniy Vetrolot, бавовна ти тупа, там пацани не порошенків з яценюками захищають, а свою країну. Різницю улавливаешь?
Nokian Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:24 #288 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:24 Тебе за кілометр чути, чим ти заробляєш, повна свобода слова та абсолютна демократія на Волиньньюз. Там тобі будуть раді.
Smith Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:28 #289 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:28 Ну що, птіца Хвенікс, молодца. Його повідомлення про стан мобілізації на Зх.Україні підхопили усі центральні сайти новин. Просто ахренеть, Юрко, зробив ти добру спробу - демотував людей по самі не хочу. Чи в коридорах влади такі розмови ходять? А може останнім часом провели свіженьке соцопитування про ставлення Зх.України до ПОПа і рейтинги впали? Чи як? Бо ж любітель іноді Бірюков з-за власної недосвідченості здати якусь інфу, а потім... Як буде так і буде.Як в Булгакова у "Майстер та Маргарита" казав Фагот: "Поздравляю Вас, господин Соврамши".Ліпше розібрались як ідуть у хлопців справи (особливо, з військовою прокуратурою) після Ілловайська, Саур-Могили, Старобешеве, коли під рашкіними Градами стояли, а відповідати не дозволяли. Трєпло.
Nokian Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:33 #290 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:33 Совет мобилизованномуНе смотря на некоторые улучшение в плане экипировки военнослужащих и титанический труд волонтеров, сбор "солдатского рюкзака" по-прежнему в большей степени остается заботой самих военнообязанных. Воевавший с первых дней в зоне АТО ротный батальона "Айдар" Евгений Дикий во время пресс-конференции дал несколько советов новобранцам о том, что им нужно иметь с собой после мобилизации в первую очередь."Тем, кто не собирается откосить от мобилизации и намерен защищать страну я бы посоветовал начинать собирать все необходимое еще до повестки.Поймите одну неприятную штуку - у страны для вас почти ничего нет. А то, что есть, будет доставляться через "пень-колоду". Вам дадут форму, бронежилеты и оружие, а все остальное лучше покупать самому. Вам, вашей семье или волонтерской организации" - советует боец.Далее - советы ротного командира по пунктам:Личная аптечка. В части вам выдадут необходимый минимум на случай ранения. Но никто не знает, какие лекарства вы принимаете постоянно, никто не знает, какие у вас есть личные слабости и болезни - у кого-то давление, у кого-то печень и так далее. Полевому врачу, каким бы хорошим он ни был, будет не до недомоганий каждого из солдат - ему дай Бог "трехсотых" латать. Запас личных лекарств с вами должен быть на пару месяцев точно. Обязательно запаситесь препаратами от желудка - с ним проблемы у доброй половины новобранцев, столкнувшихся с непривычными для своего рациона едой и водой.Хорошая обувь. Готовтесь, что кроме формы никакой другой одежды вам не выдадут, а обувь может не подходить по размеру или быть неудобного покроя. Вполне возможно, что среди зимы вам выдадут летнюю обувь. Не экономьте на обуви и ни в коем случае не покупайте б/ушное. Натрете ногу - будет очень неприятно. А ступать вы будете тяжело, так как кроме собственного веса понесете "обвес" снаряжения.Запас белья. Каждый день вы стирать не сможете, потому нужно брать не менее, чем недельный запас. Раз в неделю постирать возможность у вас точно будет.Теплые вещи. На утеплении не экономьте. Свитера, теплые носки и термобелье на войне не менее важны, чем бронежилеты.Второй комплект формы. Вам выдадут один комплект формы - это мало. Не ленитесь купить еще какую-то форму - лучше б/у, так за те же деньги, которые стоит новая можно купить две формы, а в полевых условиях новая быстро потеряет свой вид.Средства личной гигиены. Их организованно не выдают вообще. Мыло, полотенца и все остальное, как правило, на 100% поставляют волонтеры. Но волонтеры могут привезти вам это в часть на первый день пребывания, а могут и на десятый. Лучше весь индивидуальный набор гигиенических средств иметь с собой.Рюкзак. Рекомендую купить б/ушный "натовский" большой рюкзак. Они сейчас везде в свободной продаже.Плащ-дождевик. Их тоже не выдают, но они при определенных погодных условиях необходимы не меньше, чем сухое теплое белье в мороз или бронежилет в бою.Запас продовольствия на трое суток. На время военных сборов и перевалки через военкоматы."По-хорошему, весь "армейский рюкзак" в начале войны стоил около 10 тысяч гривень. Сейчас меньше - хотя бы каски и бронежилеты покупать не надо, но все равно недешево. Тем не менее, я призываю не паниковать в духе "как это так - я иду воевать за страну, а она меня не обеспечивает". Вместо этого потратьте энергию и время на то, чтобы узнать координаты всех волонтерских организаций вашего района и отдайте эти данные родным. Так вы прямо из зоны АТО сможете держать волонтеров в курсе, чего не хватает именно вашей части. Поверьте, по опыту могу сказать, что в таких случаях все необходимое волонтеры доставляют в течение одной недели" - суммирует ротный "Айдара".<a href="http://liga.net/">Источник</a>
Zheny@ Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:37 #291 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:37 Ну що, птіца Хвенікс, молодца. Його повідомлення про стан мобілізації на Зх.Україні підхопили усі центральні сайти новин. Просто ахренеть, Юрко, зробив ти добру спробу - демотував людей по самі не хочу.ап чьом рєчь?
Nokian Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:38 #292 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:38 Ну що, птіца Хвенікс, молодца. Його повідомлення про стан мобілізації на Зх.Україні підхопили усі центральні сайти новин. Просто ахренеть, Юрко, зробив ти добру спробу - демотував людей по самі не хочу. Чи в коридорах влади такі розмови ходять? А може останнім часом провели свіженьке соцопитування про ставлення Зх.України до ПОПа і рейтинги впали? Чи як? Бо ж любітель іноді Бірюков з-за власної недосвідченості здати якусь інфу, а потім... Як буде так і буде.Як в Булгакова у "Майстер та Маргарита" казав Фагот: "Поздравляю Вас, господин Соврамши".Ліпше розібрались як ідуть у хлопців справи (особливо, з військовою прокуратурою) після Ілловайська, Саур-Могили, Старобешеве, коли під рашкіними Градами стояли, а відповідати не дозволяли. Трєпло.А ти знайомий особисто з Юрком?
Smith Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:39 #293 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:39 Zheny@, про це: Жители запада Украины массово уклоняются от мобилизации, - БирюковІ на УП вже є. І на інших сайтах.
Smith Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:40 #294 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 22:40 А ти знайомий особисто з Юрком?Сарказм зрозумілий. Але на жаль чи на щастя - в друзях в нього не ходжу, в т.ч. і на ФБ.
NoutM Опубліковано 27 Січня, 2015 в 23:14 #295 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 23:14 ну і троляка гнила ти
NoutM Опубліковано 27 Січня, 2015 в 23:33 #296 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 23:33 Сховайся просто в погребі від мобілізації і фігні не пиши )
Swyat Опубліковано 28 Січня, 2015 в 00:17 #297 Опубліковано 28 Січня, 2015 в 00:17 вставлю й я своїх 5 копійок,може яких мінусів зароблю)))в луцьку живу два роки,дружина з області а я сам з тернополя,але вирішили жити тут.отже сім,я для мене пріоритет №1.а вже далі батьківщина,"долг" державі й так далі.не буду підтримувати якусь з вище описаних позицій.Просто висловлю свою думку а ви вже сприймайте як вважаєте за потрібне.отже наприклад прийшла б мені повістка,я б також не хотів йти,я б уникав цього до останнього,тому що в мене є пріоритетніше і житті ніж батьківщина,й ви автоматично переносите мене до числа "сцикунів" - нехай так.йдем далі.уявим що сталося те чого всі так боялися,дійшла війна до луцька,що ж робити?втікати з дружиною в тернопіль а звідти за кордон?й сподіватися що там ми комусь треба й життя там буде краще?я не патріот,але хочу жити в країні в якій народився,ця війна загрожуватиме тому що для мене найдороще - для моєї дружини,можливо майбутніх дітей,тоді я готовий як мабуть й немало лучан стати до зброї на захист сім,ї,своєї домівки.я вважаю що якщо людина нехоче йти служити,або йде туди бо сказали що інакше посадять,то мало з тієї людини користі там.Воювати ефективно можуть люди які знають чого вони там,за що вони боряться,тверезо зважитись на цей крок,а не як буває - повістку вручили,напився з горя й просох вже коли каску й бронежилета видавали.висновки для себе я зробив такі:чмирити людей за те що нехочуть служити йти неправильно,але й нити на кожному кроці що "непіду,ви такі-сякі йдіть самі" теж нетреба,кожна людина має право на свій вибір,якщо вирішили не йти - робіть це тихо,а не розводьте паніку та хаос.Сьогодні ви поливаєте брудом ту людину,а завтра прийде повістка вам,подивитеся на свою сім,ю та рідних та подумаєте що може й в них є сім,я,й може для них та сім,я в житті пріоритет №1.а тепер вислухаю ваші думки з цього приводу
starOFF Опубліковано 28 Січня, 2015 в 00:57 #298 Опубліковано 28 Січня, 2015 в 00:57 Я бы назвал такие посты про типа того что хреновая мобилизация, немного не правдивыми потому что в контексте того что произошло за год в Украине, могут вводить людей в заблуждение. Воюют уже людей очень много и очень много людей пошли в добровольные батальоны. Просто повестки приходят людям которые и так никогда не были в армии и никогда не хотели служить, призывной возраст очень большой, очень много людей с детьми. Вот и представьте что человек который никогда не служил и не хотел воевать, которому 40 лет, 2-е детей пойдет воевать? Конечно не пойдет и это нормально, почте везде так и рашка-говняшка не исключение. Рашка после постов про "распятого мальчика", " изнасилованную пенсионерку-эпилептичку" показала насколько глубока она может опуститься ради того что бы очернить нас. А что творят недоросы лишь бы показать как плохо все в ВСУ, те видео где так жестоко обращаются с пленными не случайно и про "киборгов". Главная задача, подорвать доверие к руководству страны , тогда будет легче забрать территорию. Статистика это всего лишь статистика. Ок набрали людей, толком не обучили, по статистике 250 тыс военных, на бумаге, а воевать смогут где то от силы 100 000. А денег из бюджета тютю! Люди которые не хотят служить могу так же помогать, просто нужно изменить к ним подход, нужен диалог. В нашей армии нужны реформы, нужно изменить подготовку новобранцев, улучшить, оптимизировать. Думаю Украина не потянет 250-ю армию, а вот 150 тыс вполне возможно. Тогда и бойцам хватит и экипировки и всего. Плюс у нас волонтеры работаю очень хорошо. ЗЫ Я наоборот рад что мало людей идет щас, они все равно были бы балластом. И не забывайте как раша и паникеры раздувают и придумывают небылицы. Когда будете сомневаться думайте про то как мы выкопали море ))) потому что не было где мыться и стирать Все будет хорошо. Слава Украине! ЗЫЗЫ Побаньте тролей и людей недавно зарегистрировавшихся которые пишут разные вбросы
Кирило Опубліковано 28 Січня, 2015 в 06:44 #299 Опубліковано 28 Січня, 2015 в 06:44 Так берут колишніх військовослужбовців. Але є випадки прийому добровольців, що ніколи не служили, але мають права водіїв категорії С (водії ЗІЛів, УРАЛів...). Зараз проблема мобілізації ще поглибилась. З одного боку пропаганда РФ, щоб не йти воювати (навіть хочуть прийняти закон для збільшенню терміну перебування українців на тер. Росії). З іншого не стабільна політична ситуація в самій Україні, погане забезпечення армії і не вміння вести війну сьогодні. Якщо не вводили б перемир'я давно би розбили тих "сєпарів".Влада досі не хоче назвати речі своїми іменами: війна - війною, а Донецьк та Луганськ (обл.) окупованих територіями з боку Росії. Натомість призначили статус тим територія - типу надзвичайної ситуації (ніби там потоп). Не воюйте за державу. Воюйте за себе, за Батьківщину. Не слухайте владу та не чекайте від них їхніх обіцянок.
MANJAK11 Опубліковано 28 Січня, 2015 в 06:47 #300 Опубліковано 28 Січня, 2015 в 06:47 Якщо не вводили б перемир'я давно би розбили тих "сєпарів".тут не все так однозначно, якби самих *сєпарів* то так, давно б вже розбили, але кацапи теж не для красоти регулярні частини біля кордонів тримають, не говорячи вже про обсяги підмоги *сєпарам* в військовій техніці та живій силі
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.