Перейти до змісту

Вийди з рос.соц.мереж.

atol

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 година тому, tarasmv сказано:

Що реально шкода то це тільки kinopoisk.ru

Щось я небачив, що kinopoisk.ru є в переліку, що попав під санкції.

Опубліковано
15 хвилин тому, Юріч сказано:

Смієшся? Це ж 10 акаунтів потрібно зарегати, пам'ятати їх, паролі також...всі фотки розкидати по акаунтам, а потім, якщо потрібно якусь фотку вийняти, то сиди згадуй, в якому вона акаунті. А мені вже й 100 Гб мало, вже за 2017 рік фотки мають піти в другий акаунт, тобто хотів вже відкривати ще 100 Гб. В мене зараз так зручно, скачав на плеймаркеті прогу Облако і на смарті, в любий момент, без всяких введень паролів і акуантів, можу витягнути любу фотку за минулі 11 років.

Я на гуглі. Тут фотографії пам'ять не їдять.

Опубліковано
17 минут назад, Oli сказал:

@Юріч  мейл.ру дає 100Гб   ??

Зараз не знаю, колись було і в мене зараз є, тобто користуюсь без проблем вже років зо п'ять.

5 минут назад, sergkots сказал:

Я на гуглі. Тут фотографії пам'ять не їдять.

Що значить - пам'ять не їдять? Яку пам'ять?

Опубліковано
1 хвилина тому, Юріч сказано:

пам'ять не їдять?

якщо завантажуєш фото то диск безлімітний

Опубліковано
1 хвилина тому, Oli сказано:

Якщо їх гугл стискає, тоді безлімітний.

Опубліковано
Щойно, halmer сказано:

Якщо їх гугл стискає, тоді безлімітний.

25 хвилин тому, Oli сказано:

я вже і дивився і друкував, різниці немає!!!

Опубліковано

ще знайшов таке... цитую

Неограниченное место для бэкапа

Главным нововведением станет неограниченное (и бесплатное) место для хранения фотографий в облаке. При этом они будут храниться в оригинальном качестве, сжимать фото не потребуется. Само приложение также не будет перекодировать снимки — все фотографии при установке соответствующего флажка автоматически сохраняются в облачном сервисе в максимальном качестве. Единственный недостаток — пока нововведение распространяется только на смартфоны Nexus.

як сервіс має розпізнати телефон, все на автоматі буде?

треба спробувати, але вже завтра...

Опубліковано

Що заважатимке якщо навіть чисто гіпотетично ( бо практично я не уявляю як вони зможуть заблокувати все перечисдене) після блокування заходити куди треба через проксі і тд? так, швидкість впаде, але тим не менш? Постраждають тільки любителі сматрєть фільми вкантакхте і тд.

Опубліковано
Цитувати

Що заважатимке якщо навіть чисто гіпотетично ( бо практично я не уявляю як вони зможуть заблокувати все перечисдене) після блокування заходити куди треба через проксі і тд? так, швидкість впаде, але тим не менш? Постраждають тільки любителі сматрєть фільми вкантакхте і тд.

Нічого не заважатиме , тільки народ вже буде злий на цю владу

А в нас не Китай, Іран і не Туречина - влада наша тримається на соплях

і так додатково багато мільйонів противників собі ростити - це треба вміти  

Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

Тьху, дочитався, так то ж тільки на рік.

подивись пдф файл, три роки

Опубліковано
31 минуту назад, Oli сказал:

Читав тільки що відгуки на плеймаркеті до ГуглДіска. Всі пишуть, що мало місця для фото (15 Гб), ніякого безліміта я там не прочитав. 

Опубліковано
1 hour ago, Юріч said:

В мене на хмарі (мейл.ру) всі фотки висять, 100 Гб. То тепер їх треба кудись переносити? Чи є якась альтернатива, де дають безкоштовно 100 Гб віртуального простору для зберігання файлів?

https://www.flickr.com Флікр від яху дає 1ТБ для фото, без втрати якості при завантаженні-відвантаженні. 

На google photos (google drive), якщо завантажуєш фото в якості 5 мегапікселів і менше, то можеш завантажити хоч терабайт. Якщо хочеш якість кращу якість, плати за місце. Користуюся флікром вже доволі довго як фотосховищем - раджу

Опубліковано
27 minutes ago, Oli said:

подивись пдф файл, три роки

Дякую, мені вже доклали. Ну 3 не 5, але молодці, так тримати. 

Як відчував, що ця історія з футболкою (чи то кофтою) добром не закінчиться ))

Опубліковано
1 година тому, Юріч сказано:

В мене на хмарі (мейл.ру) всі фотки висять, 100 Гб. То тепер їх треба кудись переносити? Чи є якась альтернатива, де дають безкоштовно 100 Гб віртуального простору для зберігання файлів?

mega nz 50 gb

Опубліковано
6 хвилин тому, ForZa сказано:

ох і брехня, тоді заблокувати провайдерів, які "не зможуть" Хто там Тріолан, хто ще ?

Опубліковано
1 час назад, Rubak сказал:

Щось я небачив, що kinopoisk.ru є в переліку, що попав під санкції

Нові санкції проти Росії передбачають блокування доступу до таких популярних соцмереж, як "ВКонтакте" і "Однокласники". Також доступ буде заблоковано до всіх сервісів "Яндекса" – "Яндекс.Деньги", "Яндекс.Новини", "Яндекс.Пошта", Метро, Каса, Календар, Кинопоиск, Авіа, Веб-майстер, Відео, Погода, крім головної сторінки "Яндекса".

Опубліковано
14 хвилин тому, charlie сказано:

ох і брехня, тоді заблокувати провайдерів, які "не зможуть" Хто там Тріолан, хто ще ?

чудікі з "зеленбуду" розказували що не можна незакодований Т2 робити в них.... і нічо все можна.....

Опубліковано
15 минут назад, charlie сказал:

Може зразу тоді інтернет відключити? нема інтернету нема проблем?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...