Savage Опубліковано 16 Травня, 2017 в 16:46 #251 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 16:46 25 минут назад, Zevs_Isver сказал: я можу мені вистачає розуму не клацати де попало То чому ти вважаєш, що інші не можуть свідомо не заходити на непотрібні їм сайти?
Zevs_Isver Опубліковано 16 Травня, 2017 в 16:49 #252 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 16:49 Щойно, Savage сказано: То чому ти вважаєш, що інші не можуть свідомо не заходити на непотрібні їм сайти? 99% відсотків користувачів ПК яскраво виражені тупаки події останніх днів це доводять
Savage Опубліковано 16 Травня, 2017 в 16:57 #254 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 16:57 4 минуты назад, Zevs_Isver сказал: 99% відсотків користувачів ПК яскраво виражені тупаки І, звичайно, твої критерії тупості підібрані саме таким чином, щоб ти потрапляв в той 1% обраних "не тупаків"
difoto Опубліковано 16 Травня, 2017 в 17:17 #255 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 17:17 27 хвилин тому, Savage сказано: Хочеш - заходь. Відчуваєш, що не зможеш справитись - не заходь. В чому проблема? Інформація сама по собі безпечна штука. Все залежить від того, як ти її інтерпретуєш. Я ось на днях переглядав "Die Deutsche Wochenschau", але ж після перегляду не почав зігувати чи славити Гітлера. Інформація, а особливо її інтерпретація - штука убойніша за купу танків та солдатів з кулеметами. Але тобі пояснювати аксиоми - безглуздо, тому я промовчу.
Electronshik Опубліковано 16 Травня, 2017 в 17:25 #256 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 17:25 Схоже історія війни росії з торентами нас, Україну, нічому не навчила. Виходить так, що не можеш щось контролювати то треба заборонити. І нажаль, Україна наступає на ті ж граблі. Зараз підуть куча порад як обійти це блокування, з викладеними відеоуроками на ютубі, і все буде по старому. Прикро те що тепер ми стаємо посміховиськом у очах навіть тих же росіян, над якими ми глузували через безглузді дії їх роспотребнадзора. Напевно ті, хто пише ті укази, забуває що на дворі все ж таки 21 століття, і інтернет то не телевізійний канал. Мені що однокласники що контакти що майлру не сильно цікаві, комусь навпаки. Але ж чому хтось наверху повинен вирішувати про це? Прикро тільки читати таку реакцію. Країною вводиться цензура і читаєш сплошний "одобрямс". І якщо це пройде, то потім можна буде заблокувати ще щось, наприклад цю борду під приводом боротьби з шкідливою та непатріотичною інформацією.
Zevs_Isver Опубліковано 16 Травня, 2017 в 17:27 #257 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 17:27 28 хвилин тому, Savage сказано: І, звичайно, твої критерії тупості підібрані саме таким чином, щоб ти потрапляв в той 1% обраних "не тупаків" може то й нескромно так казати, але попадаю в той 1% вмілих користувачів
Zevs_Isver Опубліковано 16 Травня, 2017 в 17:41 #258 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 17:41 13 хвилин тому, Electronshik сказано: Зараз підуть куча порад як обійти це блокування, з викладеними відеоуроками на ютубі, і все буде по старому. ага, а потім ще відеоролики з порадами як заплатити еквівалент 300 баксів через біткоін для розщифловки файлів після використання порад з "обходу блокувань"
HWman Опубліковано 16 Травня, 2017 в 17:52 #259 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 17:52 2 часа назад, Savage сказал: Стереотипне мислення. А взагалі, я особисто проти будь-яких блокувань і обмежень в Інтернеті. Кожен сам повинен вирішувати куди і коли він може заходити. Ем... Ви помилились планетою
igorgame Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:10 #261 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:10 Андрій Заблоцький з Інституту постінформаційного суспільства нагадує про те, що протягом останнього часу Служба безпеки України провела відразу кілька обшуків в офісах українських ІТ-компаній. «Якби наші спецслужби займалися не віджиманням серверів у ІТ-компаній, а нормальною роботою з ними, ми б отримали нормальну протиотруту проти шкідливих компонентів цих сервісів, вступили б з ними в технологічну боротьбу. На жаль, наші спецслужби не мають компетенції або ресурси для такого роду боротьби і використовують грубі, доісторичні методи.
Savage Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:11 #262 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:11 40 минут назад, difoto сказал: Але тобі пояснювати аксиоми - безглуздо, тому я промовчу. Я тобі вище навів приклад, який руйнує твої "аксіоми", так що,мабуть, дійсно промовчи. Про те що інтерпретація інформації - штука доволі субєктивна тобі, мабуть, теж пояснювати безглуздо. 35 минут назад, Zevs_Isver сказал: може то й нескромно так казати, але попадаю в той 1% вмілих користувачів Я якби тонко натякав, що нема чіткої межі між вмілим і невмілим користувачем. Для когось достатньо вміти прочитати новини в інтернеті, а для когось - через систему делегатів C# написати поведінку AI для гри на Unity Engine. І на основі якого критерію в цій ситуаціїї визначати "рівень тупості"? Так само і з "контактами" / "однокласниками" - для когось це обмін фото чи зручний сервіс, а для когось - розсадник зла. Все залежить від твого ставлення до поданої там інформації.
Zevs_Isver Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:17 #263 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:17 обмінюватись фотками можна багатьма способами, а тут вже роблять трагедію з цього
Savage Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:18 #264 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:18 22 минуты назад, HWman сказал: Ем... Ви помилились планетою Просто розділяю погляди Жака Фреско. Всі претензії до нього . P.S. Краще на "ти".
Savage Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:22 #265 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:22 7 минут назад, Zevs_Isver сказал: обмінюватись фотками можна багатьма способами, Кожен сам обирає собі зручний сервіс (фото, як асбстрактний приклад, не треба циклитися на ньому). Якщо тобі не підходить - ОК, просто пройди мимо. Навіщо навязувати свої правила, які, як вже було сказано вище, - сугубо субєктивні.
HWman Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:23 #266 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:23 4 минуты назад, Savage сказал: Просто розділяю погляди Жака Фреско. Всі претензії до нього . Утопія, нажаль. Ми скоріш за все такого суспільства не застанемо. Але в душі вірю що колись так і буде.
Zevs_Isver Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:25 #267 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:25 Щойно, Savage сказано: Кожен сам обирає собі зручний сервіс (фото, як асбстрактний приклад, не треба циклитися на ньому). Якщо тобі не підходить - ОК, просто пройди мимо. Навіщо навязувати свої правила, які як вже було сказано вище - сугубо субєктивні. угу, просто цього трагедію роблять бєндєри обірают народ огранічівают свободу слова
jack74 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:25 #268 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:25 4 годин тому, Zevs_Isver сказано: 4 годин тому, jack74 сказано: Отож моя порада таким, як я - про всяк випадок в налаштуваннях поштової скриньки на Мейлі.ру увімкнути переадресацію на іншу нормальну скриньку. звичайних людей це ніяк не зачепить то я - незвичанйа людина? певно, ти повністю мій пост не прочитав 4 годин тому, jack74 сказано: колись ... я багато де реєструвався, і тоді це все зав'язувалось в мене на пошту Мейл.ру. Звісно, з тих часів багато води втекло, давно користуюсь нормальними скриньками на Укр.нет та Gmail, але я ж не можу пам'ятати все, куди прив'язаний я через Мейл і коли мені може знадобитись та русо-скринька... Зайду я, наприклад, на сайт, на котрому я колись зареєструвався і на котрий я багато років не заходив, і не пам'ятаю пароль... А реєструвався на Мейл.ру... далі розжовувати? 1 година тому, Zevs_Isver сказано: 1 година тому, Savage сказано: І, звичайно, твої критерії тупості підібрані саме таким чином, щоб ти потрапляв в той 1% обраних "не тупаків" може то й нескромно так казати, але попадаю в той 1% вмілих користувачів @Zevs_Isver Ой, ніколи не кажи "ніколи" + "і на старуху буває проруха" Перевірено на собі
Zheny@ Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:31 #269 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:31 4 хвилин тому, jack74 сказано: "і на старуху буває проруха" і зі старухой буває порнуха? ужас! А чого ніхто не замутить проект типу "На_дроті!"
Zevs_Isver Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:34 #270 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:34 6 хвилин тому, jack74 сказано: @Zevs_Isver ніколи не кажи "ніколи" + "і на старуху буває проруха" угу, я й не кажу що я найрозумніший, (і ті хто пишуть віруси не разу не дурні) але є "стандартні правила безпечної поведінки" якщо їх не порушувати - шанси вижити вищі
la20 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:40 #271 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:40 все для того щоб підняти продажі цукерок
Pavelix Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:43 #272 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:43 Мда.... не так давно ржали з ПАКЕТУ ЯРОВОЇ в Росії і інших тупих законів.... так наші придурки нічим не розумніші.... Це ж такі важливі справи... першочергові завдання для держави блять перейменовувати вулиці і сайти блокувати... імбіцили... А те шо в гамні живемо то неважливо, зате наше гавно... файспалм прост....
la20 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:47 #273 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:47 5 хвилин тому, Pavelix сказано: Мда.... не так давно ржали з ПАКЕТУ ЯРОВОЇ в Росії і інших тупих законів.... так наші придурки нічим не розумніші.... Це ж такі важливі справи... першочергові завдання для держави блять перейменовувати вулиці і сайти блокувати... імбіцили... А те шо в гамні живемо то неважливо, зате наше гавно... файспалм прост.... ой же ж боженько що ж то робиться. Порох "патріотичні сайти зливає". рєдути бягом усє на рєдути поки самі злачні місця не зайняли я ж же ж ти тепер буде жити я навіть не уявляю. запасайся на місяць стєкломоєм щоб на кухні розказувати що смисл життя втрачено немає контакта, од і мейл.сру. всі такі "патріотичні" до усрачкі тіпочки, різко так почали скиглити що свинособаче лайно закривають.
Pavelix Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:52 #274 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 18:52 Щойно, la20 сказано: ой же ж боженько що ж то робиться. Порох "патріотичні сайти зливає". рєдути бягом усє на рєдути поки самі злачні місця не зайняли я ж же ж ти тепер буде жити я навіть не уявляю. запасайся на місяць стєкломоєм щоб на кухні розказувати що смисл життя втрачено немає контакта, од і мейл.сру. це типу підколоти рішили?... до чого тут патріотичні?)) вам не потрібно то й не користуйтесь... соцмережі це созмережі... хто шо хоче та в них і найде... кожному своє... хочете блокувати пропаганду чому ж не блокуєте напряму сайти російські аля вести.ру і тд і тп )) тут справа звички, люди звкилки, їм зручно і у них це забирають... вихлоп від таких заборон тіко негативний...
snouden Опубліковано 16 Травня, 2017 в 19:04 #275 Опубліковано 16 Травня, 2017 в 19:04 Щойно, Cherman сказано: Ще один, н-ний закон, який не буде діяти. Може й буде, але діти вже будуть рости в презирстві до держави, і з метою пізнати заборонений плід, як в срср з голосом Америки. "Дебилы, блять"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.