Перейти до змісту

Що переглянути? 2015

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Кінопошук набагато ближчий за ментальністю ніж імдб. Сприймайте сайти як інструмент, а не щось інше. Давайте тоді не користуватись таблицею Менделеєва бо це росс вчений і тд...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 703
  • Створено
  • Остання відповідь

AnimaNoir, да ви що? імдб був ще задовго до кінопошука (ой як задовго) але не всі його знали.

п.с. ви хоч бачили ті топ 100? а від топ 10 будете шоковані.

ВІЙ - якого макара то є рускоє кіно? 4 роки знімали разом з нашими,але країна - мордор

здається є вже укр сайт де є озвучені укр тізери, давайте наше підіймати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви все вірно пишете і я з вами згідний. Але все в порівнянні. Уявіть що хтось запостив б на регіональний форум Чіти український фільм 2015 року виробництва. Але ми не такі.

українських фільмів майже немає :(
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Зоряні війни" - мене якось ніколи не вражали і дивує те, що кожен свіжознятий епізод викликає шалений захват у більшості американців, хоча (якщо я правильно розумію) це старі серії зняті на новий лад (маю на увазі, що це не екранізація нового, ніким раніше не знятого).

Просвітіть, будьте добрі, бо можливо я щось не так зрозуміла у цій кіноепопеї і вона таки варта перегляду)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене якось ніколи не вражали і дивує те, що кожен свіжознятий епізод викликає шалений захват у більшості американців

Для мене особисто - це шлак! :) Ну а для америкосів...це ж їхне, стільки років "народжують" :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Зоряні війни" - мене якось ніколи не вражали і дивує те, що кожен свіжознятий епізод викликає шалений захват у більшості американців, хоча (якщо я правильно розумію) це старі серії зняті на новий лад (маю на увазі, що це не екранізація нового, ніким раніше не знятого).

Просвітіть, будьте добрі, бо можливо я щось не так зрозуміла у цій кіноепопеї і вона таки варта перегляду)))

Як би це вірно висловитись? Емм. В кожного своє кіно. Для мене "Зоряниі війни" - це нові технології знімання, цікавий екшн, захоплююча сюжетна лінія, гра акторів, костюми, ландшафти, звук... Бо я любитель фантастики. Це фільм моєї юності, зрілості і, сподіваюсь, старості. Кожну серію я чекав з нетерпінням, як і зараз чекаю. І кожну серію передивлявся вже напевно понад 10 разів.

А от дружина моя каже: "Знову ти дивишся свою фігню" і йде дивитися "Роксолана. Величне століття". А мама каже: "що ви там знайшли в цих американських фільмах, я не можу їх дивитися" і дивиться "Бідну Настю". А мої доці туляться зі мною і з захопленням дивляться на Люка Скайвокера, Дарта Вейдера, Обі Ван Кенобі - Ітс май гьол!!!

Якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як це вырно висловитись? Емм. В кожного своє кіно. Для мене "Зоряниі війни" - це нові технології знімання, цікавий екшн, захоплююча сюжетна лінія, гра акторів, костюми, ландшафти, звук. бо я любитель фантастики. Це фільм моєї юності, зрілості і сподіваюсь, старості. Кожну серію я чекав з нетерпінням, як і зараз чекаю. І кожну серію передивлявся вже напевно понад 10 разів.

А от дружина моя каже: "Знову ти дивишся свою фігню" і йде дивитися "Роксолана. Величне століття". А мама каже: "що ви там знайшли в цих американських фільмах, я не можу їх дивитися" і дивиться "Бідну Настю". А мої доці туляться зі мною і з захопленням дивляться на Люка Скайвокера, Дарта Вейдера, Обі Ван Кенобі - Ітс май гьол!!!

Якось так.

Боже, як гарно! Мабуть після такої розповіді і я візьму свою доцю в обійми і подивлюсь! Та їй може буде "страшне кіно", у 5 років це можна дивитись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...я візьму свою доцю в обійми і подивлюсь! Та їй може буде "страшне кіно", у 5 років це можна дивитись?

Моя в 5 років каже: "не переключай, тут страшно буде, я таке люблю".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Зоряні війни" - мене якось ніколи не вражали і дивує те, що кожен свіжознятий епізод викликає шалений захват у більшості американців, хоча (якщо я правильно розумію) це старі серії зняті на новий лад (маю на увазі, що це не екранізація нового, ніким раніше не знятого). Просвітіть, будьте добрі, бо можливо я щось не так зрозуміла у цій кіноепопеї і вона таки варта перегляду)))

Все набагато складніше, кумасю, набагато!

Джордж Люкас (режисер) - почав знімати фільми ще у 1974, здається. І знімав із 4 по 6 частину. такий був задум.

Потім, через надцять років - зняв пріквел. Предисторию. з 1 по 3.

А ще через кілька років 7-му чатисну.

Теж задум.

Отак якось.

Фільм реально крутий. Я не фанат, але в дитинстві приколов.

Ужасного немає нічого. Є фантастика. Є ефекти, на сьогоднішній день здаються примітивними (4-6 част). Хоча в 90-х випускали ремастеред версії - з оновленими ефектами. Не такими ляльковоми і мультиплікаційними :)

Малому теж має сподобатися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Зоряні війни" - мене якось ніколи не вражали і дивує те, що кожен свіжознятий епізод викликає шалений захват у більшості американців, хоча (якщо я правильно розумію) це старі серії зняті на новий лад (маю на увазі, що це не екранізація нового, ніким раніше не знятого). Просвітіть, будьте добрі, бо можливо я щось не так зрозуміла у цій кіноепопеї і вона таки варта перегляду)))

Кожен новий епізод - це новий епізод, екранізація нового, продовження (інколи ^_^) історії.

Однією з головних фішок Star Wars, імхо, є та, що на ньому виросло не одне покоління (в основному, чоловічого населення).

І далеко не одних американців, бо вони більше тащаться від Star Trek.

Але щось останнім часом, особливо перед прем'єрою сьомого епізоду, багато хто різко став фанатом SW, не дивлячись на те, що раніше гнав на них по-чорному. Раніше такого і близько не було. Мода, блджад <_<

А ще через кілька років 7-му чатисну.

Не він знімає 7-й епізод.

Джордж Люкас (режисер)

Євгєній, не кажіть більше такого на людях, ібо воно пішло звідси:

1369199321_261639626.jpg

А це вже стосується всіх:

Якщо надумаєте, то дивіться спершу 4,5,6, а потім 1,2 та 3 епізоди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для мене все-таки Зоряна брама найкраща.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Девушка без комплексов / Trainwreck (2015/RUS/ENG) HDRip | BDRip 720p

1446246880_trainwreck.jpg

Название: Девушка без комплексов
Оригинальное название: Trainwreck
Год выхода: 2015
Жанр: мелодрама, комедия
Режиссер: Джудд Апатоу
В ролях: Эми Бет Шумер, Билл Хейдер, Бри Ларсон, Колин Куинн, Джон Сина, Ванесса Байер, Майк Бирбиглия, Эзра Миллер, Дэйв Аттелль, Тильда Суинтон

У симпатичной девушки Эми никогда не было серьезных отношений. Она придерживается свободных взглядов и обычно не ходит дважды с одним парнем на свидание. Будучи сотрудницей крупного мужского издания, она получает задание от шефа написать статью о спортивном враче Ароне. Эми и не рассчитывала, что деловая встреча с доктором изменит ее жизнь.

IMDB рейтинг: 6.7/10 (32,882 голоса)

КиноПоиск рейтинг: 6.163 (1,748 голосов)

Выпущено: США / Davis Entertainment, RatPac-Dune Entertainment, Warner Bros
Продолжительность: 02:04:45
Озвучивание: Дублированное [лицензия] 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Девушка без комплексов" - мені не сподобалось. Раз вже "без комплексов" то сюжет очікувався динамічніший, а так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Девушка без комплексов" - мені не сподобалось. Раз вже "без комплексов" то сюжет очікувався динамічніший, а так...

Ще разок пооффтоплю.

"Девушка без комплексов" - це шлак, якого повно, не вартий уваги, імхо.

Чекаю з нетерпінням виходку релізу "Марсіанин". Це один з небагатьох фільмів, після якого при виході з кінотеатру ще деякий час знаходишся "под впечатлением".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, згідна. "Марсіанина" і я чекаю, що б в гарній якості з пристойним дубляжем(українським) можна було подивитись в дома )) З дитинства чомусь подобається тема космоса, можливо тому, що в СССР тільки у "космічних" фільмах дозволялась фантастика (я мовчу про перебільшені реалії радянського життя в кіно), а так хотілось чогось цікавого. З пристойних дитячих фільмів "Госьтья из будущего" і "Приключения Электроника", а от з книжок фантастика, фантастика і ще раз фантастика і бажано зарубіжних авторів. Космічні пригоди і інопланетні прибульці - хіти на полицях. Напевне ностальгія...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто чекає "Марсіанина" на ДВД - можете поки що прочитати книгу. В фільмі декілька моментів пропустили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заставлю себе сходити хоч раз в житті в кінотеатр, стану лбдиною, Почну з марсіанина, набридло, тре щось змінювати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почну з марсіанина
Почніть краще з "007: СПЕКТР" сьогодні якраз прем'єра!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смертельно живой (2015) WEB-DLRip

1445749863_550.jpg

Название: Смертельно живой

Год выхода: 2015

Описание:

Семен — известный писатель. На протяжении трех лет ему приходят смс сообщения от неизвестного номера с предсказанием будущего. Что бы Семен не делал, все предсказания сбывались. Все попытки найти автора сообщений увенчались провалом. Поэтому Семен продолжает жить спокойной жизнью. До тех пор, пока ему не приходит очередное сообщение…

Прогнозовано, що правда кінець таки цікавий і несподіваний. Десь 6\10

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почну з марсіанина

Почніть краще з "007: СПЕКТР" сьогодні якраз прем'єра!

Адреналін чи Порт? що краще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3д-порт, 2Д-адреналін

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1944 / 1944 (2015/RUS/EST/GER) HDRip | BDRip 720p | BDRip 1080p

1447016969_1944.jpg

Название: 1944
Оригинальное название: 1944
Год выпуска: 2015
Жанр: Драма, военный
Режиссер: Элмо Нюганен
В ролях: Кристиан Юкскюла, Каспар Велберг, Майкен Шмидт, Хендрик Калмет, Карл-Андреас Калмет, Прийт Пиус, Мярт Пиус, Хендрик Тоомпере-мл., Гердт Раудсеп, Майт Малмстен, Пеэтер Таммеару, Айн Мяэотс, Райн Симмул, Кристьян Сарв, Иво Ууккиви, Андеро Эрмел, Анне Реэманн, Тыну Оя
          В новом историческом фильме Элмо Нюганена “1944” рассматриваются военные события, происходившие в Эстонии в 1944 году, в период от июльских боёв в Синимяэ до ноября, когда полуостров Сырве был уже завоёван войсками Советской Армии. Война показана глазами участников событий с обеих враждующих сторон – эстонцев, которые воевали и на стороне немецкой армии в 20-й эстонской дивизии Waffen-SS, и в составе 8-го Эстонского стрелкового корпуса Советской Армии. Для жителей Эстонии это была война, в которой каждый делал свой личный выбор. Именно с таким нелёгким выбором сталкиваются главные герои картины - солдаты противоборствующих сторон Карл Таммик и Юри Йыги - а также их сослуживцы, родные, близких и совсем незнакомые люди...

IMDB рейтинг: 7.4/10 (1,485 голосов)

Кинопоиск рейтинг: 6.525 (905 голосов)
Выпущено: Эстония, Taska Film
Продолжительность: 01:36:00
Перевод: Профессиональное (одноголосное) [лицензия]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З'явився в не самій паршивій якості "Еверест".

Почитав відгуки. У всіх одне єдине питання:

"Куди розпиляли 55 000 000 доларів ?"

Фільм оцінюють на тверду 6. А то й менше.

Я також задався цим запитанням. Але ще раз переглянув акторський склад - зрозумів.

Все пішло на гонорари. Молодих і перспективних артистів потрібно  чимось годувати. Вони тепер балувані.

Вже й не знаю, чи дивитися після такого фільм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже й не знаю, чи дивитися після такого фільм.

Женя,ти чьо?,прикалуєшся :),подивись по любому,це ж реальна історія,а вже шо там і скільки там то-таке! тим більше воно геть не нудне.

,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я знаю.

Але відгуки - взагалі не приваблюють до перегляду.

Вже краще старий і примітивний "Вертикальный предел" передивитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...