Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2015

Onil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

18:22 16.09.2015

пр. Перемоги

post-1448-0-76013600-1442427911_thumb.jp

Хотів проскочити до червоного і вскочив. Розїхались через пару хв. ДТП не оформляли.

Я один замітив що машини однакові) Чуваки просто з одного автоклубу, певно)

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я один замітив що машини однакові) Чуваки просто з одного автоклубу, певно)

Так, два Меганчика. Можливо навіть знайомі. Щось переговорили і швидко роз'їхались.

Опубліковано

пр. Перемоги

Хотів проскочити до червоного і вскочив. Розїхались через пару хв. ДТП не оформляли.

Мож я когось і здивую(у кого немає авто),але перехрестя, реально завдяки світлофорам взагалі просте і безпечне тільки дауни можуть там влупитися.

Опубліковано

пр. Перемоги

Мож я когось і здивую(у кого немає авто),але перехрестя, реально завдяки світлофорам взагалі просте і безпечне тільки дауни можуть там влупитися.

Це точно, якщо слідувати сигналам світлофора - то перехрестя дуже просте.

Але, на ньому дуже багато хто проскакує, а особливо в час пік.

Тим хто виїзжає на зелений з Клима Савури немає як в'їхати на перехрестя.

Цю аварію бачив на свої очі. Швидкість в сірого мегана була нормальна. Роз'їхались вони дуже швидко - чорний меган поїхав вже через 2 хв, а сірий позбирав пластмасу і теж поїхав.

Опубліковано

Близько 16.30, на Струмівці, поблизу АЗС WOG, Hundai Tucson збив чоловіка. Потерпілого забрала "швидка", стан невідомий.

Опубліковано

Проїжаючи по Струмівці,напроти Блок трейд, лежало авто на узбіччі. Судячи з огляду брухт. Чоловікі стояли біля "брухту", ні 102 а ні 103 не було.

П.с освітлення не було...

Раніше вже почало темніти,а освітлення вмикають пізніше.

Опубліковано

Хвилин 15 тому на пішохідному переході на Огієнка (при виїзді на Шопена-кільце) бачив Беху-6 та ще щось невелике (не встиг розгледіти). В обох розтрощені "морди" - удар лоб-в-лоб. Працювали ДАЙці.

Опубліковано

Хвилин 15 тому на пішохідному переході на Огієнка (при виїзді на Шопена-кільце) бачив Беху-6 та ще щось невелике (не встиг розгледіти). В обох розтрощені "морди" - удар лоб-в-лоб. Працювали ДАЙці.

Чорна Е63?

Опубліковано

Щойно їхав біля 4 гімназії, бачив ДТП (може й не зовсім ДТП), маршрутка Еталон прововалилася в яму на зупинці, ту яму, яку не так давно там замощували. Стоїть маршрутка передком прямо на асфальті, а колесо повністю просіло в яму.

Фото зробити не встиг, оскільки був за кермом, аде, думаю, що хтось викладе.

От замостили там яму, так замостили...

Опубліковано

Я вже грішним ділом подумав, що це на тому участку Волі, де нещодавно був зроблений ремонт.

Страшно їздити містом, ще десь пірнути можна

Опубліковано

Я так колись просів на повороті Відродження-Леонтовича - приїздили рятувальники на Педжеро з лебідкою витягували...

Опубліковано

Їхав з сторони автостанції, на повороті біля Окко таксист не пропустив таврію, - в результаті пом'яті дві машини

Опубліковано

На виїзді з Яровиця на кільце біля Променя Тойота Кемрі (або Корола) чуток наздогнала маленьку біленьку Тойоту, за кермом якої була дівчина. в 11-10 уже працювали ДАІ, водій маршрутки сказав, що ДТП відбулось близько 10 ранку

Опубліковано

Пів години тому на рівненській біля дерев'яної церкви бачив ДТП. За участю мотоцикла і Mercedes benz g55(здається,темно не розгледів),з машини зняті номери,працює 2 машини даї, опитують свідків на зупинці. Більш днтальнішу інформацію напевно дадуть змі

Опубліковано

Пригода трапилась на розі Волі і Шопена 21.09 десь о 17-30.

Хлопці не поділили смугу руху.

Таврія винувата, фулі джіпа не пропустила. як пишеться в ПДД пункт 666,ч6 - "Водій який рухається з порушенням ПДД, але на джипі (іномарці дорокшій за 100к) має перевагу в русі, перед іншими учасниками руху, особливо, це стосується власників вітчизняного автопрому..."

Опубліковано

Таврія винувата, фулі джіпа не пропустила. як пишеться в ПДД пункт 666,ч6 - "Водій який рухається з порушенням ПДД, але на джипі (іномарці дорокшій за 100к) має перевагу в русі, перед іншими учасниками руху, особливо, це стосується власників вітчизняного автопрому..."

Я правда не пам’ятаю точно, а хіба там не вісить рух по полосам?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...