Перейти до змісту

Вибори, Луцьк, мажоритарка. Хто ?

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 582
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

дешевенький бо 2 факта взято

якби придумували - то було б дорого

чи вам треба якась *уйня як на виборах мера вроді була про трансвеститів і т.п. з фотодоказамишопом ?

то власне, походу якщо на Данильчука оперативно нічого не накопають окрім тупняка з Башкалєнком - то голоса віддам за нього

лишній раз поясню :) якщо зараз в Лапіна вкладають гроші, Народний Фронт чи хто там (банери, реклама) - то після обрання він буде їх 5 років відробляти... і варіантів тут не буває

Опубліковано

Свого часу на хвилі патріотизму пройшов Ющенко.Важко зараз знайти в Україні людину,котра б його не проклинала.

Бо від данєцкіх бандюків і так ніхто нічого хорошого(крім самих данєцкіх) не чекав, а цей щирий українець клявся самим дорогим для нас.

Варто кожному нинішньому кандидату це закарбувати собі.

Опубліковано

На рахунок цієї прес-конференції просто немає слів. Тут не питання в Лапіні. Паша робив правильні речі під час Майдану, під час війни, але йти в депутати ну реально ще зарано. Виходить, що валити потрібно тих людей, які пропонують все те що й ти, по суті йде заперечення свого ж власного іміджевого образу, ще й "підсиленого" Омельчуком. Короче, ніхто не розуміє нафіга.

Опубліковано

Підтримаю Сиромітника: можливо Діфото і вішає безкоштовно постер Лапіна у себе на магазині, але в масовість таких доброчинних акцій я не вірю, хочаб тому, що знаю вартість рекламних площ... А той хто вважє, що вкладені гроші не треба відробляти - просто страждає інфантилізмом.

Опубліковано

то власне, походу якщо на Данильчука оперативно нічого не накопають окрім тупняка з Башкалєнком - то голоса віддам за нього

лишній раз поясню :) якщо зараз в Лапіна вкладають гроші, Народний Фронт чи хто там (банери, реклама) - то після обрання він буде їх 5 років відробляти... і варіантів тут не буває

Правильно. Легше буде пройти, наприклад, Констанкевич. Вона ж за борди і лайтбокси нікому нічого не винна:-)

Опубліковано

знаю вартість рекламних площ...

помиляєшся.

В Лапіна є всього три біг-борда, які предоставлені йому на безкоштовній основі , так само як раніше вони предоставлялись Самообороні. Після революції у рекламній сфері сталась криза і міськрада передивилась розцінки на оренду площ. "Народний фронт" йому нічого не башляє, так само як йому не башляють Єгор Соболєв або Ярош - вони його просто підтримують. Він як був безпартійний під час виборів у мери (і ніякі ліві сили не просовував), так само безпартійний і зараз. Він навіть не розділяє певні принципи та напрямки руху "НФ". Що ще - газети, виготовлені на найдешевшому папері, які він сам і розповсюджує? Оце ви називаєте капіталовкладеннями в рекламу?

теж достойний хід, але думаю, що Пашу зачмирять ще покруче Лапіна.

UPD всі бігморди, де написано "Народний фронт", навіть з Лапіним - це проблеми "НФ".

Опубліковано

Правильно. Легше буде пройти, наприклад, Констанкевич. Вона ж за борди і лайтбокси нікому нічого не винна:-)

Tolik_lt, це тіпа так поумнічав ?

бо як на мене то зтупив, але бачу люди підтримують :)

Опубліковано

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ Лапіна перед НФ за надані послуги з реклами НЕСПІВРОЗМІРНА з відповідальністю його перед своїми бойовими та спочилими побратимами, луцькими євромайданівцями-самооборонівцями, волонтерами, які не словом, а ділом захищають, відстоюють, відвойовують, фінансують демократичне і суверенне сьогодення нашої незалежної України.

До речі, то кого насправді підтримує Ярош - Лапіна чи Данильчука.

Опубліковано

Tolik_lt, це тіпа так поумнічав ?

бо як на мене то зтупив, але бачу люди підтримують :)

Як на мене,ти теж зтупив:-) коби написав" мені підходить ніхто" -це би хоч скидалось на оригінальність. Але данильчук? Лєнка нє блядь?!? Ну ізвінітє©

Опубліковано

Не знаю кого Ярош, але зі сцени він за Павла не сказав нічого, лише за оцього хлопця з Ковеля, який до речі підтримує Лапіна!

Опубліковано
Я за Констанкевич!

Ви не на вулиці, заспокійтесь. Людям не треба парити агітпродукцію в гаврному жилетику ^_^

Опубліковано
UPD всі бігморди, де написано "Народний фронт", навіть з Лапіним - це проблеми "НФ".

тобто якщо він пройде в парламент він не буде в фракції НФ? Мені аж самому стало цікаво, треба буде після виборів глянути.

ЗІ. не подумайте, що я щось маю проти саме Лапіна, просто його прізвище найчастіще зустрічаю на рекламах... ІМНО, всі будуть діяти пиблизно однаково - такі вже там обставини...

Опубліковано

Один агітпостер на багатоповерхівці біля готелю Україна потяне на 40 000грн, постер Пустовіта біля годинника на Театральній також потягне більше 10 000грн. Є декілька варіантів агітації в Україні: зовнішня реклама і тут Лапін не на першому місці. Скоріш за все Іванюк. По кількості палаток з агітпродукцією, а це дорожче за бігборди лідирує Батьківщина, Іванюк, потім Громадянська позиція і т.д. Є технічні кандидати які обмежились декількома бігбордами і лайтбоксами, але й специфіка у них така. Є такі що не вішали нічого, але й знялися з виборів на користь іншого кандидата. Є й такі, що незавалюють Луцьк папером, але займаються адресною грошовою допомогою (підкупом виборця), що на порядок перевищує вартість рекламних площ конкурентів.

В Лапіна дійсно найрозвиненіша система волонтерства на базі Самооборони. Є люди, які допомагали Самообороні і вирішили підтримати також їх кандидата.

Опубліковано

Як на мене,ти теж зтупив:-) коби написав" мені підходить ніхто" -це би хоч скидалось на оригінальність. Але данильчук? Лєнка нє блядь?!? Ну ізвінітє©

навіщо ви мене ото постійно переконуєте що всі ті праві сектори з самооборонами - то купка зброду і Лєнок ?

...я про це і так знаю і завжди про це казав від початку створення цих проектів. Не стосується людей які їм і в них повірили - реальних волонтерів.

в одній темі хвалите, в іншій ганите... якось би послідовнішими були б чи що

розумію що якби гордість не дозволяє визнати - обісралися слєгка з тим Лапіним, але не переймайтесь, буває :) сам так не раз залітав... людям вголос вірити - то тіко позоритися

P.S.: коли всі шляхи ведуть в прірву а комусь стає розуму зупинитися і сказати що щось тут не так - то для стада це може і тупість... я от не пойму логіки обирання кращого лайна для себе

Опубліковано

Із хорошого: Дмитро Тимчук у Луцьку

У понеділок, 20 жовтня, до Луцька приїде координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук. У рамках візиту заплановано ряд заходів, під час яких лучани зможуть поспілкуватися з відомим блогером.

Так, о 13.30 політичний журналіст зустрінеться зі студентами Інституту філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки (101 ауд., корпус бібліотеки, вул. Винниченка 30 а).

О 15.00 лучани матимуть можливість запитати у Тимчука все, що їх цікавить під час чат-конференції на інтернет-сайті «Волиньпост».

Також запрошуємо представників місцевих ЗМІ на прес-конференцію із Дмитром Тимчуком, яка відбудеться о 16.30 у Волинському прес-клубі (вул. Шевченка, 14).

Запрошуємо усіх зацікавлених до відкритого діалогу!

Опубліковано

P.S.: коли всі шляхи ведуть в прірву а комусь стає розуму зупинитися і сказати що щось тут не так - то для стада це може і тупість... я от не пойму логіки обирання кращого лайна для себе

Ой, уміля до сліз оце "стадо","бидло":-)

А схуялє ти рішив, шо Паша це не крок до прірви чи що це не ше один сорт гавна?:-)

В чому твій розум?:-)

Опубліковано

Мені пофігу від якої партії йде Лапін(думаю,що від партії легше було пройти реєстрацію),але я буду голосувати за нього,щоб не пройшов ніхто з інших.Особливо "людина Палиці"!

повністю згідний!!!!

Опубліковано

А схуялє ти рішив, шо Паша це не крок до прірви чи що це не ше один сорт гавна?:-)

ну ладно, переконав :) з'їж цукерочку

тоді голосуватиму за Констанкевич чи як там її - бо фондпалиці при всій злодюжності хоча б до виборів заздалегіть готується - щось для студентів і дітей-інвалідів робить

не знаю як то пов'язано з тою тьотьою, але зі слів такого поважного бордівця всі "ура-патріоти" - гавно одного сорту і не варіант для вибору

P.S.:...тільки було повірив в когось - нє, тра всьо обісрати

P.P.S.: визначатися з голосом по бордівським темам - то плюнеш і на вибори не підеш :) радники млін

Опубліковано

15595_900.jpg
Опубліковано

Танечко, ким ти будеш на Новий рік?

-Я вдягну зелену шапку , зелений костюм , буду ялинкою і всі будуть водити хороводи круг мене.

А ти Іванко що вдягнеш?

Я вдягну сірий костюм, сіру шапку буду сірим зайчиком і весело танцюватиму зі всіма.

Ну а ти Вовочко?

А я вдягну жовті черевики, жовтий костюм, жовту шапку , буду гівном і зіпсую вам все свято.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...