Перейти до змісту

Вибори до ВР 2014: наша пісня гарна нова, починаєм її знову?

phantom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 581
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

навіщо ? те що не вийде змінити країну і загальний рівень життя на краще - абсолютно не означає що не можна змінити себе і своє життя в цій країні

я до того вів, що коли всеодно ніц робити не збираєшся - то нєфіг і кричати про зміни

Опубліковано

У першу п'ятірку Блоку Порошенка увійде полковник Повітряних сил ЗС України, командир 204-ї бригади тактичної авіації Юлій Мамчур

Про це журналістам повідомив радник Президента України Юрій Луценко, передає Еспресо.TV з посиланням на «РБК-Україна».

"Я вважаю, що депутати крім професійного завдання писати закони, повинні ще бути голосом суспільства. Приймаючи закони, вони повинні відображати думку громади. Наша позиція, ми хочемо при цьому підкреслити важливість регулярної української армії... В нашій п'ятірці очевидно буде пан Мамчур - символ цієї регулярної української армії", - розповів Луценко.

Нагадаємо, командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко піде на вибори від партії львівського мера Андрія Садового «Об’єднання Самопоміч».

Крім того, з «Народним Фронтом» Яценюка-Турчинова підуть комбат «Азова» Андрій Білецький, Юрій Береза, комбат «Артемівська» Костянтин Матейченко, а також командири батальйонів «Золоті ворота», «Чернігів», «Миротворець».

Опубліковано

Вибори-вибори, кандидати…

Як розповіли недисципліновані партійці з "Свободи" Євген Мельник, який став нардепом у Володимир-Волинському мажоритарному окрузі (Володимир-Волинськ, Нововолинськ, Любомль, Іваничі), у 2014-му році балатуватися по ньому не буде.

Бізнесмен погано працював протягом двох років, мало їздив і тепер невпевнений, що його підтримають виборці. Кажуть, що є відповідна соціологія, яку в Свободі не показують.

Мельник домовляється з Вітівим про включення на прохідне місце в списку.

У той же час кандидатом у нардепи по Володимир-Волинському виборчому округу від Радикальної партії Олега Ляшка йде відомий в Нововолинську злодій-рейдер Віктор Сапожніков.

Так і живемо: часи помінялися, а політики-ні.

Опубліковано

Думаю цілком реально силами Борди зробити когось депутатом ВР. А чому б і ні? Я сьогодні вже бачив рекламу 6*3 інтернет партії О_о

От тільки кого? Вся проблема в тому, що той хто усвідомлює всю "глибину" сам не хоче туди лізти, а той хто не усвідомлює - вибирає позицію: "подивлюсь хто буде при владі і на того і буду ср@ти".

Кумарить оця вічна опозиційність - думка працює не на те, як зробити щось краще, а на те, як назвати те що вже є самим гіршим.

Товариші скептики: якщо ви впевнені, що при владі нічого не зміниця, можливо треба направити свою думку не в русло виливання мегатон гімна в інтернет, а оформити якийсь план дій для змушування тих що є при владі до якогось більш лояльного до людей керівництва? Так і конструктив буде і ділом корисним зайняті будете - дивись і вам якесь "тепле" містечко перепаде... а може (тут стукаємо по дереву) вам таки вдасця змінити керівництво так, як ви хочете ;)

Опубліковано
а оформити якийсь план дій для змушування тих що є при владі до якогось більш лояльного до людей керівництва?
Скажи свому шефу що ти більше не будиш затримуватись після роботи бо тобі не платять за ненормований робочий день і побачиш як лояльно він скерує ;)
Опубліковано

keepo, не з цим населенням... не з цим

жителі України завжди з гаслами "УРА" щиро роблять якусь куйню

а потім щоби не признати себе тупим стадом - ту куйню підтримують ще довго і щасливо

те що якісь декілька відсотків людей можуть проаналізувати ситуацію і зробити правильні висновки - ніяк на ситуацію не вплине

лишнім доказом є ця ж борда, яка готова заклювати любого інакомислячого, а потім коли ідея "вєтєранів" обісреться - то будуть всі доказувати що вони так ото і думали спочатку...

Шиба, Палиця, Порошенко... - то тільки найгучніші про*оби бордівців і лучан, а їх була тьма насправді.. і ще більше буде ібо стадо нікуди не дінеться

Так як в нашій країні все продається: починаючи від виборців і закінчуючи батьківщиною - то ніхто лише з ідеями нічого не змінить на краще...

P.S.: і то не песимізм жодним місцем а раціональне використання свого часу, який можна приділити собі і своїм дітям - замість того щоб битись лобом в товстелезну стіну невігластва

Опубліковано

Соромітник, якщо народ такий поганий і нічого не змінити, для чого вже в котрий раз витрачаєте час на цю писанину? Мені здається, вже для більшості борди зрозуміла ваша позиція. Ну раз в рік для новеньких можете повторювати.

Опубліковано
Скажи свому шефу що ти більше не будиш затримуватись після роботи бо тобі не платять за ненормований робочий день і побачиш як лояльно він скерує

я сам собі і шеф, і робітник, і прибиральниця... працюю без вихідних так останніх років 5... і таки да, мої працівники за переробіток отримують доплату ;)

Соромітник, якщо народ такий поганий і нічого не змінити, для чого вже в котрий раз витрачаєте час на цю писанину?

ну може дехто всетаки задумаєця не з першого разу, а з 20-го :)

я трохи не розділяю позицію Сиромітника: працювати можна з будь-ким хто при владі, треба просто вибрати важіль (народ) і мати бажання дотримуватись своєї позиції. І от з останнім якраз проблема - ідейних в політику всетаки проходить трохи, але всі вони "розчиняюця" в політикумі, дойшовши до певного рівня (доступу до грошей). Як вже приводив приклад Вануса. Думаю, що більшість поступила б ідентично, як бит тут не горлопанили перед тим, що "треба все змінювати" :)

Опубліковано

ідейні в політику якраз не проходять - їх туди пропускають спеціально...

...щоб менше кричали "треба все змінювати"

...щоб залучити в свій політичний проект троха електорату тих крикунів і т.п.

доречі, ідейні крикуни зачасту просто крикуни а не ідейні - тому вони так швидко і розчиняються у владі

Опубліковано

Взагалі більшість народів подібні. Грамотна організація може нівелювати недоліки населення. Інша справа що з самої себе (типу як Мюнхаузен сам себе витягував з болота) грамотна організація дуже складно росте, вона якби зовні мабуть має прийти (ззовні не означає буквально ззовні - може бути людина яка просто ззовні системи та організації соціуму).

Але от приклад Грузії - Саакашвілі не дожав ситуацію, пустив на самьоток.

Опубліковано

Здається, я вже визначився на цих виборах....

Ну і який твій вибір?

Василь Противсіх

Ну і який твій вибір?

Василь Противсіх

Опубліковано

Соромітник, якщо народ такий поганий і нічого не змінити, для чого вже в котрий раз витрачаєте час на цю писанину?

Ну як же, мусить людина сама себе трішки похвалити :) А то від вас поки дочекаєшся :)

Опубліковано

Будь-яка влада в світі це компроміс між бажаннями (зачасту економічними) народу і необхідністю ділитись керівництва. Якщо в більш цивілізованих країнах керівники задовільняюця (з власної ініціативи, чи під натиском народу) малим, даючи народу той рівень, який вони "хочуть", то нашим політикам треба декілька мільярдів і баждано в валюті. От тут то і граблі, на які наступали вже як мінімум 2 рази :(

Опубліковано

Ну і який твій вибір?

Василь Противсіх

Клон Basil'а :) ?

А взагалі така відповідь нагадала мені пріснопам'ятного Гетто, якого спочатку всі чмирили (і правильно робили) за таку позицію, а після його смерті були готові мало не ікони з нього малювати ...

Будь-яка влада в світі це компроміс між бажаннями (зачасту економічними) народу і необхідністю ділитись керівництва. Якщо в більш цивілізованих країнах керівники задовільняюця (з власної ініціативи, чи під натиском народу) малим, даючи народу той рівень, який вони "хочуть", то нашим політикам треба декілька мільярдів і баждано в валюті. От тут то і граблі, на які наступали вже як мінімум 2 рази :(

Питання в тому як змусити керівництво обійтися без тих мільярдів?

Опубліковано

Якщо не будемо боротись із цим невіглаством ,не виховаємо нових людей із критичним мисленням, то і діти наших дітей будуть виживати, а не жити у цьому глобалізованому світі.

Опубліковано
я сам собі і шеф, і робітник, і прибиральниця... працюю без вихідних так останніх років 5... і таки да, мої працівники за переробіток отримують доплату ;)
В такому випадку я радий за вас і заваших працівників що мають адекватного керівника.
Опубліковано

та ніяк, простіше пояснити, що брати треба в міру, спаливши, наприклад, хату. Це просто, доступно, а головне зрозумілий посил формує...

Опубліковано
Юлія Тимошенко поступилась першим номером в виборчих списках "Батьківщини" Надії Савченко.
(с)

Яка огидна маніпуляція. Не гребують нічим.

Опубліковано

та ніяк, простіше пояснити, що брати треба в міру, спаливши, наприклад, хату. Це просто, доступно, а головне зрозумілий посил формує...

медведчуку спалили, результат є?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...