Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вже через те, що Чехія заборонила росатому приймати участь в тендері на побудову реактора АЕС - хочуть заборонити ввезення чеського пива :rotate:

Ну не дибіли? Або, вчора -Колумбія направила ноту протесту, через порушення роісянським літаком - умов прольоту над територією Колумбії,

як думаєте, заборонять імпорт коксу?

• +1 1
  • Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
2 часа назад, Bliksss сказал:

Вже через те, що Чехія заборонила росатому приймати участь в тендері на побудову реактора АЕС - хочуть заборонити ввезення чеського пива :rotate:

Ну не дибіли? Або, вчора -Колумбія направила ноту протесту, через порушення роісянським літаком - умов прольоту над територією Колумбії,

як думаєте, заборонять імпорт коксу?

Імпорт розуму вони вже давно заборонили...

Але з пальним можуть досить боляче вдарити. Бо колись наші єбанько зупинили свої нпз.

• Ха-ха 1
Опубліковано
6 хвилин тому, Electronshik сказано:

Але з пальним можуть досить боляче вдарити.

по нас вдарить, але вони втратять покупця в свою чергу. 

Опубліковано
5 часов назад, romanc сказал:

А че с танков не продают?

Продають дизель і на заправках тільки погранци їхні не дають провозити щоб тут танки не заправляли, а наші танкісти продалиб але видно в самих не густо. Так рускоговорящіє зі сходу казали.

Опубліковано
On 20.04.2021 at 16:24, yu2007 сказано:

Порохоботи сьогодні пишуть, шо в Укрзалізниці кінчається паліво)

Чомусь не дивно, що вони тепер в унісон радіють з кацапами.

• +1 4
Опубліковано
В 20.04.2021 в 16:16, alexvvv сказал:

по нас вдарить, але вони втратять покупця в свою чергу. 

Поки товстий схудне, худий здохне! Та й буде куди це паливо продати крім України.

Україна на їх місці вчинила б так само. Та і люба інша країна, яка має ворожі стосунки з іншою країною (у нашому випадку рф та Україна). Ще й б спецом вибрати момент щоб удар був якнайболючишим, наприклад щоб зірвати посівну...

• +1 1
Опубліковано
6 часов назад, alexvvv сказал:

Чомусь не дивно, що вони тепер в унісон радіють з кацапами.

Мільйонні премії отримувати і так облажатися. І хто після цього їм доктор? 

Опубліковано

Війна знову постукала на Волинь... :(

Український військовий 10-ї гірсько-штурмової бригади ЗСУ загинув 22 квітня внаслідок прямого влучання протитанкової ракети російських окупантів у позиції ЗСУ на Донецькому фронті під Горлівкою.

Цитувати

Сьогодні, 22 квітня, близько 11.30 в зоні проведення ООС під час виконання бойових завдань внаслідок влучання протитанкової керованої ракети загинув волинський військовий Олександр Анатолійович Луцик.

Народився 18 травня 1982 року в селі Годомичі Колківської територіальної громади. Служив за контрактом оператором-розвідником протитанкового дивізіону в/ч А4267.

spacer.png

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого!

СЛАВА ГЕРОЮ!

• Cумний 5
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Ексзаступника секретаря Ради національної безпеки й оборони, колишнього першого заступника командувача Сил спеціальних операцій Сергія Кривоноса звільнено з лав Збройних сил України.

Цитувати
Звільнений з лав Збройних Сил Украіни...
Звільнений без рапорта.
Служити державі хотів, але прислуговуватись не буду та не вмію.
Тому і звільнили. Кажуть «немає посад». Хоча іх достатньо. Розумію...команда з Офісу Президента.
Тридцять два з половиною роки. Багато це? Десятки місць служби, а ще більше місць проживання. Гуртожитки, чужі наймані квартири.. Служба була цікавою та нелегкою. У більшості, слава Богу : на полігонах, лісах, горах, степах.
Не на плацу !!!
Сотні навчань , тисячі стрільб, сотні польових виходів . Цікаво і дуже цікаво !!!! Дякую Господу, що дав мені долю і здоров’я служити у еліті Збройних Сил !!!!
Вдячний своїм армійським вчителям, які на різних етапах моєі служби мене вчили, віддали частину своєї душі та досвіду.
Так само і я, віддавав частину себе сотням, тисячам солдат та офіцерів.
Дякую всім за сумісну службу! Найкраща служба була на війні, бо саме там був жорсткий іспит, моєі спроможності захищати свою Батьківщину.
Вмію і можу це робити!
Можу і буду робити це далі!
Бо моє звільнення - це початок нового етапу боротьби з реаліями того безладу, який існує в арміі і державі!
Наразі мене вже нічого не стримує, з урахуванням того, що супротивники застосовували нечесні і брудні прийоми. На війні дозволені всі прийоми....
Все ще попереду - боротьба за Украіну !
Дякую військовій розвідці за чудовий старт моєі служби!
Дякую військам спеціального призначення в яких прослужив більше 20 років!
Дякую ВДВ за чудову службу в 2012 -2014 роках!
Дякую ССО за те, що Ви є !
Дякую дружині за те, що завжди підтримувала мене і чекала ! Дякую батькам і братові, за підтримку! Дякую донечці , що пішла армійською стежкою батька!
Всім хто мене підтримував і йшов поруч до нашої Перемоги - шана і повага!!
Створили ВДВ і ССО, створимо і ТРО, і багато чого вкрай необхідного для зміцнення нашоі держави!
Разом!
Незважаючи на супротив і саботаж !!!
Крок за кроком до нашої Перемоги, до нової Украіни!
Наснаги і завзяття живим!
Вічна пам‘ять загиблим!
Маю честь!
Дякую!!!
Боже , бережи Украіну і її народ!!!!

в мене немає слів...

Бойовому генералу не знайшлось посади. І це під час війни...

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
  • +1 4
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
3 часа назад, Basil сказал:

Так тож добре.Такому гідному створінню не комфортно було в тому "посмєшищю с клоунамі":D

Сьогодні біля Офісу президента мітингували з вимогою ухвалити законопроєкт, який посилює боротьбу з дискримінацією в Україні.Хай-би приєднався, тож дискримінація(як пороходрота) відносно нього?:_36:

Змінено користувачем iiron
  • Ха-ха 2
  • -1 2
Опубліковано (змінено)
4 часа назад, iiron сказал:

Так тож добре.Такому гідному створінню не комфортно було в тому "посмєшищю с клоунамі":D

Сьогодні біля Офісу президента мітингували з вимогою ухвалити законопроєкт, який посилює боротьбу з дискримінацією в Україні.Хай-би приєднався, тож дискримінація(як пороходрота) відносно нього?:_36:

Тепер мабуть візьмуть в депутати від ЄС, будуть з генералом Забродським на пару по ефірам до Марголіса/Ганапольського/ ходити про вагнергейт розповідати і обсирати закон про деолігархізацію.

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
21 час назад, Zelensky сказал:

Так з Вагнергейтом Зе серйозно обісрався.

З вигаданим вагнергейтом обісрались ті в кого така бурна фантазія. Хоча ми все ще чекаємо художньо-пригодницький серіал Гроздєва з Гойко-Мітічом в головній ролі, можуть ще два згаданих генерали на пенсії там зіграти.:D

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)
22 годин тому, jurgen007 сказано:

З вигаданим вагнергейтом обісрались ті в кого така бурна фантазія. 

У Слуг бурна фантазія, це правда, зарплати вчителям 4000 доларів, ріст економіки +40%, зменшення тарифів на комуналку.

В ефірі телеканалу «Настоящее время», створеного Радіо Свобода з участю «Голосу Америки», про «Вагнергейт» розповіли люди, що перебувають по різні боки барикад: депутат від президентської партії «Слуга народу» Олександр Качура і головний редактор сайту «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов – він перший опублікував деталі можливої операції.

Змінено користувачем Zelensky
  • -1 2
Опубліковано (змінено)
35 минут назад, Zelensky сказал:

головний редактор сайту «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов – він перший опублікував деталі можливої операції.

це той що з освітою вчителя праці претендував на посаду першого заступника міністра оборони? Так у нас на такі хлібні місця генералів черга як до мавзолею колись.:rolleyes:

• Ха-ха 1
  • Збентежений 1
Опубліковано
22 годин тому, jurgen007 сказано:

Так у нас на такі хлібні місця генералів черга як до мавзолею колись.:rolleyes:

Є таке, зелена влада - зборище клоунів, домохазяйок і непрофесіоналів. 

• +1 1
  • -1 3
Опубліковано
1 час назад, Zelensky сказал:

Є таке, зелена влада - зборище клоунів, домохазяйок і непрофесіоналів. 

сагласєн, не те що минулі крєпкі хазяйствєннікі

• Ха-ха 4
Опубліковано
3 часа назад, MANJAK11 сказал:

сагласєн, не те що минулі крєпкі хазяйствєннікі

Один Юга Плокулол чого вартий - вивчив юриспруденцію не в якихось там університетах а в камері, можна сказати від самих аналів.:ohmy:

• Ха-ха 3
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
49 минут назад, Zelensky сказал:

За 2 роки Зеленського не повернули міст на Донбасі.

При Порошенко повернули Слов'янськ, Маріуполь, Краматорськ....

А хто дав наказ випустити з оточеного Слов"янська колону Гіркіна і дати їм закріпитись в Донецьку? Щось Петьо про це скромно мовчить. АТО мало тривати 3 дні? Ну-ну..

Опубліковано
23 хвилин тому, jurgen007 сказано:

А хто дав наказ випустити з оточеного Слов"янська колону Гіркіна і дати їм закріпитись в Донецьку? Щось Петьо про це скромно мовчить. АТО мало тривати 3 дні? Ну-ну..

Тобто коли Петя дав наказ - не стрелять, щоб звілинити захоплені міста вам не подобається.

А коли Бубочка сказав не стрєлять - вам подобається?

Ваша логіка - зрозуміла.

• -1 4
Опубліковано
24 хвилин тому, jurgen007 сказано:

А хто дав наказ випустити з оточеного Слов"янська колону Гіркіна і дати їм закріпитись в Донецьку? 

Після того, як бойовики порушили домовленість.

Петро Порошенко відда в наказ  про контранаступ.

Ось його результати:

Цитувати

Я пишаюся тим, що віддав наказ на контрнаступ, завдяки якому 2/3 окупованого Донбасу були визволені, врятовані від бандитів і злочинців.

2/3 окупованого Донбасу були визволені
А які результати в Бубочкі?
  • -1 4

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...