Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

16 минут назад, sergkots сказал:

Друже, є дууууууже різні передки.Є передки,які стоять на місті,а є які ходять. А ле воно тобі не тра. Не парся.

• Збентежений 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

А є ще ті котрі повзають, літають і плавають.

Але ми не паримось. Ви все розповісте так як треба.

• Дякую! 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, nickel сказал:
Спойлер

https://ukroboronprom.com.ua/uk/media/komentar-dk-ukroboronprom-shhodo-informatsiyi-oprylyudnenoyi-programoyu-nashi-groshi.html

І моє ІМХО- чувак з 2015 року тримав цю інфу,а як тільки начали брати за сраку Гриценка і арештували Заману,хопа і зразу відосік залили.
А де результати НАБУ? Тож НАБУ ці справи веде. Чи НАБУ теж під порошенком?

Змінено користувачем zaHARE
  • Ха-ха 1
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, zaHARE сказано:

Було б дивно якби там писало що корупція є.. Звичайно журналісти маніпулятори, провокатори, взагалі редіскі. красти тихо не дають....

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 хвилин тому, sergkots сказано:

Друже, якщо ти хтів мене підловити, то мимо. Звичайний піхотинець вдень ходить в тапочках, курить, п'є каву і кругле носить, а квадратне катає. Вночі виставляються караули, і виходять снайпера і ДРГ, але за кілометр від опорника

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минут назад, S30 сказал:

А є ще ті котрі повзають, літають і плавають.

Але ми не паримось. Ви все розповісте так як треба.

Не парся, в тебе тут все добре. Тепло,газ,гаряча вода. То все завдяки тому,шо хлопці там в шльопанцях шаряться,а сєпари і буряти самоліквідовуются))))

Змінено користувачем zaHARE
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Dima4s сказано:

Було б дивно якби там писало що корупція є.. Звичайно журналісти маніпулятори, провокатори, взагалі редіскі. красти тихо не дають....

питання не в тому, чи є корупція, укроборонпром як раз підтверджує її наявність, якщо ти почитаєш уважно. Фак у тому, що журналісти зняли художнє кино по тим фактам, по яким вже є кримінальні впровадження і видали це за журналістське розслідування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, zaHARE сказано:

Не парся, в тебе тут все добре.

Так я і не парюся. За тебе інколи переживаю як ти там з окопу на передку ходячому строчиш.:)

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, difoto сказано:

Друже, якщо ти хтів мене підловити, то мимо. Звичайний піхотинець вдень ходить в тапочках, курить, п'є каву і кругле носить, а квадратне катає. Вночі виставляються караули, і виходять снайпера і ДРГ, але за кілометр від опорника

Та ні, не підловити. Просто про одну і ту ж війну пишете різні речі - як я маю це сприймати?

Отак:

19 хвилин тому, zaHARE сказано:

А ле воно тобі не тра. Не парся.

Чи все ж я маю право знати, що відбувається на війні? Принаймні доступну правду а не художню вигадку вигідну якомусь кандитату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 хвилин тому, difoto сказано:

питання не в тому, чи є корупція, укроборонпром як раз підтверджує її наявність, якщо ти почитаєш уважно. Фак у тому, що журналісти зняли художнє кино по тим фактам, по яким вже є кримінальні впровадження і видали це за журналістське розслідування.

Дуже дивує те, що двіж почався тільки після художнього фільму..

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 минут назад, alexvvv сказал:

Дуже дивує те, що двіж почався тільки після художнього фільму..

Двіж вже йде з 2015 -16 років. Ти не уважно слідкуєш за подіями. Справу відкрило і веде НАБУ і військова прокуратура. НАБУ і злило інфу Бігусу. А Бігус вистрілив за місяць до виборів. Оце тебе не дивує?

• +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, zaHARE сказано:

Двіж вже йде з 2015 -16 років. Ти не уважно слідкуєш за подіями. Справу відкрило і веде НАБУ і військова прокуратура. НАБУ і злило інфу Бігусу. А Бігус вистрілив за місяць до виборів. Оце тебе не дивує?

а де реальні справи, а не брехливі обіцянки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, alexvvv сказал:

а де реальні справи, а не брехливі обіцянки?

ти прикідуєшся? НАБУ!!!! Ти не в курсі їх реальних справ? 

Ось їх перелік:

• Ха-ха 1
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, zaHARE сказал:

Двіж вже йде з 2015 -16 років. 

А Гладковський досі на посаді? 

Keep Calm and Carry On

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, nickel сказал:

А Гладковський досі на посаді? 

Keep Calm and Carry On

А шо є рішення суду? Чи в нас щось в законі змінилось. Того НАБУ і злило шлак,бо за шо НАБУ не береться все перетворюється на гамно. А так хоч вумна багіня про імпічмент пару днів поговорить,а бігус грошей заробить.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, zaHARE сказал:

А шо є рішення суду? Чи в нас щось в законі змінилось. Того НАБУ і злило шлак,бо за шо НАБУ не береться все перетворюється на гамно. А так хоч вумна багіня про імпічмент пару днів поговорить,а бігус грошей заробить.

@zaHARE а відсторонють від посади чи звільняють лише по рішенню суду? Йшов 5 рік війни...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, nickel сказал:

@zaHARE а відсторонють від посади чи звільняють лише по рішенню суду? Йшов 5 рік війни...

Ну не по м'ятому листочку то точно. Чи ти хочеш,шоб те саме,що ти пропонуєш застосовували до всіх і до тебе,в тому числі? Я трішки пожив при анонімках,знаю про що кажу.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, zaHARE сказал:

Ну не по м'ятому листочку то точно. Чи ти хочеш,шоб те саме,що ти пропонуєш застосовували до всіх і до тебе,в тому числі? Я трішки пожив при анонімках,знаю про що кажу.

Ти дурак? 

20 минут назад, zaHARE сказал:

Двіж вже йде з 2015 -16 років. 

Стаття 154. Загальні положення відсторонення від посади

1. Відсторонення від посади може бути здійснено щодо особи, яка підозрюється або обвинувачується у вчиненні злочину середньої тяжкості, тяжкого чи особливо тяжкого злочину, і незалежно від тяжкості злочину - щодо особи, яка є службовою особою правоохоронного органу.

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, nickel сказал:

Ти дурак? 

Вибач,але на цьому я припиняю подальше спілкування з тобою. Хейтерство теж має межу.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, zaHARE сказал:

Вибач,але на цьому я припиняю подальше спілкування з тобою. Хейтерство теж має межу.

Гарно спригнув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33 хвилин тому, nickel сказано:

Гарно спригнув

Ніц оригінального. Як завжди.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, zaHARE сказано:

Боже як невдобно вийшло:

Цитувати

Президент України Петро Порошенко підтримав відсторонення першого заступника секретаря Ради національної безпеки й оборони Олега Гладковського, повідомляє речник голови держави Святослав Цеголко.

За його словами, президент Порошенко також «вимагає у правоохоронних органів проведення термінової перевірки інформації, викладеної в журналістській програмі «Наші гроші» для спростування або підтвердження оприлюдненого».

https://www.radiosvoboda.org/a/news-poroshenko-gladkovskyi-vidstotonennia/29791672.html

• Ха-ха 3
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про що не роскажуть олігархічно-сєпарські ЗМІ в Україні:

На днях на одній з ділянок розвідка зафіксувала переміщення мокшанської ДРГ чисельністю 10 свнсбк. дана група фігурувала в докладах розвідки в різних місцях. Потрібно було вичислити локації в яких вона може з'явитись. Наші провели деякі маскувальні дії в прогнозованих місцях наступної появи ворожої ДРГ. Участь в полюванні на ДРГ приймали дві різні команди ВСУ. Одна команда дроном виявила ворожу групу і накрила її мінами "мінського" калібру,а інша група відпрацювала снайперським мінським калібром.В результаті бездоганно проведеної операції  ворожа ДРГ перестала існувати 6-200х і 4-300х. Швидко,жорстко і без наших втрат.
Мінськ не працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 час назад, zaHARE сказал:

Пардон,поправка. Бігус цей мультик,виявляється, показував в 2015 році. Тоді ніхто не качнув,а зараз вписались всі кремляді.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...