Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 17.09.2018 at 22:30, rl72 сказано:

Отака історія малята(((

Можна спитати?

А в яку сторону в той час як оті крали дивився секретар НБіОУ  2005р та голова ради НБУ 2007-2012р.р.?

Так, для загальної інфи. (((

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
42 хвилин тому, S30 сказано:

Можна спитати?

А в яку сторону в той час як оті крали дивився секретар НБіОУ  2005р та голова ради НБУ 2007-2012р.р.?

Так, для загальної інфи. (((

М? А яке відношення має секретар РНБО? І ти більше голова ради НБУ?

Перелік майна готує МО, підписує міністр, і затверджує Премєр-Міністр на засіданні Уряду

Опубліковано
20 хвилин тому, S30 сказано:

Ну, немає так немає. Я , так, поцікавився просто.

ст. 8 Закону України "Про Національний банк України":

Відповідно до Конституції України основними завданнями Ради Національного банку є розроблення Основних засад грошово-кредитної політики та здійснення контролю за проведенням грошово-кредитної політики.

Рада Національного банку здійснює нагляд за системою внутрішнього контролю Національного банку

Опубліковано

З РНБО складніше. РНБО при Президентові.

Ст 107 Конституції України 

РНБОУ координує і контролює діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.

Рішення РНБОУ вводяться в дію указами Президента України. Компетенція та функції РНБОУ визначаються законом.

тут уже треба дивитись які нею приймались рішення. Зокрема і щрдо скорочення армії

упд. по Закону має право розглядати такі питання, в тому числі і пропозицій щодо фінансування видатків на оборону

Опубліковано

Кхм, а навіщо ти мені це все розписуєш?

Я десь сказав, що я цього не знаю чи не можу знайти сам?

Опубліковано
24 хвилин тому, S30 сказано:

Кхм, а навіщо ти мені це все розписуєш?

Я десь сказав, що я цього не знаю чи не можу знайти сам?

Є ще така річ як воєнна доктрина. Попередня була затверджена ще указом Президента у 2004 році і діяла до 2015р.

Чисельність ЗСУ затверджується ВРУ за поданням Президента.

Витрати на оборону розраховують МО, і подаються до Мінфіну для рощробки проекту Закону про Державний бюджет.

П.с. маєш факти про причетність рнбоу чи глави ради нбу ?

Опубліковано
33 хвилин тому, rl72 сказано:

маєш факти про причетність рнбоу чи глави ради нбу ?

А з чого такий висновок? Є підстави  думати, що причетні?

Я просто поцікавився чому будучи на таких посадах не помічав цього раніше. От і все.

ПС Віталька, ну ти то куди зі своїми пятьма шекілями?:D

Опубліковано
2 хвилин тому, Віталька сказано:

які всерівно потім заберу

Ну, я тебе не осуджую.

Кожен заробляє як вміє.

Опубліковано
1 година тому, S30 сказано:

А з чого такий висновок? Є підстави  думати, що причетні?

Я просто поцікавився чому будучи на таких посадах не помічав цього раніше. От і все.

Теоретично,  РНБОУ так. Бо є певні повноваження. Фактів немаю.

І ио лише в частині щодо  фінансування МО і збройних сил у проектах Законів про Держбюджет.

Стосовно майна, яке розпродувалось, це компетенція МО.

Рада НБУ - ні. 

Опубліковано

Відбувся спуск на воду катера «Кентавр»

НАЦІОНАЛЬНА БЕЗПЕКА

20 вересня 2018, 21:22

71147-1_large.jpg

У Києві в четвер, 20 вересня, відбувся спуск на воду ще одного десантно-штурмового катера Кентавр.

Про це повідомив прес-центр командування ВМС ЗС України, пише «Слово і Діло».

«Кентавр - це вже другий проект вітчизняних катерів, який був розроблений і побудований саме в незалежній Україні. Цей катер почав серію таких бойових одиниць, ми вже маємо два спущених на воду катери і очікуємо продовження», - заявив начальник штабу - перший заступник командувача Військово-Морських сил ЗС України контр-адмірал Андрій Тарасов.

Нові бойові одиниці побудовані на Київському суднобудівному заводі ЗАТ Завод Кузня на Рибальському на замовлення Міністерства оборони України для Військово-морських мил ЗС України.

Нагадаємо, 14 вересня в Києві відбулася урочиста церемонія спуску на воду першого десантно-штурмового катера Кентавр.

Також раніше уряд затвердив документи, за якими США передадуть Україні два патрульних катери класу Island.

Опубліковано

Olexij Bobovnikov

Американские airborne и итальянская спецура. Приуныли немножк. 
Кто угодно приуныл бы, если бы спал-спал, а проснулся под стволами украинской десантуры. Ещё сильнее можно приуныть если знать что это был штаб их батальона. 
Да, с потрохами. Без единого выстрела.
Отличное начало активной фазы! 
От ВСУ с любовью))
#saberjunction

FB_IMG_1537533579915.jpg.4a5e4719d584eec88b3bbae89366e408.jpg

План навчань прийдеться міняти)

Прийшли "погані хлопці" (за умовами навчань) і поламали все

Опубліковано
1 година тому, Dashul1k сказано:

по украинским источникам в сети предварительное голосование выглядит так: у Юльки с Батькивщиной пальма первенства, следом за ней оппозиционерный блок, третьи - Ляшко и ко, потом Петя. Вот такие интересные выборы получатся. хотя если так посмотреть комментарии людей под разными статьями на полит-темы, то была бы возможность, Юля получила большинство дизлайков. как так?? статья с данными - заказуха..?!

Яким боком це, в темі війна?

Опубліковано
Dmitry Tymchuk
5 год · 
Относительно успешных действий подразделений Объединенных сил в районе населенного пункта Золотое-5.

Российско-оккупационные войска, осуществляющие обстрелы позиций ОС, систематически, с целью недопущения ответного огня со стороны подразделений ВСУ, применяют тактику использования инфраструктуры населенных пунктов, в том числе тех, которые находятся в так называемой "серой зоне", прикрываясь местным населением.

Так, в последнее время (после взятия Объединенными силами под контроль населенного пункта Золотое-4) противник, используя северо-западную часть населенного пункта Золотое-5, которая находится в «серой зоне», значительно активизировал обстрелы позиций украинских войск в районе населенного пункта Золотое-4.

Для прекращения провокационных обстрелов, сохранения жизни и здоровья личного состава ОС и гражданского населения н.п. Золотое-4, по данным группы ИС, 19 сентября текущего года личный состав роты глубинной разведки из состава резерва Объединенных сил расширил зону ответственности ОС и занял новые позиции, взяв под свой контроль северо-западную окраину н.п.Золотое-5.

Слаженными действиями украинских воинов под командованием младшего лейтенанта Олега Ляденко было улучшено тактическое положение, образованы новые элементы боевого порядка, что в дальнейшем способствует оборудованию полноценной полосы обеспечения на данном участке местности. Также оккупанты более лишены возможности безнаказанно приближаться к позициям ОС и осуществлять обстрелы их позиций с близкой дистанции на данном участке.

Характерно, что местные жители (около 150 человек) встретили украинских воинов-освободителей лозунгами "Слава Украине!" и "Героям Слава!".

В результате проведенной операции Объединенными силами возвращено под контроль почти 40 га территории.

Опубліковано

Наші перекидають два кораблі з Одеси в Бердянськ ("Донбас" - пошуково-рятувальний корабель та "Корець" - морський буксир) через Керченську протоку.

Станом на 10.25 вони якраз підійшли до мосту...

Опубліковано
3 годин тому, Svityaz сказано:

Наші перекидають два кораблі з Одеси в Бердянськ ("Донбас" - пошуково-рятувальний корабель та "Корець" - морський буксир) через Керченську протоку.

І що з того?

Опубліковано
6 годин тому, Svityaz сказано:

Цитувати

Оновлення 15:50

Українські військові кораблі пошуково-рятувальне судно A500 «Донбас» та морський буксир A830 «Корець» пройшли міст, що сполучає Таманський півострів та Крим (Кримський міст)

Оновлення 13:30

З порту Бердянську для зустрічі , пошуково-рятувального судна A500 «Донбас» та морського буксиру A830 «Корець» в напрямку Керченської переправи вирушили малі броньовані артилерійські катери P177 «Кременчук» та P178 «Лубни». Вони були доставлені до Бердянську на початку вересня та вже спущені на воду.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...