Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скільки УАЗиків, які, напр, Ді шукав, інші хлопці допомагали їх ставити на колеса, скільки таких УАЗиків можна було б закупити і спорядити на фронт за гроші, на котрі відпочив змучений ХАрант?! Скільки купити якісних джгутів-турнікетів, справжніх натівських аптечок?! Скільки купити балаклав, на які теж тут скидались по копійках і дівчата шили своїми руками?! Скільки якісних стельок закупити, котрі діти в школах вирізали?!! Скільки закупити маскувальних сіток, котрі жіночки з дітьми в'язали?! Скільки касок закупити, які тут теж хлопці самі клеїли?!!

Так, можливо він не афішуючи теж багато дає своїх коштів на війну, але дозволяти собі такі "відпочинки" в такий час - це блюзнірство і наплєватєльське відношення до звичайних українців. Якби не війна, якби не жертви простих людей, ті люди теж могли б багато куди поїхати, але не можуть собі такого дозволити. А багато хто вже взагалі ніколи не зможе...

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
47 хвилин тому, la20 сказано:

От ти пишеш що він шифрувався і літав за бюджетні гроші (без пруфів).

Для польоту використовувався борг номер один? Ні. Тобто замовлявся літак. Витрату бюджетних коштів шукай на є-даті, раптом знайдеш :)

Якщо він за свої бабки (а він може собі таке дозволити, уявляєш?) наймає літак, і хоче відпочити то чому він не може відпочивати так як хоче тиждень з сім"єю, а не день з блядями, хоч інкогніто, хоч містер паліво.

Думаю тут діло навіть не в тому може собі дозволити фінансово чи ні.. В один момент він влаштовує клоунаду вдягаючись в військову форму і бєрєтік, а хулі.. війна.. а в другий - полетів собі на острів відпочивати, війна на сьогодні закінчилась.

Опубліковано
2 годин тому, jack74 сказано:

Скільки УАЗиків, які, напр, Ді шукав, інші хлопці допомагали їх ставити на колеса, скільки таких УАЗиків можна було б закупити і спорядити на фронт за гроші, на котрі відпочив змучений ХАрант?! Скільки купити якісних джгутів-турнікетів, справжніх натівських аптечок?! Скільки купити балаклав, на які теж тут скидались по копійках і дівчата шили своїми руками?! Скільки якісних стельок закупити, котрі діти в школах вирізали?!! Скільки закупити маскувальних сіток, котрі жіночки з дітьми в'язали?! Скільки касок закупити, які тут теж хлопці самі клеїли?!!

Так, можливо він не афішуючи теж багато дає своїх коштів на війну, але дозволяти собі такі "відпочинки" в такий час - це блюзнірство і наплєватєльське відношення до звичайних українців. Якби не війна, якби не жертви простих людей, ті люди теж могли б багато куди поїхати, але не можуть собі такого дозволити. А багато хто вже взагалі ніколи не зможе...

а ти не хочеш назвати суму на яку як ти виразився ХАрант дав допомогу?

Опубліковано

І чого ж це скиглити, всім відомо, що через бюрократію і процедуру закупок, це би дуже довго їхало в ато, якщо робити все на державному рівні.

Опубліковано

Скільки УАЗиків, які, напр, Ді шукав, інші хлопці допомагали їх ставити на колеса, скільки таких УАЗиків можна було б закупити і спорядити на фронт за гроші, на котрі відпочив змучений ХАрант?!

Біля 700 млн. гривень гарант дав для бійців з своїх власних коштів. Я за цей час зі своїх виділив тисяч 30 і (який жах) в 2016 поїхав у відпустку на 10 днів, витративши 5000 грн. Виходить, що я витратив на відпустку 15% від того, що дав на армію, а гарант.... біля 2%. Яка я ссука :(((

PS  для скептиків щодо 700 млн. - в мене родичка, відома волонтерка з Києва, возила на передову прально-банні комплекси з пралками, душовими і т.п. як раз за ті самі кошти, ще в 2015 році. Хто не вірить - гугліть Анна Сандалова (для декого прізвище буде знайомим)

Опубліковано
52 минуты назад, difoto сказал:

Біля 700 млн. гривень гарант дав для бійців з своїх власних коштів.

Не пизди при пацанах. Не 700, а 350. Не з власних, а з фонду імені Петі, а як і для чого в нас вміють робити "добровільні" внески у благодійні фонди я знаю.

п.с. Погуглив, цей фонд працює виключно на гроші засновника. Але решту мого спіча правда.

Опубліковано
8 хвилин тому, nickel сказано:

а як і для чого в нас вміють робити "добровільні" внески у благодійні фонди я знаю.

Окау. Тобі видніше, я вже поняв, шо ти знаєш ВСЬО. Тобто у фонд відомого чувака, який непалицця, скидаються добровільними внесками? Красава :)

А ще пересувні банні комплекси, так само як і перекриття даху в гуртожитку морських пехотинців - це інфраструктурні проекти, але це не на армію, да.

Опубліковано
2 минуты назад, difoto сказал:

Окау. Тобі видніше, я вже поняв, шо ти знаєш ВСЬО. Тобто у фонд відомого чувака, який непалицця, скидаються добровільними внесками? Красава :)

Як і ти.

п.с. Я зверху відредагував, де я був неправий.

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Як і ти.

Та я ж зверху написав про те, що знаю особисто, з першоджерел. А ти мені невдало гуглом і ЗМІ опонуєш, в принципі, як і у будь-якій суперечці.

п.с. ну і я мінус прибрав

Опубліковано
7 минут назад, difoto сказал:

А ще пересувні банні комплекси, так само як і перекриття даху в гуртожитку морських пехотинців - це інфраструктурні проекти, але це не на армію, да.

Це увійшло в 350 млн для армії.

Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

Це увійшло в 350 млн для армії.

у травневому звіті Фонду Петра Порошенка за стверджують, що родина президента пожертвувала понад 700 мільйонів гривень на благодійність, із них половину витратили на потреби армії, а ще 350 мільйонів – на соціальні та інфраструктурні проекти для військових

Погугли ще трошки, ок?

Опубліковано
13 минут назад, difoto сказал:

у травневому звіті Фонду Петра Порошенка за стверджують, що родина президента пожертвувала понад 700 мільйонів гривень на благодійність, із них половину витратили на потреби армії, а ще 350 мільйонів – на соціальні та інфраструктурні проекти для військових

Погугли ще трошки, ок?

Приймається, був не правий, всі 700 млн пішли на армію.

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Приймається, був не правий, всі 700 млн пішли на армію.

А ти розумієш, що я такий-сякий порохобот зараз залишаюсь у ролі священника з анекдоту?

- Отче, ваша донька - шлюха!

- Але ж в мене троє синів!!!!

- Ну я своє слово сказав...

Опубліковано
7 минут назад, difoto сказал:

А ти розумієш, що я такий-сякий порохобот зараз залишаюсь у ролі священника з анекдоту?

- Отче, ваша донька - шлюха!

- Але ж в мене троє синів!!!!

- Ну я своє слово сказав...

40 минут назад, difoto сказал:

Тобі видніше, я вже поняв, шо ти знаєш ВСЬО.

Ну ти мене також скомпрометував, а я ж дійсно можу тобі довести не на теорії, а на практиці, що здійснити анонімний платіж на вебмані значно простіше ніж взагалі будь-який платіж біткоіном.

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

а я ж дійсно можу тобі довести не на теорії, а на практиці, що здійснити анонімний платіж на вебмані значно простіше ніж взагалі будь-який платіж біткоіном.

Друже, я з вебманями працював на рівні власного з т0ріком обмінника ще років 10 тому. Ти зараз ніби пробуєш пояснити автослюсарю, що шліфанути клапана можна не знімаючи головки блоку з двигуна. Давай пояснення в ПП, я тебе або здивую, або здуюсь і скажу, що ти був правий.

Опубліковано
1 минуту назад, difoto сказал:

Друже, я з вебманями працював на рівні власного з т0ріком обмінника ще років 10 тому. Ти зараз ніби пробуєш пояснити автослюсарю, що шліфанути клапана можна не знімаючи головки блоку з двигуна. Давай пояснення в ПП, я тебе або здивую, або здуюсь і скажу, що ти був правий.

Ок.

Опубліковано
6 годин тому, difoto сказано:

Біля 700 млн. гривень гарант дав для бійців з своїх власних коштів.

А скільки він у бійців забрав обваливши гривню у три рази?

Опубліковано
9 годин тому, jack74 сказано:

ньюзвану передивився?

Опубліковано
7 минут назад, halcogen сказал:

Петро і до президенства був багатою людиною. Один журналіст поприколу склав список,а інші підхватили ''зраду'' іпобігли волати на весь інтернет.

Тут прикол в тому, що Петро Інкогніто, який входить в 10-ку найбагатших спікерів на Давосі, буде знову жебрати гроші в МВФ.

"Встреча президента Порошенко с директором-распорядителем МВФ Кристин Лагард обещает стать ключевым толчком для окончательного взаимопонимания между Фондом и официальным Киевом относительно продолжения программы расширенного кредитования EFF для Украины. В последнее время и в Украине, и на Западе появился ряд сообщений о достаточно жестких месседжах со стороны МВФ и других западных партнеров в адрес украинской власти. Они были связаны с необходимостью ускорения реформ в Украине, прежде всего, в сфере борьбы с коррупцией."

Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

Тут прикол в тому, що Петро Інкогніто, який входить в 10-ку найбагатших спікерів на Давосі, буде знову жебрати гроші в МВФ.

Він для себе особисто жебрає?

Чи може його, ймовірних 500 тис. баксів витрачених на відпочинок, вистачило, щоб Україні не потрібен був кредит МВФ?

Опубліковано
5 минут назад, rl72 сказал:

Він для себе особисто жебрає?

Ні звичайно. А потім, коли містер Петро Інкогніто отримає кредит, маленьке звірятко акуратно загорне кожні 100 євро в окрему шоколадку Рошен і Дід Мороз покладе ці шоколадки пенсіонерам під ялинки. Тому не спішіть розбирати ялинки, все що залишиться після пенсіонерів, роздадуть тим в кого ще стоятиме ялинка.

Опубліковано
5 хвилин тому, rl72 сказано:

Чи може його, ймовірних 500 тис. баксів витрачених на відпочинок, вистачило, щоб Україні не потрібен був кредит МВФ?

Хз, але для України вони би були не зайвими під час війни. 

Опубліковано
1 хвилина тому, case_l сказано:

Хз, але для України вони би були не зайвими під час війни. 

ти свої вже віддав?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...