Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дуже хочу вірити, але за останні дні зрозумів, що бордівчани пишуть куда правдивішу інфу, чем дає АТО.

Ну да, тут стільки учасників Ати на броньованих диванах сайгачать по сході - тільки встигай за ними трупи закопувати, їм на передовій видніше, ага.

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А як же літала вся цивільна в тому числі авіація до збиття боїнга? Щось не все клеється у Вашій теорії.

Ти реально троль чи тільки прикидаєшся, почитай що таке станції РЕБ, ДЖПС, і до чого тут цивільна авіація

Опубліковано

Дуже хочу вірити, але за останні дні зрозумів, що бордівчани пишуть куда правдивішу інфу, чем дає АТО.

Ну да, тут стільки учасників Ати на броньованих диванах сайгачать по сході - тільки встигай за ними трупи закопувати, їм на передовій видніше, ага.

ну як мінімум 300-ті є
Опубліковано

А як же літала вся цивільна в тому числі авіація до збиття боїнга? Щось не все клеється у Вашій теорії.

Ти реально троль чи тільки прикидаєшся, почитай що таке станції РЕБ, ДЖПС, і до чого тут цивільна авіація

до того що цивільна авіація літала над зоною АТО, чим вона користувалась? Паперовими картами? Не пишіть дурниць.

Опубліковано

alexvvv, ага особливо коли станції РЕБ подавлять сигнал зі супутникиів, то багато налітаєш по ДЖПС?

Ми всі знаєм, що трошки відстали в озброєнні військ, при тому що в торгівлі зброєю та новітніх розробках майже на всіх напрямках військового забезпечення (крім бойових літаків, вертольотів, підводних човнів) задніх не пасли. Вот тут повинна проявити себе військова логістика, не тільки доставати з складів застарілі техніку і боєприпаси, але й замовляти сучасні аналоги, які можливо виготовити в Україні. На рахунок наших пілотів, вони одні з найкращих тому що вони просто військові.

Опубліковано

28.08.14, 19:35 | Новости > Дайджест · Комментарии printme.png

В бою под Снежным 13 августа погибло более сотни российских солдат

Хвиля

На Донбассе погибло более ста военнослужащих РФ, которые помогали пророссийским террористам в сражении с силами АТО под Снежным

Об этом заявили два члена российского президентского совета по правам человека со ссылкой на очевидцев и родственников погибших, соощает Yahoo со ссылкой на Reuters.

Члены Совета Элла Полякова и Сергей Кривенко заявили, что около 300 человек были ранены в битве под Снежным в Донецкой области. По их информации, они пострадали, когда сопровождали колонну с вооружением для террористов, которую обстреляли силы АТО.

Полякова также признала, что считает действия Москвы в Украине военным вторжением.

Источник: Новое Время

Опубліковано

Поясніть мені темному, про що можна домовлятись?

Керівники генеральних штабів збройних сил України та Росії обговорили питання щодо ситуації на сході України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні журналістам перед початком закритого засідання РНБО повідомив президент України Петро Порошенко. За його словами, керівники генеральних штабів збройних сил двох країн, зокрема, обговорили ситуацію на кордоні, недопущення їх перетину військовими формуваннями. Як зазначив президент, також йшла мова про обмін полоненими, зокрема, в тому числі російськими десантниками, які перетнули український кордон і були затримані. “Впевнений, що спільні дії призведуть до деескалації ситуації”, - сказав президент.

Він також поінформував, що у суботу, 30 серпня, відбудуться переговори керівників прикордонних служб України та Росії. Також Порошенко зазначив, що доручив голові Державної прикордонної служби України Миколі Литвину відновити на відповідному рівні консультації із своїм російським колегою, зокрема, в частині спільного кордону українсько-російської ділянки з метою недопущення проникнення військових формувань, перевезення амуніції, озброєнь.

http://www.unian.ua

Ну про обмін полоненними я ще можу зрозуміти... а от про все інше....

Опубліковано

Друже, якщо Ви не з кім не спілкуєтесь, то це не означає що бордівчани не мають звязків із зоною АТО та неволодіють реальним станом справ, а казки про то як можна заспокоювати начальство (народ) неправдивою інфою я Вам можу розповісти.

Опубліковано

Обясняю для особо тупих тролів, те що москалі не глушать джпс зараз не означає що вони це не зроблять завтра чи під час польоту літака, а далі буде все просто паперової карти нема, а якщо і є то по ній літати не можемо, питання куди тоді полетить такий літак?

Джпс на наших літаках почали використовувати ще в 90-х, але всіх штурманів і льотчиків завжди вчили літати по картах, і всі навчальні польоти і бомбометання тільки по паперових картах, чого так, того що вже тоді були технології які дозволяли заглушити все включаючи радари літаків. І зі слів штурмана су-24: викладач їм тоді ще розказував що вчіться літати очима, бо якщо буде війна, то прибори вам не поможуть.

п.с. добавлю зі своєї служби. На навчальних стрільбах артилерії в уччебці, ми топопривязку робили теж лише по карті і тригонопунктах (точніше по тригонопунктах, бо до карт в солдат не було допуску), хоча в нас були і джпс, причому досить круті, контрольна група нас перевіряла по джпс, і звязок був лише по проводам, а радіостанції лише як резервний канал і в контрольної групи, і розрахунок прицілів хлопці робили на механічних приборах типу ПУО-9, хоча контрольна група мала спеціальний артилерійський комп'ютер, от питання а нафіга було напрягатись? Бо в реальній війні це все ненадійна техніка і нічого надійнішого за бусоль і просту доску типу ПУО немає, і РЕБ ці всі джпс і радіозв'язок може теж запросто заглушити, от і вчили користуватись ще дідівськими методами.

Опубліковано

Друже, якщо Ви не з кім не спілкуєтесь

Я тебе не знаю, зв'язків твоїх теж, але знаю, що зараз іде дуже потужна інформатака параши і кожен аналітєх їм допомагає.

Сумніваюсь, що інформація до тебе сходиться з усього сходу і перевірена.

Опубліковано

Юрий Бирюков додав 2 нові світлини.

3 год ·

Та да... Я ж теперь Советник Президента, я ж к корыту припал... И дали мне в этом корыте офигенную бронетехнику для 79й бригады.

Всем мама-папам-ура-патриотам, задалбывающим всех идиотским вопросом: "Почему не дают бронетехнику батальонам добровольцев" - да потому что ее блять нету!!!

Опубліковано

Друже, якщо Ви не з кім не спілкуєтесь

Я тебе не знаю, зв'язків твоїх теж, але знаю, що зараз іде дуже потужна інформатака параши і кожен аналітєх їм допомагає.

Сумніваюсь, що інформація до тебе сходиться з усього сходу і перевірена.

Я не збираю інфу, я читаю, що пишуть бордівчани і кажу, що їм я вірю більше чим речникам АТО!!!!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

Обясняю для особо тупих тролів, те що москалі не глушать джпс зараз не означає що вони це не зроблять завтра чи під час польоту літака, а далі буде все просто паперової карти нема, а якщо і є то по ній літати не можемо, питання куди тоді полетить такий літак?

Джпс на наших літаках почали використовувати ще в 90-х, але всіх штурманів і льотчиків завжди вчили літати по картах, і всі навчальні польоти і бомбометання тільки по паперових картах, чого так, того що вже тоді були технології які дозволяли заглушити все включаючи радари літаків. І зі слів штурмана су-24: викладач їм тоді ще розказував що вчіться літати очима, бо якщо буде війна, то прибори вам не поможуть.

Не тупий, де я писав, що льотчик не мусить орієнтуватись по карті? От через таких типу "розумних" генералів наші льотчики не мають навігаторів.
Опубліковано

Я не збираю інфу, я читаю, що пишуть бордівчани і кажу, що їм я вірю більше чим речникам АТО!!!!!!!!!!!!!!!

Ну так роби це "мовчки", якщо не маєш довіри до речників - не пиши на форумах, якщо не бачив на власні очі - не пиши на форумах, якщо неуїбівєнний аналіттєх - дуй в штаб зі своїми викладками.

В який штаб? Ну ти ж аналітєх.

Опубліковано

28.08.2014 17:36

Порошенко заявил о завершении переговоров о поставках в Украину современного оружия

Президент Украины Петр Порошенко заявил о завершении переговоров о поставках в Украину современного оружия и средств разведки. Об этом он сообщил во вступительном слове на заседании Совета национальной безопасности и обороны Украины, передает корреспондент РБК-Украина.

"Мы способны сами себя защитить. Нам нужно современное оружие, нам нужны современные средства разведки. Эти переговоры уже завершены, и я уверен, что сейчас у нас ситуация будет существенно улучшена", - заявил Порошенко.

Опубліковано

Юрий Бирюков додав 2 нові світлини.

3 год ·

Та да... Я ж теперь Советник Президента, я ж к корыту припал... И дали мне в этом корыте офигенную бронетехнику для 79й бригады.

Всем мама-папам-ура-патриотам, задалбывающим всех идиотским вопросом: "Почему не дают бронетехнику батальонам добровольцев" - да потому что ее блять нету!!!

Вона є, потрібно терміново здійснити ревізію всіх військових частин, ремзаводів, баз, сховищ непорушного запасу, заводів та будь якіх підприємств що були повязані з оборонкою, все продати невстигли, дещо підготовлено для продажу, потрібно його знайти. Перевірити потрібно всі частні фірми які протягом останніх 2-3 років купляли списану (за своїм станом нову) техніку. Генералітет на тому заробив і заробляє вони цього ніколи непокажуть.

Опубліковано

Вона є, потрібно терміново здійснити ревізію всіх військових частин, ремзаводів, баз, сховищ непорушного запасу, заводів та будь якіх підприємств що були повязані з оборонкою, все продати невстигли, дещо підготовлено для продажу, потрібно його знайти. Перевірити потрібно всі частні фірми які протягом останніх 2-3 років купляли списану (за своїм станом нову) техніку. Генералітет на тому заробив і заробляє вони цього ніколи непокажуть.

ага, прям таки боєздатні БТР і танки розпродали як списані)

думаю, в Бірюкова, як радника, вже є інфа про стан техніки. для 79 бригади він техніку з президенського полку забрав.

законсервовану й ту до ума привести - час треба

автотехніку, так, розпродавали... на конкурсах... з підставними особами і кешем.

Опубліковано

Ну так роби це "мовчки", якщо не маєш довіри до речників - не пиши на форумах, якщо не бачив на власні очі - не пиши на форумах, якщо неуїбівєнний аналіттєх - дуй в штаб зі своїми викладками.

В який штаб? Ну ти ж аналітєх.

Доведіть мені, що АТО за останні три доби надавало правдиву інформацію про Іловайськ. Тому краще самі аналізуйте, чи хотяби згадуйте то-що бачили та чули.

Опубліковано

Доведіть мені, що АТО за останні три доби надавало правдиву інформацію про Іловайськ. Тому краще самі аналізуйте, чи хотяби згадуйте то-що бачили та чули.

давай пруф на АТО, де АТО сказало, що в Іловайську немає оточення?

Опубліковано

Досить твереза тактика

Батальйон спеціального призначення "Азов" - нова сторінка

Звернення Андрія Білецького:

"Хочу дать оценку общей военно-политической ситуации на том южном участке фронта который касается в первую очередь, батальона Азов, и который будет сейчас наиболее уязвимым.

Ситуация выглядит следущим образом: в совершенно бесполезных, раскоординированных и бессмысленных атаках, куда кидался мизерные резерв, в желаниии повесить флаг как можно быстрее, мы растратили все резервы, в первую очередь технику. При чем эти желания были на всех уровнях от главнокомандуещего до командиров отдельных батальонов.

Сейчас вопрос не в отсутствии пехоты, а в том, что эта пехота в значительной степени потеряла сопротивляемость - нет техники, на которую она может опираться. Мы ведем полномасштабную войну с сопредельным государством.

Это не война в стиле Чеченской или Афганской - не малая война. Это полномасштабная война индустриальной эпохи. Основной вид боя - общевойсковой бой. Основной вид вооружения это огонь артилерии и танков.

Воевать с автоматами против таких частей это то же самое, что пытаться переплыть Тихий океан на надувной лодке.

Мы должны прекратить выбрасывать наши резервы жменьками на передовую, чтоб угробить все что осталось. Командиры должны перестать пользоваться привычной тактикой: получив горстку солдат сразу бросать ее в бой. Нужно включить все резервы.

Сейчас к нам идет только иллюзия резервов войск - она не создаст необходимого преимущества для того, чтобы проломить котел под Иловайском, восстановить позиции в районе Амвросиевки и выбить противника к границе в районе Новоазовска.

Нужно создать фундамент для надежной оси перед Мариуполем, которая должна представлять собой оборонительную линию, достаточно гибкую, с достаточным количеством артиллеристов и бронетанковых сил. Эта линия должна стать опорой для проведения дальнейших операций украинской армии. Как только мы стабилизируем, выровняем такую линию, мы можем за ней относительно спокойно, накапливать все резервы, создовать полноценные подразделения -"кулаки" и только после этого мы можем снова переходить в наступление.

Мы должны понять, что молнеиносная война не получилась. Людям на фронте это было понятно с самого начала.

Стоит готовиться к длительной компании, мы должны подойти к ней со всей серьезностью. Противник сейчас крайне силен.

Не подготовка войск, не боевой дух, не техника, а неправильная тактика, привела сейчас к крупным ошибкам и большим проблемам на фронте. Но если будут предприняты адекватные меры и мы сейчас не будем пытаться атаковать, не имея для этого ресурса, можно не только выровнять ситуацию, но перейти в наступление и разгромить противника на всем южном направлении.

Слава Украине!"

Командир батальйону "Азов" Андрій Білецький

Опубліковано

ага, прям таки боєздатні БТР і танки розпродали як списані)

думаю, в Бірюкова, як радника, вже є інфа про стан техніки. для 79 бригади він техніку з президенського полку забрав.

законсервовану й ту до ума привести - час треба

автотехніку, так, розпродавали... на конкурсах... з підставними особами і кешем.

Такого добра хватає http://podrobnosti.u...14/07/24/986191, ремзаводи можуть це все відновити, але всі хочуть грошей, цьому всьому міг би допомогти військовий стан. Були передачи які показували, БМП зі слідами масла на двигунах та у десантних відсіках.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...