Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

путіна хвилюють черги ватників-зрадників?

ЧЕРГА В КРИМ!!! А не З КРИМУ!!

В економічному плані побудувати міст таки дешевше буде

ні. Міст це споруда ДУУУЖЕ серйозна. І дорожча за звичайну дорогу в рази! А якщо врахувати, вартість дроги "Сочі-красная поляна", то міст вартуватиме стільки, скільки Майкрософт не заробила за роки свого існування!

. Без повномаштабної війни з масовим використанням морського десанту, флоту і авіації, цей сценарій досить авантюристичний

Досить підтримки вогнем з кораблів. Цього буде досить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Вартість мосту максимум 10 млрд $ - а втрати у разі введення додаткових санкцій будуть на порядок більші

Кажуть що раша втратила десь 150 - то це вже 15 мостів!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні. Міст це споруда ДУУУЖЕ серйозна.

Міст може і срйозна споруда, але нових санкцій економіка вже може і не витримати, а вони будуть. Для прикладу дорога Адлер-Красна поляна обійшлась в 285 млрд. руб, це при тому що на цьому ну дуже багато хто заробив, включаючи прибліжоних.

А втрати від санкцій на цей рік самі москалі оцінюють в 950 млрд.руб. http://top.rbc.ru/economics/12/01/2015/54b3bd569a794771dde188f6

У випадку наступу на Марік, будуть введені нові і ще більш жорсткі санкції, то цю суму можна запросто подвоювати, і це при тому що тут вже з цих втрат ніхто нічого не заробить, лише втрати.

Досить підтримки вогнем з кораблів. Цього буде досить.

Абсолютно не досить, лінкорів з далекобійними і крупнокаліберними гарматами вже нема, того проти берегу вже особливо не повоюєш, а не подавивши нашу артилерію ці кораблі досить швидко з надводних перетворяться на підводні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

alexvvv, та не рахуй ти, рашка спочатку втратила здоровий глузд - а це дороще якихось нуликів

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

alexvvv, та не рахуй ти, рашка спочатку втратила здоровий глузд - а це дороще якихось нуликів

Я можу не рахувати, ти можеш не рахувати, але путін рахує - інакше сухопутний коридор вже би був :) Це об'єктивна реальність.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну в кожній казці є доля казки.

Тобто ймовірність таки велика.

Це лотерея -- кожен пише число і хтось таки вгадає .

Тоді він всім кричить : я знав , але мене не слухали :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я можу не рахувати, ти можеш не рахувати, але путін рахує - інакше сухопутний коридор вже би був

кудою?

Він вважав, що ДНр /ЛНР це буде його коридор. Але не врахував, що буде військовий спротив.

Але за останній рік, я особисто бачу, що бандити "зсовуються вниз". До моря. а там і далі.

Тоді він всім кричить : я знав ,

Не знав, а здогадувався, з великою ймовірністю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він вважав, що ДНр /ЛНР це буде його коридор. Але не врахував, що буде військовий спротив.

Але за останній рік, я особисто бачу, що бандити "зсовуються вниз". До моря. а там і далі.

Що буде військовий спротив він знав - тому і поступову прощупував місце де той спротив почнеться , не зміг спрогнозувати обвал цін на нафту в купі із санкціями.

ніколи не вважайте ворога дурнішим за себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Крім того , постачати військових просто : треба десяток видів продуктів : борошно , сіль , цукор , кілька видів круп та макаронів , м"ясо .

Плюс стандартні речі -- одяг , білизну і т.п.

Тобто , завантажив на корабель і перевіз , всі їдять і вдягаються однаково .

А от забезпечити товарами міста -- тут тисячі видів продуктів і речей , ну і об"єми значно більші , бо цивільних раз в 20 більше , ніж військових

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене - потрібно повністю міняти весь цей балаган.

я би запропонував владі найняти якогось крутого, молодого і веселого українця, який круто розбирається в політиці,економіці,підкований і саме головне - веселий.

пустити його для початку на ток шоу, де він буде начеб-то підтримувати владу і осуджувати певні дії. після чого взяти його скажімо на.... посла по справам чогось там,де від імені держави буде говорити.

і тут я представив... сидить на якихось мордор 24 і офіційно лавровий пропонує обміняти Надю на прохід до Криму, і миттєва відповідь ТАК,не проблема. у всіх шок. Через секунд 10 добавляє перше але визволіть усіх політ в'язнів разом з Надією, і ми самі розчистимо до Криму дорогу. ще через 20сек наступна умова про звільнення усіх військових полоненних і ми самі поприбираємо окурки по дорозі. і коли США з Британією будуть свідком при підписанні якогось папірця і відпущенні усі наші люди - відкрити доступ до сухопутного маршруту,на якому тьма бетонних перешкод,мін і ще всяких" негідників" партизанів,які зазделегід понаставляли кучу прослушок,сканерів, розтяжок і ще всякої муті. але саме головне потрібно якось підкулупатися, в розумінні, що дир і лир то є ніщо, і Україна має право перед ніким нічого робити, а якщо з мордором напряму вести домовленність, то це є офіційна заява (так, ще одна для трибуналу) про вторгнення а також підтримання терористів (знову ж для трибуналу).

коротко - потрібна людина,яка буде говорити ТАК на шизофренічну брЄдятіну мордора і цим самим затвердити його причетність до війни. знайти слабинку, якою скористаємося

а потім щось плану говорити - не значить робити, ця людина була не компетентна і звільнена з неіснуючої офіційної посади, і тут же раптово замінити на такого щурика в окулярах, сухенького,який боїться і слова лишнього сказати (щоб показати всю майбутню перевагу московитих у переговорах) і знову ж ще щось придумати.

Змінено користувачем Віталька
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а потім щось плану говорити - не значить робити, ця людина була не компетентна і звільнена з неіснуючої офіційної посади, і тут же раптово замінити на такого щурика в окулярах, сухенького,який боїться і слова лишнього сказати (щоб показати всю майбутню перевагу московитих у переговорах) і знову ж ще щось придумати.

Ти часом не єврей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається наші ЗМІ трохи ... перебільшують

Генштаб передав батальйону «Донбас-Україна» вертольоти Мі-24 та штурмовики СУ-25

Отримавши авіацію, бійці батальйону зайняли бойову варту в секторі «С».

Окремий батальйон спеціального призначення «Донбас-Україна» (ЗСУ) отримав чотири вертольоти Мі-24 та два літаки СУ-25 і відправився в зону проведення антитерористичної операції на сході України. Про це повідомила прес-служба батальйону.

«Нарешті трапилося те, на що так довго чекали офіцери, те, заради чого так ретельно вчився та тренувався особистий склад підрозділу. Батальйон «Донбас-Україна» приступив до виконання бойових завдань в зоні АТО. Окремий батальйон спеціального призначення Збройних Сил України «Донбас-Україна», згідно наказу Генерального Штабу зайняв бойову варту у секторі «С», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що, згідно з розпорядження начальника Генерального штабу — Головнокомандувача Збройних Сил України, батальйон «Донбас-Україна» отримав чотири вертольоти Мі-24. Іншим розпорядженням НГШ ЗСУ надав у посилення батальйону два літаки СУ-25.

Як повідомлялося, у січні 2015 року на озброєння Збройних сил України надійшли нові літаки МІГ та СУ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про підводний човен забули написати, і міжгалактичний зореліт... а ще ж декілька Абрамсів довезли і авіаносець добудували. Во...

але ж ця новина гарно взірве пукани декому :)

Змінено користувачем VaLeRa
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це новина є на їхньому сайті

Змінено користувачем alexvvv
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну я якби не проти ні разу. Якщо є чим воювати, то й перемогти легше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сумніваюсь в їх застосуванні, принаймні зараз, у ворога досить сильна ППО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сумніваюсь в їх застосуванні, принаймні зараз, у ворога досить сильна ППО

їм там видніше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та діло навіть не в тому чи справді дали авіацію, а в тому, що дали дозвіл використовувати їх (хоча зараз є заборона)

Змінено користувачем Віталька
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фейк то а не новина. Техніки для авіаційних бригад не вистачає, а тут їх передають тим хто їх і використовувати не вміє толком.

Тут крім техніки треба ще тоді і пілотів передавати і техніків,і офіцерів управління з відповідною технікою, плюс озброєння і оружейників. Короче це потрібно цілу структуру створювати в батальйоні. Це не танк, що загрузив боєкомплект і заправив паливо і можна їхати, то і то щоб на ному воювати то тре хоч якусь підготовку мати.

Якщо вже і надавати то не техніку а підтримку бригад армійської авіації, які просто будуть по необхідності вилітати і надавати необхідну підтримку.

Змінено користувачем Lisovic
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там не вказується, що значить передали - можливо проходили бойове злагодження з авіацією.

Якщо вже і надавати то не техніку а підтримку бригад армійської авіації, які просто будуть по необхідності вилітати і надавати необхідну підтримку.

можливо це і мали на увазі, просто тепер будуть знати хто має летіти і куди запит надсилати на підтримку.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фейк то а не новина. Техніки для авіаційних бригад не вистачає, а тут їх передають тим хто їх і використовувати не вміє толком. Тут крім техніки треба ще тоді і пілотів передавати і техніків,і офіцерів управління з відповідною технікою, плюс озброєння і оружейників.

я не звертаю уваги на диванних воєнів, але ти здається непагано розбираєшся в армії та озброєнні, тому тобі просто відкрию деякі моменти, про які ти не в курсі.

На прикладі санітарної моторизованої роти.

Так от така рота у складі восьми машин, дванадцяти медиків, сорока санітарів, трьох механіків і ше купи народу(вплоть до поварів) є вроді як окремим підрозділом, але не може бути незакріпленою за певним військовим формуванням. Така рота на папері "входить у склад" якогось підрозділу, тобто виконує прямі накази командування підрозділу, пересувається разом з ним і т.п. Реально вона просто прикомандирована до нього і у випадку, припустим, глобальної передислокації основного підрозділу певним наказом "відкомандировується" і примикає до іншого формування (для прикладу - якщо основний підрозділ змінив місце дислокації далі, ніж за 100 км від госпіталя, до якого знову ж таки прікріплена ця рота медиків).

А тепер те саме переносим на авіаційний підрозділ.

PS я не мегазнаток армійської структури, але як волонтер про сучасне положення знаю немало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

difoto, медична рота це не коректне порівняння, того як це по суті може бути автономний підрозділ, непривязнаий і до чого, з авіацією так не вийде, того як літаки всеодно прив'язані до аеродрому базування, і пересуватись з підрозділом ну ніяк не можуть, але вони можуть здійснювати бойові вильоти у зону відповідальності підрозділу. Ну і знов таки після кожного вильоту що літак що вертоліт проходить технічне обслуговування, а це знов таки потрібні техніки і обладнання, плюс логістика пального. Який сенс передавати цілий авіаційний підрозділ, коли можна просто при необхідності просто надати допомогу по запиту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який сенс передавати цілий авіаційний підрозділ, коли можна просто при необхідності просто надати допомогу по запиту.

виконання наказів керівництва підрозділу. Тепер їх начальник - командир "Донбас-Україна". Все. Дислокуються на базі в себе, там жеж і ремонтуються. А от запчастини та гроші на обслуговування вже вибиває зампотилу батальйона.

Карочє - бюрократія. І субординація. Не знаю, як ще пояснити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

CMrl4RiWoAAmU2F.png

Хто в курсі берци 49-го розміру в армії є? Якщо заберуть то шукати чи видадуть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я думаю , що це просто тролінг на сайті =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...