Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ось такі новини

Порошенко повідомив, що дав доручення розформувати 51-у бригаду, на її місці буде сформовано нову – 14-ту.

"По подіях під Волновахою, Свєрдловськом, біля Червонопартизанська, де здалися у полон українські військові з 51-ї бригади – мною дано доручення розформувати її. На місці постійної її дислокації буде сформовано нову бригаду з інших військовослужбовців, під іншим керівництвом. Буде називатися 14-та бригада, і цей процес вже почався"

спустили мою рідну бригаду, при якій я колись служив в зенітно-ракетному полку, до самого плінтуса. хоча це не дивно, якість першої проведеної мобілізаційної хвилі в бригаду та морально-бойовий дух були вкрай низькі.

Від бригади мало що залишилося . Солдати кажуть , що комбриг Пивоваренко втік в росію . Такі справи .

Якби ж то одне падло туди втекло - а так: президент, генпрокурор, міністр мвс, голова сбу, міністр оборони - жесть короче. Мабуть в історії ще не було таких випадків.
  • Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

це типу назву змінять з 51 до 14, там само як перейменують міліцію в поліцію - найпростіший спосіб реформ - зміна назви.

не знаю що саме та як будуть міняти(військова таємниця мабуть), хотілося щоб зміни були на краще, проте "броню" що поверталась на тягачах до місць постійної дислокації бригади я сам бачив уже "давно".
Опубліковано

Для такої організації треба круте фінансування

любе фінансування не перекриє ті плюси, які дає ця організація для країни, та й зрадники, зазвичай не бідні втікають, тому чи частково чи повністю фінансувати організацію можна за їх (зрадників) рахунок

Опубліковано

це типу назву змінять з 51 до 14, там само як перейменують міліцію в поліцію - найпростіший спосіб реформ - зміна назви.

не знаю що саме та як будуть міняти(військова таємниця мабуть), хотілося щоб зміни були на краще, проте "броню" що поверталась на тягачах до місць постійної дислокації бригади я сам бачив уже "давно".

В п"ятницю танк бачив на кільці , везли зі сторони Рівного .

Опубліковано

Воно поки ніхто з керівництва не покараний з усією суворістю військового часу за ту ситуацію, що склалась з 51-шою, толку не буде, але ж знову таки самі себе карати не будуть.
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

Шо ти там казав шо немає в них тактичної ядерної зброї...

Дурню, почитай, а потім пиши.

Мова йшла про боєприпаси із збідненим ураном, яких в росіян, можливо й нема, а ти тараториш про тактичну ядерну зброю, яка в них звичайно ж є.

Гелетей якраз про тактичну ядерну зброю казав , а я просто припустив шо він мав на увазі боєприпаси зі збідненим ураном..

P.S.Ти шо прапором в росіян на складі служив можливо є, можливо нема?

Цитата вікі:" Таким образом, с конца 1970 году США, СССР, Великобритания и Франция начали использовать свои запасы обеднённого урана для производства снарядов с высокой кинетической энергией".

Скільки СССР їх навипускало ніхто не знає. Я думаю що є такі боєприпаси в п..дорашці...

Стаття про використання в Чечні :http://chechenews.com/world-news/breaking/991-1.html

P.S. За язиком слідкуй я тебе не обзивав...Культурно треба спілкуватись...

Змінено користувачем Ziggy
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Ziggy, не тупи, боєприпаси зі збідненого урану це не тактична ядерна зброя і взагалі не ядерна зброя, це просто лом з великою вагою і твердістю, задача якого тупо ламати броню, аналог такого боєприпаса це лом з карбіду вольфраму, останній і був основним видом підкалібкрних боєприпасів і в СССР і в росії.

Опубліковано

В п"ятницю танк бачив на кільці , везли зі сторони Рівного .

я сподіваюсь, що це не є розголошення переміщення нашої військової техніки.
Опубліковано

Менше димагогії, а більше практичної роботи!

Андрей Хоманчук Собрал дома всё, что не отнес зимой на Майдан и очень прошу и вас: если лежат без дела шмотки с длинным рукавом, термобелье, флисы, свитера - отдайте волонтерам на армию! Холодно уже....

Опубліковано

Ми маємо j хоча би знати, де фізично зараз знаходяться Янукович, Курченко, Пшонка та всі їхні посіпаки.Також які командири яких російських частин вбивали на Донбасі. В нас розвідка взагалі є?

Опубліковано

Від бригади мало що залишилося . Солдати кажуть , що комбриг Пивоваренко втік в росію . Такі справи .

якщо то правда то те па*ло й останні секрети, якщо ще такі залишилися, розкаже, щоб свою шкуру спасти й нових хазяїв підлестити :( Нам конче потрібна міфічна організація *Біла стріла* , яка знищує зрадників по всьому світу :( щоб кожне чмироття, яке зрадило Україну й втікло, знало, що спокійно жити не вийде й над ним до самої смерті буде висіти *Дамоклов меч* правосуддя й справедливості, а не те що є сєйчас, як каже дід Свирид :(

Але для початку, треба розібратись з тим чмироттям, яке ще не не встигло втекти.
  • +1 2
Опубліковано

Ми маємо j хоча би знати, де фізично зараз знаходяться Янукович, Курченко, Пшонка та всі їхні посіпаки.Також які командири яких російських частин вбивали на Донбасі. В нас розвідка взагалі є?

а особисто тобі навіщо знати де вони є ? мазохіст ? Мені достатньо було б знати, що кожен з них здох. Щоб можна було написати, як казав безсмертний Биков *Развалинами рейхстага удовлетворен*

• +1 1
Опубліковано

мазохіст

Давай без характеристик.

Якщо знати дані ворожих командирів- можна впливати на їх родичів, близьких і т д.

Хоч і по нету.Інші методи для іншого впливу.

Чи Біла стріла то вигвдка?

Опубліковано

Коли мова заходить про Гелетея, практично всі диспути зводяться до того, що він ніфіга не рішає:) Це позиціонується як виправдання перебування на одній з найвищих військових посад непрофесійного ідіота, злодія, владного прислужки. Може варто на цю посаду, якщо вона нічого не рішає, поставити хоча б адекватну людину без того іконостасу на дві цицьки незрозуміло звідки взятих нагород?

Наприклад:

10646753_689818521101318_7884917455578913609_n.jpg?oh=c8c75d66e70eca83fccc582f91a60e4f&oe=54834FBA

"Есть ли у нас сегодня безусловный лидер, способный заменить Гелетея?" - спрашивает журналистов Порошенко. Давайте посмотрим на это фото. Слева - человек, с которым мне повезло быть знакомым лично. Это командир 95-й аэромобильной бригады, полковник Михаил Забродский. Крутой мужик, настоящий боевой офицер, зажавший в Славянске Гиркину яйца по самые гланды. Справа от него - коллекционер значков, любитель костюмированных фотосессий, по несчастью, являющийся нашим министром обороны. Кто из них настоящий лидер, как вы считаете? Порошенко знает ответ на этот вопрос, но думает, что безусловный лидер - только он сам. Именно поэтому он делает ставку на лояльного шута, а не на смелого профессионала. Чтобы смелые профессионалы не затмили его президенсткие достоинства или не послали на... при необходимости.

• +1 3
Опубліковано

Гелетей мені ще не сподобався, коли забоявся проти Шуфрича на махач вийти.

Там мало хто може подобатись. Я колись, ще на майдан підприємців був поряд з Яворівським, там ще Натаха виступала і якийсь член БЮТу. Була осінь, народ замучений, злий і безпорадний. А тут виходить Явора-опозиція, в шикарному костюмчику з ідеальним тропічним загаром на лиці і щось розказує люмпену про Україну. Теж робила Королевська і ще якась оппа. Від цього тошнило, від тої їх фальшивої народності.

Опубліковано

щоб діюча влада не робила, як би *ідолопоклоннікі* її не відмазували й не підносили, поки не буде відкритих й публічних покарань за промахи (зокрема за Іловайськ), й не просто зняття з посади, а реальні сроки, щоб не допустити подібного в майбутньому, до тих пір влада буде ПОГАНОЮ. Але імхо ніхто не буде розслідувати й карати зокрема за Іловайськ, тому що, як мені здаєтся, кінцевий план операції затверджував головнокомандуючий, тобто Порох, й в нього стоїть дилема, або всіх наказувати, тобто і себе, або нікого, звичайно ж вибраний варіант - нікого, бо зачепи генералів, вони швидко начнуть *переводити стрєлкі* й обнародовати моменти, де в Пороха *рильце в пушку*. На самий крайній випадок, знайдуть одного цапа-відбувайла, на якого все й звалять. Доречі це теж наразі може бути одним з моментів шантажу, зараз Порох наводить на кожного з ГШ свій *баномьот* й каже - рипнешся, будеш цапом - відбувайлом.

ЗІ блін, в мене дежавю, здаєтся, що я щось схоже вже писав колись

• +1 3
Опубліковано (змінено)

щоб діюча влада не робила, як би *ідолопоклоннікі* її не відмазували й не підносили, поки не буде відкритих й публічних покарань за промахи (зокрема за Іловайськ), й не просто зняття з посади, а реальні сроки, щоб не допустити подібного в майбутньому, до тих пір влада буде ПОГАНОЮ. Але імхо ніхто не буде розслідувати й карати зокрема за Іловайськ, тому що, як мені здаєтся, кінцевий план операції затверджував головнокомандуючий, тобто Порох, й в нього стоїть дилема, або всіх наказувати, тобто і себе, або нікого, звичайно ж вибраний варіант - нікого, бо зачепи генералів, вони швидко начнуть *переводити стрєлкі* й обнародовати моменти, де в Пороха *рильце в пушку*. На самий крайній випадок, знайдуть одного цапа-відбувайла, на якого все й звалять. Доречі це теж наразі може бути одним з моментів шантажу, зараз Порох наводить на кожного з ГШ свій *баномьот* й каже - рипнешся, будеш цапом - відбувайлом.

ЗІ блін, в мене дежавю, здаєтся, що я щось схоже вже писав колись

Сашка Білого то вони оперативно усунули, ніхто не боявся стріляти та вбивати, а Крим здали без єдиного пострілу і нікого за здачу не покарали і нікого не покарали за Іловайськ. Дуже подвійні стандарти.

Ps в гєпу стріляли, але контрольного не було, так що не рахується.

Змінено користувачем alexvvv
  • +1 3
  • -1 2
Опубліковано

як мені здаєтся, кінцевий план операції затверджував головнокомандуючий, тобто Порох, й в нього стоїть дилема, або всіх наказувати, тобто і себе, або нікого

це тільки здається - це раз.

Якщо ти змішав яйця, сіль, олію, а якесь чувирло розсипало муку по підлозі, маргарин оказався просроченим(а насправді вже давно проданим) - винуватий кухар, що пиріг не вийшов?

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

як мені здаєтся, кінцевий план операції затверджував головнокомандуючий, тобто Порох, й в нього стоїть дилема, або всіх наказувати, тобто і себе, або нікого

Якщо ти змішав яйця, сіль, олію, а якесь чувирло розсипало муку по підлозі, маргарин оказався просроченим(а насправді вже давно проданим) - винуватий кухар, що пиріг не вийшов?

звичайно кухар, бо він виробник кінцевого продукту й контролює процес та якість складових. По тій же аналогії, якщо ти зьїсиш того пирога й отравишся, ти кого будеш їб*ти, кухара, що той пиріг зробив чи шукати чувирла, який по підлозі россипав чи мудака, що недоброякісний маргарин поставляє ?

Чи може тебе влаштують відмазки такі, того кухара, мол то не я винуватий, що ти отравився, то все вони, але я всерівно маргарин буду брати в того мудака бо він дешевший й всерівно буду працювати разом з тим чувирлом, бо він не вимагає великої зарплати й в більшості випадків слухняний ?

• +1 2
Опубліковано

Якщо в пекарні будуть сторонні люди, в операційній, в міністерстві обороні, генштабі, то буде порядок чи що? І хто буде винен у цій ситуації як не керівник?
Опубліковано
У Європарламенті не розуміють, що означає "особливий статус" Донбасу

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Член комітету з питань зовнішньої політики Європарламенту Йоганнес Корнеліс ван Баален повідомив, що не розуміє що означає "спеціальний статус" для Донбасу, запропонований українським Президентом Петром Порошенко, передає УНН з посиланням на DW.

За його словами, якщо спецстатус означає вирішення гуманітарних питань, то це не створює труднощів, однак якщо він передбачає особливі відносини між Донбасом та Росією, то це є погано.

"Я бачив пропозиції українського уряду щодо децентралізації та особливого статусу деяких районів на Донбасі. Однак що вони означають? Якщо йдеться про особливий статус і повноваження у використанні мови чи у вирішенні проблем охорони здоров’я, тоді з цим немає ніяких проблем. Але якщо це стосуватиметься особливих відносин з Росією та ще й в умовах фактично відкритого кордону з РФ - тоді це погана річ", - сказав він.

Європарламентар переконаний, що "США, і Єврокомісія повинні спілкуватися з Президентом України Петром Порошенком на умовах конфіденційності і з’ясувати в нього, чого хоче сама Україна, і як вони можуть їй в цьому допомогти, оскільки компроміси з російським президентом Путіним означатимуть, що Путін переміг".

Нагадаємо, ВР 16 вересня присвоїла особливий статус деяким районам в Донецькій і Луганській областях та про амністію, прийнявши відповідний закон. За нього проголосували 277 депутатів при мінімально необхідних 226.

Також було прийнято закон про недопущення переслідування та покарання осіб-учасників подій на території Донецької та Луганської областей.

У Верховну Раду законопроекти вніс на розгляд Президент України Петро Порошенко.

• +1 3

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...