Перейти до змісту

Ще одна темка про мінуси

romaxa11

57 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Я за мінуси, сам їх час від часу ліпашу :) і не без задоволення. Але є одне але, я не люблю тіхарухи, бо коли все зашифровано, то виростає вата. Зараз вата практично сцить щось писати, залишається для вати тільки мінусувати. Чи реально технічно бачити хто поставив мінус? Це ж нормально? А то як кляуза, донос. давайте зробимо борду прозрачншою.

п.с. Тут вже дофіга народу скаржилось на дивні мінуси, які не мають відношення до повторення інфи, чи ще яихось технічних питань, зате носять певний антиукраїнський зміст.

Ну то як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 95
  • Створено
  • Остання відповідь

romaxa11, таке колись було, була статистика в кожному повідомленні: хто поставив плюс і хто мінус.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз немає і цим користаються ватніки. Проблема не в мінусі, замахаються мінусувати, проблема в смороді вати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не сказав би що я активний бордівчанин, але я за!

Соррі за оффтоп.

Чи можна зробити так, щоб коли відписуєш в якісь темі, то щоб автоматично не ставати підписником на цю тему? Бо інколи забудеш відписатися, і в сповіщеннях купа повідомлень і на почті спаму. Може десь в настройках є, але я не знайшов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не сказав би що я активний бордівчанин, але я за!

Соррі за оффтоп.

Чи можна зробити так, щоб коли відписуєш в якісь темі, то щоб автоматично не ставати підписником на цю тему? Бо інколи забудеш відписатися, і в сповіщеннях купа повідомлень і на почті спаму. Може десь в настройках є, але я не знайшов

так налаштуй

> Ваша панель управления> Настройки> Настройки уведомлений

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за мінуси, сам їх час від часу ліпашу :) і не без задоволення. Але є одне але, я не люблю тіхарухи, бо коли все зашифровано, то виростає вата. Зараз вата практично сцить щось писати, залишається для вати тільки мінусувати. Чи реально технічно бачити хто поставив мінус? Це ж нормально? А то як кляуза, донос. давайте зробимо борду прозрачншою.

п.с. Тут вже дофіга народу скаржилось на дивні мінуси, які не мають відношення до повторення інфи, чи ще яихось технічних питань, зате носять певний антиукраїнський зміст.

Ну то як?

в цілому, ніштякова ідея. хоча тоді зникає сенс кнопочки "Підтримав", оскільки її роль замінятиме + (чи -).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну взнаєш, хто поставив мінус і далі що ? Чисто для себе питаю, бо я бачу хто, кому й в якому пості ставить плюс чи мінус, мо треба вже розстрелювати кого? Де не згідний з *мінусатором* ставлю плюс, де згідний, ще й свого добавляю. Злосних *мінусаторів* принаймні в темі про війну нема, є лише один й той походу *заточений* на конкретного користувача.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені здається, що "підтримав" це підтримав, а "плюсанув" це зовсім інше. До того ж не всі зразу можуть "плюсувати", то хоч значком "підтримав" покажуть свою позицію. Чи не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, Ти знаєш мені теж ліплять, ну буває за що вліпити, а коли ліпить аби ліпити, то це вже точно вата, так було б добре мати змогу бачити хто ліпить, взагалі я рахую що таких мінусоліпитерів треба позбавляти такого права, за зловживання своїми функціями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну взнаєш, хто поставив мінус і далі що ? Чисто для себе питаю

Ну починати війну за карму безглуздо, а от думку та ставлення до цієї людини можна змінити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нащо вам бачити мінусаторів? смисл? щоб розвивати ненависть до конкретної особи і потім мститися йому мінусами, писати в приват гадості чи йти бити морду в офлайні? думаєте буде статистика і народ буде боятися ліпити мінуса? кожен мінус заважає вам спілкуватись? чи з вашого рахунку пропадають гроші?

статистика розпалить більше ненависті і срачю ІМХО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нащо вам бачити мінусаторів? смисл? щоб розвивати ненависть до конкретної особи і потім мститися йому мінусами, писати в приват гадості чи йти бити морду в офлайні? думаєте буде статистика і народ буде боятися ліпити мінуса? кожен мінус заважає вам спілкуватись? чи з вашого рахунку пропадають гроші? статистика розпалить більше ненависті і срачю ІМХО!

Надо, еще и как надо - видеть что это за индивид который поставил минус, и не затем чтобы ответить той же монетой.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що вата уже до Power users доросла? то ж тільки тоді можна мінуси ліпити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку потрібно щоб всі бачили хто мінуснув чи поставив плюс...вже не вперше піднімається дана тема.

1. Можна буде відписатися цій людині, буває ж що просто незрозуміли думок одне-одного, або як дехто писав тут колись, ставили мінуси випадково по п'яні , або промахувались. Люди мають знати своїх "героїв".

2.Відсіємо "вату".

3. Оскільки буде видно хто мінусує - кожен зможе формувати відповідну думку про користувача, та й користувачі зі статусами Pover users та інші хто мінусує.... будуть трошки довше обдумувати кожен свій поставлений мінус, бо всі ж побачать і зроблять відповідні висновки.

Також як пропозиція - пропоную ввести для користувачів які неможуть мінусувати, поставити ще одну кнопочку -не підтримав... Вийде ніби своєрідний +"підтримав" та - "не підтримую". І не портить карму, зате людина висловила свою думку без обмежень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо реалізовувати видимість авторства оцінки посту, то варто добавити і видиму аргументацію, хоча особисто мені байдуже і перше і друге.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж помітив, що іноді мінусують за інформаційні повідомлення. Питання чому? Комусь не подобається проукраїнський напрямок форуму?

Таких "героїв" потрібно знати в лице, щоб потім розуміти, хто тут воду може баламутити. Доречі, на багатьох форумах працюють агенти ФСБ Росії, причому сидять на форумах роками, слідкують за настроями в суспільстві та вивчають реакцію спільноти на різного роду події та їх інтерпретацію засобами масової інформації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В темі про війну і не "вата" ставить мінус, бо не завжди позиція автора посту збігається із позицією тих, хто його читає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уж больно ви серйозно ставитись до тих +\-, начебто від "-" життя скорочується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уж больно ви серйозно ставитись до тих +\-, начебто від "-" життя скорочується.

Та не те щоб так серйозно, просто коли все буде видно, можна буде чітко знати що є відповідні користувачі які з тобою в цьому питанні не згідні(або згідні ), або розглядають його трошки по -іншому ...А не просто мінуснув і пішов далі без аргументації... - та + це просто висловлення своєї позиції до даного посту, а тому автора на мою думку мають знати всі .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю також було б непогано, оскільки якщо мінус заробив то значить є за що але є випадки коли стоїть питаня якого милого там мінус

І доречі вперше в мене -10 лише за добу, 1 повідомлення в темі про війну :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мінуси заховали якраз із-за того що багатьох неадекватів починає заносити після отримання негативної оцінки

починалися розборки, хамство і т.д....

тому вважаю що відкривати їх не можна задля спокою і душевної рівноваги

P.S.: ставлю мінуси рідко - коли пост зовсім оффтопить або написано відвертий брєд.

P.P.S.: вважаю що мінуси взагалі повинні бути приховані і від модераторів, бо там теж вистачає "вахтьорів"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання дійсно не просте. З одного боку, погоджуюсь із Соромітником. З іншого боку, і romaha11 має рацію.

В темі війна наводив свій приклад. Відстежив тенденцію, що ті повідомлення, де я описую озброєння терористів або їхні укріплення - відразу два мінуси.

Тобто, є якихось два колоради, які у нас на Волині підтримують лугандонів. В голові таке не вкладається. Єдине сподівання, що вони пасивні, а не займаються активною антиукраїнською діяльністю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання дійсно не просте. З одного боку, погоджуюсь із Соромітником. З іншого боку, і romaha11 має рацію.

В темі війна наводив свій приклад. Відстежив тенденцію, що ті повідомлення, де я описую озброєння терористів або їхні укріплення - відразу два мінуси.

Тобто, є якихось два колоради, які у нас на Волині підтримують лугандонів. В голові таке не вкладається. Єдине сподівання, що вони пасивні, а не займаються активною антиукраїнською діяльністю.

Люююди, як все глобально. Це не так. Ці два (а переважно все ж той один) просто чомусь не люблять конкретно Вас. Мінусуються ж не всі пости в темі "війна", а конкретно Ваші.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вичісліть по ай пі і расстрілять. два рази

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блджад да сколько можно бугуртить за те минусы. Такое ощущение что за каждый минус вам в кошелек лезут или зарплату урезают.Я понимаю-ущемляют вашу точку зрения, самолюбие и гордость, но делать из этой мухи слона всебордовского масштаба уже чересчур.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...