Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, sss381 сказал:

Уже передумали. Самі не знають чого хочуть.

Вступление в действие закона «О жилкомуслугах» (ЖКУ), намеченное на 10 июня, отложено.
Об этом сообщили «Сегодня» в профильном комитете Верховной Рады. Причина — не готовы подзаконные акты, поэтому Кабмин инициирует перенос сроков на 2019 год.

Звідси http://hvylya.net/news/digest/zakon-o-kommunalke-otkladyivaetsya-pochemu-i-chto-eto-znachit-dlya-ukraintsev.html

Ніхто не хоче до виборів собі рейтинг псувати.

Опубліковано
1 час назад, sss381 сказал:

Уже передумали. Самі не знають чого хочуть.

Вступление в действие закона «О жилкомуслугах» (ЖКУ), намеченное на 10 июня, отложено.
Об этом сообщили «Сегодня» в профильном комитете Верховной Рады. Причина — не готовы подзаконные акты, поэтому Кабмин инициирует перенос сроков на 2019 год.

Звідси http://hvylya.net/news/digest/zakon-o-kommunalke-otkladyivaetsya-pochemu-i-chto-eto-znachit-dlya-ukraintsev.html

певно там є такі норми,які хочуть задіяти вже після виборів )

Опубліковано (змінено)
22 хвилин тому, nickel сказано:

Ніхто не хоче до виборів собі рейтинг псувати.

Та ти що? Серйозно? Так уже стільки написали, що у Порошенка рейтинг на рівні статистичноі похибки в соцопитуваннях;-)

Невже на рейтинг Рабіновича вплине?;-)

Змінено користувачем rl72
Опубліковано
38 минут назад, rl72 сказал:

Та ти що? Серйозно? Так уже стільки написали, що у Порошенка рейтинг на рівні статистичноі похибки в соцопитуваннях;-)

Невже на рейтинг Рабіновича вплине?;-)

Зверни увагу: Петю не я згадав.

Опубліковано
29 хвилин тому, nickel сказано:

Зверни увагу: Петю не я згадав.

Невже Гройсман балотуватись буде? О_О

Опубліковано

Украинцы, живущие в многоквартирных домах, смогут отказаться от услуги теплоснабжения в одностороннем порядке

Джерело тут: https://sud.ua/ru/news/publication/119547-pravo-otkaza-ot-kommunalnoy-uslugi-opublikovan-zakonoproekt

Опубліковано

прикольно, тим хто живе між квартирами, будуть гріти всі інші, а йому рахунки приходити не будуть.

А тепловики будуть брати ще більше зі всіх мотивуючи те, що доводиться гріти халявщиків а платити хтось має.

Хоча це може допомогти тим, хто захоче поставити автономне опалення всім будинком.

Опубліковано
29 минут назад, halcogen сказал:

Яким чином? І що реально виграє цей громадянин?

виграє те, що будуть качегарити більше, бо народ буде кіпішувати (ті які платять) що холодно в квартирі.

Є багаото уматів, які користуючись автономним опаленням взагалі його вимикають, або ставлять на мікрорівень, а інші бачачи що в них холодно качегарять на повну. От і виходить хтось попадає на гроші, а хтось "вумний" нічого не платить або копійки.

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Зібрався заплатити комуналку за минулий місяць, зайшов на П24, дивлюсь аванс за опалення 900+ гривень. Подумав глюк якийсь. Зайшов на сайт обчислювального - а там те саме (при цьому праворуч в табличці "дивитись тарифи" ніякого опалення немає :) ). 

Отака фігня малята))

Опубліковано

А як же інакше? В Нафтогазу грошей же нема, все віддали на премії коболєву і ко. А "європейський" газ в сховища треба закачувати перед опалювальним сезоном, не заплачу - замерзне країна взимку :( 

• Ха-ха 5
Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

Зібрався заплатити комуналку за минулий місяць, зайшов на П24, дивлюсь аванс за опалення 900+ гривень. Подумав глюк якийсь. Зайшов на сайт обчислювального - а там те саме (при цьому праворуч в табличці "дивитись тарифи" ніякого опалення немає :) ). 

Отака фігня малята))

Заходила два дні назад в П24, авансу не було ) Напевне існує особлива вибірка :D

Опубліковано
1 час назад, Лучанка Тетяна сказал:

Заходила два дні назад в П24, авансу не було ) Напевне існує особлива вибірка :D

ага, у всіх є, а от чого у Вас не має -  треба задуматись ;)

• Ха-ха 1
Опубліковано
8 minutes ago, natalka) said:

ага, у всіх є, а от чого у Вас не має -  треба задуматись ;)

А може дійсно вони нарахували лише агентам крємля, які розхитують човен?

Там той рядок в мене був "неактивний", галочка не стоїть і, відповідно, до загальної суми не додається. Як і аванс за газ щомісяця. Тому в очі може і не впасти.

Опубліковано
1 минуту назад, yu2007 сказал:

Там той рядок в мене був "неактивний", галочка не стоїть і, відповідно, до загальної суми не додається. Як і аванс за газ щомісяця. Тому в очі може і не впасти.

Я плачу через звичайний банк і все нараховується. У всіх моїх колег - теж є. 

• +1 1
Опубліковано
10 минут назад, natalka) сказал:

Я плачу через звичайний банк і все нараховується. У всіх моїх колег - теж є. 

то тільки я в танку і не розумію про що мова?

це треба за газ якийсь аванс платити ?

це є обов'язково чи по добрій волі?

(кілька днів тому платила по показнику за газ,про аванс ніхто нічого не говорив)

Опубліковано
5 минут назад, paksivatova сказал:

це треба за газ якийсь аванс платити ?

це є обов'язково чи по добрій волі?

ну ще не обов'язково. Але Волиньгаз і Луцьктепло хочуть... Я плачу лише те що по факту. Ніяких авансів.

1215571773_.jpg.9d586bc7c588d932ced0d268c70800cf.jpg

• +1 2
Опубліковано
Только что, natalka) сказал:

ну ще не обов'язково. Але Волиньгаз і Луцьктепло хочуть... Я плачу лише те що по факту. Ніяких авансів.

1215571773_.jpg.9d586bc7c588d932ced0d268c70800cf.jpg

спасибі

погоджуюся з вами )

Опубліковано

Аванс на газ у платіжках вже давно з"явився.

А ось аванс на опалення з цього місяця після останнього оновлення бази на Комунал тільки у кого централізоване опалення.

Ось пояснення Луцьктепло на їх офіційному сайті:

http://www.teplo-dkp.lutsk.ua/ua/do_uvagy_spozhyvachiv_poslug_tsentralizovanogo_opalennya/

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...