Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
16 часов назад, charlie сказал:

для того, щоб в Комунал додали рахунок Нафтогазу, потрібно смс надіслати або email.

А де брати особовий рахунок Нафтогазу в кого немає лічильників в квартирі і ніяких договорів ніхто не перезаключав?

Опубліковано
1 хвилина тому, natalka) сказано:

А де брати особовий рахунок Нафтогазу в кого немає лічильників в квартирі і ніяких договорів ніхто не перезаключав?

Мені в пошту закинули рахунок на оплату. Там є особосий рахунок. Причому там є навіть QR-код на оплату.

Опубліковано
3 минуты назад, volks сказал:

Мені в пошту закинули рахунок на оплату. Там є особосий рахунок. Причому там є навіть QR-код на оплату.

в нас в підїзді пошта не закривається, то не завжди ті бумажки бачу, тому питання хто знає як знайти ці номера без папірців?

Опубліковано
10 минут назад, natalka) сказал:

Я викрутився так: в додатку монобанку по адресі додав Нафтогаз і монобанк сам написав мені номер особового рахунку. 

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
8 минут назад, nickel сказал:

Я викрутився так: в додатку монобанку по адресі додав Нафтогаз і монобанк сам написав мені номер особового рахунку. 

ніби теж вийшло. 

Код адреси бачу в МОЦ, Нафтогаз знайшла в Моно, а старий Волиньгаз де знйти?

в квитанції МОЦ бачу особовий рахунок Газ транспортування - це той самий особовий чи ні?

Опубліковано (змінено)
2 минуты назад, natalka) сказал:

в квитанції МОЦ бачу особовий рахунок Газ транспортування - це той самий особовий чи ні?

Той самий, можливо лише 0 спереду треба поставити, якщо в квитанції МОЦ рахунок починається не з 0.

image.png.a5a73b2e9f2c04f1ec2695542118956e.png

image.png.fd79e47b02ae662a098937c8c02309d3.png

Змінено користувачем nickel
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано
2 минуты назад, nickel сказал:

Той самий, можливо лише 0 спереду треба поставити, якщо в квитанції МОЦ рахунок починається не з 0.

image.png.a5a73b2e9f2c04f1ec2695542118956e.png

image.png.fd79e47b02ae662a098937c8c02309d3.png

Дякую, зберегли мені купу часу ) який би я витратила на пошуки

• +1 2
  • 2 місяця потому...
Опубліковано (змінено)

Развод обленерго. Плачу 1 числа завжди, раніше вносив показник вручну, видається сума і оплачую. Тепер десь рік тому поставили лічильник, який передає дані автоматом, станом на 1 вересня все було сплачено, заходжу 1 жовтня показника немає, заходжу 2 немає, заходжу 3 жовтня є показник, спожив 220 квт год, сплатив суму, яку показало. Крім того було контрольне зняття 14 вересня спожито було 109 квт. Заходжу 1 листопада показник на 1 жовтня змінився в більшу сторону на 60 квт, відповідно борг за 60 квт і переховано по більшому тарифу. Довести нічого неможливо. Фотографуйте показники і перевіряйте протягом місяця кабінет чи вам не завищують, щоб нарахувати по більшому тарифу 

Змінено користувачем Black
Опубліковано
39 хвилин тому, Black сказано:

Развод обленерго. Плачу 1 числа завжди, раніше вносив показник вручну, видається сума і оплачую. Тепер десь рік тому поставили лічильник, який передає дані автоматом, станом на 1 вересня все було сплачено, заходжу 1 жовтня показника немає, заходжу 2 немає, заходжу 3 жовтня є показник, спожив 220 квт год, сплатив суму, яку показало. Крім того було контрольне зняття 14 вересня спожито було 109 квт. Заходжу 1 листопада показник на 1 жовтня змінився в більшу сторону на 60 квт, відповідно борг за 60 квт і переховано по більшому тарифу. Довести нічого неможливо. Фотографуйте показники і перевіряйте протягом місяця кабінет чи вам не завищують, щоб нарахувати по більшому тарифу 

База оновлюється приблизно 6-8 числа і другий раз приблизно 8-12 числа, краще платити десь числа з 12, оплатити треба до 20. Я плачу приблизно з 16 по 18, саме то.

• 11 місяців потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Доброго дня!

Уже 2й день не можу оплатити послуги з кабінетів користувача (водоканал, електрозбут, луцьктепло) за допомогою сервісу ipay. Постійно помилка про технічні неполадки. Хтось ще пробував там оплатити?

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Кабінет споживача Волиньобленерго вкотре переїхав на нову адресу. Звичайно, що треба заново вводити особовий рахунок і номер еіс. І, цілком очевидно, що старий кабінет, де є всі ці дані - благополучно похерений. 

Опубліковано
В 01.04.2024 в 18:40, xc90 сказав:

Кабінет споживача Волиньобленерго вкотре переїхав на нову адресу. Звичайно, що треба заново вводити особовий рахунок і номер еіс. І, цілком очевидно, що старий кабінет, де є всі ці дані - благополучно похерений. 

Задовбали бля.... 

• +1 2
Опубліковано

Не те слово. І тепер я так зрозумів передати показники можна лише на сайті обленерго. Принаймні туди посилає сайт ВЕЗ.  Але при цьому розрахунки всеодно дивитись на сайті ВЕЗ ? :wacko:  Вобщем знов щось намутили хз що

Опубліковано (змінено)

та то знову треба в 2-х кабінетах реєструватися. Тільки вони такі кончені ті кабінети, у word зроблені за 2 копійки

показники - ok.prosvitlo.com/home/

сума до оплати - pay.elektro.volyn.ua

і то воно тут не відразу з"являється, як у попередніх кабінетах

Хто хоче зареєструватися в цих недокабінетах, то особовий рахунок є на komunal.lutsk.ua. Там має бути і остання оплата, а номер лічильника самі подивитесь, якщо нема бумажок з EIC

Змінено користувачем charlie
  • Подобається 1
  • +1 1
  • 3 місяця потому...
Опубліковано (змінено)

А у вас теж за червень місяць в приват24 за вивезення сміття вказали якусь подвійну суму ? :wacko: Будинок багатоквартирний. Ще за травень платив щось в районі 190 грн., а тут раптом 450+ ! В спецкомунтранса якось не маю особистого кабінета щоб зайти і розібратись з чого складається та сума. :D

І ще за якийсь вид послуг також сума стала раптом вдвічі більшою, тільки точно зараз не згадаю за що, можливо опалення.

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано
В 25.07.2024 в 16:17, SergLutsk сказав:

А у вас теж за червень місяць в приват24 за вивезення сміття вказали якусь подвійну суму ? :wacko: Будинок багатоквартирний. Ще за травень платив щось в районі 190 грн., а тут раптом 450+ ! В спецкомунтранса якось не маю особистого кабінета щоб зайти і розібратись з чого складається та сума. :D

І ще за якийсь вид послуг також сума стала раптом вдвічі більшою, тільки точно зараз не згадаю за що, можливо опалення.

так само. але я подивився оплату за попередній місяць і там не виявилось оплати за сміття. хз як так. може я не звернув уваги і на автоматі заплатив в минулому місяці...

Опубліковано
В 25.07.2024 в 22:06, Dima4s сказав:

так само. але я подивився оплату за попередній місяць і там не виявилось оплати за сміття. хз як так. може я не звернув уваги і на автоматі заплатив в минулому місяці...

Так а я спеціально знайшов в архіві минуломісячну проплату щоб порівняти суми, і там у мене була оплата але більш ніж вдвічі менша.

Опубліковано

Глянь чи є заборгованість за минулий місяць, тобто чи пройшла проплата. Наприклад, на сайті Комунал.луцьк

Опубліковано

Як не дивно поки коректно все на лічильнику день/ніч. Та й платити став всього на 100 гривень більше. Правда тепер став "компутер" вимикати коли на роботу зранку йду. А раніше було якось пофіг і не вимикався місяцями, не рахуючи коли світло вимикають

• 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...