Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, yu2007 сказано:

ІТП - сила)

в мене за нормами квадрат в січні коштував 45 грн. А якщо враховувати постійну не за один, а за два місяці, то 54 грн.

ІТП я згоден, але від великих платіжок врятував тільки найтепліший в історії січень, при +5+7 батареї ледь теплі, тому економія. Але якщо був би січень з морозами, то луцьктепло нарахував би добряче, по факту вони підняли ціни 1.5 рази

Опубліковано
Just now, charlie said:

ІТП я згоден, але від великих платіжок врятував тільки найтепліший в історії січень, при +5+7 батареї ледь теплі, тому економія. Але якщо був би січень з морозами, то луцьктепло нарахував би добряче, по факту вони підняли ціни 1.5 рази

Так і в мене за 45 грн батареї ледь теплі)

Опубліковано
4 хвилин тому, yu2007 сказано:

Так і в мене за 45 грн батареї ледь теплі)

Дорогувато. І Абонплати треба дві рахувати, а не дарувати їм як благочинність. Літня в мене була 230 здається + зараз 350

Опубліковано
4 minutes ago, charlie said:

Дорогувато. І Абонплати треба дві рахувати, а не дарувати їм як благочинність. Літня в мене була 230 здається + зараз 350

Я так розумію загальна площа в тебе десь 50м2? В мене 60,5. Постійна 560 грн, до подорожчання була 332.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Waver сказано:

То скільки зараз платите за тепло, і яка ціна та яка різниця виходить за квадрат в квартирі з центральним опаленням і автономним або у власному будинку?

Автономне опалення + гаряча вода за 2021 рік:

image.thumb.png.266fcd00e673199d6bf6a321f515d04e.png

Множ на 7.96 грн

Опубліковано
2 хвилин тому, sergkots сказано:

Автономне опалення + гаряча вода за 2021 рік:

Інформативність просто зашкалює.

Опубліковано (змінено)
4 minutes ago, sergkots said:

Що не поняв?

Не зовсім панятно, куди ти в липні їздив відпочивати))

взагалі то площа квартири, утеплення стін і тд теж відіграє роль)

Змінено користувачем yu2007
  • Ха-ха 1
Опубліковано
5 хвилин тому, sergkots сказано:

Що не поняв?

Немає конкретних цифр споживання, квадратури. Будинок чи квартира.

Опубліковано
27 хвилин тому, Waver сказано:

Скільки виходить за квадрат?

7.96*200 = 1592 грн
1592 / 92 = 17.3 грн/м.кв.

Дуже велике значення відіграє утеплення. До того як утеплив було значно більше споживання.

• +1 2
Опубліковано
36 хвилин тому, volks сказано:

Будинок чи квартира.

В батьків будинок, утеплення дуже погане - споживання більше 300 кубів і це вони економлять конкретно ще.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

А стоп - це з гарячою водою споживання. Кубів з 50 потрібно відняти.

П.С.

Бля ще доставка за газ є.

Змінено користувачем sergkots
Опубліковано
3 хвилин тому, Waver сказано:

Доречі, у мене в сша теж десь так само виходить... останній місяць за газ заплатили $140, це разом з плитою та гарячою водою (газовий бойлер), температуру вдома виставляємо до 23°, коли нікого вдома то ставим 19, будинок приблизно 230кв. 

Тобто з цінами на газ ми вже в Америці?

Опубліковано
1 час назад, AnastasiyaS7 сказал:

Не хватает для путешествий денег? Всю жизнь копишь монеты что бы полететь в какой то Египет когда так бы хотелось получить это заветное Бали?
Так начинайте работать над собой, над своей удачей и привлекайте к себе деньги ручьем! Вы будете рады каждому дню,  СКАЖИТЕ НЕТ для этих скупых дней без ничего!
Звоните! 380686828559

На онліфанс запрошуєте?

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 час назад, Black Overlord сказал:

На онліфанс запрошуєте?

Ну от, налякали дівчину, вже видалилась, хіба так можна, щей перед днем закоханих.:huh:

Опубліковано
1 година тому, jurgen007 сказано:

Ну от, налякали дівчину, вже видалилась, хіба так можна, щей перед днем закоханих.

ти впевнений що це "дівчина" була?

Опубліковано

Щось сидів переглядав нарахування за холодну воду. А це нормально що водовідведення дорожче за саму воду? Звучить якось геть дивно..

Опубліковано
6 годин тому, Amor сказано:

Щось сидів переглядав нарахування за холодну воду. А це нормально що водовідведення дорожче за саму воду? Звучить якось геть дивно..

Я теж дивувався, такі ціни вже давно. Дивно, дуже дивно.

Опубліковано
17 минут назад, NeoN сказал:

Я теж дивувався, такі ціни вже давно. Дивно, дуже дивно.

Та помітив що давно, минулого місяця води більше використали. То трохи прифігів від платіжки ^_^

Опубліковано (змінено)
7 годин тому, Amor сказано:

дуже цікаво

vd.png.602843915a2330c761265d3d5115f5be.png

напевно, знову щось з абонплатою мутять, тепер - її  потрібно назад в загальний рахунок вписати... Як варіант...

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
6 часов назад, luxeon сказал:

Квартира 87 кв. + ще додати постійну частину яку оплачували в неопалювальний сезон, температура 21, ітп на будинок. Будинок 160 кв газ 2400 (плита, опалення, гаряча вода) + світло 500, температура 22-23 перший поверх, 20 другий.

В нас в квартирі і в батьків в будинку та ж сама ситуація. Тупо розводняк населення на бабки. З сьогоднішніми схемами ідеально мати хату і старатись бути повністю автономним.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...