Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
47 minutes ago, Saddy said:

ну що, якільки в кого за опалення за грудень вишло?

осбб, ітп: якщо взяти до уваги загальну суму (постійну + змінну) - то майже 33 грн/м2

ото вмієш ти настрій на ніч зіпсувати)

в мене просто "за нормами": майже 48 грн/м2 

в батьківській квартирі (осбб, ітп): 33 з копійками

• +1 1
Опубліковано
2 часа назад, Saddy сказал:

ну що, якільки в кого за опалення за грудень вишло?

осбб, ітп: якщо взяти до уваги загальну суму (постійну + змінну) - то майже 33 грн/м2

27,82

без осбб, лічильник лише на під'їзд, в кімнаті 23,4 градуси, пишу в шортах.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано

В мене тоді получається як в середньому по палаті температура.... Але в квартирі не жарко, просто більш/менш комфортно

Опубліковано
36 minutes ago, Saddy said:

В мене тоді получається як в середньому по палаті температура.... Але в квартирі не жарко, просто більш/менш комфортно

Ну не скажи, 33 все ж ближче до 28, ніж до 48 :) 

Вангую в січні за нормами сумарно вийде 55+ грн/м2

• Cумний 1
Опубліковано
11 минут назад, yu2007 сказал:

Ну не скажи, 33 все ж ближче до 28, ніж до 48

я про те, що з ітп у бордівців, які відписалися, теж біля 33.

ну хіба ще є ймовірність, що ми всі з одного будинку)))

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)

ОСББ,Ітп 40грн,перед сезоном встановили пункт,я керую опаленням,поки вникаю у весь процес.

Змінено користувачем sobchuk30k
  • Дякую! 1
Опубліковано (змінено)

ОСББ, опалення від Луцьктепло, без ІТП, лічильник з модемом на будинок (хрущовка 4-ри поверхи) з можливістю ручного регулювання подачі теплоносія - 35 грн. на м.квадратний.  Температура в кімнатах +- 21 градус.

Сьогодні цікавився в двох будинках в ОСББ з ІТП поблизу свого  - 16грн на м.кв. (девятиповерховий відносно новий будинок),  26грн. м.кв. (хрущовка на 5-ть поверхів, 4-ри підїзди).

Змінено користувачем Vaso
  • Дякую! 1
Опубліковано (змінено)

мені цікаво , що вони нарахують за січень, в порівнянні за минулий рік. температура +5+9 градусів тепла була з тиждень, зараз без особливих морозів, а минулого року і мінус -15-18 після різдва було. Минулого року без ітп батареї на 100% гріли, зараз з ітп тільки трохи теплі були при +9

Змінено користувачем charlie
Опубліковано
13 minutes ago, charlie said:

мені цікаво , що вони нарахують за січень, в порівнянні за минулий рік. температура +5+9 градусів тепла була з тиждень, зараз без особливих морозів, а минулого року і мінус -15-18 після різдва було. Минулого року без ітп батареї на 100% гріли, зараз з ітп тільки трохи теплі були при +9

Ну з ІТП, як на мене, мають просто перемножити нараховані лічильником калорії на актуальну вартість цих калорій і розділити на квадратуру квартир. 

а от без лічильника там сферичні калорії у вакуумі, батареї наразі теж лише трохи теплі, хоча в квартирі й не холодно.

Опубліковано
2 хвилин тому, yu2007 сказано:

Ну з ІТП, як на мене, мають просто перемножити нараховані лічильником калорії на актуальну вартість цих калорій і розділити на квадратуру квартир. 

а от без лічильника там сферичні калорії у вакуумі, батареї наразі теж лише трохи теплі, хоча в квартирі й не холодно.

в принципі мені  більше-менш подобається, як працює ітп, бо минулі роки просто опалювали вулицю, але виходить так, що на ми на теплі почали економити з ітп, а в платіжках суми більші, бо треба рахувати сумми за опалення + дві постійні, а не одну, бо опал сезон не 12 місяців, а 6

• +1 1
Опубліковано
3 minutes ago, charlie said:

бо треба рахувати сумми за опалення + дві постійні, а не одну, бо опал сезон не 12 місяців, а 6

До речі слушне зауваження, тоді в мене вже виходить 55+ грн/м2 :( 

Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, yu2007 сказано:

якщо не рахувати ту постійну, що ми платили в неоп  частині сезону, то виходить, що ми її просто даруємо луцьк теплу.

Змінено користувачем charlie
Опубліковано
3 minutes ago, nickel said:

image.png.83ac75347233c8d13a8c21c591942fd6.png

Нагадайте що це за площі? Може я не ту площу порахував?

Друга - це ніби з балконом, який перераховується по коефіцієнту 0,3 чи щось таке. Може й помиляюсь.

• +1 2
Опубліковано
51 хвилин тому, yu2007 сказано:

Обещание снизить тарифы на тепло почти на 50% во время отопительного сезона 2020/2021 Владимир Зеленский дал 2 декабря 2019 года во время одного из видеообращений.

«Мы работаем над тем, чтобы этой зимой были уменьшены платежки за отопление. Это очень важно. И также нашли интересное решение, которое позволит следующей зимой уменьшить тарифы на тепло почти наполовину. Это будет отдельная программа», – сказал он.

Опубліковано

Доречі, а цього місяця в платіжці немає пункту постійної тепла, є лиш один пункт і все. Чи я щось не бачу?

Опубліковано
36 хвилин тому, NeoN сказано:

Доречі, а цього місяця в платіжці немає пункту постійної тепла, є лиш один пункт і все. Чи я щось не бачу?

назад переіграли, щоб важче було вирахувати скільки реально платиться.

Дві замість п’яти. «Луцьктепло» об’єднує нарахування за послуги

Опубліковано
9 минут назад, d.u.a.l сказал:

Отож мої цифри для будинку з ІТП: 8,2 + ~23 

по твоїх даних, в мене такі циферії: 8,2 + 23,5

Опубліковано
15 minutes ago, d.u.a.l said:

Ну і по-третє, не бачу сенсу постійну складову сумувати із змінною, оскільки вона - як ялинка "зимой и летом - одним цветом". Тобто не міняється впродовж року і залежить не від погоди, а лише від "хотєлок" Луцьктепла.

Як так «не міняється», якщо зросла приблизно в півтора раза на початку цього опалювального сезону?)

Опубліковано
8 годин тому, d.u.a.l сказано:

А це "зекономлений" дешевий газ по 8 за куб (для населення), який можна використати для опалення не за бомж-тарифом, а за комерційним, а різницю покласти собі в кишеню

Зе!, кінець епохи бідності.

• +1 1
  • -1 4
  • 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Вношу показники холодної води, а там знову сюрприз - чергове здорожчання куба, майже на 4 грн.

ПС. І вивіз сміття подорожчав з 16 до 26, виходить ще в минулому місяці...

Змінено користувачем yu2007

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...