Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, Zelensky сказал:

А щодо них усіх за часів Ющенка Україна була на найбільшу економічному підйомі за всі роки незалежності. Не оцінили, просрали свій шанс. Вибрали зека.

Блін, ну чомусь не везе Україні з народом. Ось не оцінив свого щастя у вигляді супергероя рятівника нації, батька економічного чуда тощо, необхідне підкреслити. 

Ви точно нічого не забули? Любих друзів? Ці руки, що нічого не брали? Аферу з газом від помаранчевих, через що розірвали дійсно вигідний для України контракт, згідно якого газ ще довго мав бути по 50 басків за 1000 кубів? 

Його діяння було оцінено: вибуття у першому ж турі.

2 часа назад, Zelensky сказал:

Так, все просто, нарід вибере ще гіршого за попереднього. Не знаю чому так.

Нажаль тут ви праві. Бо люди голосують по принципу меншого зла, і при цьому вибирають ще гірше зло.

І якщо яник ще встиг втекти, то якщо ще раз почнеться майдан, ці можуть і не встигнути. Правда чи буде після цього Україна?

• -1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, Zelensky сказано:

Ото будете так агітувати тих у кого позабирали субсидії, які довав Порошенко.

шльома, не провокуй - не вийде

я ж ні за кого не агітую, ні на що - не скаржусь, мож - щось і не влаштовує, але в інтернетах не нию.

Що стосується цін на комуналку, транспорт і т.п. - мене просто цікавить порядок ціноутворення ))

P.S. На агітацію, ведуться тільки твої сусіди по палаті, я - маю свою думку і сам вирішую - за кого голосувати, чи - ні.

Опубліковано
2 минуты назад, Bliksss сказал:

@Electronshik - не корми троля

Інколи цікаво спілкуватися: щоб розуміти чужу логіку. 

Але більш тут на тему президентів писати не буду. Точку зору зрозумів. Особливо одної о.с.о.б.и. :) 

Просто так виходить, що тема комунальних платежів з легкої руки останніх президентів різко стала дуже політичною темою. А для багатьох темою виживання.

І останнє

Колись Ющенкові, на телемості задали питання яке тоді набрало найбільшу кількість голосів. Я думаю що воно як ніколи актуальне зараз:

«Шановний пане Президенте, скажіть, будь ласка, скільки нам (простим людям) потрібно Вам заплатити, щоб Ви разом з усіма депутатами ВР, міністрами, урядовцями назавжди виїхали за кордон і не заважали Україні нормально розвиватися?».

• -1 2
Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, Electronshik сказано:

Колись Ющенкові, на телемості задали питання яке тоді набрало найбільшу кількість голосів. Я думаю що воно як ніколи актуальне зараз:

«Шановний пане Президенте, скажіть, будь ласка, скільки нам (простим людям) потрібно Вам заплатити, щоб Ви разом з усіма депутатами ВР, міністрами, урядовцями назавжди виїхали за кордон і не заважали Україні нормально розвиватися?».

Ну не проголосували за Ющенка, скотилися країна в боргову яму, стагнацію. Кому гірше стало? ДумайТЕ.

Змінено користувачем Zelensky
  • -1 1
Опубліковано
22 хвилин тому, Electronshik сказано:

Ви точно нічого не забули? Любих друзів? Ці руки, що нічого не брали? Аферу з газом від помаранчевих, через що розірвали дійсно вигідний для України контракт, згідно якого газ ще довго мав бути по 50 басків за 1000 кубів? 

Ото то вас надрочили проти Ющенка. Ви навіть не пам'ятаєте як воно було.

Українсько-російський газовий конфлікт 2008–2009 років — чергова російсько-українська економічно-політична газова війна, яка виникла в кінці 2008 року. Закінчилась підписанням газової угоди між прем'єр-міністрами обох держав Володимиром Путін та Юлією Тимошенко проти волі Президента України Віктора Ющенка.

• +1 3
  • -1 1
Опубліковано
19 хвилин тому, Electronshik сказано:

Блін, ну чомусь не везе Україні з народом. Ось не оцінив свого щастя у вигляді супергероя рятівника нації, батька економічного чуда тощо, необхідне підкреслити. 

Його діяння було оцінено: вибуття у першому ж турі.

Так ти не менший піздабол ніж Ющ. Газ по 50 баксів нам перекрили кацапи на початку 2005, тупо через те що змінили вектор. Якби і надалі лежали під кацапами, то ціна не мінялася б деякий період. Поки кацапи не схотіли б від нас більшого. Як з білорусів. А вони б схотіли, бо кон'юктура на ринку вуглеводнів в той період сильно змінилась, і завершились часи нафти по 30 за барель. А те що ти ватник, тут пів-борди і так знає. 

Згадай, який був сплеск кредитування і як зросли ціни на нерухомість в 2006-2008 роках. Це не ознака економічного підйому? І те що Ющ не потрапив в другий тур - винні лише любі друзі? А ти чув щось про економічну кризу 2008-2009 років? А ти чув щось про ригівську більшість в раді по результатах виборів 2007 року, яка зв'язала руки Ющу? А ти в курсі що в 2013 році долар почав рости коли Яник ще в куй не дув тікати в Ростов, і в січні - на початку лютого 2014 став по 9? Це винні намети на майдані? І це намети винні що твої корєша-ватники віджали Крим і кусок Донбасу, через що долар продовжив рости? Своїм дітям розкажеш про стабільність курсу і методи підтримки цієї стабільності при Янику, нам не треба. Ще покажеш їм графік зміни золотовалютних резервів в 2010-2014 "ситих і стабільних" роках, при хорошому Янику, і в 2004-2010 "голодних" роках при куйовому Ющі.  Майдани йому кругом винні. Піздабол ти.

• Дякую! 4
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, Vadimm сказано:

Так ти не менший піздабол ніж Ющ. Газ по 50 баксів нам перекрили кацапи на початку 2005, тупо через те що змінили вектор. Якби і надалі лежали під кацапами, то ціна не мінялася б деякий період. Поки кацапи не схотіли б від нас більшого. Як з білорусів. А вони б схотіли, бо кон'юктура на ринку вуглеводнів в той період сильно змінилась, і завершились часи нафти по 30 за барель. А те що ти ватник, тут пів-борди і так знає. 

Згадай, який був сплеск кредитування і як зросли ціни на нерухомість в 2006-2008 роках. Це не ознака економічного підйому? І те що Ющ не потрапив в другий тур - винні лише любі друзі? А ти чув щось про економічну кризу 2008-2009 років? А ти чув щось про ригівську більшість в раді по результатах виборів 2007 року, яка зв'язала руки Ющу? А ти в курсі що в 2013 році долар почав рости коли Яник ще в куй не дув тікати в Ростов, і в січні - на початку лютого 2014 став по 9? Це винні намети на майдані? І це намети винні що твої корєша-ватники віджали Крим і кусок Донбасу, через що долар продовжив рости? Своїм дітям розкажеш про стабільність курсу і методи підтримки цієї стабільності при Янику, нам не треба. Ще покажеш їм графік зміни золотовалютних резервів в 2010-2014 "ситих і стабільних" роках, при хорошому Янику, і в 2004-2010 "голодних" роках при куйовому Ющі.  Майдани йому кругом винні. Піздабол ти.

Трошки намішав мух з котлетами, але ладно.

Опубліковано
7 часов назад, Electronshik сказал:

Полюбому. Саме президент з урядом заважає народу, який не може сміття до урни донести, заважає розвиватися.

• Подобається 1
  • Ха-ха 1
  • +1 5
Опубліковано

Про президентів я тут більш не коментую. Ваші думки я почув, їх поважаю, хоча й можу не погоджуватись. 

Щодо тарифів. 

Наш Луцьк відмітився, якщо вірити написаному

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
17 годин тому, Cherman сказано:

Все-таки більшість була в Юща і Йулі(228)

Я там десь трохи заблукав в хронології, але було таке що Яник був і прем'єром при Ющі. Може де раніше... Та суті не міняє - на стабільність треба дивитись з оглядкою на графік золотовалютних резервів. Любий дурак може розпотрошити заначку, якщо вона є, і розрахуватись за газ-тепло. І здати в оренду жінку, щоб надалі можна було розраховуватись за те саме.

• +1 1
Опубліковано

Обіцянки-цяцянки.

«Тарифи на тепло і гарячу воду не будуть підвищуватися до кінця опалювального сезону. Нам вдалося досягти певного консенсусу з владою на місцях, ми підготували меморандум, найближчим часом він буде підписаний», – повідомив  Шмигаль. 9 лютого відповідна домовленість була закріплена в меморандумі.

У той же час, 1 лютого 2021-го Луцька міська рада підвищила тарифи на послуги з постачання теплової енергії та гарячої води.

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, toj_tu сказано:

Обіцянки-цяцянки.

«Тарифи на тепло і гарячу воду не будуть підвищуватися до кінця опалювального сезону. Нам вдалося досягти певного консенсусу з владою на місцях, ми підготували меморандум, найближчим часом він буде підписаний», – повідомив  Шмигаль. 9 лютого відповідна домовленість була закріплена в меморандумі.

У той же час, 1 лютого 2021-го Луцька міська рада підвищила тарифи на послуги з постачання теплової енергії та гарячої води.

ашонетак?

хіба ЛМР підвищила тарифи після 9 лютого? виглядає так, що - ні :)

тарифи були підвищені ще до підписання меморандуму. встигли - майстерність рук і жодного шахрайства )))

• +1 1
Опубліковано
14 минут назад, rrid сказал:

ашонетак?

тарифи були підвищені ще до підписання меморандуму. встигли - майстерність рук і жодного шахрайства )))

Було би смішно , якби не було сумно.

• +1 1
Опубліковано
2 часа назад, rrid сказал:

ашонетак?

Ну що тут скажеш - не зря їдять свій хліб. Головне робити це акуратно, професійно, щоб не лопнула пружина. Задача номер один - протягнути ще три роки, а далі по ситуації.

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
1 година тому, weldermaster сказано:

Ну що тут скажеш - не зря їдять свій хліб. Головне робити це акуратно, професійно, щоб не лопнула пружина. Задача номер один - протягнути ще три роки, а далі по ситуації.

ти про кого?

бо тарифи тобі підняли ЗаМайбахутнє, а ЗеКоманда в Кийові типу проти :)

• +1 2
Опубліковано (змінено)
3 часа назад, rrid сказал:

ти про кого?

бо тарифи тобі підняли ЗаМайбахутнє, а ЗеКоманда в Кийові типу проти :)

А по суті, що саме підняли і на скільки? Основне підвищення було при Пороху. Зараз ринок зрівноважується. Скоро нащупаємо дно.

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано
3 хвилин тому, weldermaster сказано:

Зараз ринок зрівноважується. Скоро нащупаємо дно.

загадками говориш?

Опубліковано
13 минут назад, rrid сказал:

загадками говориш?

Що тут не зрозуміло? Ціни, тарифи є ринковими. До цього ми йшли багато років.

Опубліковано
14 минут назад, rrid сказал:

загадками говориш?

Що тут не зрозуміло? Ціни, тарифи є ринковими. До цього ми йшли багато років. І нарешті це стало.

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 хвилина тому, weldermaster сказано:

Ціни, тарифи є ринковими.

я не помітив :) дорожчі - так, ринкова комуналка - ні...

але до чого тут дно?

• +1 3
Опубліковано
11 минут назад, rrid сказал:

я не помітив :) дорожчі - так, ринкова комуналка - ні...

але до чого тут дно?

Дно? Це до того, що гірше вже не буде. Можливо навіть покажемо непоганий ВВП в цьому році. Потрібно вже рухатися в перед. В 2020р віддихнули і хватить.

• Ха-ха 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...