Dima4s Опубліковано 30 Червня, 2022 в 11:00 #4176 Опубліковано 30 Червня, 2022 в 11:00 (змінено) On 27.06.2022 at 18:49, SergLutsk сказано: Я читав що у них найвищий ккд, але не зовсім зрозумів твоє формулювання про "бере тепло з повітря ззовні" якщо наприклад мова йде про зиму і мінус 7 на вулиці ? On 27.06.2022 at 21:24, SergLutsk сказано: А який кондиціонер можна вважати хорошим ? З точки зору яких параметрів ? On 27.06.2022 at 19:52, Unknown сказано: Кондиціонер - це один із видів теплового насоса. Якщо розрахований на обігрів взимку, то десь до мінус 15 працює, правда чим холодніше на вулиці, тим менше ефективність. В хорошого кондиціонера, при "близько 0" на вулиці, COP і 4 може бути (тобто кіловат електроенергії схавав, а 4 кіловати тепла віддав). от реальний COP від хлопців що виробляють дешеві ПОВІТРЯНІ теплові насоси в Україні https://drive.google.com/file/d/1QdspaZqTN-LJAlroMQmoc-UoExB-fqGv/view Змінено 1 Липня, 2022 в 08:04 користувачем Dima4s 1
charlie Опубліковано 11 Липня, 2022 в 13:10 #4177 Опубліковано 11 Липня, 2022 в 13:10 ні в кого боргу не вискочило за холодну воду/абонплати холодної води ? знову якусь абонплату додали по тихому ? плачу все під 0, і тут ні звідки 30 грн вискакує на абонплаті
leonon Опубліковано 11 Липня, 2022 в 19:14 #4178 Опубліковано 11 Липня, 2022 в 19:14 6 годин тому, charlie сказано: ні в кого боргу не вискочило за холодну воду/абонплати холодної води ? знову якусь абонплату додали по тихому ? плачу все під 0, і тут ні звідки 30 грн вискакує на абонплаті В мене спочатку 900 грн. боргу вискочило за холодну воду. Після 6 липня трохи збились і порахувли лише те що викорисатно протягом мясяця.
LenKa Опубліковано 26 Липня, 2022 в 07:25 #4179 Опубліковано 26 Липня, 2022 в 07:25 Питання, можливо хтось вже вирішив..багатоквартирний будинок, з червня немає нарахування по газу (не виставляють рахунки). Читала, що перевели на Нафтогаз і автоматично мають прийти нарахування, але другий місяць немає нічого. Знаю, що в ту їхню контору складно попасти. Що робити? Все ж таки йти туди і виясняти? В когось є така ситуація?
Rubak Опубліковано 26 Липня, 2022 в 08:29 #4180 Опубліковано 26 Липня, 2022 в 08:29 Зареєструйтесь у них на сайті https://my.gas.ua/login Номер особового рахунку знайдете тут https://gas.ua/uk/home/find-account ЕІС-код в особистому кабінеті на https://ok.104.ua/ua/ Якщо все зробите, то в особистому кабінеті буде відображатися історія розрахунків. Там можна і оплатити, або отримати рахунок, або з отриманого рахунку оплатити через Приват24. Останній варіант для мене найкращий. 1
Bliksss Опубліковано 26 Липня, 2022 в 08:31 #4181 Опубліковано 26 Липня, 2022 в 08:31 1 година тому, LenKa сказано: Питання, можливо хтось вже вирішив..багатоквартирний будинок, з червня немає нарахування по газу (не виставляють рахунки). Читала, що перевели на Нафтогаз і автоматично мають прийти нарахування, але другий місяць немає нічого. Знаю, що в ту їхню контору складно попасти. Що робити? Все ж таки йти туди і виясняти? В когось є така ситуація? Нарахування - як перевіряєте? Якщо через "обчислювальний центр" https://komunal.lutsk.ua/ зателефонуйте, вони в телефонному режимі можуть перевірити і сказати в чому причина. 1
LenKa Опубліковано 26 Липня, 2022 в 09:41 #4182 Опубліковано 26 Липня, 2022 в 09:41 1 година тому, Bliksss сказано: Нарахування - як перевіряєте? Якщо через "обчислювальний центр" https://komunal.lutsk.ua/ зателефонуйте, вони в телефонному режимі можуть перевірити і сказати в чому причина. І в комунал, і в Приват24. Дякую
LenKa Опубліковано 26 Липня, 2022 в 09:47 #4183 Опубліковано 26 Липня, 2022 в 09:47 1 година тому, Bliksss сказано: Нарахування - як перевіряєте? Якщо через "обчислювальний центр" https://komunal.lutsk.ua/ зателефонуйте, вони в телефонному режимі можуть перевірити і сказати в чому причина. Мде, тітонька на тому кінці провода так відповіла, що ніби не в їхню підтримку зателефонувала) що ж нервові всі такі, йопта. 1
charlie Опубліковано 26 Липня, 2022 в 10:09 #4184 Опубліковано 26 Липня, 2022 в 10:09 (змінено) 1 година тому, Bliksss сказано: Нарахування - як перевіряєте? Якщо через "обчислювальний центр" https://komunal.lutsk.ua/ зателефонуйте, вони в телефонному режимі можуть перевірити і сказати в чому причина. в обчислювальний я не додзвонився, хотів запитати, чому нафтогаз не додали, то платив напряму через приват 24. Змінено 26 Липня, 2022 в 10:10 користувачем charlie
Bliksss Опубліковано 26 Липня, 2022 в 10:10 #4185 Опубліковано 26 Липня, 2022 в 10:10 21 хвилин тому, LenKa сказано: Мде, тітонька на тому кінці провода так відповіла, що ніби не в їхню підтримку зателефонувала) що ж нервові всі такі, йопта. є - таке, але - це не тільки в них.
LenKa Опубліковано 26 Липня, 2022 в 10:13 #4186 Опубліковано 26 Липня, 2022 в 10:13 Дякую всім. Зателефонувала на Молоді Волиньгаз, вони сказали перевірити пошту: Нафтогаз відправляє рахунки. Дійсно, на пошті був паперовий рахунок з Особовим номером і ЕІС-кодом. Зареєструвалась на сайті, перевірила розрахунки, оплатила через Приват24.
Bliksss Опубліковано 26 Липня, 2022 в 10:14 #4187 Опубліковано 26 Липня, 2022 в 10:14 (змінено) 4 хвилин тому, charlie сказано: в обчислювальний я не додзвонився, хотів запитати, чому нафтогаз не додали, то платив напряму через приват 24. я - приватом не користують взагалі, за комуналку сплачую безпосередньо через особисті кабінети постачальників послуг, або через "обчислювальний" - якщо немає часу, або в постачальника послуг, відсутній "особистий кабінет", наприклад - домофон, осбб і т.п. Змінено 26 Липня, 2022 в 10:14 користувачем Bliksss
charlie Опубліковано 26 Липня, 2022 в 10:16 #4188 Опубліковано 26 Липня, 2022 в 10:16 (змінено) 8 хвилин тому, Bliksss сказано: я - приватом не користують взагалі, за комуналку сплачую безпосередньо через особисті кабінети постачальників послуг, або через "обчислювальний" - якщо немає часу, або в постачальника послуг, відсутній "особистий кабінет", наприклад - домофон, осбб і т.п. так приватом простіше через обчислювальний, там і домофон є. Просто я так зрозумів обчислювальний саботує нафтогаз, ясне діло спеціально Змінено 26 Липня, 2022 в 10:23 користувачем charlie
Bliksss Опубліковано 26 Липня, 2022 в 10:28 #4189 Опубліковано 26 Липня, 2022 в 10:28 5 хвилин тому, charlie сказано: так приватом простіше через обчислювальний, там і домофон є. немає - приват24, я не клієнт приватбанку - свого часу доклав багато зусиль щоб закрити рахунки і більше не мати з ними справ. домофон, осбб та інші платежі прив'язані до "комунальної картки" (чи як вона правильно називається) - все є в "обчислювальному", до того ж - платежі проводять на слідуючий банківський день, без затримок, комісійні 1% - то вже таке. 7 хвилин тому, charlie сказано: Просто я так зрозумів обчислювальний саботує нафтогаз, ясне діло спеціально хз, не в курсі як воно насправді.
charlie Опубліковано 26 Липня, 2022 в 10:32 #4190 Опубліковано 26 Липня, 2022 в 10:32 (змінено) 7 хвилин тому, Bliksss сказано: хз, не в курсі як воно насправді. обчислювальний підтягує всю комуналку за адресою, навіть інтернет від волі, який на інше прізвище, але за тою ж адресою. Але чомусь нафтогаз не підтягнув до сих пір. В мене то кабінети всі є особисті, але от сусідки старші жіночки виносили мозок за газ, спочатку через показники фірташа, тепер через оплату нафтогазу Змінено 26 Липня, 2022 в 10:37 користувачем charlie 1
Vikvik Mawr Опубліковано 27 Липня, 2022 в 06:09 #4191 Опубліковано 27 Липня, 2022 в 06:09 1 година тому, mykola сказано: По газу, як я розумію, така ситуація: Волиньгаз/Волиньзбут - через особистий кабінет (https://104.ua/ua/cabinet/info) передаєш показники і платиш транспортування Нафтогаз - через особистий кабінет (https://my.gas.ua/) проплачуєш споживання газу, а показники підтягуються з обласних газів. показники чомусь підтягуються криво, з тормозом на місяць, і взяли розрахунково із якогось там квітня а не конкретно із 01 травня, принаймі так було у мене. у нафтогазі не можливо взнати по яких даних вони нарахували виясняв все через кол центр РГК. довелося ще тут реєструватися, блін так все замутили, що проста бабця фіг роздуплиться. 1 1
nickel Опубліковано 27 Липня, 2022 в 12:42 #4192 Опубліковано 27 Липня, 2022 в 12:42 6 часов назад, Vikvik Mawr сказал: РГК А це хто і що вони роблять? Транспортування газу?
Vikvik Mawr Опубліковано 27 Липня, 2022 в 12:45 #4193 Опубліковано 27 Липня, 2022 в 12:45 так транспортування. або ще називають Розподіл. 1
SergLutsk Опубліковано 27 Липня, 2022 в 13:56 #4194 Опубліковано 27 Липня, 2022 в 13:56 У мене в колеги теж весела ситуація була з тими газами: подала в Волиньгаз показники десь на 50 кубів. Приходить з нафтогаза платіжка на якісь смішні пару кубів. Дзвонить у волиньгаз що за дєла - у відповідь отримує що вони все передали як треба - 50 кубів. Ок, дзвонить у нафтогаз (тут треба зазначити, що, як ви здогадуєтесь, додзвонитись в ці контори це вже квест не для слабонєрвних), і ті кажуть: у нас все вірно, все в електронній базі, ми самі нічого руками не ставим, як ваш волиньгаз нам передав, так і рахунок сформувався, поправити ми нічого не можем, звертайтесь у свій обласний газ. Ну телефонує назад в волиньгаз, розказує ситуацію, що нафтогаз каже що показник ось такий був поданий, а вони і надалі стоять на своєму, мол ми передали точно такі дані як ви диктуєте і нічого не знаємо. І ось тобі замкнуте коло, кожен з них спихає відповідальність на іншого і не винен ніхто, тільки клієнт дурак... 1
NeoN Опубліковано 27 Липня, 2022 в 16:12 #4195 Опубліковано 27 Липня, 2022 в 16:12 2 годин тому, SergLutsk сказано: У мене в колеги теж весела ситуація була з тими газами: подала в Волиньгаз показники десь на 50 кубів. Приходить з нафтогаза платіжка на якісь смішні пару кубів. Дзвонить у волиньгаз що за дєла - у відповідь отримує що вони все передали як треба - 50 кубів. Ок, дзвонить у нафтогаз (тут треба зазначити, що, як ви здогадуєтесь, додзвонитись в ці контори це вже квест не для слабонєрвних), і ті кажуть: у нас все вірно, все в електронній базі, ми самі нічого руками не ставим, як ваш волиньгаз нам передав, так і рахунок сформувався, поправити ми нічого не можем, звертайтесь у свій обласний газ. Ну телефонує назад в волиньгаз, розказує ситуацію, що нафтогаз каже що показник ось такий був поданий, а вони і надалі стоять на своєму, мол ми передали точно такі дані як ви диктуєте і нічого не знаємо. І ось тобі замкнуте коло, кожен з них спихає відповідальність на іншого і не винен ніхто, тільки клієнт дурак... Отже висновок простий- не платити, тоді обидва самі подзвонять, уточнять, навіть приїдуть показники перевірити 1
SergLutsk Опубліковано 27 Липня, 2022 в 17:55 #4196 Опубліковано 27 Липня, 2022 в 17:55 1 година тому, NeoN сказано: Отже висновок простий- не платити, тоді обидва самі подзвонять, уточнять, навіть приїдуть показники перевірити Ну ніби і так, якби не одне АЛЕ: всі ж ми знаємо як наші постачальні компанії вміють перераховувати послуги на нові тарифи І як би не просто так на пустому місці з'явилась тенденція, що вони не хотіли приймати перебільшені показники без фотопідтвердження з лічильника, так ? А все чому ? Бо наші люди теж не пальцем роблені, і думають собі так: "ану вальну но я зараз літом оплату за 2000 кубів газу по ціні літа (наприклад 5 грн), бо ж на опалювальний сезон вони ціну піднімуть, а я хєр їм буду платити по 7 грн, нехай сосуть, буду показувати що я напалив 5 кубів і не їпьот!" І з цієї тенденції і почалась "війна показників". Ну а тепер ми повертаємось до поперднього посту: еге ж, не будеш зараз платити по 7,7 грн за куб (чи скільки там зараз та фіксована ціна), та нівапрос, пізніше виставлять рахунок з перерахунком і отримаєш по 35 грн за куб. І можеш йти в суд, можеш транспоранта малювати, не думаю що крепко допоможе.... Тому я би зараз радив якраз таки за натуральні величини споживання платити повністю поки така ціна як зараз Ну звісно ще краще було би замутити переплату на пару тисяч кубів наперед, але ж суки не дадуть 1
NeoN Опубліковано 27 Липня, 2022 в 18:22 #4197 Опубліковано 27 Липня, 2022 в 18:22 26 хвилин тому, SergLutsk сказано: Ну звісно ще краще було би замутити переплату на пару тисяч кубів наперед, але ж суки не дадуть І не поспориш
Vikvik Mawr Опубліковано 28 Липня, 2022 в 08:52 #4198 Опубліковано 28 Липня, 2022 в 08:52 18 годин тому, SergLutsk сказано: У мене в колеги теж весела ситуація була з тими газами: подала в Волиньгаз показники десь на 50 кубів. Приходить з нафтогаза платіжка на якісь смішні пару кубів. Дзвонить у волиньгаз що за дєла - у відповідь отримує що вони все передали як треба - 50 кубів. Ок, дзвонить у нафтогаз (тут треба зазначити, що, як ви здогадуєтесь, додзвонитись в ці контори це вже квест не для слабонєрвних), і ті кажуть: у нас все вірно, все в електронній базі, ми самі нічого руками не ставим, як ваш волиньгаз нам передав, так і рахунок сформувався, поправити ми нічого не можем, звертайтесь у свій обласний газ. Ну телефонує назад в волиньгаз, розказує ситуацію, що нафтогаз каже що показник ось такий був поданий, а вони і надалі стоять на своєму, мол ми передали точно такі дані як ви диктуєте і нічого не знаємо. І ось тобі замкнуте коло, кожен з них спихає відповідальність на іншого і не винен ніхто, тільки клієнт дурак... така ж сама ситуація, нехай подивиться чи не серед місяця якісь умовні розрахунки поставили по волиньгазу у мене на 17.о4 нарахували по ВГ 17куб.м.(ще оплата на волиньгаз), по факту переданих показників було 40 то вони на нафтогаз передали на 01.05. показник на 01.04 +17 кубів - от із того і стартувало у нафтогазі (40-17): смішні пару кубів по вашому. нехай уточнить який показник у цифрах пішов на нафтогаз (у волиньгаз) а не у кубах і коли буде платити на нафтогаз, то вказує показник попередній і поточний по факту. я так і робив.
SergLutsk Опубліковано 28 Липня, 2022 в 16:23 #4199 Опубліковано 28 Липня, 2022 в 16:23 7 годин тому, Vikvik Mawr сказано: нехай уточнить який показник у цифрах пішов на нафтогаз (у волиньгаз) а не у кубах То ж так і уточнила, тобто волиньгаз їй назвав остаточну цифру на лічильнику, типу "89144 кубів станом на 01.06", а не "+50 кубів за травень". А в цей же час нафтогаз озвучив інші дані, і хрін що кому докажеш
charlie Опубліковано 22 Серпня, 2022 в 15:50 #4200 Опубліковано 22 Серпня, 2022 в 15:50 для того, щоб в Комунал додали рахунок Нафтогазу, потрібно смс надіслати або email. Цитувати адреса (код вулиці-будинок-квартира), особовий рахунок «ВолиньГаз», особовий рахунок «Нафтогаз». Наприклад: 58-16-11, 0200231838, 950157186 Інформацію можна надіслати на електронну адресу, СМС-повідомленням, повідомленням на Вайбер, а також за телефонами: Телефони: (0332) 28 – 28 - 70; 28 - 28 -71; 28 - 28 - 72; 28 – 28 – 73 + 38 095 916 13 40 (+CMC, +Viber) + 38 096 877 60 65 (+CMC, +Viber) E-mail: [email protected] 1 1
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти