Перейти до змісту

Візор Чухрій С.С.

reVIZORchik

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Міськрада до домену не має жодного відношення.

Є лише правила домену .ua

https://hostmaster.ua/policy/Policy_of_.UA.html

...

2.18. Адміністратор публічного домену вищого рівня приймає рішення про переделегування публічного домену іншому адміністратору виключно у таких випадках:

2.18.1. за власним бажанням адміністратора публічного домену, висловленим у письмовій формі;

2.18.2. у разі розірвання відповідної угоди адміністратора публічного домену з адміністратором домену .UA;

2.18.3. у разі неодноразових та повторюваних технічних помилок, які роблять неможливим використання доменного імені та/або перешкоджають нормальному функціонуванню публічного домену або системи доменних імен в цілому;

Спочатку звернення до адміністратора домену .ua про наявні проблеми реєстрацій в .lutsk.ua

Якщо проблема не вирішується, приймається рішення про подальшу долю неадекватного адміністратора публічного домену. І не важливо хто перший запропонував, дав обґрунтування необхідності в такому публічному домені. Над адміністрацією .ua є ICANN, проблем нікому не потрібно.

• Відповідей 122
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

мова не про пачки доменів для того що б дорвеї клепати

Ви бачили дори на доменах .lutsk.ua? Покажіть, а то я для себе щось нове взнаю.

Опубліковано

на рахунок org.ua - це була вимушена міра,бо на шару 3 домена на добу можна було регати,звідси - наслідки... "дропнеш", скільки? 10-20-30-100? не сміши...

Мова не тільки про .org.ua., а і про інші доменні регіональні зони, які перейшли на EPP, після чого піднялась ціна на них. Наприклад, той самий kiev.ua подорожчав на 30% зразу після переходу на EPP.

Опубліковано

я просто десь читав, що регіональні домени "закріплені" за відповідними територіальними одиницями, т.е. міськради (райради,сільради) можуть або самі адмініструвати, або обирати адміністратора. В "нашому" випадку - скоріш за все так і є, постараюсь уточнити.

Опубліковано

я просто десь читав, що регіональні домени "закріплені" за відповідними територіальними одиницями, т.е. міськради (райради,сільради) можуть або самі адмініструвати, або обирати адміністратора. В "нашому" випадку - скоріш за все так і є, постараюсь уточнити.

Корінний реєстратор .ua зони (і піддоменів) визначається постановою Кабінету Міністрів Україні. Зараз це "Український мережевий інформаційний центр" (UANIC). Адміністрування піддоменів (регіональних доменів) визначається методом зборів участників на скільки я знаю. А от щоб його змінити, то це має бути дуже велика кількість скарг. На відміну від реєстраторів, які після трьох скарг можуть позбутись права на пряму реєстрацію домена. Тому у випадку довгого зволікання реєстрації домена, скаржитись потрібно не на Візор, а на реєстратора. Ви гроші платите йому, а не Візору. Я, наприклад, всі домени тримаю у nic.ua і ніколи не мав проблем з ними. Якщо не помиляюсь, то по регламенту, реєстрація та зміни в домені .lutsk.ua/.volyn.ua мають тривати довше, ніж тиждень. Якщо більше - то "пинайте" реєстратора.

Опубліковано

відповідно темі і у випадку конкретно з Чухрієм - то мало б зникнути бажання давати хабарі :) і приймати активну участь в на*обування міста

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Ну що "любі друзі". Доменна зона перейшла на EPP, по ідеї всі зміни по доменах, в тому числі реєстрація, проходить моментально. Чекаємо на підвищення цін на них, як тут більшість хотіла.

Опубліковано

да візор продався я теж чув, але понту його купувати то хз :)

та там, вроді, за "копійки" його продали...

А понту? Ну, наприклад, якщо ти розширюєш свою мережу (типу ти ЕйрБітc там, Воля чи Ікс-сіті), то що з "нуля" заходити в місто, а що вже "за пляшку" отримати яку-не-яку робочу абонентську базу і стартову мережу... Це для прикладу...

Опубліковано

Ну візор реалізовує той же самий радіоканал, який не дуже дохідний, ібо не помасштабуєш особо, а витрати великі. І за це великий їм респект.

А тепер - хз як воно буде.

Опубліковано

"інтернет-провайдинг" продали, бо в теперішніх умовах - треба постійно розвиватись щоб мати прибуток, а не як раніше - без альтернативи....

але от напрямок який "кормиться" за рахунок муток з бюджетом - напевно не продали, бо знову десь читав - "Електронне табло,яке показує графік прибуття маршруток - встановлять на пр. Соборності біля РАГСу, а встановить його підприємство Візор..." якось так....

• 2 місяця потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...