Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 24.02.2015 в 05:28, fresh1987 сказав:

Хто знімає та ремонтує турбіну на Рено Кенго

не скажу про кенго, але в шкоді товариш в Луцьку декілька разів ремонтував. Працювала зовсім мало. Порадили в Київ відправити. Приїхала, встановив і забув про проблеми з турбіною. Це було декілька років тому. Можливо зараз з'явилися нормальні майстри.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Підкажіть хто може підрихтувати карбюратор nissun sunny 1,4? Вроді якась там прокладка (так казали) порвалася.

Дякую.

Опубліковано
  В 27.03.2015 в 10:41, Grudik сказав:

Підкажіть хто може підрихтувати карбюратор nissun sunny 1,4? Вроді якась там прокладка (так казали) порвалася.

Дякую.

096 914 55 49

Опубліковано

На рахунок рейки. Робив у Сергія. Хлопець оживив її, відносно недорого вийшло. Рекомендую. Ось його тема.

Опубліковано

куди можна загнати авто ппред купівлею?? потрібно глянути опель комбо 1999 рік 1,7 дизель....поьрібно поміряти компресію ну і все інше??

Опубліковано
  В 10.04.2015 в 11:09, arimantaras сказав:

куди можна загнати авто ппред купівлею?? потрібно глянути опель комбо 1999 рік 1,7 дизель....поьрібно поміряти компресію ну і все інше??

до мене можеш, але компресометра зараз нема.

Опубліковано

На роботі поставили завдання, треба в Т5 в шефа, поставити самий крутий звук, меломан вын в нас) З того що найшов в інтернеті то таким займаються в cartuning.avers-c.com.ua/, але відгуків не бачив. Може хтось мав справу з подібним? Буду радий будь-якій допомозі.

Опубліковано
  В 12.04.2015 в 09:33, SyDa сказав:

На роботі поставили завдання, треба в Т5 в шефа, поставити самий крутий звук, меломан вын в нас) З того що найшов в інтернеті то таким займаються в cartuning.avers-c.com.ua/, але відгуків не бачив. Може хтось мав справу з подібним? Буду радий будь-якій допомозі.

Знаю, що 12вольт ставили систему для змагань и щось там вигравали. Спитай.

Опубліковано

Робив трохи таких авто, але дотошна робота. Але точно ''мега звук'' хочеш, бо були такі, що спочатку ''хочу супермузику'' а потім Поставте мені лише два динаміки за 60$

Опубліковано
  В 12.04.2015 в 17:27, systemoad сказав:

Але точно ''мега звук'' хочеш, бо були такі, що спочатку ''хочу супермузику'' а потім Поставте мені лише два динаміки за 60$

Це мабудь після того як їм озвучували ціну на ту "супермузику".

Опубліковано
  В 13.04.2015 в 12:44, matlakh сказав:

Добрий день. Підкажіть де якісно можна замінити шатунні вкладиші в рено меган 1.5 cdi ну і під шімок ремінь грм помпу антифриз.

096 914 55 49

Андрій

• 3 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...