Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А слабо відразу вказати марку-модель-рік-двигун авто, щоб не задавати такі питання ще 100500 раз? Чи ви думаєте, що всі марки та моделі авто можна з однієї програми чи однією прошивкою зробити? Вже давно пішла спеціалізація по маркам,  по типу двигуна і т.д.
Не займайте лишній час не свій, не чужий.

• +1 4
Опубліковано
13 minutes ago, foma144 said:

А слабо відразу вказати марку-модель-рік-двигун авто, щоб не задавати такі питання ще 100500 раз? Чи ви думаєте, що всі марки та моделі авто можна з однієї програми чи однією прошивкою зробити? Вже давно пішла спеціалізація по маркам,  по типу двигуна і т.д.
Не займайте лишній час не свій, не чужий.

Kia-Cerato-2011-1.6 G4FC. Вдячний за Ваш коментар, але будьте добріше - конкретно Ваш час я не збирався займати, форум - штука безоплатна, відповідають небайдужі. В'їдливі коментарі ні до чого)

• -1 4
  • 3 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Цікавить прописати ключ до смарта 1 робочій 1 відвязався хто може за недорого пропозицію в приват.

Змінено користувачем him
Опубліковано
46 minutes ago, xc90 said:

Треба замінити 2 вигорівші діоди по 3В 0.5Вт на платі ДХО. Хто візьметься? 

Діоди в наявності 

Опубліковано
On 10/1/2021 at 6:12 PM, xc90 said:

Треба замінити 2 вигорівші діоди по 3В 0.5Вт на платі ДХО. Хто візьметься? 

Зроблено, не актуально 

Spoiler

@Alex S чуєш, старий алкаш - черкни в приват хоч щось. Бо втиху мінусити все підряд - тільки гниди і чорти вміють. 

Опубліковано (змінено)

Треба глянути задню протитуманку(є підозра, що попадає вода, може треба уплотнити) і зробити підігрів сидіння водія(проблема в нитці) vw polo 15. Порадьте хорошого електрика

Змінено користувачем zverexe
Опубліковано

Всім привіт.

Підкажіть толкового майстра по двигунам ваз 2101 (бажано контакти). 

Дякую.

Опубліковано (змінено)

Почало водити руля. Заглянувши з ями побачив зламаного підрамника біля рейки. Вольво 460 1993 рік. Біля того місця було вже варено попереднім власником. Прошу поради як і де це можна поправити

Спойлер

IMG_20211018_200353.thumb.jpg.0f84a434f8f6005a305635bd0afaa239.jpg

Змінено користувачем Cniperman
  • Збентежений 1
  • 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
В 06.09.2021 в 20:54, deluxkangoo сказал:

ніхто не знає таких? Треба поміняти пороги. 

І чим завершилися пошуки? Знайшли хороших майстрів? Мені потрібна схожа процедура, арки полікувати.

Опубліковано
9 часов назад, FOX сказал:

І чим завершилися пошуки? Знайшли хороших майстрів? Мені потрібна схожа процедура, арки полікувати.

замінив пороги.

Опубліковано
18 часов назад, deluxkangoo сказал:

замінив пороги.

Як якість роботи? Задовільняє?

Можна контакти майстрів?

Опубліковано
2 часа назад, FOX сказал:

Як якість роботи? Задовільняє?

Можна контакти майстрів?

Мені і так *сойдет*  Не знаю чи підійде всім. Запитаю в майстра чи можна давати телефон.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Не зовсім питання по ремонту, але в кого є авто з системою Front Assist?  Як вона у вас працює, чи не бувають глюки при їзді по Луцьку?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Ford focus mk3 1.6 EcoBoost.  Потрібна діагностика двигуна та ходової.  Порекомендуйте хорошого майстра, будь-ласка 

Опубліковано
В 07.01.2022 в 09:48, Furman сказал:

Ford focus mk3 1.6 EcoBoost.  Потрібна діагностика двигуна та ходової.  Порекомендуйте хорошого майстра, будь-ласка 

Фахівців знайдете багато... Але щоб по Екобусту в Луцьку, мені здається ніхто не працює.. поправте..

• +1 1
  • 2 місяця потому...
Опубліковано (змінено)

Шукаю моториста (в Луцьку, або районі) який візьметься за москвичовський мотор 412.

Змінено користувачем TSI
  • 3 місяця потому...
Опубліковано

Підніму тему. Порадьте надійного майстра/СТО по заміні усіх масел(включно АКПП), фільтрів, ГРМ та дігностика підвіски (1 підшипник точно) + розвал. Потрібно зробити швидко і якісно. Авто - сценік 3. Дякую

• 5 місяців потому...
Опубліковано
4 годин тому, Basil сказано:

Порадьте майстра/майстерню для проведення діагностики ходової.

Я тут робив і роблю - https://goo.gl/maps/VRQwuvaBXdqanyJA7 .  Самі виготовляють сайлентблоки. Але черга до війни була 3 неділі, зараз через світло треба питати особисто. Раніше з 08:00-09:00 щодня діагностика, після 09:00 - ремонт. Микола Вікторович - 0505461326

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
23 годин тому, foma144 сказано:

з 08:00-09:00 щодня діагностика

халепа, зважаючи на характер теперішньої своєї служби, до них зможу попасти не раніше 10 год.

порадили  мені звернутись на сервіс на Мамсурова, 1.

хтось був там?

Змінено користувачем Basil

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...