Перейти до змісту

Стрілянина біля "Дубка"

ZaZik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні близько о-пів на восьму чув постріли зі сторони дубка .

8:30 - багато міліції, розбитий міліцейський "пріус", декілька машин з незначними ушкодженнями. Стоїть "щвидка". Один затриманий на асвальті в кайданках.

Хто в курсі доповніть.

• Відповідей 110
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

По інформації: четверо бандюків з пістолєтами, зальотні, вроді з Житомирщини, приїхали на Волинь грохнути якогось валютчика.

При затриманні вчинили збройний опір. Як сказали, проведена блискавична операція по затриманню.

Опубліковано

Сьогодні близько о-пів на восьму чув постріли зі сторони дубка .

8:30 - багато міліції, розбитий міліцейський "пріус", декілька машин з незначними ушкодженнями. Стоїть "щвидка". Один затриманий на асвальті в кайданках.

Хто в курсі доповніть.

http://www.volynnews.com/news/extreme/u-kivertsiakh-perestrilka-zatrymaly-chotyrokh-porushnykiv/

Опубліковано

Поки розбили два (в першому і другому випадках є винуватці). після рішень судів будуть відшкодовувати

Опубліковано

По інформації: четверо бандюків з пістолєтами, зальотні, вроді з Житомирщини, приїхали на Волинь грохнути якогось валютчика.

При затриманні вчинили збройний опір. Як сказали, проведена блискавична операція по затриманню.

http://www.volynnews.com/news/extreme/fotoreportazh-zatrymannia-rozbiynoyi-hrupy-u-kivertsiakh/

Опубліковано

Якби наші поліціянти так швидко та результативно діяли по всім фактам злочинів, а не тільки коли пограбують валютника, то злочинність вимерла б, як явище.

Опубліковано

скільки ще цілих пріусів лишилось ? :_09:

Автомобілі сучасні, екологічні та економічні, але "бобік" на таран крепший. Хоч трохи видно, что працює міліція.

Опубліковано

Коли міліція почне у валютників конфісковувати гроші, як це передбачає закон?

Це з області фантастики. Хто ж буде різати курку, яка несе золоті яйця? ЇЇ треба всіляко оберігати і "кришувати", що ми і бачимо в даному сюжеті.

Опубліковано

Коли українців перестане душити жаба

При чому тут душити жаба? Є банк, який платить податки і дає робочі місця. Є валютний барига, який платить хабарі прокурорам, немає ліцензії і не платить ні копійки в бюджет. Є закони, які передбачають відповідальність за це. Хочеш класно жити і їздити по хорошим дорогам, але ти захищаєш тих, хто порушує закон і позбавляє твоїх дідусів і бабусь нормальних пенсій і т.д. Але мабуть це не дійде ніколи таким "українцям".

Опубліковано

Є банк, який платить податки і дає робочі місця. Є валютний барига, який платить хабарі прокурорам, немає ліцензії і не платить ні копійки в бюджет.

Є великі валютники, які платять прокурорам і вище на "от'єбіться від нас", мають захист держави і болт на громадян.

Давайте бандюки будуть відстрелювати підпільних "кулінарів", які торти роблять на замовлення, не платячи податків? А чо, є ж "Рошен", хулє!

Опубліковано

Саме дивує з якою швидкістю нашли бамбіл звичайно якщо це ті що сьогодні на Дружби Народів валючика пресували В 7-мій ранку віджали а в 8,30 вже в новинах "герої засітились"

Опубліковано

В Луцке четверо вооруженных жителей Житомирской области, скрываясь от погони, разбили две машины милиции

http://www.zhitomir.info/news_135443.html

писали, що з Рівненщини, а тут щей з Житорима. Хтось десь запутався, ЗМІ.

Опубліковано

да....пів морди тойотки відвалилось....а стосовно тих хто не платить податки, то може таки дойдем то того що це будуть винятки, а не система....невже ми не здатні на це?

Опубліковано

difoto, через те, що починаючи з олгархів типу Єремєєва, які платять зарплати в конвертах і закінчуючи валютчиками і дрібними підприємцями, які платять мінімум в ПФ, держава наповнює його наприклад платежами з мобільного звязку 7,5%, при продажі золота, автомобіля, валюти і т.д., тобто з повітря, бо пенсійний фонд і те, за що беруть гроші не пов'язане між собою. В результаті виходить - одні багатіють, з інших здирають, а інші ледве зв'язують кінці з кінцями. Якщо ми хочемо побудувати цивілізовану державу, то потрібно припиняти здирництво в роддомах, дитячих садках, школах, університетах, еміграційних службах і брати за яйця тих, хто бере хабарі і хто уникає сплати податків. Інакше в нас тут нічого не зміниться. Я ще раз повторю - є закон, який передбачає адміністративну відповідальність і конфіскацію готівки у людей, які займаються обміном валюти і його потрібно виконувати. Чи ми будемо жити за подвійними стандартами, одні платитимуть, а інші ні? Чому біля Гостинця бабок, які продають власноруч вирощені помідори, огірки, полуницю ганяють, а міняйл ні? Хочеш міняти - бери ліцензію, бери площу в оренду, плати податки і міняй скільки влізе, як варіант торгуй на форексі, ніхто ж не забороняє. Все повинно бути цивілізовано, зараз ж не 90-ті. Тотальна безкарність призводить до ще більшої корупції.

Опубліковано

Коли українців перестане душити жаба

При чому тут душити жаба? Є банк, який платить податки і дає робочі місця. Є валютний барига, який платить хабарі прокурорам, немає ліцензії і не платить ні копійки в бюджет. Є закони, які передбачають відповідальність за це. Хочеш класно жити і їздити по хорошим дорогам, але ти захищаєш тих, хто порушує закон і позбавляє твоїх дідусів і бабусь нормальних пенсій і т.д. Але мабуть це не дійде ніколи таким "українцям".

Валютники,яких я знаю, зареєстровані підприємцями і платять податки.

А ти особисто,скільки податків сплачуєш?

Опубліковано

))))

Шож вони чек при обміні не видають?

Опубліковано

А ти особисто,скільки податків сплачуєш?

Ага, підприємці: вид діяльності - інформаційні послуги, єдинщик і звіт-нульовка. Ліцензія на здійснення валютообмінних операцій від НБУ є? Так отож...

Опубліковано

Але вони, напевно, згідно патенту/дозволу/ліцензії повинні на законних підставах продавати іншу групу товарів, а ніж валюту???!!!! Чи вони мають ліцензію на здійснення валютних операцій??? http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/15-93

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...