Перейти до змісту

Стрілянина біля "Дубка"

ZaZik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо такий чесний громадянин- чому проходиш повз таке кричуще порушення?

Якщо так переживаєш за державу- підійди до валютника та викрий його привселюдно, піднімай громадкість, викличи міліцію.

Чому не борешся з кровосісями.

тому що той, до кого прийдется звернутись по поводу кровосісі - є теж кровосіся. Думаєш, якби люд знав, що якщо звернутся до міліції і буде адекватна реакція то не поздавали б валютчиків ? Поздавали б, і навіть не заради справедливості й законності, а в силу українського менталітету, * в нього грошей більше то хай получить*

• Відповідей 110
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

За що і мова. Якщо такий чесний- не сідай у автобус поза автостанцією, вимагай квиток у маршрутці , чек на базарі н і ще дуже дуже багато чого .В результаті виявиться, що ніхто такого громадянина обслуговувати не захоче.

Через тиждень такого життя заздрість пройде.

Опубліковано

пан Nokian, вас влаштовує екологічна ситуація в світі? навряд чи.. а чого це ви не протестуєте під заводами з шкідливими викидами?

А війна на сході? теж навряд... То чому ви не там іще?

паралель зі своєю аргументацією вловлюєте?

це раз

а два - я так бачу по словах що вас усе влаштовує, і ви щоб щось змінилося аж ніяк не хочете

Опубліковано

За що і мова. Якщо такий чесний- не сідай у автобус поза автостанцією, вимагай квиток у маршрутці , чек на базарі н і ще дуже дуже багато чого .В результаті виявиться, що ніхто такого громадянина обслуговувати не захоче.

Через тиждень такого життя заздрість пройде.

Абсолютно вірно! А я добавлю, якщо manjak11 і інші такі всі чесні, то не купуйте начороно привезині в країну телефони, ідіть прямо в салон і платіть по повній всю суму.

Опубліковано

то не купуйте начороно привезині в країну телефони, ідіть прямо в салон і платіть по повній всю суму.

ТІльки так і купую. А шо?

Опубліковано

то не купуйте начороно привезині в країну телефони, ідіть прямо в салон і платіть по повній всю суму.

ТІльки так і купую. А шо?

і я...

Опубліковано

Якщо такий чесний- не сідай у автобус поза автостанцією, вимагай квиток у маршрутці , чек на базарі

Не сідаю, завжди беру в касі квиток і вимагаю його, якщо сів не на автостанції.

І про маршрутку те ж саме. Якщо є - беру, немає - прошу.

Трошки не правильна логіка в тебе. Потрібно, щоб УСІ так робили, а не 2-3-5-10 бордівчан!

Тоді щось зміниться, тоді не потрібно буде просити квтток чи чек. Самі даватимуть.

Опубліковано

Читайте постанову Нацбанку. Я з Привата дострково не можу зняти у валюті свій депозит.

І де в тій постанові заборона? Закрив достроково два депозити в різних валютах в Приваті і забрав кошти.

Постанова НБУ щодо дострокового зняття валютного депозиту №49

При достроковому знятті коштів з валютного депозиту, цю валюту доведеться обміняти на гривні, причому за курсом, який встановлено банком на день зняття коштів. Тобто, готівкові гроші з такого вкладу будуть видаватися клієнтам на руки лише в гривневому еквіваленті.

http://www.bank.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=5434311

Читай!

Опубліковано

При достроковому знятті коштів з валютного депозиту, цю валюту доведеться обміняти на гривні, причому за курсом, який встановлено банком на день зняття коштів. Тобто, готівкові гроші з такого вкладу будуть видаватися клієнтам на руки лише в гривневому еквіваленті.

В мене на роботі є програмуліна - ЛІга Закон. Чесно куплена. Там УСІ відомі закони, навіть які були прийняті вчора.

І там такого немає. я не знайшов там такого.

Може просто через те, що в ній йде мова про тимчасові обмеження, щоб не сіяти паніку, в той момент. Це за тиждень до розстрілу Небесної сотні!

2. Тимчасово встановити нульову ставку резервування коштів за договорами про залучення банками коштів в іноземній валюті від нерезидентів на строк, що дорівнює або менше ніж 183 календарних дні.

2) тимчасово заборонити купівлю іноземної валюти за гривні на міжбанківському валютному ринку України для:

дострокового погашення резидентами кредитів, позик (фінансової допомоги) в іноземній валюті за договорами з нерезидентами, у тому числі в разі укладання додаткових угод до кредитних договорів;

покриття частини страхових резервів страховиками;

здійснення резидентами інвестицій за кордон;

3) тимчасово дозволити банкам купувати іноземну валюту на міжбанківському валютному ринку України за дорученням фізичних осіб - резидентів і нерезидентів з метою переказу за межі України за поточними валютними неторговельними операціями в сумі, що не перевищує в еквіваленті 50000,00 (п'ятдесят тисяч) гривень на місяць на одну фізичну особу;

І таких тимчасових заборон - вагон.

Опубліковано

Тут шо на форумі всі такі тупоголові? Пишу, що неможу з Привата зняти свій валютний депозит достроково у валюті, лише у гривнях можуть віддати по банківському курсі.

Опубліковано

Тут шо на форумі всі такі тупоголові?

Ні, походу тільки ти. Тобі вище написав чоловік, що зняв у валюті в приваті депозит!

Закрив достроково два депозити в різних валютах в Приваті і забрав кошти.

Шо не ясно?

Може тобі особливі умови запропонували?

Опубліковано

Тут шо на форумі всі такі тупоголові? Пишу, що неможу з Привата зняти свій валютний депозит достроково у валюті, лише у гривнях можуть віддати по банківському курсі.

по ходу тільки ВИ.....якщо Вас працівник банку тримає за ідіота.... у вас є на руках відмова привата видати депозит у валюті вкладу?

Опубліковано

Не сідаю, завжди беру в касі квиток і вимагаю його, якщо сів не на автостанції.

І про маршрутку те ж саме...

И фильмы смотрю только те, что купил на ДВД и блурей, и за винду на домашних компьютерах честно уплочено. И да, самое главное, заработал 50 грн. в виде калыма (софт почистил, ось переустановил...) - обязательно указываю эту суму в налоговой декларации и плачу с нее налоги.

:)

Опубліковано

И фильмы смотрю только те, что купил на ДВД и блурей, и за винду на домашних компьютерах честно уплочено. И да, самое главное, заработал 50 грн. в виде калыма (софт почистил, ось переустановил...) - обязательно указываю эту суму в налоговой декларации и плачу с нее налоги.

А звідки ти це все знаєш???

Опубліковано

Був такий гарний вислів: "фсе професии нужны, фсе прафесии важны". Відносно ступеня легкості тої чи іншої роботи - Все відносно. Хтось ходить на роботу з 8 до 18, субота, неділя вихідний, відпускний, лікарняний, ЗП офіційна, пенсія забезпечена,... і має чистий спокій. Той же валютчик має купу геморою, купу ризиків і форс-мажорів. Думаєте, він косить бабло на лєво направо і спокійно спить по ночам?? Скільки пам'ятаю, валютчиків завжди бомбили і нерідко вбивали. На моїй пам'яті, за останніх 2 роки - це другий гучний випадок озброєного нападу з пострілами на валютчика. Зможете так?!? Жити і кожно дня чекати кулю в лоб?

Щодо законності: На Forexi грають ті ж самі вчорашні валютчики. Це теж є протизаконно? Не думаю.

Нагадало мені ще одну суперечку на рахунок "гонщиків" машин або ж тих самих таксистів чи ж підприємливих підприємців з Юванту. Все це відносно легка нажива з розряду або пан або пропав. Ніхто не був в їхній шкурі, не кожен здатен пройти всі кругі аду тої чи іншої професії, не кожен готовий втратити все і почати все знову.

Опубліковано

хлопці) ви від теми відійшли) і то так не слабо)

ПІдтримую.

Було б добре створити окрему тему "Жиди по-новому" або "Ми всі порушуємо правила 2 закони" і перенести туди весь офтопік.

Опубліковано

Ми всі порушуємо правила 2 закони

Щодо DVD Bluray - ти не правий. Мова йде про їх доступність. Особливо відносно доходів українців та європейців / американців.

А от щодо квиточка в маршрутці - то це ЄДИНИЙ доказ того, що я у ній їхав. Не дай бог аварія якась - я нічим не докажу, що я там був.

А квиток, це ще й страховка.

Телефони - це гарантія того, що я його чесно купив і матиму гарантію і обслуговування. І він не вкрадений у вдареного по голові валютчика...

Опубліковано

і ви щоб щось змінилося аж ніяк не хочете

Щоб викласти тут , що я хотів би змінити-однієї теми не вистачить.

Але всім відомо, щоб щось змінити зусилля треба прикладати в певній мірі і в певному місці, Звісно і певній кількості людей.І ще дуже важливо в певній послідовності.Виділяти пріоритети.

Лише та людина, місто чи країна, яка робить в першу чергуте ,шо потрібно робити в першу чергу-добивається успіху.

Так от в пріоритетах нашого населення контроль над валютниками стоїть ще в два рази далі , ніж державність російської мови.

Тому в злорадних коментарях декого при черговому грабунку валютника просвічує лише заздрість, заздрість і нічого, крім заздрості.

Опубліковано

Люди які заздрять - ніколи не будуть мати того, чому заздрять і завжди будть в чорних злиднях! Цю істину я на своїї шкурі відчув.

2 Zheny@ Негарно стерати пости і цуратися свою сестру!

Опубліковано

Люди які заздрять - ніколи не будуть мати того, чому заздрять і завжди будть в чорних злиднях! Цю істину я на своїї шкурі відчув.

То ми виходить заздримо "бідним" валютчикам...

Тоді ви (по цій же логіці) заздрите олігархам :)

Опубліковано

То ми виходить заздримо "бідним" валютчикам...

Тоді ви (по цій же логіці) заздрите олігархам :)

Замість того, щоб писати дурні, нікому не потрібні пости, краще займіться прибутковою справою і заробляйте. Тоді все буде ОК, повірте мені :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...