MANJAK11 Опубліковано 12 Червня, 2014 в 21:03 #76 Опубліковано 12 Червня, 2014 в 21:03 Якщо такий чесний громадянин- чому проходиш повз таке кричуще порушення?Якщо так переживаєш за державу- підійди до валютника та викрий його привселюдно, піднімай громадкість, викличи міліцію.Чому не борешся з кровосісями.тому що той, до кого прийдется звернутись по поводу кровосісі - є теж кровосіся. Думаєш, якби люд знав, що якщо звернутся до міліції і буде адекватна реакція то не поздавали б валютчиків ? Поздавали б, і навіть не заради справедливості й законності, а в силу українського менталітету, * в нього грошей більше то хай получить*
Nokian Опубліковано 12 Червня, 2014 в 21:20 #77 Опубліковано 12 Червня, 2014 в 21:20 За що і мова. Якщо такий чесний- не сідай у автобус поза автостанцією, вимагай квиток у маршрутці , чек на базарі н і ще дуже дуже багато чого .В результаті виявиться, що ніхто такого громадянина обслуговувати не захоче.Через тиждень такого життя заздрість пройде.
vampirich Опубліковано 13 Червня, 2014 в 06:13 #78 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 06:13 пан Nokian, вас влаштовує екологічна ситуація в світі? навряд чи.. а чого це ви не протестуєте під заводами з шкідливими викидами?А війна на сході? теж навряд... То чому ви не там іще?паралель зі своєю аргументацією вловлюєте?це раза два - я так бачу по словах що вас усе влаштовує, і ви щоб щось змінилося аж ніяк не хочете
Pegas Опубліковано 13 Червня, 2014 в 06:30 #79 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 06:30 За що і мова. Якщо такий чесний- не сідай у автобус поза автостанцією, вимагай квиток у маршрутці , чек на базарі н і ще дуже дуже багато чого .В результаті виявиться, що ніхто такого громадянина обслуговувати не захоче.Через тиждень такого життя заздрість пройде.Абсолютно вірно! А я добавлю, якщо manjak11 і інші такі всі чесні, то не купуйте начороно привезині в країну телефони, ідіть прямо в салон і платіть по повній всю суму.
Zheny@ Опубліковано 13 Червня, 2014 в 06:32 #80 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 06:32 то не купуйте начороно привезині в країну телефони, ідіть прямо в салон і платіть по повній всю суму.ТІльки так і купую. А шо?
Zevs_Isver Опубліковано 13 Червня, 2014 в 06:34 #81 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 06:34 то не купуйте начороно привезині в країну телефони, ідіть прямо в салон і платіть по повній всю суму.ТІльки так і купую. А шо?і я...
Zheny@ Опубліковано 13 Червня, 2014 в 06:35 #82 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 06:35 Якщо такий чесний- не сідай у автобус поза автостанцією, вимагай квиток у маршрутці , чек на базаріНе сідаю, завжди беру в касі квиток і вимагаю його, якщо сів не на автостанції.І про маршрутку те ж саме. Якщо є - беру, немає - прошу.Трошки не правильна логіка в тебе. Потрібно, щоб УСІ так робили, а не 2-3-5-10 бордівчан!Тоді щось зміниться, тоді не потрібно буде просити квтток чи чек. Самі даватимуть.
Pegas Опубліковано 13 Червня, 2014 в 06:46 #83 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 06:46 Читайте постанову Нацбанку. Я з Привата дострково не можу зняти у валюті свій депозит.І де в тій постанові заборона? Закрив достроково два депозити в різних валютах в Приваті і забрав кошти.Постанова НБУ щодо дострокового зняття валютного депозиту №49При достроковому знятті коштів з валютного депозиту, цю валюту доведеться обміняти на гривні, причому за курсом, який встановлено банком на день зняття коштів. Тобто, готівкові гроші з такого вкладу будуть видаватися клієнтам на руки лише в гривневому еквіваленті.http://www.bank.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=5434311Читай!
Zheny@ Опубліковано 13 Червня, 2014 в 07:09 #84 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 07:09 При достроковому знятті коштів з валютного депозиту, цю валюту доведеться обміняти на гривні, причому за курсом, який встановлено банком на день зняття коштів. Тобто, готівкові гроші з такого вкладу будуть видаватися клієнтам на руки лише в гривневому еквіваленті.В мене на роботі є програмуліна - ЛІга Закон. Чесно куплена. Там УСІ відомі закони, навіть які були прийняті вчора.І там такого немає. я не знайшов там такого.Може просто через те, що в ній йде мова про тимчасові обмеження, щоб не сіяти паніку, в той момент. Це за тиждень до розстрілу Небесної сотні!2. Тимчасово встановити нульову ставку резервування коштів за договорами про залучення банками коштів в іноземній валюті від нерезидентів на строк, що дорівнює або менше ніж 183 календарних дні.2) тимчасово заборонити купівлю іноземної валюти за гривні на міжбанківському валютному ринку України для:дострокового погашення резидентами кредитів, позик (фінансової допомоги) в іноземній валюті за договорами з нерезидентами, у тому числі в разі укладання додаткових угод до кредитних договорів;покриття частини страхових резервів страховиками;здійснення резидентами інвестицій за кордон;3) тимчасово дозволити банкам купувати іноземну валюту на міжбанківському валютному ринку України за дорученням фізичних осіб - резидентів і нерезидентів з метою переказу за межі України за поточними валютними неторговельними операціями в сумі, що не перевищує в еквіваленті 50000,00 (п'ятдесят тисяч) гривень на місяць на одну фізичну особу;І таких тимчасових заборон - вагон.
Pegas Опубліковано 13 Червня, 2014 в 07:21 #85 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 07:21 Тут шо на форумі всі такі тупоголові? Пишу, що неможу з Привата зняти свій валютний депозит достроково у валюті, лише у гривнях можуть віддати по банківському курсі.
Zheny@ Опубліковано 13 Червня, 2014 в 07:44 #86 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 07:44 Тут шо на форумі всі такі тупоголові?Ні, походу тільки ти. Тобі вище написав чоловік, що зняв у валюті в приваті депозит!Закрив достроково два депозити в різних валютах в Приваті і забрав кошти.Шо не ясно?Може тобі особливі умови запропонували?
Barugan Опубліковано 13 Червня, 2014 в 07:56 #87 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 07:56 Тут шо на форумі всі такі тупоголові? Пишу, що неможу з Привата зняти свій валютний депозит достроково у валюті, лише у гривнях можуть віддати по банківському курсі.по ходу тільки ВИ.....якщо Вас працівник банку тримає за ідіота.... у вас є на руках відмова привата видати депозит у валюті вкладу?
yu2007 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 08:15 #88 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 08:15 Не сідаю, завжди беру в касі квиток і вимагаю його, якщо сів не на автостанції. І про маршрутку те ж саме... И фильмы смотрю только те, что купил на ДВД и блурей, и за винду на домашних компьютерах честно уплочено. И да, самое главное, заработал 50 грн. в виде калыма (софт почистил, ось переустановил...) - обязательно указываю эту суму в налоговой декларации и плачу с нее налоги.
Zheny@ Опубліковано 13 Червня, 2014 в 08:31 #89 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 08:31 И фильмы смотрю только те, что купил на ДВД и блурей, и за винду на домашних компьютерах честно уплочено. И да, самое главное, заработал 50 грн. в виде калыма (софт почистил, ось переустановил...) - обязательно указываю эту суму в налоговой декларации и плачу с нее налоги.А звідки ти це все знаєш???
Dima4s Опубліковано 13 Червня, 2014 в 08:33 #90 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 08:33 хлопці) ви від теми відійшли) і то так не слабо)
olun4ik Опубліковано 13 Червня, 2014 в 08:37 #91 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 08:37 Був такий гарний вислів: "фсе професии нужны, фсе прафесии важны". Відносно ступеня легкості тої чи іншої роботи - Все відносно. Хтось ходить на роботу з 8 до 18, субота, неділя вихідний, відпускний, лікарняний, ЗП офіційна, пенсія забезпечена,... і має чистий спокій. Той же валютчик має купу геморою, купу ризиків і форс-мажорів. Думаєте, він косить бабло на лєво направо і спокійно спить по ночам?? Скільки пам'ятаю, валютчиків завжди бомбили і нерідко вбивали. На моїй пам'яті, за останніх 2 роки - це другий гучний випадок озброєного нападу з пострілами на валютчика. Зможете так?!? Жити і кожно дня чекати кулю в лоб?Щодо законності: На Forexi грають ті ж самі вчорашні валютчики. Це теж є протизаконно? Не думаю. Нагадало мені ще одну суперечку на рахунок "гонщиків" машин або ж тих самих таксистів чи ж підприємливих підприємців з Юванту. Все це відносно легка нажива з розряду або пан або пропав. Ніхто не був в їхній шкурі, не кожен здатен пройти всі кругі аду тої чи іншої професії, не кожен готовий втратити все і почати все знову.
yu2007 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 08:38 #92 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 08:38 хлопці) ви від теми відійшли) і то так не слабо)ПІдтримую.Було б добре створити окрему тему "Жиди по-новому" або "Ми всі порушуємо правила 2 закони" і перенести туди весь офтопік.
Zheny@ Опубліковано 13 Червня, 2014 в 08:45 #93 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 08:45 Ми всі порушуємо правила 2 закониЩодо DVD Bluray - ти не правий. Мова йде про їх доступність. Особливо відносно доходів українців та європейців / американців.А от щодо квиточка в маршрутці - то це ЄДИНИЙ доказ того, що я у ній їхав. Не дай бог аварія якась - я нічим не докажу, що я там був.А квиток, це ще й страховка.Телефони - це гарантія того, що я його чесно купив і матиму гарантію і обслуговування. І він не вкрадений у вдареного по голові валютчика...
Nokian Опубліковано 13 Червня, 2014 в 08:49 #94 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 08:49 і ви щоб щось змінилося аж ніяк не хочетеЩоб викласти тут , що я хотів би змінити-однієї теми не вистачить.Але всім відомо, щоб щось змінити зусилля треба прикладати в певній мірі і в певному місці, Звісно і певній кількості людей.І ще дуже важливо в певній послідовності.Виділяти пріоритети.Лише та людина, місто чи країна, яка робить в першу чергуте ,шо потрібно робити в першу чергу-добивається успіху.Так от в пріоритетах нашого населення контроль над валютниками стоїть ще в два рази далі , ніж державність російської мови.Тому в злорадних коментарях декого при черговому грабунку валютника просвічує лише заздрість, заздрість і нічого, крім заздрості.
nickel Опубліковано 13 Червня, 2014 в 09:22 #95 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 09:22 Читай!Прочитав. Ні в Постанові №516 ні №49 немає такого обмеження. Свій депозит закрив 15,04,2014, тобто обидві постанови вже діяли.
Zheny@ Опубліковано 13 Червня, 2014 в 09:25 #96 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 09:25 обидві постанови вже діяли. Ні. НЕ діяли {Постанова втратила чинність на підставі Постанови Національного банку № 172 від 28.03.2014}
Pegas Опубліковано 13 Червня, 2014 в 14:27 #97 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 14:27 Люди які заздрять - ніколи не будуть мати того, чому заздрять і завжди будть в чорних злиднях! Цю істину я на своїї шкурі відчув.2 Zheny@ Негарно стерати пости і цуратися свою сестру!
vampirich Опубліковано 13 Червня, 2014 в 14:34 #98 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 14:34 Люди які заздрять - ніколи не будуть мати того, чому заздрять і завжди будть в чорних злиднях! Цю істину я на своїї шкурі відчув. То ми виходить заздримо "бідним" валютчикам... Тоді ви (по цій же логіці) заздрите олігархам
Pegas Опубліковано 13 Червня, 2014 в 14:40 #99 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 14:40 Люди які заздрять - ніколи не будуть мати того, чому заздрять і завжди будть в чорних злиднях! Цю істину я на своїї шкурі відчув. То ми виходить заздримо "бідним" валютчикам... Тоді ви (по цій же логіці) заздрите олігархам Замість того, щоб писати дурні, нікому не потрібні пости, краще займіться прибутковою справою і заробляйте. Тоді все буде ОК, повірте мені
vampirich Опубліковано 13 Червня, 2014 в 14:42 #100 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 14:42 нє.... нашо заробляти? я краще буду далі "заздрити"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.