Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.

phantom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
15 годин тому, Volyniaka сказано:

Ну забув чоловік про рибальський шалашик на березі баюри... ;) От вчепились!

(Я так міркую, що в наших "Йо-Декларантів" ще сотні таких об'єктів знайти можна)

ага, і ще "журналісти" забули в "розслідуванні" про туалет памятник карлу марксу, який на території рошен стоїть. його також в декларації окремо не вказано

Опубліковано
32 хвилин тому, rl72 сказано:

ага, і ще "журналісти" забули в "розслідуванні" про туалет, який на території рошен стоїть. його також в декларації окремо не вказано

Прикро що ці "журналісти" працюють на п'яту колону - США, бо радіо свобода фінансується Конгресом США

• +1 6
Опубліковано

Кому вигідно робити вброс? Росії -так, це всім очевидно. США - так, бо Україна робила вброс на Трампа. Коротше одні вороги кругом.

Опубліковано

НОве розслідування.

Зайшов в "Сільпо" а там купа цукерок і шоколадок "Рошен". Прийшов додому відразу відкрив декларацію Пороха і що ви думаєте, немає в декларації жодної цуцерки і шоколадки. От жеж офшорно-шоколадний зрадник.

А взагалі "наші розслідувачі" унікали. Ми знайшли квартиру Луценка, але як виявилось це не той Луценко але пох ми забабахали розслідування їжте наше лайно і далі.

• +1 1
  • -1 4
Опубліковано
Цитувати

Відповідаючи на запитання, чи є у компанії потенційні покупці, Порошенко заявив: "Ходять. Але батьківщина, Roshen та принципи не продаються".

http://ua.korrespondent.net/business/companies/1554976-poroshenko-rozpoviv-yak-zarobiv-pershij-miljon-i-zvidki-zyavivsya-roshen

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, bumbox сказано:

Там на цукерках і шоколожках написано, що виробник порох?????

на таке доволі дибільненьке питання відповім питанням. там на іспанській віллі написано що її будував Порох?

• +1 1
  • -1 3
Опубліковано
8 хвилин тому, alexvvv сказано:

не шкодують себе люди. у вихідний 1-го травня 2013 року на роботу виходять.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

А чи буде якась реакція на таке? Чи не варто на таке реагувати і по "дрібницях" псувати стосунки з сусідом?

На Марші Незалежності в Варшаві спалили прапор України

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
26 хвилин тому, igorgame сказано:

А чи буде якась реакція на таке? Чи не варто на таке реагувати і по "дрібницях" псувати стосунки з сусідом?

На Марші Незалежності в Варшаві спалили прапор України

Здавалось би, до чого тут поРОШЕНко?

А відповідна реакція вже є:

Посольство України в Польщі засуджує спалення державного прапора України на "Марші незалежності" у Варшаві й очікує від польської сторони реакції на цей інцидент і покарання зловмисників.

• +1 1
Опубліковано
15 годин тому, alexvvv сказано:

Відповідаючи на запитання, чи є у компанії потенційні покупці, Порошенко заявив: "Ходять. Але батьківщина, Roshen та принципи не продаються".

http://ua.korrespondent.net/business/companies/1554976-poroshenko-rozpoviv-yak-zarobiv-pershij-miljon-i-zvidki-zyavivsya-roshen

бггг, стаття "Порошенко розповів, як заробив перший мільйон і звідки з'явився Roshen"  від 1 травня 2013, 10:26

алєксввв, ото то ти розслідування нам видав... на рівні "вілли" :D

Опубліковано

У розпорядження редакції Vlasti.net передали аудіо-файли, на яких людина з голосом заступника голови НБУ Катерини Рожкової, роздає вказівки чиновникам НБУ і банкірам, передає Depo.ua.

Минулого тижня, коли були оприлюднені перші аудіо-файли з переговорами заступника голови НБУ з акціонерами, Рожкова офіційно визнала, що на записах - її голос.

І тут вже йдеться не просто про лобіювання інтересів приватного банку. З переговорів Рожкової явно випливає, що вона начебто знає про операції переведення в готівку – імовірно, в Фідобанку, лобіює скасування сакнцій для БМ Банку (належить російському держбанку ВТБ, заступник голови якого Соловйов був партнером Гонтаревої в ICU), намагається заощадити виплату відсотків за стабілізаційним кредитом "Платинум Банку", санкціонує підготовку фальсифікованої інформації для МВФ і вручну керує "Незалежною" асоціацією банків України.

Все це явно не сумісне з посадою члена правління НБУ і говорить про порушення закону "Про протидію корупції", як мінімум, в частині конфлікту інтересів. Однак голова НБУ Валерія Гонтарева чомусь відтягує рішення про відставку Рожкової. Мабуть, це відбувається через тісні корупційні зв'язки між ними – так як іншого пояснення такому заступництву бути не може.
Повністю ТУТ

• +1 3
Опубліковано

2 із 3 українців вважають, що президент Петро Порошенко не має змоги вивести країну з кризи

Показати прихований контент  

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведені Київським міжнародним інститутом соціології.

"Ставилося питання про оцінку діяльності президента України. 69% українців вважають, що він веде країну в неправильному напрямку. Правильним напрямком (його діяльність. - Gazeta.ua) назвали 14% респондентів", - розповів керівник відділу кількісних досліджень КМІС Антон Грушецький.

За його словами, 2/3 опитаних громадян вважають, що Порошенко не здатний вивести Україну з кризи.

84% респондентів негативно оцінюють все, що відбувається у країні. 56% із них вважають, що кращим варіантом є протест.

"40% респондентів готові протестувати проти чинної влади, 46% - не готові", - уточнив Грушецький.

"82% респондентів повідомили, що погано оцінюють нинішню соціально-економічну ситуацію. Ще 15,5% оцінили ні добре, ні погано. 0,8% оцінюють поточну соціально-економічну ситуацію як добру", - розповів Грушецький.

Основними причинами нинішньої ситуації в країні назвали корупцію, війну на Донбасі, непрофесіоналізм влади.

Hide  
Опубліковано
7 минут назад, Basil сказал:

довів президент до зубожіння ,народ голими сраками світитьCvtLiQ3XgAEFCIf.jpg

• +1 1
  • -1 7
Опубліковано

Виктор Филипчак · 

Два года назад я устраивался на предприятие. Был большой конкурс, но мне удалось убедил директора в том, что я самый лучший и он взял на работу именно меня. Походив на предприятие пару недель, я решил сам себе удвоить, а потом утроить зарплату, после этого я решил некоторое время не ходить на работу. Через какое-то время на служебном самолете я улетел в Ниццу по делам. Конечно, когда директор спросил, что это за пляжные фотографии с интаграмме с телочками, я ему сказал, что это фотошоп и вообще происки врагов. Спустя какое-то время я стал делать на предприятии левую работу, она приносила гораздо больший доход. После того, как директор возмутился, я ему ответил, что он агент кремля и расшатывает лодку и что он ничерта не понимает в реформах, потому, что реформы делаются не сразу и вообще, что он меня все равно не сможет уволить еще 3 года, ибо контракт.

В связи с этим у меня вопрос: имеет ли реальную власть директор этого предпрятия на до мной?
  • +1 8
Опубліковано
23 хвилин тому, BingBong сказано:

Достойна людина, на своєму місці і при своїй думці, побільше б таких полковників.

Підпис під відео

А я держалась до последнего, даже во время минуты молчания, только ком к горлу подступил. Принципиально не хотела плакать, но разревелась, как белуга, в тот момент когда ПАП приветствовал военных, и один из них не смог ответить на его рукопожатие в силу отсутствия правой руки.
Этот воин в каске!
Героям Слава!

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...