Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.

phantom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 31.01.2018 в 13:36, S30 сказав:

Да? І сильно змінилися?:D

Показати  

Зараз ЄСВ -22%, а в твоїй статті сказано, що він коливається від 30 до 50%. Також тоді працівник сплачував 3,6 % єсв і 15% пдфо. А зараз лише пдфо 18%. Це по-твоєму несуттєві зміни?

Опубліковано

Ой. А порахуй но нам темним всі відсотки по ЗП. А то так цифрами кльово оперуєш, майже як минулого разу. Аж завидно.

Можеш не втему щоб не було офф. Можеш мені в ПП.

І ти ще так любиш працівника згадувати. А те що платить роботодавець за працівника скромно мовчиш.:)

Опубліковано

Нє, 22% від МЗП це обовязковий  мінімальний страховий внесок. Хоч не хоч, а платити змушений.

А є ще максимальна величина бази нарахування. А от як буде відрахування по ній уже цікаво.

Показати контент

Опубліковано
  В 31.01.2018 в 13:58, S30 сказав:

Ой. А порахуй но нам темним всі відсотки по ЗП. А то так цифрами кльово оперуєш, майже як минулого разу. Аж завидно.

Можеш не втему щоб не було офф. Можеш мені в ПП.

І ти ще так любиш працівника згадувати. А те що платить роботодавець за працівника скромно мовчиш.:)

Показати  

Якщо правильно зрозумів.

З ЗП вираховують ПДФО 18%

1,5 % військовий збір

Опубліковано (змінено)

Мова йшла не про це, а про те скільки українець платить податків взагалі з ЗП. А це не лише ПДФО+військовий.

Бо декого в іншій темі дуже дивувало чому німаки платять менше в двічі від нас при тих же податках (мається назви податків, а не процент)

І довести пробував, що ми живем зашибісь і податєй платим вобще ніфіга.

Змінено користувачем S30
  • +1 1
Опубліковано
  В 31.01.2018 в 14:36, S30 сказав:

Бо декого в іншій темі дуже дивувало чому німаки платять менше в двічі від нас при тих же податках (мається назви податків, а не процент)

Показати  

Якраз таки при схожих ставках, а не назвах.

І довести пробував, що ми живем зашибісь і податєй платим вобще ніфіга

Показати  

Давай но цитату в студію, де я доводив це.

Опубліковано

В темі про бляхи, поки не потерли.

Тобі треба -йди і дивись. За дофіга честі за кожним цитувати.

За одне перечитаєш хто що з чого висмоктував.

Опубліковано
  В 31.01.2018 в 12:53, Соромітник сказав:

народне волевиявлення для України то штука нездійсненна в силу різних національних особливостей

Показати  

то як *Золоте руно*, всі про нього чули, але ніхто не бачив. Цікавить більше інший момент, багато, нині цивілізованих країн, було у нашому стані, але ж вийшли якось на цивілізований рівень. Як ? В США, як я розумію, була громадянська війна, що стало поштовхом для розвитку, але там ще була Велика Депресія, перебороли ж якось. Тільки от не треба розказувати, що там жили виключно трудоголіки з *сємью пядями во лбу* . Всетаки, імхо, потрібні люди, в потрібний час, на потрібних постах, таки зіграли важливу роль. Що ще допомогло й допомагає тим же Штатам долати всі негаразди ? В Європі було трохи не так, але конкретніше то треба вивчати історію конкретно взятої країни

• +1 1
Опубліковано
  В 31.01.2018 в 12:53, Соромітник сказав:

Я вже давненько в політику не лазив і не цікавлюсь.

Показати  

Але все про всіх знаєш, кругом в темі і навіть можеш оціночно судити :) Нє, не лазиш :)))))

Опубліковано

Повышение цены электроэнергии для предприятий Украины решением нового состава национального регулятора приведет в росту цен на все товары и услуги и отграничит рост зарплат

Цитата

«Что произошло: в конце года под шумок подняли тариф на 15%. Двумя шагами – с 1 января 9%, с 1 апреля – 6%. Для небытовых потребителей, т.е. не для населения. Понятно, что больше всего нагрузка ляжет на малый и средний бизнес. Для некрупных предприятий очень серьезно выросли тарифы на электроэнергию. Понятно, что все это сразу ляжет в себестоимости продукции, в ценах на любую услугу, на любой товар, на все, что производится. Я вполне допускаю, что некоторые работодатели готовы были повышать зарплаты, исходя из реалий, но, поскольку рост цены электроэнергии съест эту часть потенциальной прибыли, то, соответственно, это не даст повышать зарплаты», – отметил Кучеренко.

По его словам, ответственность за принятие решения о повышении тарифов несут члены регулятора, назначенные Петром Порошенко.

«Вот, придумали они какой-то новый «Роттердам», обосновали его, решили повысить в соответствии с ним цену на электроэнергию. И под шумок два новых члена комиссии, доназначенных президентом, два клоуна (иначе я не могу их назвать, потому что не верю, что человек сознательный в таких условиях может стать подписантом вот этих сотен решений, которые накопились во время вынужденного простоя) подмахнули эти решения одним голосованием, как обычно, без единого воздержавшегося. Что интересно – за три года – ни одного воздержавшегося. Такой вот коллегиальный орган; мне интересно – европейские наши кураторы именно таким видели себе создание этого независимого, коллегиального регулятора?»

Показати  

Опубліковано
  В 31.01.2018 в 17:59, igorgame сказав:

Повышение цены электроэнергии для предприятий Украины решением нового состава национального регулятора приведет в росту цен на все товары и услуги и отграничит рост зарплат

Показати  

А де можна подивитись вартість електроенергії, що йде на експорт?

Опубліковано
  В 31.01.2018 в 17:54, igorgame сказав:

А відомо тобі чиє LB? :) Ну то читай і публікуй далі :)

Показати  

чукча не читатель, чукча - писатель

я сюди опублікував коментар Б.Берези до цього опитування.

Опубліковано
  В 30.01.2018 в 08:53, nickel сказав:

Я так розумію Петя здох, бо всі порохоботи про нього пишуть або хороше або нічого.

Показати  

я так розумію Петя буде жити довго, зрадофіли стільки он поганого на нього пишуть

навіть старі баяни переіначують

Опубліковано
  В 31.01.2018 в 14:34, S30 сказав:

Нє, 22% від МЗП це обовязковий  мінімальний страховий внесок. Хоч не хоч, а платити змушений.

А є ще максимальна величина бази нарахування. А от як буде відрахування по ній уже цікаво.

Показати контент

Показати  

ага, прикольно. тобто те, що люди які отримують зарплату від 44050 до 55845 грн. стануть платити ЄСВ це погано?

Опубліковано

Мова йшла не про це, а про те скільки українець платить податків взагалі з ЗП. А це не лише ПДФО+військовий.

І довести пробував, що ми живем зашибісь і податєй платим вобще ніфіга.

Показати  

ага, ти он коли бензин/дизель на заправці купляєш, то виявляється ти ще платиш плату за використання надр :D

Опубліковано
  В 31.01.2018 в 16:49, MANJAK11 сказав:

то як *Золоте руно*, всі про нього чули, але ніхто не бачив. Цікавить більше інший момент, багато, нині цивілізованих країн, було у нашому стані, але ж вийшли якось на цивілізований рівень. Як ? В США, як я розумію, була громадянська війна, що стало поштовхом для розвитку, але там ще була Велика Депресія, перебороли ж якось. Тільки от не треба розказувати, що там жили виключно трудоголіки з *сємью пядями во лбу* . Всетаки, імхо, потрібні люди, в потрібний час, на потрібних постах, таки зіграли важливу роль. Що ще допомогло й допомагає тим же Штатам долати всі негаразди ? В Європі було трохи не так, але конкретніше то треба вивчати історію конкретно взятої країни

Показати  

Багато нюансів в тому є. В ті часи не було такого тотального контролю та такої величезної кількості держслужбовців та силовиків.Не було мас.медіа, які промивають мізки цілодобово. 

І було бажання людей мати порядок.

А в нас зараз все навпаки: миють мізки, пасуть, купа посіпак влади і найголовніше – немає волі в населення. Срач і беспредєл влаштовує велику частину населення.

• +1 5
Опубліковано
  В 31.01.2018 в 18:43, rl72 сказав:

люди які отримують зарплату від 44050 до 55845 грн. стануть платити ЄСВ це погано?

Показати  

:sq_ye: це ти про що? А до 2018-го вони не платили?

Взагалі що таке база для нарухування вкурсі? Чи такий же економіст як і волкс?

Опубліковано
  В 31.01.2018 в 18:54, Соромітник сказав:

А в нас зараз все навпаки: миють мізки, пасуть, купа посіпак влади і найголовніше – немає волі в населення. Срач і беспредєл влаштовує велику частину населення

Показати  

то що ? всьо ? Або варитись тихенько в цьому лайні, або викинкйобин (нахєр з бара) ((лижі за кордон)) ?

Опубліковано
  В 31.01.2018 в 18:57, S30 сказав:

:sq_ye: це ти про що? А до 2018-го вони не платили?

Взагалі що таке база для нарухування вкурсі? Чи такий же економіст як і волкс?

Показати  

максимальна величина бази нарахування - це межа, вище якої не нараховується ЄСВ.

тобто, якщо зарплата в межах цієї суми, то ЄСВ нараховується. якщо зарплата вище цієї суми, то єсв нараховується лише в межах цієї суми.

при зарплаті в 1 млн грн. єсв нарахують лише із суми 55845 грн.

Опубліковано
  В 31.01.2018 в 19:01, MANJAK11 сказав:

то що ? всьо ? Або варитись тихенько в цьому лайні, або викинкйобин (нахєр з бара) ((лижі за кордон)) ?

Показати  

хіба я таке писав дето ?
Я, наприклад, працюю і намагаюся покращити рівень життя свій та команди. Це те на що я впливаю.
Але я не займаюся тим на що я не впливаю. І не створюю вигляду що щось змінюю як багато хто.
Знаю точно що ниттям на кухні чи на борді нічого не зміниш, тільки час просреш. Як і вступом у провладні партії чи угрупування.

Якщо ти знаєш дієві шляхи впливу на ситуацію в країні – велкам, я прислухаюся, долучуся і навіть на вибори піду проголосую.
А якщо ні – то не кажи що я нічого не роблю лише тому що я не займаюсь якоюсь фігнею, на яку ти чи хтось інший повелися.

• +1 2
Опубліковано (змінено)

То rl72

Все, зрозумів, що ти мав на увазі. Все так.

Бо волкс мені мозок своєю математикою з процентами в приваті сьогодні закомпостував.

От лише звичайним людям воно по боку, а для них це капля в морі.

Сумніви беруть, що це все зможе вивести зп з тіні.

Змінено користувачем S30
Опубліковано
  В 31.01.2018 в 19:18, S30 сказав:

Все, зрозумів, що ти мав на увазі. Все так.

Бо волкс мені мозок своєю математикою з процентами в приваті сьогодні закомпостував.

От лише звичайним людям воно по боку, а для них це капля в морі.

Сумніви беруть, що це все зможе вивести зп з тіні.

Показати  

та ні, не  зовсім побоку.

бо потім такий власник зарплати в 1 млн. грн. пенсії буде отримувати виходячи із цієї максимальної суми, а не з 1 млн.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...