Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.

phantom

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Nokian сказал:

Тому насправді 25% за Порошенка для України важать набагато більше, ніж 75% за Зеленського. 

А кто уже взвесил? Как можно судить о вкусе блюда, которого ты не ел???? Или как в анекдоте.

......Херня эта ваша опера.

------- а Вы её слушали????

........ Нет! Но мне Рабиновичь напел. 

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, DarkMonk сказано:

А кто уже взвесил? Как можно судить о вкусе блюда, которого ты не ел???? Или как в анекдоте.

просто мільярди мух  не можуть помилятися.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую:

Цитата

Відсьогодні всі вже знають, що Володимир Зеленський виграв вибори і стане новим, 6-м по рахунку президентом України. Почнемо із вже очевидного позитиву - це були найдемократичніші вибори в історії України, із найбільшою кількістю реальних кандидатів, неодноразовими змінами лідерів перегонів та найменшою роллю адмінресурсу, каруселей чи інших порушень. За це слід подякувати Центральна Виборча Комiсiя, але, в першу чергу, ще чинному президенту Петро Порошенко.

Є і багато інших успіхів і вдалих рішень, за які слід сказати #дякую_Порошенко. ProZorro починалось із нарад в залах та ситуативній кімнаті Президента. Безвіз, українізація, декомунізація, Томос, чистка банківської системи, посилення армії, децентралізація, реформи газового ринку, дипломатичні перемоги тощо. Да і банально 4 роки тому я потрапив в уряд, просто надіславши резюме міжнародній рекрутинговій компанії, яка працювала на адміністрацію президента (скрін у першому коменті). Це був знак безпрецедентної відкритості як для України, так і для всіх пост-радянських країн. І за 4 роки я можу відверто сказати, що мене особисто ніколи адміністрація не просила про жодну послугу «у відповідь».

Але були зроблені і помилки, які, врешті, коштували Порошенку шансу переобратись - в першу чергу, кадрові. Наприклад, в оточенні президента і його політичній силі були персонажі, які відкрито і кулуарно боролись проти реформ, які робила наша команда, відкривали кримінальні справи і всіляко намагались встромити ножа у спину. У людей по всій Україні не з‘явилось відчуття справедливості і відкритості влади, щирості її намірів. Частина реформ були половинчасті і не виправдали очікувань українців, наприклад, в сфері боротьби із корупцією.

Я сподіваюсь, що Петро Олексійович зробив висновки із результатів - і ще зможе принести країні багато користі. Так само я сподіваюсь, що висновки зроблять і еліти в цілому - як би там не було, українці прагнуть змін. Вчора переможений кандидат зателефонував переможцю і привітав його, а також запропонував передати весь досвід і контакти. Так і нам всім - безпартійним технократам, активістам нових ліберальних сил, прибічникам нового президента і соратникам всіх кандидатів, що програли - треба тепер єднатись, аби будувати вільну, успішну, сучасну Україну. Настав новий день - і він робочий. Отже, вйо до роботи, лупати скалу!  Стоїмо!

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минут назад, zaHARE сказал:

Вчора переможений кандидат зателефонував переможцю і привітав його, а також запропонував передати весь досвід і контакти

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фейсбук рясніє однотипними дописами. Всі намагаються запам'ятати курс долара.

А є в когось збережений такий допис за 2014 рік? Саме час дістати його і оцінити Петра.

Спойлер

Для истории:-) 
Через год ФБ напомнит, через 2 и через 5.

"Хочу, чтобы фб напоминал каждый год.

Сегодня 21.04.2019
Курс $ - 27грн

Налог на ФОП - 5%
+ ЄСВ 0.22xМінімалка = 918,06 грн
Налоги: Налог на зп ЕСВ - 22% , НДФЛ - 18%, ВС (1,5%)
Налог на прибыль – 18%, НДС – 20%

Бензин - 26-30 грн ~ 0.96-1.1$
Газ 1 куб 8.5 грн ~ 0.314$
Газ авто - 13 грн ~0.48$
Проезд в метро - 8 грн ~ 0.296$
Билет на Интерсити - 600 грн ~22.2$
Пенсия у бабушки - 3800 грн ~140$
Минималка - 4173 грн ~153,3$
Вкусный Кофе  в парке - 22 грн ~0.8$
Цезарь в среднем ресторане 90-120 грн ~3.3-4.4$

Цены на продукты: Молоко 25грн./1л, яйца 25грн./10шт., свинина 130грн./1кг., курица 70 грн./1 кг., телятина 140 грн./кг, филе куриное 110-115 грн./кг, филе индюшиное -135 грн./кг, редиска – 20-25 грн./кг, капуста молодая – 35 грн./кг

Коммунальные:
1 квт. электроэнергии (до 100 квт. и больше) -0,9 грн./квт и 1,68 грн./квт.
Газ 8,5грн./1 куб
Вода 15,048 грн./м.куб. с НДС с 12.09.2018 г.
Интернет 150грн. - 100мегабит /месяц
Кабельное 70 грн.-150 грн. /месяц
Лифт - 100 грн.

Ночь в гостинице Киева – 800 – 1800 грн.

Зарплата учителя на двух ставках - около 14 000 грн ~ 520 долларов

Зарплата рядового солдата с надбавками на первой линии в ООС - 24 000 грн ~ 888.8$

- Зовнішній борг - 50.07 млрд $
- Загальний борг - 78.23 млрд $
- Золотовалютні рез - 20.64 млрд $
- Мін. ЗП - 4 173 грн~153.3$
- Мін. пенсія - 1497 грн~55$ (с 1 грудня - 1624 грн. ~60$)

- Карта адміністративно-територіального устрою України не підлягає сумніву!

безвиз, билет на лоукост до Барселоны туда и назад 1800 грн ~ 66.6$
на МАУ 5500грн ~203$

МВФ дает кредиты
Америка поставляет летальное оружие

Державна мова одна - Українська

Россия захватила (Не под контролем Украины) - Крым, Донецк, Луганск

Я с гордостью говорю Ukraine, все в Европе знают где это, и я вижу в их глазах поддержку!

Добавляйте ваши пункты, пусть будет для истории."

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, nickel сказано:

Фейсбук рясніє однотипними дописами. Всі намагаються запам'ятати курс долара.

А є в когось збережений такий допис за 2014 рік? Саме час дістати його і оцінити Петра.

Показати прихований контент

Для истории:-) 
Через год ФБ напомнит, через 2 и через 5.

"Хочу, чтобы фб напоминал каждый год.

Сегодня 21.04.2019
Курс $ - 27грн

Налог на ФОП - 5%
+ ЄСВ 0.22xМінімалка = 918,06 грн
Налоги: Налог на зп ЕСВ - 22% , НДФЛ - 18%, ВС (1,5%)
Налог на прибыль – 18%, НДС – 20%

Бензин - 26-30 грн ~ 0.96-1.1$
Газ 1 куб 8.5 грн ~ 0.314$
Газ авто - 13 грн ~0.48$
Проезд в метро - 8 грн ~ 0.296$
Билет на Интерсити - 600 грн ~22.2$
Пенсия у бабушки - 3800 грн ~140$
Минималка - 4173 грн ~153,3$
Вкусный Кофе  в парке - 22 грн ~0.8$
Цезарь в среднем ресторане 90-120 грн ~3.3-4.4$

Цены на продукты: Молоко 25грн./1л, яйца 25грн./10шт., свинина 130грн./1кг., курица 70 грн./1 кг., телятина 140 грн./кг, филе куриное 110-115 грн./кг, филе индюшиное -135 грн./кг, редиска – 20-25 грн./кг, капуста молодая – 35 грн./кг

Коммунальные:
1 квт. электроэнергии (до 100 квт. и больше) -0,9 грн./квт и 1,68 грн./квт.
Газ 8,5грн./1 куб
Вода 15,048 грн./м.куб. с НДС с 12.09.2018 г.
Интернет 150грн. - 100мегабит /месяц
Кабельное 70 грн.-150 грн. /месяц
Лифт - 100 грн.

Ночь в гостинице Киева – 800 – 1800 грн.

Зарплата учителя на двух ставках - около 14 000 грн ~ 520 долларов

Зарплата рядового солдата с надбавками на первой линии в ООС - 24 000 грн ~ 888.8$

- Зовнішній борг - 50.07 млрд $
- Загальний борг - 78.23 млрд $
- Золотовалютні рез - 20.64 млрд $
- Мін. ЗП - 4 173 грн~153.3$
- Мін. пенсія - 1497 грн~55$ (с 1 грудня - 1624 грн. ~60$)

- Карта адміністративно-територіального устрою України не підлягає сумніву!

безвиз, билет на лоукост до Барселоны туда и назад 1800 грн ~ 66.6$
на МАУ 5500грн ~203$

МВФ дает кредиты
Америка поставляет летальное оружие

Державна мова одна - Українська

Россия захватила (Не под контролем Украины) - Крым, Донецк, Луганск

Я с гордостью говорю Ukraine, все в Европе знают где это, и я вижу в их глазах поддержку!

Добавляйте ваши пункты, пусть будет для истории."

курс долара не пам'ятаю, а от ціна на газ ~ 1грн

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, zaHARE сказано:

Підтримую:

Цитувати

Є і багато інших успіхів і вдалих рішень, за які слід сказати дякую_Порошенко. ...реформи газового ринку,

ах..ть щастя! тільки КОМУ??? Нам ця "реформа" вилилась в 8,55грн/куб! І це при наявності власного видобутку!

Може цю дифірамбу можна було сказати коротше?:

Цитувати

Є за що сказати дякую_Порошенко. ... - банально 4 роки тому я потрапив в уряд, ...

а оце "посилення армії" - яка конкретно заслуга Пороха в цьому? Його заводи отримали замовлення оборонпрому і заробляли на цьому? А якби не постійні "чарівні пендалі" волонтерів?!?! Він би рухався??? Волонтерів, яких він обісрав

• +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, jack74 сказал:

а оце "посилення армії" - яка конкретно заслуга Пороха в цьому? Його заводи отримали замовлення оборонпрому і заробляли на цьому? А якби не постійні "чарівні пендалі" волонтерів?!?! Він би рухався??? Волонтерів, яких він обісрав

Майже лярд власних коштів тобі достатньо? не кажучи про все інше( поговори з тими,хто на нулях з 2014 року)

А через 2 місяці я спитаю в тебе - " Хто наживається на війні?"

Волонтери,яких він "обісрав", працюють з ним і підтримують його, а перед однією з волонтерок в його команді він навіть став на олімпійському на коліно. Дивно.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@jack74

1 час назад, Zevs_Isver сказал:

просто мільярди мух  не можуть помилятися.....

Даже если сравнить нас с мухами, то не миллиарды а всего 40 миллионов, а вот недавно мы гордились что нас 52 миллиона :) Это о чём то говорит ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, zaHARE сказано:

Майже лярд власних коштів тобі достатньо?

ти бачив платіжки? Чи може чумайдана того ніс? Чи просто в методичці було?

А Коломойський скільки дав? А Ахмєтов? А Скрябін? А Притула? А я скільки давав? А ми всі скільки??? Чим міряти будемо? ЩО нам тепер за те має бути???

Сподіваюсь, ти мене зрозумів

18 хвилин тому, zaHARE сказано:

не кажучи про все інше( поговори з тими,хто на нулях з 2014 року)

з "ким конкретно???

а давай "кажучи", а не переводячи стрілки - що "все інше"?

20 хвилин тому, zaHARE сказано:

Волонтери,яких він "обісрав", працюють з ним і підтримують його

хтось працює, а хтось ні, хтось підтримує, хтось ні... це не показник

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, MANJAK11 сказано:

прогнозистом був, агітатором був, тепер нове амплуа, сенсей - наставник :) Думаю, тут ти такий самий *успішний*, як і в минулих іпостасях :D

А за амплуа шось дають? (с) ЗЛС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 рік перед "Революцією" при Янику ще ... долар по 10 пориблизно.... Булка чорного 3 грн маршрутка 2 грн   умовна зп 2100грн(210$)  ну і платіжка комуналки на січень 500грн (двокімн 50кв) 

умовна зп зараз 5100грн  = 189$ що менше ніж при янику.... а ціни і плтіжки самі знаєте....  купівельна спроможність населення за часів Януковича була більша ніж зараз.... 

Одна всім відомі фактори і це не слід прид"являти ясне діло як вину Порошенку.... Навіть навпаки... після 1 року каденціі було ще гірше .... потім стабілізувалось.... 

Однак цифри кажуть самі за себе.... 

І народу начхати на томос безвіз і тд.... як купівельна спроможнісь і рівень життя падає.... тому й маємо що маємо...

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, DarkMonk сказано:

А гроші в банк ти несеш в перевірений, чи теж по принципу- о ,якийсь новенький,давай спробуємо туди депозит покласти.Це ж нове обличчя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, Nokian сказал:

А гроші в банк ти несеш в перевірений, чи теж по принципу- о ,якийсь новенький,давай спробуємо туди депозит покласти.Це ж нове обличчя.

Вітя, по твоїй логіці, не потрібно нічого нового пробувати? Ти і блюда нові заперечуєш, і нову марку авто в топку, і іншу жінку? :D

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому ж ні, звісно треба пробувати нове.

Тільки ти чомусь телефона хочеш купити перевіреного бренда, Хуавей 

Може віддаси гроші свої кровні за якийсь новий ,бренд,чергового вбивцю айфона?

І ще ,чому це нове обличчя,ця совість ,честь та розум України.

А ,ще гламур та няшка, чому він не балотувався у 2014 році?

Чому тоді,коли була реальна загроза втрати країни,чому не робив свою партію ,,слуга народу,,?

Коли треба було ризикувати всім,коли треба було робити непопулярні реформи, піднімати тарифи- то він набивав собі кишені  на пародіях політиків та керівників.

Чому він ще досі не оприлюднив свою декларацію за 2018,аби можна було звірити ,в скільки виросли статки Зеленського з 2014 по 2018?

Хіба Джеку не цікаво це.

Чи Даркмонку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, Юріч сказал:

Вітя, по твоїй логіці, не потрібно нічого нового пробувати? 

Якби ж то нове. А так воно кучеряве доїть Україну вже не один десяток років.

19 минут назад, Юріч сказал:

Ти ... і нову марку авто в топку, 

Колись, що надумав замість Мегана брати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, DarkMonk сказано:

@jack74

Даже если сравнить нас с мухами, то не миллиарды а всего 40 миллионов, а вот недавно мы гордились что нас 52 миллиона :) Это о чём то говорит ?

простітє нє нас а вас.... як казали в одному кіні

головне не кількість а якість, от москаліків 250млн.... а результат?

• Збентежений 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 минут назад, Nokian сказал:

Може віддаси гроші свої кровні за якийсь новий ,бренд,чергового вбивцю айфона?

Якщо марка буде визивати довіру - легко.

18 минут назад, Nokian сказал:

Чому тоді,коли була реальна загроза втрати країни,чому не робив свою партію ,,слуга народу,,?

Коли треба було ризикувати всім,коли треба було робити непопулярні реформи, піднімати тарифи- то він набивав собі кишені  на пародіях політиків та керівників.

Питання не до мене. Але думаю, що був не його час. А на рахунок набивав собі кишені....Скажу так - він був не при владі і він не крав гроші.

21 минуту назад, Nokian сказал:

Чому він ще досі не оприлюднив свою декларацію за 2018,аби можна було звірити ,в скільки виросли статки Зеленського з 2014 по 2018?

А яка різниця? Це його гроші, і він як не політик не має її оприлюднювати. От коли стане президентом, покаже за 2019 рік.

20 минут назад, volks сказал:

Якби ж то нове. А так воно кучеряве доїть Україну вже не один десяток років.

Я мав на увазі і відповідав Віктору про нове як поняття взагалі.

21 минуту назад, volks сказал:

Колись, що надумав замість Мегана брати?

Це не по темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в Індонезії міліонів 500, ну триста точно. В Нігерії під сто міліонів

Але щось ніхто з них не гордиться тим,що їх так багато.

А ,якщо серйозно,то проект Новоросія ще не закрито.

Відділяться Одеська, Миколаївська, Херсонська,Запорізька,Харківська,Дніпропетровська та Донецька з Луганською області.

І залишиться українців міліонів 10.

Зате нове обличчя спробуєм.

Ми такі.

• -1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Nokian сказал:

Відділяться Одеська, Миколаївська, Херсонська,Запорізька,Харківська,Дніпропетровська та Донецька з Луганською області.

Скатєрьтью дарожка

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, Zevs_Isver сказал:

от москаліків 250млн.

А що, їх вже 250 млн? :blink:

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Юріч сказано:

А що, їх вже 250 млн? :blink:

брешу  :mdr:

150....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Акція "Дякую, Петре": Під Адміністрацією президента зібралися прихильники Порошенка

Цитувати

Прихильники Петра Порошенка зібралися під Адміністрацією президента подякувати йому за президентський термін у рамках акції "Дякуємо, Петре". До учасників акції вийшов сам президент. Трансляцію вів телеканал "112 Україна".

Прихильники Порошенка тримали жовто-блакитні прапори і стрічки та скандували "Нам потрібен Порох", "Дякуємо", "До перемоги разом", "Найкращий".  Також учасники акції заспівали гімн.

До учасників акції вийшов Порошенко із дружиною Мариною.

"Флешмоб "Дякую" - це саме те, чого я потребував. У мене не було жодної хвилини, коли я відчуваю таку підтримку, коли я відчуваю таку єдність, коли я відчуваю таку віру у наші майбутні здобутки. Я твердо переконаний, таку команду ніхто не здолає", - зазначив Порошенко.

Після цього Порошенко повернувся до АП та почав махати людям з балкону, потім дістав камеру та почав знімати натовп:

385827.jpeg?timestamp=1555945254

Через рік, так через рік: Порошенко пообіцяв повернутися на Банкову

Цитувати

Президент України Петро Порошенко вийшов до людей, які прийшли з акцією під АП, та пообіцяв повернутися на Банкову через рік. 

"Ми об’єднуємося для того, щоб забезпечити наші спільні перемоги. Вже у найближчому майбутньому спільно ми йдемо перемагати на парламентські вибори. Спільно ми повернемося на вулицю Банкову після наступних президентських виборів. І спільно ми врятуємо і захистим", - зазначив Порошенко.

Після цього прихильники Порошенка почали скандувати: "Через рік". Президент відповів: "Добре, друзі. Через рік, так через рік".

Порошенко відзначив, що йде на парламентскі вибори перемагати.

"Єдине, чого я не можу допустити – це відчай. Єдине, чого ми не можемо допустити – це розпачу. Єдине, чого ми не можемо допустити – зневіру у власні сили і зневіру в Україну. Я є оптимістом, бо не можна бути налаштованим на перемогу і не вірити у перемогу. І наша сьогоднішня зустріч є найкращою демонстрацією, що ми не розгублені. Ми знаємо, що нам робити. Ми знаємо, що ми єдині. Ми знаємо, що наші головні перемоги попереду, бо нам з вами треба захищати Україну. І якщо ми її не захистимо, її ніхто не захистить. Нас мільйони, і нас буде ще більше. Ми не будемо більше допускати помилок. Ми будемо рішучі й об’єднані. Ми зупинимо російську агресію, ми звільнимо українську землю, ми збільшимо добробут українських громадян і подолаємо бідність. Ми, головне, забезпечимо вступ України до НАТО і до ЄС", - зазначив Порошенко.

Відзначимо, що до Петра Порошенка під Адміністрацію президента прийшли сотні людей на акцію "Дякуємо, Петре", щоб подякувати за 5 років каденції. Він вийшов до народу, а тепер вітає всіх з балкону разом дружиною Мариною. 

Відео

Спойлер

@Nokian ти не там?

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Zevs_Isver сказал:

брешу  :mdr:

150....

Уф....ну не можна ж так лякати :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юріч, марка Кодак, чи Полароїд,ч Бош(він колись робив телефони) в тебе викликає довіру?

Глибоко сумніваюсь,що ти їх купиш.

Признайся чесно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...