Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.

phantom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
21 минуту назад, zaHARE сказал:

А хто вірив,що Пупс і ко так просто віддадуть митницю? Основний аргумент позову,що кандидати не мають 7-річного стажу держслужби. Тобто які б ми з вами чесні і принципові не були б,нам не світить державна посада. 

Щось я не встигаю за твоєю думкою, а Пупс тут при чому?

Опубліковано
1 минуту назад, zaHARE сказал:

Пупс і Ко мають жирний кусок кордону. Як ти думаєш Нєфьодов дасть йому там хазяйнувати?  Відповідно пупс має своїх лобістів,які й відрацьовують гроші.

Все рівно не вкурюю зв'язку. Без приколів не розумію.

Опубліковано
3 минуты назад, nickel сказал:

Все рівно не вкурюю зв'язку. Без приколів не розумію.

Аха-ха, то я круто протупив. З першого посилання мене перекинуло на оце  тому я й прокоментував про митницю))))

Сорян.

• Ха-ха 2
Опубліковано
8 минут назад, zaHARE сказал:

Аха-ха, то я круто протупив. З першого посилання мене перекинуло на оце  тому я й прокоментував про митницю))))

Сорян.

Запрацювався :D

• Дякую! 1
  • Ха-ха 5
Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, zaHARE сказано:

Хм,а син Порошенка все ж пішов у АТО добровольцем.

насмішив:0016:

щось слабо віриться) прямо не президентський синок, а супергерой:horse:

UPD

знайшов... ось спростування http://frankivchany.if.ua/4337-dviinyk-syna-poroshenka-voiuie-na-fronti-a-sam-oleksii-vidpochyvaie-u-dida-i-khodyt-na-kontserty-zmi

Змінено користувачем Werwolf777
  • Ха-ха 1
Опубліковано
8 минут назад, Werwolf777 сказал:

насмішив:0016:

щось слабо віриться) прямо не президентський синок, а супергерой:horse:

UPD

знайшов... ось спростування http://frankivchany.if.ua/4337-dviinyk-syna-poroshenka-voiuie-na-fronti-a-sam-oleksii-vidpochyvaie-u-dida-i-khodyt-na-kontserty-zmi

Ну так,аргументовано спростували)))))). Я не буду коментувати. Підтвердити або спростувати можуть вояки,яки з ним були. Поки що вони підтвердили. 

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, zaHARE сказано:

Ну так,аргументовано спростували)))))). Я не буду коментувати. Підтвердити або спростувати можуть вояки,яки з ним були. Поки що вони підтвердили. 

ти уявляєш, щоб це дитя, вирощене в тепличних умовах, проміняло дорогі тачки і інші радощі на окоп? подивися на нього, яка армія?

і татусь про це промовчав? знаючи, як наш (ще поки діючий) гарант любить піаритись - одразу після повернення сина, розказав би про це на весь світ

той пост, що ти опублікував - казка чистої води... ви ще Пороха до лику святих зачисліть:0016:

• +1 1
Опубліковано
6 минут назад, Werwolf777 сказал:

ти уявляєш, щоб це дитя, вирощене в тепличних умовах, проміняло дорогі тачки і інші радощі на окоп? подивися на нього, яка армія?

і татусь про це промовчав? знаючи, як наш (ще поки діючий) гарант любить піаритись - одразу після повернення сина, розказав би про це на весь світ

той пост, що ти опублікував - казка чистої води... ви ще Пороха до лику святих зачисліть:0016:

а є сенс тобі щось доводити,коли ти своєю мірою міряєш? 

• -1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, zaHARE сказано:

а є сенс тобі щось доводити,коли ти своєю мірою міряєш? 

а, сорі... я ж забув про твоє сліпе поклоніння Пєті

далі дискутувати не буду)) 

Опубліковано (змінено)

Я

9 минут назад, Srt5 сказал:

головне не  подавити власний егоїзм а навпаки його наростити.

24.45 % думають,що вони думають

Змінено користувачем paksivatova
  • +1 3
  • -1 3
Опубліковано (змінено)
21 хвилин тому, paksivatova сказано:

Я

24.45 % думають,що вони думають

тиба, падонкі,

не хочуть назад в СССР.....

більшість сказала "їсти намно" знач "їсти гамно" - то називається демократія

Змінено користувачем Zevs_Isver
  • -1 5
Опубліковано
Щойно, Srt5 сказано:

ні, але 24.45%  кажуть, що тільки вони хочуть в європу і вони це і є європа, а всі інші тупі, невірні, і тянуть назад. Відверто це  вже надоїло до краю, ще б якби їх лідер набрав хоч 40% то ще б мали  право мичати, а тут 24.45, але рвуть пердакі у фейсбуці і далі, що вони "найрозумніші".

тю,

питання не в Єкропі..... ще є Північна Америка, Китай, Австралія...... головне  ніякої Рашки..... от що головне, ІМХО

Опубліковано
7 годин тому, Srt5 сказано:

ага 

https://www.instagram.com/sergiicrav2014/?fbclid=IwAR0qB30S51J-O2EKg-y0tUaQerCQVIVPbBUCR5chcHx3dB4iUb1NAlQj1Yk

Останнє завантажене фото... No comments.

На рахунок Фінляндії: уривок з Вікіпедії

Цитувати

Війна завершилася підписанням Московського мирного договору, що зафіксував відторгнення від Фінляндії значної частини її території.

То що таке "відторгнення від Фінляндії значної частини її території"?

Опубліковано
5 хвилин тому, YVitaliy сказано:

https://www.instagram.com/sergiicrav2014/?fbclid=IwAR0qB30S51J-O2EKg-y0tUaQerCQVIVPbBUCR5chcHx3dB4iUb1NAlQj1Yk

Останнє завантажене фото... No comments.

На рахунок Фінляндії: уривок з Вікіпедії

То що таке "відторгнення від Фінляндії значної частини її території"?

кордон від Пітєра відсовували

Опубліковано
2 хвилин тому, Srt5 сказано:

карєлія,  московський мирний договір, нам теж треба такий мирний договір,  де кацапів загинуло в майже в 4 рази більше, так вони "виграли" що фактично програли в найганебнішій формі, і це стало гарантією для Фінляндії, що кацапи до них більше ніколи не сунуться, і фінляндія живе прекрасно, накраще в європі, найкраша екологія, вільна економіка, і це не мішає їм мирно співіснувати з кацапами, одного разу провчили і хватило цього назавжди.

брррр

якийсь сюр

Опубліковано
16 хвилин тому, Srt5 сказано:

ага сюр, кацапи попідтерали про фінську війну і як їх опустили, у всіх архівах, і навіть не згадуть і ніхто не згадує.

В східну європу совок сунувся  совок садити, в африку, латинську америку, а в фінлядію під боком не ногою, туди совка не пхали:D

там холодно, білі відмеді і банани не ростуть

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...