Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Ну типу можна ж було піти в 45-ому на війну.... теоретично....  Так що має бути зараз якщо піти в 14 всього лиш 90 ! Ну можна повірити, що був такий час щоб йшли в 14 на війну. Ну але важко повірити, щоб піти в 45-ому в 14років, і щоб "вся грудь в ордєнах", це ж як воювати в 14-то треба ж було, щоб місця для нагород на грудях не можна було знайти ? Ну вибачте мені скептику, не хочу применьшувати подвиг тих людей, ну але не вірю ! В могилах давно лежать всі ті, хто той подвиг здійснив !

Змінено користувачем SergLutsk
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Комусь подобається Толкієн, комусь Наполеон, а комусь Друга Світова.

Коротше, хлопаки, це просто реконструктори котрі раз війшли в образ і вийти забули.:D

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, SergLutsk сказал:

це ж як воювати в 14-то треба ж було, щоб місця для нагород на грудях не можна було знайти ?

А навіщо воювати. 76 років перемоги. Кожного року по ппм'ятній медалі - і усьо грудь мєдалямі расху..чена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну як би вони "троха" суперечать самі собі: з однієї сторони створили такий собі образ супер-ветерана-переможця, образ якого є майже святий. А з іншої сторони не особо смущаються, що тупо, очевидно і безсовісно перевдягають якихось пенсіонерів обвішуючи їх тими медалями як новорічну ялинку ! Медалями і орденами, якими ніби-то всім навколо плюють в очі які вони герої, яке це все святе, але ж "забуваючи", що не можна незаслужено вішати ті медалі ! Це повний антипод суті того всього. Ну то давайте на мене вдягнемо і я пройдусь по площі, а чьо ?! Я такий самий маладєц як і ті віники що у них там красуються, тіко троха молодший !

Все це не що інше як - блюзнірство, але вони цього ніколи не визнають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, SergLutsk сказал:

Ну як би вони "троха" суперечать самі собі:

Я вибачаюсь, але ви в Росії намагаєтесь знайти якусь логіку? А тим більше в побєдобєсії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, volks сказано:

Я вибачаюсь, але ви в Росії намагаєтесь знайти якусь логіку?

Я вже давно не намагаюсь, але мені цікаво - їм самим там нічого не коробить ? Їм не здається за кого їх мають ? Ну тобто мінімальне критичне мислення у населення є ? Тому населенню не сумно від того ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось недавно тут бачив картинку, де вони до свята на дитячому візочку написали 200. І підпис до картинки був, що ми не те що "нє адін народ", а що навіть не один біологічний вид. Так от я з цим на всі 200 % згоден, я не хочу мати нічого спільного з цими тварюками....

• +1 3
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це пістєц ! Вони насправді це пишуть, чи це наші агенти кремля ?  :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Cherman сказано:

Почитай сторінки цього поцієнка в соцмережах.

Не можу, я неправильний пацієнт, в соцмережах не состою, нє замєчєн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Cherman сказано:

Я теж не "состою", але це не мішає мені заходити туди, коли треба.:)

Як так ? Я, коли будь-де були посилання на соцмережі, і я в них тикав, то отримував фак, що типу я неавторизований мудак, і мене не пускало. А ти як заходив ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 03.05.2021 в 20:36, S30 сказал:

Комусь подобається Толкієн, комусь Наполеон, а комусь Друга Світова.

Коротше, хлопаки, це просто реконструктори котрі раз війшли в образ і вийти забули.:D

У нас теж таких реконструкторів вистачає, понашивали собі кашкетів з тризубами і купою значків з медалями обвішуються з блошиного ринку.https://popgun.ru/viewtopic.php?t=636645

Може це тому що УПА в підпіллі не мала можливості випускати свої нагороди і використовувала які попало?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, jurgen007 сказано:

У нас теж таких реконструкторів вистачає, понашивали собі кашкетів з тризубами і купою значків з медалями обвішуються з блошиного ринку.https://popgun.ru/viewtopic.php?t=636645

Може це тому що УПА в підпіллі не мала можливості випускати свої нагороди і використовувала які попало?:)

Де вони хоч є? Ні разу не бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Cherman сказано:

На Волині, певно, мало таких персонажів. Їх більше десь у центральній Україні. 

Я допускаю що такі є, але ні вживу ні в новинах не бачив таких у нас. В той же час в Московії таких багато, судячи по темах, новинах, обговореннях, фотографіях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 годин тому, jurgen007 сказано:

У нас теж таких реконструкторів вистачає

Ну раз ти процитував мене, то теж відпишу, що не бачив таких ветеранів про яких ти пишеш. От перший раз побачив це з твого посилання на російський ресурс. Логічно можу допустити, що це ж такі самі ряжені для "їхньої картинки", як і попередні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, S30 сказал:

От перший раз побачив це з твого посилання на російський ресурс. Логічно можу допустити, що це ж такі самі ряжені для "їхньої картинки", як і попередні.

Можна знайти посилання і на Волинський ресурс, картинка мало чим відрізняється.https://volynonline.com/u-luczku-pryvitaly-veteraniv-oun-upa-iz-dnem-zahysnyka-ukrayiny/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

53 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Можна знайти посилання і на Волинський ресурс, картинка мало чим відрізняється.https://volynonline.com/u-luczku-pryvitaly-veteraniv-oun-upa-iz-dnem-zahysnyka-ukrayiny/

Сказав А, кажи і далі - що там не так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 минут назад, sergkots сказал:

Сказав А, кажи і далі - що там не так.

З усією повагою до реальних вояків УПА /в мене тітка була в УПА, розстріляна НКВДистами в 44му/, але до чого тут ці бутафорські пілотки на бабульках і ювілейні медалі, в схронах в лісі було не до медалей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 минут назад, jurgen007 сказал:

З усією повагою до реальних вояків УПА /в мене тітка була в УПА, розстріляна НКВДистами в 44му/, але до чого тут ці бутафорські пілотки на бабульках і ювілейні медалі, в схронах в лісі було не до медалей.

И на 100лет не выглядят.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 минут назад, romanc сказал:

И на 100лет не выглядят.

Тітка була 1925р.н., в 44му їй було 18р. зараз би мала 96, ті бабульки в пілотках явно молодші - арифметика.

Змінено користувачем jurgen007
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, jurgen007 сказано:

Це зрозуміло, що тоді не до медалей було. Але ювілейні медалі все ж їхні певно - не просто вчепили від балди.

Ну а форму вояків УПА коли ввели?

Якщо то все їхнє - то це геть не те що ряжені ветерани.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, jurgen007 сказано:

Тітка була 1925р.н., в 44му їй було 18р. зараз би мала 96, ті бабульки в пілотках явно молодші - арифметика.

От це мене теж турбує, але їх там троє вроді тільки. Можна й по питати журналістів за них - зараз це не є проблема.

10 годин тому, romanc сказано:

И на 100лет не выглядят.

Я по вигляду не визначу вік старшої людини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
1 час назад, Cherman сказал:

В Новосибірську пройшов чемпіонат по копанню могил.:ohmy:

Его хотели провести еще в прошлом году, но из-за пандемии перенесли. Организаторы тогда заявляли, что копание могил с соблюдением социальной дистанции "противоречит духу соревнований".

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 15.05.2021 at 12:12, Cherman сказано:

В Новосибірську пройшов чемпіонат по копанню могил.:ohmy:

Тими ж лопатами, що бліни роздавали...

• Ха-ха 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дебіли, блдь!

59a02b2b9400.jpg

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...