Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

10 минут назад, Electronshik сказал:

Щось це все на фейк схоже. 

Чим?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@nickel у спецслужбах кретини не працюють. У російських також.

Дзвонить хтось, вимагає щось, ну точно як у коментарях про РВСН.

Думаю що на такі випадки є інструкції про доступ до інформації і там нехай дзвонить хоч Папа Римський, але якщо в нього не буде доступа, або доступ є але процедура не дотримана, нічого він не взнає.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37 минут назад, Electronshik сказал:

@nickel у спецслужбах кретини не працюють. У російських також.

Дзвонить хтось, вимагає щось, ну точно як у коментарях про РВСН.

Думаю що на такі випадки є інструкції про доступ до інформації і там нехай дзвонить хоч Папа Римський, але якщо в нього не буде доступа, або доступ є але процедура не дотримана, нічого він не взнає.

То ти маєш на увазі, що фейк лише цей телефонний дзвінок, а не отруєння Навального? Цілком можливо. Я також вчора думав про таку можливість. Фейк - це основний елемент сучасної гібридної війни і пофіг хто з ким воює, сусідні держави чи сусіди між собою. Запустив фейк в вайбері в групу будинку, що сусідка Машка - бл*дь і все: Машкіна репутація тепер така, незалежно від того як відреагує Машка. Промовчить - значить точно бл*дь, бо немає чим заперечити, заперечить - ніхто не повірить, бо ще жодна бл*дь не сказала що вона бл*дь, ну а якщо підтвердить - то що вже тоді говорити, сама й підтвердила. Приблизно в такій ситуації зараз Путін (ФСБ, Пєсков, спецслужби), щоб він не сказав чи як би не відреагував, всі подумають що Путін - бл*дюга. До цього моменту, зазвичай, він використовував цей метод. І якщо це і фейк, то треба зняти шляпу перед його організаторами.

Але я більше схильний вірити, що це не фейк. І в їхніх спецслужбах працюють кретини. Кретини, яких беруть туди по блату, по батьківських зв'язках. В Росії належність до силових структур передається спадково, тому мізків в службах меншає, а тупих мажорів на Гєліках більшає. Та й час дзвінка вони ж вибирали спеціально - ранок, людина ще не розчехлилася і т.д. і хоча більшість поклало трубку, але один затупив і цього виявилося достатньо.

Змінено користувачем nickel
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 хвилин тому, Electronshik сказано:

Щось це все на фейк схоже. 

з однієї сторони може бути і фейк. з іншої - якщо людині позвонити, і почати щось випитувати, паралельно вивалюючи зустрічно купу закритої інформації по тій справі - то та людина таки є шанс що сприйме "за свого". бо хто іще крім "своїх" може знати стільки про внутрішню кухню?

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені вже навіть стан самого під'їзду багато сказав. Абсолютно звичайні люди, які і живуть як всі.

Це раніше спецслужба уявлялась чимось крутим із секретними літаками і продуманими багатоходовочками. По факту - прання нижньої білизни опозиціонера. Причому, подвійне прання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, nickel сказал:

То ти маєш на увазі, що фейк лише цей телефонний дзвінок, а не отруєння Навального?

Звичайно що телефонний дзвінок, а не отруєння. І так думаю далі: дзвінок фейк.

4 часа назад, vampirich сказал:

з однієї сторони може бути і фейк. з іншої - якщо людині позвонити, і почати щось випитувати, паралельно вивалюючи зустрічно купу закритої інформації по тій справі - то та людина таки є шанс що сприйме "за свого". бо хто іще крім "своїх" може знати стільки про внутрішню кухню?

Ну за 45 хвилин можна повністю зрозуміти всю ситуацію. Особливо в плані доступу до закритої інформації. Не вірю що той це не зрозумів. Особливо якщо він брав у цьому участь.

Просте запитання: з якого телефону дзвонив Навальний? З мобільного? І вони ТАК ПРОСТО це обговорювали незахищеним зв'язком аж 45хв? Не вірю! 

Бо це явно порушення всіх можливих процедур. Сумніваюся що досвідчена людина це зробить. 

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 минуты назад, Electronshik сказал:

Звичайно що телефонний дзвінок, а не отруєння. І так думаю далі: дзвінок фейк.

Ну за 45 хвилин можна повністю зрозуміти всю ситуацію. Особливо в плані доступу до закритої інформації. Не вірю що той це не зрозумів. Особливо якщо він брав у цьому участь.

Просте запитання: з якого телефону дзвонив Навальний? З мобільного? І вони ТАК ПРОСТО це обговорювали незахищеним зв'язком аж 45хв? Не вірю! 

Бо це явно порушення всіх можливих процедур. Сумніваюся що досвідчена людина це зробить. 

Не збираюся доказувати, бо й сам не впевнений на 100%, але давай просто поміркуємо і глянемо на це під другим кутом. Навальний після отруєння і розслідування і так у всіх на слуху. Нащо йому ще й це? Хайпу не додасть, але якщо його підловлять на брехні, то світові медіа перестануть про нього писати взагалі, бо цінують власну репутацію і не захочуть вдруге її підмочити на тому Навальному. І саме гірше для нього, що йому перестануть вірити росіяни, він стане політичним трупом без шансів виграти навіть якісь місцеві вибори. Його опоненти йому до смерті тикатимуть тим фейком в ніс, як в анекдоті "но стоило мне один раз трахнуть козу". Не думаю, що Навальний настільки тупий, щоб поставити на кон свою майбутню політичну кар'єру (Путін то не молодшає і Навальний тому й не спішить, бо знає що в нього ще буде купа часу побути президентом) поширивши фейк.

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Electronshik сказано:

Сумніваюся що досвідчена людина це зробить

бачив тих дебілів, що Скрипалів труїли?  

• Ха-ха 3
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Electronshik сказано:

Просте запитання: з якого телефону дзвонив Навальний? З мобільного? І вони ТАК ПРОСТО це обговорювали незахищеним зв'язком аж 45хв

Там акцентувалося на тому, що вони скористались послугою підміни номера. Тобто у кінцевого абонента висвітився номер комутатора "контори" (принаймні так я зрозумів пояснення), що дає іще якийсь плюсик до довіри. 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@vampirich ви знаєте що таке скремблер? Я сумніваюсь що "контора" будь-які внутрішні розмови веде без скремблювання.

Я не захищаю фсб, як тут хтось міг подумати.

Просто недооцінка ворога занадто багато потім коштує.

фсб колись внаглу траванула Літвиненка, причому так, що він в муках вмирав. І пох.. на всіх. Ось їх справжнє обличчя.

3 часа назад, nickel сказал:

Хайпу не додасть, але якщо його підловлять на брехні, то світові медіа перестануть про нього писати взагалі,

Навальному, поки він хоч якійсь опонент путлера, простять абсолютно все. І закриють очі. Потім можна роздути, щоб був більш покладистий. Але, що в росії що в нас, це не стане приводом до політичної смерті. В нас колись Кучму питались скинути за допомогою плівок Мельниченка і що? Да нічого...

3 часа назад, nickel сказал:

І саме гірше для нього, що йому перестануть вірити росіяни, він стане політичним трупом без шансів виграти навіть якісь місцеві вибори.

:0016:

Ви що, серйозно думаєте, що вони :0135:йому вірять? Да ніскільки. Я інколи думаю що Навальний, це проект кремля, щоб контрольовано випускати пару незадоволених росіян. Але часом такі фігури намагаються грати свою гру, коли отримують забагато уваги, грошей, тощо. І тоді стають не дуже зручними, починається возня...

Змінено користувачем Electronshik
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іспанець про пам'ятник "Алёнушка"

• Ха-ха 4
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клас пам'ятник, ставиш напроти сортира і вуаля! Закреп точно пройде.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Скульптуру Альонушки вже всі обсмоктали? Забудьте!

Ось з підмосков"я.

P1180914.JPG

Я б її назвав так: Натє вам рєптілоїди! На ваш трєзубєц єсть наш еротічєскій отвєт!

• Ха-ха 2
  • Збентежений 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єсть женсчіни в рускіх сєлєньях...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Volyniaka сказал:

Я б її назвав так: Натє вам рєптілоїди! На ваш трєзубєц єсть наш еротічєскій отвєт

Та навіщо ці високі матерії. Всьо гораздо прощє  - всі баби куріци.

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитувати

Распоряжение Правительства РФ от 31.12.2020 N 3704-р <Об утверждении перечня российских программ для электронных вычислительных машин, которые должны быть предварительно установлены на отдельные виды технически сложных товаров>

В частности, на смартфонах и планшетных компьютерах появится, в том числе, ICQ, голосовой ассистент "Маруся", ВКонтакте, Одноклассники, MirPay, Госуслуги Российская Федерация, Kaspersky Internet Security.

В компьютерах (за исключением планшетных) появится программа "МойОфис Стандартный. Домашняя версия", а в телевизорах с цифровым блоком управления, имеющих возможность установки программ из магазинов приложений для операционных систем, на основе которых функционирует такое оборудование, - Wink, IVI, КиноПоиск, ОККО и т.д.

Настоящее распоряжение вступает в силу с 1 апреля 2021 г.

http://publication.pravo.gov.ru/Document/View/0001202101060012?index=0&rangeSize=1

Змінено користувачем jack74
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Дебилы, бл#дь!"

image.thumb.png.3f1e540ea71e543f67cbdcf0209a47cc.png

Змінено користувачем Volyniaka
  • Ха-ха 3
  • Збентежений 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зображення може містити: 1 особа, дерево, рослина, взуття, небо та надворі

«Еще один шедевр современного искусства - памятник первой женщине-космонавту Валентине Терешковой в Челябинске. Издалека замысел гениального автора очевиден - женщина вернулась из космоса тяжело беременной..."

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навальний

Цитата

Возвращаюсь домой

Когда я только вышел из больницы, я делал такое упражнение. Самое сложное для меня. Надо стоять, потом лечь на пол, потом снова встать. Это было очень-очень сложно. Мой максимум был три раза. Потом приходилось отдыхать.

Сегодня утром я сделал отжимания, приседания и даже несколько "бёрпиз" (адская штука). После чего понял, что наступил момент, которого я так ждал - наверное я почти здоров и могу наконец-то вернуться домой.

Вопрос "возвращаться или нет" передо мной не стоял никогда. Просто потому, что я не уезжал. Я оказался в Германии, приехав в неё в реанимационной коробке, по одной причине: меня пытались убить.

Я выжил. И сейчас Путин, отдавший приказ о моём убийстве, верещит на весь свой бункер и велит своим слугам сделать всё, чтобы я не вернулся. Слуги действуют как обычно: фабрикуют новые уголовные дела против меня.

Но что они там делают мне не очень интересно. Россия - моя страна, Москва - мой город, я по ним скучаю.

Поэтому сегодня утром я зашел на сайт компании "Победа" и купил билеты.

17 января, в воскресенье, я вернусь домой рейсом "Победы".

Встречайте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По прильоту в РФ Навального приняли мусора в кращих російських традиціях: дали його адвокату пройти паспортний контроль, а Навальному ні і відразу арештували за порушення режиму випробувального терміну. І судили прямо в відділені поліції, дали 30 діб арешту.

Навальний це передбачив, тому відразу кинув на Ютуб заготовлений фільм про Путіна. За два дні фільм переглянуло 40 000 000. Навальний круто використав свій арешт для реклами фільма.

Змінено користувачем nickel
  • Подобається 1
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, nickel сказано:

Навальний це передбачив, тому відразу кинув на Ютуб заготовлений фільм про Путіна. За два дні фільм переглянуло 40 000 000. Навальний круто використав свій арешт для реклами фільма.

Заробить на монетизації?

Всего просмотров
41,492,076
Расчетный доход
$76,760
Змінено користувачем case_l
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 минут назад, case_l сказал:

Заробить на монетизації?

Всего просмотров
41,492,076
Расчетный доход
$76,760

Хєрасє, поки я подивився фільм, більше 2 мільйонів переглядів. Більше мільйона в годину. Крепкі серваки в Гугла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минут назад, Alex S сказал:

Він справді комусь з вас цікавий як москальський політик?

як політик ні, а як бурлітєль говєн, т чому б і ні ? Чим більша жопа всередині кацапстану, тим меньше в них часу на зовнішню експансію

• Дякую! 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...