Перейти до змісту

Не буде гарячої води?

vaz75

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

просто найбільш те все образливо тим, хто справно сплачує за комунальні послуги, а всеодно доведеться сидіти без гарячої води, як і боржникам. Я, наприклад, заборгованості не маю, а бойлер поставити не можу, бо квартира не моя.

• Відповідей 142
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

з 13го по 5те то не страшно але якби не "друшляли" (оптимізували роботу, працювали в дві зміни без вихідних) = було б швидше, імхо

треба ж якось щороку повідмивати грошей "профілактикою". краще би вже замінили ті труби на нові а то щороку латають старі.

Опубліковано

на ГПЗ вже гарячої води не має. з сьогоднішнього дня можна налагоджувати систему швидкого нагріву води: холодна вода - кастрюля - газова комфорка - прихватки - " і допоможіть хто вдома донести кастрюлю до ванни")

Опубліковано

на ГПЗ вже гарячої води не має.

Виключили як і написали в оголошеннях, із завидною пунктуальністю. Ще б так включили...

Опубліковано

Біля мого будинку такого не було хота в 30 метрах розрита труба

ну що ж "кастрюля-газ-ванна" практично цілий місяць

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Наші вічливі жеки...от тільки чи дотримаються вони слова

ЛПЗ, Бенделіані - вже є гаряченька. ЖЕК сказав - ЖЕК зробив. Європа :)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Вже третій день без води,район балки,біля маг.Нива.Хто знає чи надовго це?

P.S.Підскажіть бойлери якоі фірми краще ставити?

З теперішніми цінами на імпортні бойлери радив би поставити український новатек http://www.termounion.com.ua/bojlery/boyleri-klasychni/boyleri-klasychni-novatec. По якості - притензій немає, та й ціна адекватна.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Сегодня по всем ЖЕКам пришла телефонограмма из мерии о том что с 04,08,14 тушатся все котельни на неопределенный срок. И соответственно о горячей воде не может быть и речи.

Причину назвали банальную - ГАЗ.

Опубліковано

прикольна телефонограма :_39: але я десь цього очікував, в кращому випадку включать 23,08,2014, а не виключено і гірший варіант

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...