Перейти до змісту

"Пакращення" від нової влади.

Dean

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 хвилин тому, Юріч сказано:

Якщо лікар не бере гроші

Приблизно знаєте скільки він років вчився і скільки офіційно заробляє?

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
8 хвилин тому, Юріч сказано:

Якщо лікар не бере гроші і якісно робить свою роботу, то вам і нема потреби йому давати (може потім, після виздоровлення, в якості подяки і то, виключно по своїй волі і бажанню)

із серії, я - проти корупції, але єслі чо, щоб кум міг порішать :D

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

А чому хтось постійно шукає крайнього. У корупції винні всі. Влада, тому що бере, а населення, тому що дає. Відповідно і для подолання її є жва способи - або влада перестає брати, або населення перестає давати.

Уяви ситуацію, що у тебе підприємство яке будує дороги. Виграв тендер, збудував дорогу а у тобі не підписують акт приймання. Просто не підписують і все. Твої працівники вимагають зарплату - вони ж то все зробили якісно, вчасно. Чиновники через спільних знайомих передають що потрібно для того, щоб отримати гроші. Такій то людині заплатити енну суму. Вибір не дуже то і великий. Якщо хто думає про  те, що силовики допоможуть, глибоко помиляється. Ці "захисники" будуть щось робити поки не отримають свою мзду.

Другий варіант корупції - відразу направити бюджетні кошти в потрібну (свою) фірму.

А лікарі то мелюзга. 

• +1 1
Опубліковано

Большинство украинцев выступают против любых реформ

25 декабря, 12:56

Спойлер

В октябре 2017 года ни одна из шести реформ, предложенных правительством и президентом, не находила поддержи более чем 25% граждан.

Стало известно, как украинцы относятся к реформам: очень плохо© Василий Артюшенко, ZN.UA

Большинство украинцев выступают против реформ, которые были приняты или запланированы в 2017 году, свидетельствуют данные опроса Центра Разумкова.

Лучше всего граждане Украины относятся к реформе образования: 26% поддерживали, 41,8% были против, 11,7% относились безразлично, 20,5% затруднились ответить.

К медицинской реформе положительно относились 21,2% граждан, 56,9% – негативно, 6,9% - безразлично, 15,0% - затруднились ответить.

Пенсионную реформу поддерживали 19,9% респондентов, 56,9% были против, 6,9% - относились безразлично, 16,3% - затруднились ответить.

К земельной реформе положительно относились 14,6% граждан, 52,3% негативно, 10,5% - безразлично, 22,5% - затруднились ответить.

Судебную реформу поддерживали 12,6% респондентов, 49,1% были против, 11,9% - относились безразлично, 26,3% - затруднились ответить.

К запланированной приватизации государственных предприятий положительно относились 12,4% граждан, 49,9% негативно, 12,0% безразлично, 25,7% - затруднились ответить.

1
Центр Разумкова

Опрос Центра Разумкова был проведен 6-11 октября 2017 года среди 2019 респондентов во всех регионах Украины за исключение оккупированных территорий. Теоретическая погрешность выборки не превышает 2,3%.

Как свидетельствуют данные опроса фонда "Демократические инициативы" и КМИС, осенью 2017 года меньше трети украинцев (28%) готовы терпеть снижение уровня собственной жизни ради конечного успеха реформ (из них 7% готовы терпеть столько, сколько нужно, а 21% – не более года).

Опубліковано
42 минуты назад, ig_rok сказал:

Приблизно знаєте скільки він років вчився і скільки офіційно заробляє?

Знаю. 8 років, приблизно. І знаю скільки офіційно заробляє. Але до чого це запитання? Тобто майбутній лікар 8 років учиться-мучиться, щоб потім бабло ліве рубати чи все таки йде за призванням, щоб лікувати людей? Якщо перше, то нафіг не треба таких лікарів.

42 минуты назад, Deemon сказал:

із серії, я - проти корупції, але єслі чо, щоб кум міг порішать :D

Ти певно по діагоналі читаєш? Я ж доступно написав, що не для порішать, а за для подяки за чудове ставлення і професійну роботу.

31 минуту назад, sergkots сказал:

А лікарі то мелюзга

Я ж написав

54 минуты назад, Юріч сказал:

Приведу приклад навіть на простому, на лікарні.

Опубліковано
1 час назад, ig_rok сказал:

Взагалі то китайці придумали третій спосіб,

А де візьметься третій, якщо перші два не спрацьовують?

53 минуты назад, Юріч сказал:

Це як в роддомі нашому (певно не тільки в нашому), дасиш 100 баксів на перед, будуть порхати над дружиною, не дасиш - зайвий раз не підійдуть і не спитають як самопочуття і чи не потрібно чогось.

Впевнений, що в цьому винні лікарі, а не ті , хто до цього їх привчив і тепер вважає це нормою?

32 минуты назад, sergkots сказал:

Уяви ситуацію, що у тебе підприємство яке будує дороги. Виграв тендер, збудував дорогу а у тобі не підписують акт приймання. Просто не підписують і все. Твої працівники вимагають зарплату - вони ж то все зробили якісно, вчасно. Чиновники через спільних знайомих передають що потрібно для того, щоб отримати гроші. Такій то людині заплатити енну суму.

А звідки мають взятися чиновники, які не беруть хабарів? З Марсу прилетіти? Чи може їх у владу мають привести люди, саме хвіст тієї риби, які нетерпимі до корупції, а не вважають її нормою?

Опубліковано
2 хвилин тому, Юріч сказано:

майбутній лікар 8 років учиться-мучиться, щоб потім бабло ліве рубати

Не хоче лікар ліве бабло рубити.Хоче мати достойну зарплату за потрачені роки навчання,а це ще + 8 років,поки хтось почне давати.

• -1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Юріч сказано:

Ти певно по діагоналі читаєш? Я ж доступно написав, що не для порішать, а за для подяки за чудове ставлення і професійну роботу.

ну так не для порішать, а для подяки митникам дають, що машину на бляхах ввезти, податківцям - щоб порушень при перевірці не бачили, лісникам - щоб лісу без документів зрізати. викладачам в інституті, щоб сесію добре здати....

і такий список подяк можна продовжувати

як кажуть, головне щоб був кум, який мені порішає :D

Опубліковано
3 минуты назад, volks сказал:

Впевнений, що в цьому винні лікарі, а не ті , хто до цього їх привчив і тепер вважає це нормою?

Я впевнений, що я нікого ні до чого не привчав. І да, коли я прихожу до лікаря і він називає таксу, я вважаю, що він винен. Я ніколи не пропоную лікарю гроші.

3 минуты назад, ig_rok сказал:

Не хоче лікар ліве бабло рубити.Хоче мати достойну зарплату за потрачені роки навчання,а це ще + 8 років,поки хтось почне давати.

А те що в нього недостойна зарплата, в тому я винний і я повинен йому те компенсовувати?

• +1 1
Опубліковано
5 минут назад, volks сказал:

впевнений. Бо :

1 зараз лікарі в більшості гроші просто вимагають різними непрямими способами

2 один з таких способів, робити операцію на апендицит під місцевим наркозом, бо дівчина з села й не було кому заплатити. Думаєш не мали змоги зробити під загальним ? А хто ж тоді буде платити, якщо під загальним будуть робити тим, хто не платить

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
3 минуты назад, rl72 сказал:

ну так не для порішать, а для подяки митникам дають, що машину на бляхах ввезти, податківцям - щоб порушень при перевірці не бачили, лісникам - щоб лісу без документів зрізати. викладачам в інституті, щоб сесію добре здати....

і такий список подяк можна продовжувати

як кажуть, головне щоб був кум, який мені порішає :D

Ти рівняєш мягке з теплим. Коли я прихожу до лікаря, то кум нічого не рішає, лікар закон не порушує разом зі мною, гроші я на перед не даю, щоб його мотивувати. Різницю бачиш, ні? Якщо ні, то нема про що говорити.

Опубліковано
Щойно, Юріч сказано:

А те що в нього недостойна зарплата, в тому я винний і я повинен йому те компенсовувати?

Ні ви ні я,а той хто на роботу його наймає.Так що не звідти треба починати.А з *голови*.Я думаю ,10% на медицину від того ,що крадуть на верху-це була б достойна зарплата лікаря.Я знаю ситуацію *з перших рук* по лікарях.Мій племінник в Києві хірургом працює,жінка теж лікар.Він вже 3 роки після навчання з ранку до вечора *ріже*(термінологія їхня).А що б щось *давали*,так ,думаю ,ще років 7 повправляється.А це Київ,ціни які,жити ж треба на щось.Якщо цікавить,завтра точний розклад зарплат,скільки років навчання,перспективи і т.д. можу взнати.

• -1 1
Опубліковано
18 минут назад, ig_rok сказал:

Хоче мати достойну зарплату за потрачені роки навчання,

Той, що бере хабарі, не хоче. Бо держава ніколи не дасть їм таку зарплату. А страждають від цього ті, хто хабарів не бере.

Опубліковано
2 минуты назад, ig_rok сказал:

Так що не звідти треба починати.А з *голови*

Ось ми і прийшли до спільного знаменника.

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Юріч сказано:

Ось ми і прийшли до спільного знаменника.

Я думаю,що до спільного знаменника ми відразу прийшли,не на Марсі ж живемо,все бачимо.Різниця була в деталях.

• -1 1
Опубліковано
51 хвилин тому, nickel сказано:

Бо реформи від Петі - це не реформи, а псевдореформи і народ не обманеш. Всіх вже заіпали реформи заради реформ, хочеться нарешті пожити без цих реформаторів, які реформують-гвалтують країну вже більше 25 років.

1. виходиш в коридор

2. вирубаєш автоматичні вимикачі, які на твою квартиру

3. бореш корупцію ахметки - пороха

4. профіт

Опубліковано
6 минут назад, rl72 сказал:

1. виходиш в коридор

2. вирубаєш автоматичні вимикачі, які на твою квартиру

3. бореш корупцію ахметки - пороха

4. профіт

Дибілком народився, дибілком і помреш.

• Дякую! 1
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано
9 минут назад, rl72 сказал:

вирубаєш автоматичні вимикачі,

Мені здається тут комусь іншому треба вирубити вимикач.

• +1 4
Опубліковано
8 хвилин тому, nickel сказано:

Дибілком народився, дибілком і помреш.

дуже добре, що ти це про себе визнав. тут лише ти  такий "алльтернативно обдарований" з трусами на голові

Опубліковано
1 минуту назад, rl72 сказал:

дуже добре, що ти це про себе визнав. тут лише ти  такий "алльтернативно обдарований" з трусами на голові

mudriy-paca_67998059_orig_.jpg

• +1 2
Опубліковано
7 хвилин тому, volks сказано:

Мені здається тут комусь іншому треба вирубити вимикач.

як ромаха11 пише, що включити світло зранку - це корупція, то ви підтримуєте ромаху11, але відключити електроенергію в себе вдома - ні.

так визначтесь нарешті, за корупцію, чи проти неї

Опубліковано
8 минут назад, rl72 сказал:

як ромаха11 пише, що включити світло зранку - це корупція, то ви підтримуєте ромаху11, але відключити електроенергію в себе вдома - ні.

так визначтесь нарешті, за корупцію, чи проти неї

Бо Ромаха, коли пише якусь х..ню, то він пише від себе, а не тому що так треба.

• +1 1
Опубліковано
33 хвилин тому, volks сказано:

А звідки мають взятися чиновники, які не беруть хабарів? З Марсу прилетіти? Чи може їх у владу мають привести люди, саме хвіст тієї риби, які нетерпимі до корупції, а не вважають її нормою?

В цивілізованих країнах корупціонерів ловлять відповідні органи... 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...