Перейти до змісту

Вибори президента 25.05.2014

Arden

555 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а Юлька при Порошенку в прем'єри точно втешеться - вона загосподарює...

Не думаю. Вони не терплять одне одного ще з часів Ющенка, починаючи з 2005 р.

Хоча... Все тече, все змінюється...

Опубліковано

Не думаю. Вони не терплять одне одного ще з часів Ющенка, починаючи з 2005 р.

Хоча... Все тече, все змінюється...

ювт яника теж не терпіла - але переговори про співрацю активно вела

її мета - влада

на всякий випадок про свинячий грип нагадаю за часів її прем'єрства - розвела народ як кошенят (((

Опубліковано

Коли був на Майдані в Києві, можна було просто визначити рівень підтримки виступаючого по аплодисментах.

Найбільше тоді підтримували Тягнибока та Порошенка.

так відомо ж що не всіх на сцену пускали...

до того ж по конституції 2014 повноваження президента недостатні як для діяльності господарника

Та було виступаючих зо 20.Ляшка не було.Тоді ще ж зовсім невідомо було, хто переможе..Варто згадати виступи Ляшка рік назад, або навіть осінню.

Юлька без посади вже нікуди не затешеться, вибори її лебедина пісня.Якби могла міжними бути хоч якась домовленість- зробила би як Кличко.

Опубліковано

Дивно,я спілкуюсь з багатьма людьми,які будуть голосувати за Порошенка,але ні одного пункту його програми не можуть сказати,але майже досконало знають програму Тимошенко.Крім того вони впевнені,що Порошенко приведе назад ригівське кодло,але також впевнені,що в разі чого Майдан та Самороборона викінуть його нафіг. Саме цікаве,що майже всім імпонує Ляшко,який хвацько мочить сепараторів на Сході,затикає рот комунякам,але голосувати за нього не будуть,бо в того рейтинг малий.

Отака каша в головах і в країні.)))

а я буду за нього голосувати, й мены пофіг на рейтинг. Основна з причин,чому, це не тільки те, що він безпосередньо приймає участь в ганянні колорадів, а на самперед те, що я ЗНАЮ, що він говорить правду й вірить у те, що говорить.Бо я теж веду себе так як він, коли людям приходится доказувати очевидні речі або розмовляти з людьми, які відверто брешуть. А більшість кандидатів й самі не вірять, в те що говорять, написала предвиборна команда текст, от кандидат й гаразд чесати.

ЗІ постараюсь завтра на Ляшка сходити, щоб підтвердити чи змінити свою думку

Опубліковано
Здобутки Порошенка говорять самі за себе, як і рівень життя на Вінничині.

мене не його здобутки цікавлять а команда. А команда там повний п...ць. Я там нових для життя по новому не помітив. От я блін не знаю команду Гриценка, взагалі не знаю. Думаю там також радості мало, але він її не афішує і Порох довго тримався і тільки на передостанньому тижні почали вилазити коти з мішка.

Ну і на рахунок "зробив". Те його "зробив" коштує народу мільярди гривень мінуса, я про його інтереси в автомобілебудування. Деколи краще нічого не робити.

Опубліковано

Взагалі то всі добре знають, де я працюю.

Здобутки Порошенка говорять самі за себе, як і рівень життя на Вінничині.

Порадив би для повноти картини , спочатку заробити (зробити щось мало мальски реальне)щоб довести свою вагу -тоді повчати інших.

Відповіді так і не отримав. Ну, і звичайний прийом "спєрва дабєйся". Ніц нового, шановні ^_^

От мені цікаво - чим відрізняються слова кандидата по ТВ від слів кандидата на сцені міста?

Опубліковано

Порадив би для повноти картини , спочатку заробити (зробити щось мало мальски реальне)щоб довести свою вагу -тоді повчати інших.

тобто яник і Ко наразі мають право повчати інших ? Царьов теж ніби не бідовий ніфіга :) Таких *заробітчан* уродів можна цілий список настрочити, вони навіть зробили щось мало мальськи реальне, головне співвідношення хорошого й поганого, а не факт статків. Причому я дійшов висновку, що багато багатих людей просто опинились в потрібний час в потрібному місці й їм тупо повезло. Тих, хто мізками сколотили капітал не дуже то й багато

Опубліковано

Слова нічим не відрізняються.Відрізняються результати.

А закони суспільства вже вироблені та опробувані давно.Якщо хто хоче нового, хай змінить силу земного тяжіння.

.Якщо людина добилась результату в управлінні бізнесом, вона дібється результатів і в управлінні країною.

Опубліковано

Нафіг той пафос? Яка зарплата на Богдані?:) Можна добитись успіху в управлінні країною тільки для себе. Хіба Янукович не успішно управляв країною, хіба він не успішний?

Опубліковано

тобто яник і Ко наразі мають право повчати інших ? Царьов теж ніби не бідовий ніфіга :) Таких *заробітчан* уродів можна цілий список настрочити, вони навіть зробили щось мало мальськи реальне, головне співвідношення хорошого й поганого, а не факт статків. Причому я дійшов висновку, що багато багатих людей просто опинились в потрібний час в потрібному місці й їм тупо повезло. Тих, хто мізками сколотили капітал не дуже то й багато

Свого часу я грав у азартні ігри.Начебто все діло у везінні, але був один хлопець, яки вигравав частіше за інших.Ія точно знаю, що він просто прораховував краще варіанти. У потрібному місц , в потрібний час опиняються майже всі- але треба вміти ще цим грамотно тскористатись.

і Крім того , я спеціально виділив , гроші заробив не не посередництві у газі, як Фірташ, не на грошових потоках, як фінансові спекулянти, не на віджимі, як син Януковича- а на виробництві.

Це дуже суттєво.

Опубліковано
Якщо людина добилась результату в управлінні бізнесом, вона дібється результатів і в управлінні країною.

Якщо людина добилась результату в управлінні бізнесом, то її ні в якому разі не можна допускати до управління країною.

Чим відрізняється пристосуванець-бухгалтер від пристосуванця-олігархра? Вже накерувались такі бізнесмени, баста <_<

Опубліковано

Нафіг той пафос? Яка зарплата на Богдані? :) Можна добитись успіху в управлінні країною тільки для себе. Хіба Янукович не успішно управляв країною, хіба він не успішний?

От для чого прикидатись та утрувати .Може тоді в Північну Корею.Там нема успішних та багатих.А краєною керують винятково для блага всіх трудящих.

Опубліковано

.Якщо людина добилась результату в управлінні бізнесом, вона дібється результатів і в управлінні країною.

Це якась жесть, людина повинна в першу чергу мати СОВІСТЬ й жадати благополуччя своїй країні, а не свому бізнесу. Імхо наявність великого бізнесу це скоріше недолік ніж перевага, бо всі прекрасно розуміють (хоча бачу не всі), ЯК ведется ВЕЛИКИЙ бізнес в нашій країні й скільки трупів, залякувань, підкупів й махінацій, зазвичай встеляє той шлях. Щось не вірю, що в великому бізнесмені може проснутись великий патріот

Опубліковано
Якщо людина добилась результату в управлінні бізнесом, вона дібється результатів і в управлінні країною.

Якщо людина добилась результату в управлінні бізнесом, то її ні в якому разі не можна допускати до управління країною.

Чим відрізняється пристосуванець-бухгалтер від пристосуванця-олігархра? Вже накерувались такі бізнесмени, баста <_<

Ти б хотів летіти в літаку, яким керує пілот , що багато заробляє і має найвищий клас, чи яким керує дешевий невдаха, який зате в доску свій .

Якщо друге- то нам в різні літаки

Опубліковано

Нє, чо. Питання про Богдан залишилось відкритим.

Якщо не помиляюсь, то минулого року їх взагалі чуть не половину позвільняли.

Опубліковано

Свого часу я грав у азартні ігри.Начебто все діло у везінні, але був один хлопець, яки вигравав частіше за інших.Ія точно знаю, що він просто прораховував краще варіанти. У потрібному місц , в потрібний час опиняються майже всі- але треба вміти ще цим грамотно тскористатись..

під везінням я мав приблизно такі схеми, наприклад жили два товариші, ходили до школи, разом бухали, порали дівчат, один з допомогою батька став директором заводу, інший перебивався на вільних хлібах, от одного разу парятся вони в бані й директор каже : а не піти тобі в депутати, наш завод городообразуючий, я дам команду голосувати за тебе, а ти будеш лобіювати мої інтереси, ну і грошенята будеш мати. От вам і готовий депутат. Друга схема ще простіше, той же самий завод, бандюк місцевої групіровки наїзжає на директора, й той дає команду голосувати на виборах за того бандюка (чомусь думаєтся, що Царьов так і став депутатом). От ва ще один депутат. Й таких варіантів море. Людина ніби й депутат, й при баблі, а гавно гавном.

Опубліковано

Ти б хотів летіти в літаку, яким керує пілот , що багато заробляє і має найвищий клас, чи яким керує дешевий невдаха, який зате в доску свій .

Якщо друге- то нам в різні літаки

я хотів би летіти в літаку, яким керує пілот, який ХОЧЕ долетіти до місця призначення й знає, як це зробити, а скільки він заробляє, це глибоко його проблеми й повинні цікавити виключно його, а не мене

Опубліковано

Це якась жесть, людина повинна в першу чергу мати СОВІСТЬ й жадати благополуччя своїй країні, а не свому бізнесу. Імхо наявність великого бізнесу це скоріше недолік ніж перевага, бо всі прекрасно розуміють (хоча бачу не всі), ЯК ведется ВЕЛИКИЙ бізнес в нашій країні й скільки трупів, залякувань, підкупів й махінацій, зазвичай встеляє той шлях. Щось не вірю, що в великому бізнесмені може проснутись великий патріот

Навіть маленький патріот у великому бізнесиені вартий і саме головне ЗРОБИТЬ набагато більше, ніж самий великий патріот у людині, котра нездатна щось зробити( як би сильно і щиро вона цього не хотіла).

І невже ти думаєш, що людина, яка не вміє, не може , або просто боїться натиснути на потрібні важелі впливу- зможе хоч трішки керувати такою країною,як наша?

Раз в армії прийшов новий командир частини.Молодий, розумний, енергійний, чесний і все таке.Але його команди ніхто чомусь не виконував.

Бо він просто не матюкався.На тому вся його карєра і скінчилась.

Неважливо якого кольору кішка- якщо вона справно ловить мишей.

Навіть маленький патріот у великому бізнесиені вартий і саме головне ЗРОБИТЬ набагато більше, ніж самий великий патріот у людині, котра нездатна щось зробити( як би сильно і щиро вона цього не хотіла).

І невже ти думаєш, що людина, яка не вміє, не може , або просто боїться натиснути на потрібні важелі впливу- зможе хоч трішки керувати такою країною,як наша?

Раз в армії прийшов новий командир частини.Молодий, розумний, енергійний, чесний і все таке.Але його команди ніхто чомусь не виконував.

Опубліковано

А ніхто не замислювався - чому для керування автомобілем потрібна довідка від нарколога та психіатра, а для керування державою подібного не вимагається?...

Опубліковано

тоді просте питання - З ЧОГО ти взяв, що Порошенко патріот ? А поки будеш думати відповідь на це питання, заодно й скажи - ЯК можна вести великий бізнес, бути на високих посадах у владі й НЕ ЛИЗАТИ ДУПУ та підтримувати діючу владу (яника,азарова) ? Як таке можливо ?

Опубліковано

тоді просте питання - З ЧОГО ти взяв, що Порошенко патріот ? А поки будеш думати відповідь на це питання, заодно й скажи - ЯК можна вести великий бізнес, бути на високих посадах у владі й НЕ ЛИЗАТИ ДУПУ та підтримувати діючу владу (яника,азарова) ? Як таке можливо ?

До речі, при Януковичі завод "Богдан" постійно тормошили, якісь перевірки, палки в колеса ставили, щоб продукція Богдана по мінімуму вигравала в тендерах. В кінці минулого року, коли Богдан таки виграв тендер у Вінниці на 40 тролейбусів і 30 автобусів, знову хотіли відібрати тендер, прикриваючись порушеннями. Навіть була офіційна заява від корпорації Богдану на цю тему, щоб завод припинили чіпати. Так що я б не сказав, що Порошенко був у тісній співпраці з минулою владою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...