Перейти до змісту

Вибори президента 25.05.2014

Arden

555 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кандидат на должность президента Украины предприниматель Петр Порошенко пообещал продать корпорацию Roshen в случае, если он будет избран главой государства.

Об этом он заявил в интервью немецкой газете Bild

"Если меня изберут президентом Украины, я буду играть честно и продам концерн Roshen. На посту президента я хочу и буду заботиться исключительно о благосостоянии Украины"

І останеться з однією квартирою, як Юля. :_36: :_36: :_36: :_36: :_36:

Ну чого ж, судячи з тої інформації, яка ВЖЕ викладена в мережі Тиць , він ніде не писав про квартиру 59, 4 кв.м :_02:
  • Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Він може переплюнути Юльку - пішовши жити в землянку. Обкладеться цукерками і життя буде солодке. :_36:

Опубліковано

Це мені чомусь нагадує, як східняки виправдовували яника: "Так, бандит. Але він наш бандит". Так і тут - на все найдеться виправдання. Він-бо "наш"

Так, згідний, і в Порошенка "рильце в пуху". З усіх кандидатів( і в темі, і в загалі), Тільки Богомолець залишається людиною, яка не скомпрометувала себе як в житті, так і в політиці. Але маю сумнів. що їй дадуть таку можливість, стати президентом. От і залишається не так багато( принаймні з вже заявлених), з кого вибирати.
Опубліковано

d.u.a.l, для чого мені ті статті? Особисто в мене рейтинг Порошенка завжди був високий. І я тільки зрадів, що він знов з'явився на передовій революції з нашого боку барикади. А він ризикував набагато бiльшим, висловивши свою опозицію янику і сім'ї ще нa початку, ніж ми з тобою тут. І цим він тільки підтвердив і закріпив свій рейтинг у мене. І я такий, певно, не один, що пам'ятали Порошенка. От тобі і 20%

Опубліковано

Що заважає у першому турі проголосувати за Богомолець (або іншого кандидата)

ми з дружиною голосуватимемо за богомолець, але це нічого не змінить.

другий тур у нас буде петя проти юлі, а тут для мене варіантів не має - тільки порошенко.

Опубліковано

Давай тверезо, хто її підтримає? Схід? - ні. Південь? - ні. Центр і захід? -під запитанням... тому що хто її знає? - ти, я, борда, ще трохи свідомих, що хоча б трішки глибше цікавились подіями... А, наприклад, добра половина Луцька, я впевнений, навіть не знають, що то за одна... А що вже казати про села...

Але головне інше... відважна медичка на полі бою - це, звичайно, заслуговує захоплення і шани. Але відвага і самопожертва ще не означає автоматом спроможність керувати країною.

Опубліковано

Вибори в один тур

1- Заожадження міліарда грн для бюджета

2- виграш по часу для отримання нарешті легітимного президента ( уникнення лишнього тиску з боку Росії, пришвидшення фінансової допомоги, пришвидшення початку дій нового президента)

3-консолідація та згуртовання нації.

Країна реально в небезпеці, а дехто хоче розтягнути безкоштовне, як їм здається шоу,. Той мені не подобається, той не подобається, а той подобається.і хоч знаю, що він не пройде- так розтягну задоволення.

Совість є?

Опубліковано

Тут є ще один нюанс, продовжили вже термін повноважень членів ЦВК? Бо якщо ні то ніякого друго туру не буде, точніше він буде але це буде повід не визнавати його результатів. Тому було б дуже добре щоб все вирішилось в першому турі.

Опубліковано

ВАНА буде старатись створити критичну масу заворушень при допомозі бойовиків в одязі працівників міліції і таким чином завалити вибори. Якщо не зможе, то дружаня Пухін за старі послуги трохи полякає наших на границях. З цим щось потрібно робити.

Опубліковано

ВАНА буде старатись створити критичну масу заворушень при допомозі бойовиків в одязі працівників міліції і таким чином завалити вибори. Якщо не зможе, то дружаня Пухін за старі послуги трохи полякає наших на границях. З цим щось потрібно робити.

romaxa11, крім того, як зібрати Майдан, нічого кращого і не зробиш.
Опубліковано

До відома тих 24 осіб, які голосуватимуть за Богомолець:

Богомолець, яка збирала допомогу для президентського внеску, виявилася мільйонеркою

Кандидат у президенти заслужений лікар України Ольга Богомолець задекларувала свої доходи за 2013 рік.

1396084347-5521.jpg

За минулий рік Богомолець заробила трохи більше 3 мільйонів гривень.

Дана сума вказана у декларації про доходи Богомолець, поданій до Центральної виборчої комісії в пакеті документів на реєстрацію кандидатом у президенти і оприлюдненої на сайті ЦВК.

Виходячи з інформації в декларації в 2013 році Ольга Богомолець отримала 318 тисяч гривень зарплати, дохід від викладацької, наукової і творчої діяльності - 33 тисячі гривень.

Основну суму доходу - більше 2 мільйонів гривень - лікар отримала від здійснення підприємницької і незалежної професійної діяльності. У декларації також зазначено спадок - 108 тисяч гривень, аліменти - 80 тисяч, дивіденди та відсотки - 67 тисяч гривень, авторська винагорода - 45 гривень. Від передачі майна в оренду Богомолець заробила 511 тисяч гривень.

Дохід сім'ї лікаря склав більше 1 мільйона гривень.

У кандидата в президенти задекларовано 5 земельних ділянок: 1736 квадратних метрів, 1300 квадратних метрів, дві ділянки по 1500 квадратних метрів і ще одна у 500 квадратних метрів.

На Богомолець записано два житлових будинки (539,8 квадратних метрів та 33,9 квадратних метрів), сім квартир (110,4 кв. м, 122 кв. м, 21,2 кв. м, 252,9 кв. м, 78,6 кв. м, 95,3 кв. м і 83, 27 кв. м) і гараж (23,8 кв. м).

У графі "інше нерухоме майно" Богомолець записала ще 7 об'єктів: на 205,3 кв. м, 1210,4 кв. м, 168 кв. м, 36 кв. м, 1950 кв. м, 179,1 кв. м і 47,8 кв. м.

У Богомолець 4 автомобілі: Daewoo Lanos, ВАЗ, Mitsubishi Outlander, Mercedes-Benz ML. На рахунках в українських банках у Богомолець близько 278 тисячі гривень.

Додано:

джерело статті зверху - УНІАН

Мені здається ти троха обдивився фільмів які змальовують вселенську змову.

Опубліковано

Я не хочу нікого образити, але здається ми починаємо шукати ворогів не там де треба і цим далеко не сприяємо стабілізації ситуації.

Мені от одне не зрозуміло, якщо Юлька такий диявол в юбці, то чому за час її прем’єрства реально стало легше жити?

Може хтось ззовні нав’язує ще досі свої думки?

Опубліковано

тоже согласен что у Богомолец это только плюс. Единственный кто честно задекларировал доходы! И ничего не вижу плохого, если у человека есть 7 квартир. Очень надеюсь, что она наберет достаточно голосов, что бы с ней начали договариваться политики, возможно войдет в кабинет министров.

Опубліковано

Сергій Лещенко

За інформацією джерел, у вівторок Тимошенко провела таємну зустріч з Михайлом Добкіним і Геннадієм Кернесом. Шукає резерви голосів на другий тур виборів.

Опубліковано

Хотів би порівняти Богомолець і Мусія.

Я можливо щось пропустив, або маю коротку пам'ять, але Мусій світився на Майдані раніше, як мінімум з Водохреща, Богомолець же мені запам'яталась у відеосюжетах вже при подіях 18-20 лютого (можливо вона просто не уникала камер). Поясніть, в чому її "феномен"? Чим вона заслужила перемогу на президентських виборах? Мені здається виконання клятви Гіпократа в складних умовах все одно недостатньо для того щоб стати президентом.

Що я пропустив/не знаю про Богомолець?

За інформацією джерел, у вівторок Тимошенко провела таємну зустріч

Я все розумію, треба ще трошки макнути лицем в г_вно Юлю (улічіть в домовленостях з Допою і Гепою), але "джерела" мені смахують на такі ж як і в Кісєльова, у всякому випадку в нього були такі самі формулювання - "за інформацією джерел". Джеймси Бонди хєрові.

Опубліковано

Кожен з нас, якби мав статки, щоб придбати квартири, так би й зробив. Ростуть діти (аж ЧЕТВЕРО! вже подвиг! :)), будуть внуки... Гроші ненадійні, знецінюються... Тому нічого ненормального немає в тому, що мати подумала про забезпечення житлом своїх дітей, і вклала прибутки в нерухомість.

Я вважаю, що найкраще, що я в житті зробила, це мої діти, все решта — наукові ступені, знання, медична кар'єра були потрібні, щоб я могла поважати себе, це був для мене шлях самореалізації, самоповаги. ...
(взято з статті "Найкраща моя кар'єра — четверо дітей "

А ще вона творча особистість :)

Автор-виконавиця сучасних та старовинних українських романсів, пісень на вірші Л. Кисельова, Л. Костенко, О. Теліги, М. Вінграновського, Я. Лесіва, В. Стуса, Є. Сверстюка, на власні вірші.
Лауреат III Всеукраїнського фестивалю авторської пісні та співаної поезії "Оберіг" (1991, м. Луцьк), Міжнародного фестивалю "Сопот" (1991, Польща), володарка спеціального призу радіостанції "Свобода" (Вашінгтон-Мюнхен) (1991), премії ім. Василя Стуса (1992), лауреат Слов'янського фестивалю авторської пісні "Білі вітрила" (1992, м. Київ).

Шлях до найвищих нагород на конкурсах в Україні та за кордоном не був простий. Під час стажування в Америці Ользі доводилося їздити з концертами по країні, щоб заробити кошти на прожиття, бо стипендія була мізерною. А до цього пройти "бракування" журі конкурсів бардівської пісні, щоб зовсім згодом здобути популярність і любов публіки. Нині Ольга Богомолець володіє титулами "Володарки оксамитового голосу" та "Княгині української пісні". Із сольними концертами виступала не лише в Україні – у Києві, Харкові, Львові, Полтаві, Тернополі, Івано-Франківську та інших містах, а й також у США, Франції, Швеції, Німеччині, Польщі, країнах Балтії. "Володарка оксамитового голосу" не боїться експериментувати. Окрім традиційного виконання романсів у супроводі гітари, вона пробує нові форми звучання: у супроводі флейти, саксофону, камерного струнного оркестру. Її романси звучали навіть у джазовій обробці. [2]

Автор двох сольних альбомів "Осінній день" (1997 р.), "Kairos" (2001 р.).

Разом з відомим бардом Ігорем Жуком записала альбом "Нас двоє".

З 1992 р. проводить благодійні концерти , гроші від яких передавалися на спорудження пам'ятника Т. Г. Шевченку в м. Скольому, до дитячого будинку "Малятко", на харчування бідних, на лікування постраждалих від Чорнобильської аварії. Протягом останніх років цілеспрямовано використовувалися для лікування дітей з судинними пухлинами. В липні-вересні 2007 року Ольга Богомолець здійснила благодійний концертний тур виправними закладами України.

Дискографія осінній день... 1.недумано негадано 2.напитись голосу 3.папороть 4.чоловіче мій 5.двори стоять 6.не приходь 7.і як тепер 8.між іншим 9.зупинись на мить 10.і не минає 11.осінній день... 12.в дні прожиті 13.поворожи собі на каві 14.очима ти сказав 15.я святкую життя 16.ой андрійку 17.карпати 18.ой леле-лелеко 19.саксофон 20.ходить ніч

Кайрос 1.Горлиця 2.Добрий вечір 3.Діалог з часом 4.За вікнами 5.Матері 6.Янголе мій 7.Небо 8.Дітям 9.Казка 10.Ой, на морі 11.Танго 12.На вокзалі 13.Я тим щаслива 14.Лісовий шлях 15.Мавка 16.Ти половець 17.Кайрос 18.Ясмин 19.Вечірнє сонце 20.Наш час 21.Слова

Нас двоє 1.Осінній день 2.Портрет 3.В пустелі... 4.Слова 5.Аморе, амо 6.Щоб в нас було... 7.Ті журавлі... 8.Закований лицар 9.Освідчення 10.Мавка 11.Зоряний ноктюрн №2 12.Ялинка 13.Зоряний ноктюрн №3 14.Місячна соната 15.Гайдн. Прощальна симфонія 16.Адам і Єва 17.Колискова 18.Лист з неоліту 19.Руан 20.Любов Нансена 21.Розпусна вдовиця 22.Нас мало

Народилася в династії лікарів (правнучка академіка Олександра Богомольця)...

Тобто, висококультурна людина, і я і надалі впевнений, що не час зараз їй влазити в той бруд, який змінить її не в кращу сторону, який якщо не зжере її, то вже точно отруїть, і вона вже не буде тією чистою світлою Ольгою БОГОМОЛЕЦЬ...

Щоб зараз вигрести з цього виру, в який втягнуло Україну, мало буди чесною людиною з благими намірами. Потрібна сильна і досвідчена команда професіоналів (ну, вибачайте вже за штамповані слова), якої в неї нема. А на самому одному ентузіазмі проти танків не попреш.

До речі, персональний сайт Ольги

Опубліковано

Знову фараона вибираєте? Майдан нічого не навчив? Виберете нашого і всьо буде чікі-пікі? Ніхто крім нас не змінить систему, не змінить якість влади, не заставить владу йти на співпрацю і розуміння з громадою. Тому не сильно переймайтесь Порошенком. Систему овоча створили ми своєю байдужістю і ми дякуючи Небесним Героям її зламали. Для чого нову будувати? Гуртуйтесь і самі ставайте силою. Абсолютну більшість проблем можна вирішити виключно громадою. По ходу, не змінюємо інших, змінюємо себе.

Опубліковано

Ромаха, так просто ні ми, ні оте "громадянське суспільство" не змінимся. А зміни потрібні ВЖЕ. А тому потрібна людина, яка зможе зробити ін'єкцію противірусної сироватки прямо в осередок хвороби. А ми вже, само-собою, поступово будемо змінюватись, інфікуючись один від одного :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...