Перейти до змісту

Вибори президента 25.05.2014

Arden

555 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Та це все вже було - орендовані будинки. і , може пам'ятаєш слова Юща - бомж. Тіль одне цікавить, як вона примудрилась сидячи в тюрьмі, заробити 180 тисяч гривень? Про квартиру 59.4 кв.м взагалі , ДУЖЕ СМІШНО, :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я хочу проголосувати за кактус фікус - це реальна алтернатива Юлії Тимошенко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Враховуючи що повноваження президента не суттєві зараз будуть.... Якби силовий блок і троха зовнішньополітичний... то непогано на цю посаду підійшов би Гриценко, як професійний силовик... а такий єврейський вум як ПОрошенко не завадив би в уряді... Але Гриценко різкий... і для півдня і сходу навряд чи буде сприйнятливий....нажаль...

Сам мабуть за нього голосуватиму... у першому турі..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Об'єднати би в одного кандидата Гриценко, Ляшко і Богомолець - вийшла би реально прохідна альтернатива Порошенку.

А ще, судячи з нашої голосувалки, додати темну сторону сили - взагалі можна без другого туру обійтись))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Об'єднати би в одного кандидата Гриценко, Ляшко і Богомолець

Хочете зробити монстра як у Франкенштейна? І назвати його Гришкомолець ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так що я хотів сказати цим постом. Голосуйте дивлячись на реальні факти.

А то ж дежавю... Знову обіцянки і знову люди ведуться)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От більшість форумчан чуть лі не моляться на цього Порошенка. Але щодо нього є в мене кілька але:

1. Лоббізм. Очевидно що він буде лоббіювати інтереси свого бізнесу на державному рівні. Тобто місцева влада і далі буде примусово купувати "Богдани"-тролейбуси і "Богдани"-маршрутки, а ми і далі стоятимемо перед вибором - заплатити жорстоке мито і купити іномарку чи не заплатити і купити вітчизняне гівно.

2. Політичний флюгеризм. 1998 - СДПУ(о), тут вроді все очевидно, Медведчук наше всьо, Пєтя має йому дякувати що той відкрив йому вікно у велику політику. 2000р. - СДПУ(о) --> "Солідарність" згодом у складі партії "Трудова солідарність України" (вона потім стала Партією Регіонів), і це все за рік. Тобто Пєтя стояв у істоків ПР. 2001р. - "Солідарність" --> "Наша Україна" 2012 р. - знову лягає під ПР, ставши міністром економічного розвитку і торгівлі України. При тому наобіцяв "золоті гори" (реформи в галузі) і нічого не зробив, навіть не спробував (це щоб потім ніхто не пи_дів що йому ригі не дали).

3. Відсутність команди. До його команди максимум кого можна зарахувати - це Гройсмана і Кличка (?).

4. Відчутність чіткої програми. Я не хочу сказати що цим він чимось від інших кандидатів відрізняється, я хочу сказати що це буде таке саме "бла-бла-бла" яке було при Ющенко і Януковичу. Нуль конкретики, нуль результату.

5. Відсутність жорсткої позиції, принциповості. Суб'єктивно, він "ні риба ні м'ясо". Боїться різких кроків, заяв, дій, тобто йому бракує сміливості, він не буде гнути свою лінію, але це, підкреслюю, суб'єктивно.

Які резутьтати роботи Пєті? А ніякі, в політичному активі у нього нуль, хоча він мав мінімум 5 років при Ющенко щоб себе проявити, а проявив себе лише як смутьян - гризся із Зінченком і Юлею. Як для кандидата який хоче об'єднувати це поганий епізод кар'єри.

=================================

Для мене очевидно що у другому турі обов'язково опиниться або Пєтя, або Юля, або обидва. В перших двох випадках зрозуміло що полюбе треба голосувати за когось із них щоб не перемогли ригі. В третьому випадку нам доведеться обирати з двох зол, і чомусь мені "зло" Юля подобається більше. Це не означає що я обома руками за неї, в першому турі їй мій голос не дістанеться, як і Пєті, але якщо дивитися на речі реально то вона основний конкурент.

=================================

Логічно було б пройтися по вищенаведених критеріях Юлі, отже:

1. Лоббізм. Зараз ні Юля ні її сім'я не мають якихось значимих бізнес-активів щоб лоббіювати власні інтереси. Хоча справедливості раді варто зазначити що в минулому в неї є факти лобіювання закупок "Таміфлю", це як мінімум,хоча я б не сказав що це багато, це лише кричущий факт не в її користь. Крім того в її команді є бізнесмени, логічно що при Юлі-президенті їх бізнес отримає поштовх для розвитку. Рахунок Пєтя-Юля 0:0. :)

2. Політичний флюгеризм. Тут все ясно, Юля спочатку була під Лазаренком, той спалився і вона замутила власну партію яка діє і досі. Хоча і була віце-прем'єром при Кучмі, але це нівелюється відсидкою в СІЗО за його вказівкою, значить не лягла. По другому критерію в Юлі одне очко, тому Пєтя-Юля 0:1 на користь Юлі :)

3. Відсутність команди. В Юлі команда є, це очевидно. Тут і чинний прем'єр, і в.о. Президента і друга за розміром фракція в парламенті. По цьому критерію в Юлі знову одне очко. Пєтя - Юля 0:2 на користь Юлі :)

4. Відсутність чіткої програми. Так, тут така ж картина як і в Пєті, сміливо не даємо очко. 0:2.

5. Відсутність чіткої позиції, принциповості. Я думаю більшість погодиться що Юля має певний стержень в характері, має яйця, завдяки чому вона перемогла "Росукренерго", завдяки чому вона поборола бартерні схеми коли була віце-прем'єром в Кучми, завдяки чому вона могла перечити Ющу-президенту в принципових питаннях. Тут їй сміливо даємо +1, ітого Пєтя- Юля 0:3 на користь Юлі.

Які результати роботи Юлі? З мінусів - дуже невигідні газові контракти, але з цим нічого не зміг зробити і Азіров з Яником. З плюсів - як мінімум +5 мільярдів у золотовалютних резервах України (наскільки я пам'ятаю), прозорість на газовому ринку, покращення демократії і свободи слова (не без допомоги всієї помаранчевої команди).

Плюс афігєнна харизма, мотивація помститися папєрєднікам і останній політичний шанс.

Коротше, якщо обирати між високим ввізним мито на авто і запасом "Таміфлю" я обиратиму "Таміфлю". Тільки в другому турі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як люди не можуть зрозуміти, що Юлія Тимошенко - це ЗЛО. Це ж так очевидно. Абсолютно в кожному її погляді, фразі, репліці видно обман. Видно, що вона апелює на низькі почуття: людський гнів, знедолення людей, людську бідність, популізм. А заявити, що в неї є лише одна квартира квартира - це просто вершина цинізму і зневаги до інтелекту людей.

Не буде в Україні гідного людського життя, доти, доки такі особи як Тимошенко будуть при владі!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як люди не можуть зрозуміти, що Юлія Тимошенко - це ЗЛО. Це ж так очевидно. Абсолютно в кожному її погляді, фразі, репліці видно обман. Видно, що вона апелює на низькі почуття: людський гнів, знедолення людей, людську бідність, популізм. А заявити, що в неї є лише одна квартира квартира - це просто вершина цинізму і зневаги до інтелекту людей.

Не буде в Україні гідного людського життя, доти, доки такі особи як Тимошенко будуть при владі!!!

Правильно!

Накрала вона в свій час достатньо...

Взагалі не бачу нормальних, без минулих махінацій з держ бюджетом кандидатів. Знають як вкрасти, і будуть красти так само!

Турчинов вже починає показувати хто він є https://www.youtube.com/watch?v=0moqP-NlUzE

так само і остальні...

На крайняк, буду голосувати за Гриценка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене(можете знову втіху замінусувати), нам знову прийдетьсяч вибирати між "залізною рукою" і "любими друзями".(іронія)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Турчинов вже починає показувати хто він є https://www.youtube....h?v=0moqP-NlUzE

Це відео показує, що владі плювати на людей, вона нас держе за бидло і гавно рівно так, як і попередня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене(можете знову втіху замінусувати), нам знову прийдетьсяч вибирати між "залізною рукою" і "любими друзями".

Вибираючи між меншим і більшим злом, ніколи добра не отримаєш.

Я білше не хочу вибирати між більшим і меншим злом, а саме головне - люди інтелектуально виросли щоб це зрозуміти. Інакше знову в гівні будемо жити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене(можете знову втіху замінусувати), нам знову прийдетьсяч вибирати між "залізною рукою" і "любими друзями".

Головне щоб не вийшло що знов вибирали між новими "Ющенко" і "Януковичем"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вам реально хочеться "залізної руки"?

Дописав в пості слово "іронія".

Так а я про шо? Тож нас до цього й ведуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будь-які вибори це завжди принцип меншого зла.. ІМХО

Тому що в політиці усі *уки.... а не *уки, а більш-менш чесні люди в політиці вершин не досягнуть...

Якщо не хочеться читати шось цікаве цього напрямку... Пелевина наприклад))

то достатньо звернути увагу навіть на сучасні міні-серіальчики аля "Карточний домик" чи "Босс"

Дууууже гарно показують що таке політика впринципі і що там чесних не буває...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому що в політиці усі *уки.... а не *уки, а більш-менш чесні люди в політиці вершин не досягнуть...

то достатньо звернути увагу навіть на сучасні міні-серіальчики аля "Карточний домик" чи "Босс"

Але буває чесне, гідне людське життя в Європейських країнах, значить і політикі можуть бути чесні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але буває гідне людське життя в Європейських країнах, значить і політикі можуть бути чесні.

Просто в деяких країнах люди розуміють що політики це лише найняті працівники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порох влаштовує Ахмєтова більше за Юлю, тому ПР і виставила своїм кандидатом не Тігіпка (який дуже близький по типажу Пороху і забрав би трохи голосів), а кандидата за якого людина сповна розуму в житті б не проголосувала. Вибравши Пороха ми отримуємо стабільність у всіх регіонах, але й збереження статус-кво. Жодних розправ, віджимів бізнесу і т.д. Вибираючи Юлю ми отримуємо х.з. що. Країну тупо може паралізувати. Ну і головне, її лисячі заграваньки з Пухіним. Найбільше просрав звичайно Тігіпок, він реально міг ввійти в фінал виборів і підняти свій статус до небес. Попустили його жостко. тому він так і матюкався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби Ющенко балотувався я , наприклад, голосував би тільки за нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але буває чесне, гідне людське життя в Європейських країнах, значить і політикі можуть бути чесні.

Це може бути лише там де в політику ідуть бо хочуть себе реалізувати саме як професіонали, а не заробити на цьому і не допомогти комусь заробляти...

це можна зробити, поставивши ЗП політика меншою ніж ЗП інженера... ніяких пільг... ну і звісно корупція...

мало де це можливо...я впевнений що і в Єропі на високому рівне це теж не можливо.... якісь місцеві нижчі політики... може.... а де високопосадовці там завжди вплив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто в деяких країнах люди розуміють що політики це лише найняті працівники.

Ось є тема про громадянське суспільство, так вона впринципі практично нікому не потрібна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби Ющенко балотувався я , наприклад, голосував би тільки за нього.

От якраз і є мисля що Ющенко хотів усе робити чесно по заону бла бла бла .... тому і з"ївся...або з"їли його... чесно неможливо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це може бути лише там де в політику ідуть бо хочуть себе реалізувати саме як професіонали, а не заробити на цьому і не допомогти комусь заробляти...

це можна зробити, поставивши ЗП політика меншою ніж ЗП інженера... ніяких пільг... ну і звісно корупція...

мало де це можливо...я впевнений що і в Єропі на високому рівне це теж не можливо.... якісь місцеві нижчі політики... може.... а де високопосадовці там завжди вплив...

Якщо сидіти склавши руки, тоді точно нічого не добєшся. Для досягнення будь якої цілі, необхідні конкретні дії, а не філософські роздуми(хоча я теж люблю пофілосовствувати :_02: ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо сидіти склавши руки, тоді точно нічого не добєшся. Для досягнення будь якої цілі, необхідні конкретні дії, а не філософські роздуми(хоча я теж люблю пофілосовствувати :_02: ).

Гарно сказали. Ваші пропозиції, при чому такі. які Ви персонально готові втілювати в життя? :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...