Перейти до змісту

Легалізація зброї

Андрій Віталійович

336 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

34 хвилин тому, yu2007 сказано:

@ig_rok

Нарізна мисливською хіба не буває? Чи у вас нарізна короткоствольна?

Нарізна короткоствольна для обраних тільки доступна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 741
  • Створено
  • Остання відповідь
42 хвилин тому, yu2007 сказано:

Нарізна мисливською хіба не буває? Чи у вас нарізна короткоствольна?

Так в мене Калаш теж мисливським записаний.Короткоствольної не маю.Я не правильно написав,треба було-*гладкоствольну рушницю продав*,дуже шкода було розлучатися))),каталожна,Іспанська під набої магнум.Стволи 85 см.,хто в темі зрозуміє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 minutes ago, case_l said:

Нарізна короткоствольна для обраних тільки доступна.

Я взагалі намагався акуратно вияснити, чи іг_рок бува не колега "по службі" нашого бордівського гранатометника, але дякую з лікбез, щоб я без вас робив?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, yu2007 сказано:

Я взагалі намагався акуратно вияснити, чи іг_рок бува не колега "по службі" нашого бордівського гранатометника, але дякую з лікбез, щоб я без вас робив?)))

та я і не мав на увазі, що ви не в курсі цього, лише також висловив здогад, що @ig_rok залишив мисливську нарізну зброю. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, yu2007 сказано:

Я взагалі намагався акуратно вияснити, чи іг_рок бува не колега "по службі"

Ха!!Звичайно ні,не колега.Ось фото,так написано-мисливський карабін-7,62 і мисл.карабін-5,6.Я зробив один дозвіл на 2 одиниці нарізної і окремий на гуму.

IMG_0733.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Wrath сказано:

Залиш свої душевні переживання, викликані важкими спогадами різної давності, для когось іншого.) Я теж ні на мить не сумніваюся в тому, що усі проблеми нашої багатостраждальної неньки від невігласів, які лінуються повністю перечитувати теми на форумах....

Ти так активно закликаєш до читань, а сам чукча, як я бачу, не чітатєль. Ти згадуєш ст. 263 ККУ... Навіщо перестрибувати - прочитай спершу ст. 1, потім - ст. 2. Такій начитаній людині не треба ж пояснювати, що таке склад злочину, і яке його місце у правовій кваліфікації правопорушень?

Ну й взагалі, начитаним людям гріх не ознайомитись із усією загальною частиною кодексу, зокрема зі ст. 36, у якій, до речі, ні слова ні про "фронтальну частину", ні навіть про попереджувальний постріл. Може поділишся все ж "чинним законом і нормативами"?)

залишив ;) 

Крім ст36 існують ще інші нормативні документи, розпорядження, правила, СОУ тощо, які регламентують порядок рослідування і проведення судовомедичних та ін. експертиз по даній ситуації, тому я б не радив дуже геройствувати опиратися на її статті.  Бо нажаль є загроза, якщо ви потрапивши в аналогічну ситуацію як герой статті, що прокурор вас в залі суду може швиденько з ними ознайомити і буде вже доводити наприклад ч3 або ч4 наступної статті, де без терміну вже не обійтись. :) Тому без хорошого дорогого адвоката буде теж вже не обійтись.

Тренуватися, тренуватися і тренуватися! Специ радять/пишуть мінімум раз на тиждень потрібно тренуватися, щоб в стресовій ситуації рука не тремтіла і зменшити ризик що небуть не наворотити, більше ніж треба! 

Скучно правда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, ig_rok сказано:

Ха!!Звичайно ні,не колега.Ось фото,так написано-мисливський карабін-7,62 і мисл.карабін-5,6.Я зробив один дозвіл на 2 одиниці нарізної і окремий на гуму.

IMG_0733.JPG

Ось це я розумію Справжній Бандерівець! :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, Ukrainec сказано:

:)

Крім ст36 існують ще інші нормативні документи, розпорядження, правила, СОУ тощо, які регламентують порядок рослідування і проведення судовомедичних та ін. експертиз по даній ситуації, тому я б не радив дуже геройствувати опиратися на її статті.  Бо нажаль є загроза, якщо ви потрапивши в аналогічну ситуацію як герой статті, що прокурор в залі суду може швиденько вас з ними ознайомити і буде вже доводити ч3 або ч4 наступної статті :) Тому без хорошого дорогого адвоката буде вже не обійтись.

Тренуватися, тренуватися і тренуватися! Специ радять/пишуть мінімум раз на тиждень потрібно тренуватися, щоб в стресовій ситуації рука не тремтіла і зменшити ризик що небуть не наворотити більше ніж треба! 

Ти б ще міжвідомчі записки згадав. Відповідно до Конституції України громадяни повинні керуватися виключно вимогами законів, або ж підзаконних актів, які на цих законах базуються та доповнюють їх. У статтях законів, доповнення яких передбачено зазвичай використовуються фрази типу : "у порядку, розробленому органом виконавчої влади", тощо. На чому базуються вказані тобою документи, якщо у нас не існує закону про зброю? Себто, де-юре тт-шник нічим не відрізняється від мобільного телефону. Інша справа - те, що деякі прокурори та судді плювати хотіли на закон.

Питання необхідної оборони досить тендітне, але дана тема стосується саме легалізації зброї, тобто прийняття закону про володіння нею з дотриманням певної процедури.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, yu2007 сказано:

Неугомонно упоротий бот. Давай-давай

П.с.: сміється той, хто сміється останній

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, Wrath сказано:

Ти б ще міжвідомчі записки згадав. Відповідно до Конституції України громадяни повинні керуватися виключно вимогами законів, або ж підзаконних актів, які на цих законах базуються та доповнюють їх. У статтях законів, доповнення яких передбачено зазвичай використовуються фрази типу : "у порядку, розробленому органом виконавчої влади", тощо. На чому базуються вказані тобою документи, якщо у нас не існує закону про зброю? Себто, де-юре тт-шник нічим не відрізняється від мобільного телефону. Інша справа - те, що деякі прокурори та судді плювати хотіли на закон.

Питання необхідної оборони досить тендітне, але дана тема стосується саме легалізації зброї, тобто прийняття закону про володіння нею з дотриманням певної процедури.

Можеш бути переконаним в чому хочеш.

Просто щоб ні в кого не було ілюзій, за законами кінцевий термін призначать зі  ступенем  важкості, на основі отриманих результатів процедур проведених під час розслідування. І чи вистачить у вас доказів довести власні дії згідно ст36 це все залежить від об"єктивності слідства, вправності адвоката і прийнятих суддею рішень. Можуть справу з якихось "невідомих" причин так завертіти, розділивши її на 2 епізоди, де "безробітні" співучасники стануть свідками.

Тому не плекайте іллюзій що це буде ст.36, бо при особливій наполегливості прокурора і адвоката мами трупа може бути і 37, чи 115 + 67, це вирішиться в залі суду.

І чим менше ви начудили при самообороні тим більші у вас шанси вийти сухим. Щоб менше чудити я описав, що для цього треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Ukrainec , я написав, що добре знайомий з нашою правоохоронною системою, тому не плекаю марних ілюзій ще у першому своєму повідомленні...Тебе знову не у ту стєпь понесло.)

Щоб менше чудити, треба бути тєрпілою і не оборонятись - інакше слідчі все перекрутять.

Взагалі, у наших людей, помимо низки інших, є 2 значні недоліки: віра у ледь не міфічну всесильність влади і тотальне незнання своїх прав.

І це ще гірше, ніж лінь перечитувати теми на форумах.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Поліція нагородила господаря, який застрелив грабіжника
https://gazeta.ua/articles/np/_policiya-nagorodila-gospodarya-yakij-zastreliv-grabizhnika/765126

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

53 хвилин тому, FOX сказано:

Поліція нагородила господаря, який застрелив грабіжника
https://gazeta.ua/articles/np/_policiya-nagorodila-gospodarya-yakij-zastreliv-grabizhnika/765126

Ну от бачите, право на зброєний захист в Україні є!  :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

48 хвилин тому, Ukrainec сказано:

але якось криво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Ukrainec сказано:

тому що розпіарили сам випадок))
Думаю в тіхаря  дали б йому условку з словами " радуйся що не посадили".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там і дядько не простий...діда простого закрили би аж бігом - для статистики...І не кажіть, що до діда в хату не лізли б, зараз відморозки бабуль за 100 грн сокирою по голові  б'ють...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну звичайно хлопці, така "зрада" то обломилась!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Ну звичайно хлопці, така "зрада" то обломилась!

Хочеться побачити статистику перемоги. Де можна подивитись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, sergkots сказано:

е... ну... безвіз? путін не почав широкомасштабне вторгнення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52 хвилин тому, sergkots сказано:

Статистика перемог зворотньо-пропорційна кількості самооборонців-неадекватів * 0,Х - коефіцієнт предвз"ятості до них з боку судочинства.

Так що, лише ваші навики (рахуй досвід) мислити холоднокровно в стресовій ситуації можуть поповнити позитивну статистику.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

"Наша поліція знає, що відповідальне носіння зброї рятує життя. Вона знає, що в разі заборони зброї озброєні будуть тільки злочинці", - сказав Трамп, виступаючи на конференції Національної стрілецької асоціації (National Riffle Association, NRA) в Атланті (штат Джорджія).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

зліт грабіжників, а один вирішив пройти без черги

з 4 покупців, які перебували в магазі в момент пограбування, всі четверо були зі стволами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

DCoiLJAXUAA3l5I.jpg

Реклама револьверів Браунінга після єврейських погромів 1903-1905 років в Російській імперії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...
15 минут назад, Alex S сказал:

револьвер під патрон флобера. Що я Вам з цього приводу скажу. Якщо то так ,то цей тип зброї також має право на існування як самозахист. І в випадку як з цим стрілком ,я мабуть також вибрав би краще ,якщо впіймають ,нормально сидіти чим закопаним лежати.

Право на самозахист має люба зброя, але в звичайній бійці стріляти  в голову то мабуть суд визнає перебором. Хоча залежить від обставин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...