Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

тут хтось кліпає...в межах України.

В межах України українці "клєпають" тільки дітей і продукти харчування. Все інше - імпорт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

ви думаєте клітки з Китаю везуть ?)

ХЗ, а звідки?

есть разные производители, в т.ч. и украинский, который стоит на порядок дешевле остальных.

ви думаєте клітки з Китаю везуть ?)

ХЗ, а звідки?

есть разные производители, в т.ч. и украинский, который стоит на порядок дешевле остальных.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

говерла - 33,5 $

я так поняв то не закінчеться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це наслідок заяви Гонтарєвої.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін нуж ідіоти крадії , яцика та гонтарєву в полон до сєпарів відправити хай роблять з ними все, що в голову стрельне і назад хай не повертають.

Я думаю Гонтарєву потрібно в Росію заслати- хай там покерує з рік )))))) і Росія прийде до нас за кредитом))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін нуж ідіоти крадії , яцика та гонтарєву в полон до сєпарів відправити хай роблять з ними все, що в голову стрельне і назад хай не повертають.

їй там медальку, і пожиттєву фінансову допомогу призначать

але, як на мене, по проблема не в ній, а в системі, в банківській системі

хто не прийде на цю посаду - відразу рятує банківську систему = допомагаю дружнім банкам

а хто мені (з місцевих авіаторів банкірів) пояснить, НАХЕРА нам такі банки (в такій кількості) які потрібно рятувати при найменших несприятливих ситуаціях?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в аптеці немає доброї частини ліків. а в якій є- то ціна втридорого чи то в 4)

німесил по 10 гривень за пакетик..

Я вже немід купував - був 8 грн 10 таблеток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть ли жизнь при курсе за 30 ?

Може вже досить передруковувати і так очевидні речі.

Краще б ці горе-прогнозисти придумували шляхи виходу з ситуації і подавали б їх до кабміну.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їй там медальку, і пожиттєву фінансову допомогу призначать

але, як на мене, по проблема не в ній, а в системі, в банківській системі

хто не прийде на цю посаду - відразу рятує банківську систему = допомагаю дружнім банкам

а хто мені (з місцевих авіаторів банкірів) пояснить, НАХЕРА нам такі банки (в такій кількості) які потрібно рятувати при найменших несприятливих ситуаціях?

У всьому цивілізованному світі кількість банків пропорційна купівельній спроможності населення. Чим більше у населення грошей - тим менше банків.

А в нас в основному, банки - це установи для відмивання грошей, і чим більше в країні бандитських кланів - тим більше "карманних" банків.

Плюс чим більше банків - тим більше людей туди можна заманити під різним якоби "профітом" для людини.

А чому їх рятують - це вже питання риторичне. ;)

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще б ці горе-прогнозисти придумували шляхи виходу з ситуації і подавали б їх до кабміну.

Питання в тому, а хто прийме до уваги ці пропозиції? Тут за принципом: "Йди геть! Я знаю як! Сам дурень!" Змінено користувачем Smith
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бензин может дойти до 27 грн

вже дійшов...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тим часом - 34,90! Рішучі дії Нацбанку почалися? Чи то наслідок феєричних заяв Гонтарєвої???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть не знаю що вже й казати...

Ах да! Чому я дивуюсь, забув що знову ж Лєрка заяву робила...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть, що Гонтарєвій "лапти уже сплели" і на її місце має стати сьогоднішній голова правління Ощадбанку Пишний Андрій Григорович. Але це все чутки.

Питання в іншому: як все це вплине на гривню? І яка, взагалі, подальша стратегічна політика щодо курсу? думаю, що і Ванга тут була б безсила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Привата картковий продаж 33. На Говерлі скупка 33,50 :_09:

Приват змінює по декілька раз на день, не переживайте так!

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Привата картковий продаж 33

а це не вчорашній?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3350

3490

Боже- допоможи нам...

ми панове в такій сраці, -що просто.....а в шоці- я просто не знаю як виходити з ситуації.... ціни космос, бензин .... це .... в мене просто немає слів,

радує одне..... СТАБІЛЬНІСТЬ

.....

В ЗАРПЛАТІ ))))))))))

тут скажу не Гонтарєву треба гнобити, там люди ой повірте як наживаються, а валютчики- дари приносять за цей ЗОЛОТИЙ ЧАС....

я не знаю.............. хочу вийти і начовпти якомусь політику морду....

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І саме паскудне в цій ситуації - те, що, приміром, масово страйкувати, вимагаючи підняття зарплат (які різко перетворилися на купку паперу), причому всерівно - в приватника ти працюєш, чи на державу - безрезультатно, бо за рідкими виключеннями (експортери, нафтотрейдери), самі ж роботодавці опинилися в такій же ж.....пі, що й працівники.

Доречі, чув, що навіть валютчики (ті, що по ринкам стоять) зараз в попандосі - по такому курсу купує хіба той, кому вкрай та валюта треба (а таких мало, а кому й треба - то тупо не має за що купити), а скидати не спішать - авось ще виросте, ну і нема валюти багато в людей.

Змінено користувачем AgentSmith13
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть, що Гонтарєвій "лапти уже сплели" і на її місце має стати сьогоднішній голова правління Ощадбанку Пишний Андрій Григорович. Але це все чутки.

Питання в іншому: як все це вплине на гривню? І яка, взагалі, подальша стратегічна політика щодо курсу? думаю, що і Ванга тут була б безсила.

Поки будуть рефінансом рятувати власні банки толку не буде. Плюс вивід капіталу олігархату. Підозрюю, що дають не маленькі відкати щоб вивести гроші в тиху фінансову гавань. Якщо прикрити цей процес можливий відкат гривні. Питання хто це зробить? Хто стане ворогом №1 для олігархів?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут хтось кліпає...в межах України.

памьятаєш свій попередній пост до мене ? памьятаєш за що вимагав в РО мені піти (і я пішов) ? ну і ?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де поділись експерти, які кричали, що "якось так дивно, що гривня по відношенню до рубля залишається стабільною, якщо падає рубль - падає і гривня"?

До цих пір не розумію, якій смисл у відставки Гонтаревої, якщо вона "говорящая голова"? Поставлять іншу таку ж - якій толк? Шило на мило. Треба систему міняти, призначати голову нацбанку ВР+Президент, при чому до цього якийсь конкурс чи комісію для вибору кандидатів створити. Плюс багато що залежить від економіки самої країни, а точніше - міністерства економіки.

Змінено користувачем seolutsk
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До цих пір не розумію, якій смисл у відставки Гонтаревої, якщо вона "говорящая голова"? Поставлять іншу таку ж - якій толк?

Буде такий самий показовий цирк, як з заміною Яреми на Шокіна з надією, що народ знову "схаває".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Украине предрекают 40-процентную инфляцию

Доллар на межбанке на продажу подскочил до 32-х гривен. Чтобы стабилизировать экономику, Национальный банк объявляет очередные административные ограничения исключительно для импортеров.

В НБУ планируют сдержать бесконтрольный выход валюты за пределы страны. Уже сегодня банкам запретили выдавать гривневые кредиты на покупку валюты. Валютные операции импортеры будут осуществлять под контролем Нацбанка.

“Если 40 миллиардов помощи, которую мы ожидаем уже 3 марта, нам не дают возможность стабилизировать ситуацию, то будем стабилизировать административными методами”, – заявила председатель НБУ Валерия Гонтарева.

Питається, а якого хер@ вони зараз роблять??? До 3 березня гривня може пригнути гірше ніж скажена мексиканська собака, і потім фіг ти їй уже намордник вдінеш!

В гробу я бачив таку стабілізацію разом з дамою в білих уггі...

Вот уже точно: "Ми гривню стабілізіровали, стабілізіровали, да не вистабілізірували."

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це за вчора..

Mozart

Отправлено Вчера, 23:47

*

Популярное сообщение!

Добрый вечер всем!

(уточню, это - приветствие, доброго - мало).

Сегодняшнее вечернее откровение будет целиком и полностью посвящено НБУ. Написать надо очень много, но... уже устал , и сил маловато, две ночи почти не спал, в общем... заранее, прошу прощения за сумбурность.

Давайте вместе внимательно прочтем, ЧТО опубликовано на сайте НБУ: http://www.bank.gov....08&cat_id=55838

О чем здесь говорится?

1. НБУ фактически признало, что до сих пор имел место "непродуктивний витік капіталу за межі України". Возникает вопрос - а что делал Департамент банковского надзора, до недавнего времени возглавляемый госпожой Шульгой - большой подругой одиозного банкира Лагуна (ну, это другая история)?

И если все знали о "витоке" - почему никто не наказан, не снят, почему не открыто ни одного уголовного дела, наконец?

2. Гонтарева прямо сказала : "на ринку почали переважати панічні настрої". Ну, точнее, это спич-райтер так изложил.

Т.е. прямо признано, что на рынке - ПАНИКА. А НБУ в это время - наблюдал со стороны за результатом своих действий.

И наконец .

3. Гонтарева очередной раз показала тупость и бессмысленность всех своих поступков. СНАЧАЛА - "жесткое регулирование" (сентябрь 2014-го) , результат - весь валютный оборот уходит на черный рынок. ЗАТЕМ - попытка отпустить - и резкий взлет курса . ЗАТЕМ - опять попытка подержать, с помощью аукционов. ЗАТЕМ - "полная свобода" (читай - хаос!) с 5 февраля. И за неполных 20 дней курс взлетает почти в 2 раза... НАКОНЕЦ - очередное "зажимание гаек".

Впрочем, наивно думать, что все так хаотично и беспорядочно, как может показаться на первый взгляд. Мне на глаза попалась любопытная статейка http://www.rbc.ua/ru...-23022015110000, где прямым текстом указано, ГДЕ она ворует. Впрочем, это уже другая история...

Так вот. Что мы сегодня получили? Вначале - после того, как началось выступление - была какая-то надежда. После слов "Постанова, ограничение" курс автоматически несколько откатил - что стало заметно и на межбанке, и на наличном рынке. Затем... люди вчитались/вслушались в озвученное... и волна разочарования накатила. "НИЧЕГО НОВОГО!". Бессмысленность действий вызвала такое сильное ощущение безысходности - что народ с новой силой хлынул скупать доллар.

Сегодня я получил одно письмо, как нельзя лучше отразившее драматизм ситуации:

сегодня слил 10-ку по 31,5, думал что после постановы будет откат. Сейчас есть возможность по 33,5 зафиксировать убыток. Откат реален завтра или фиксироваться?

Я уже неоднократно говорил о слишком высоком риске проведения подобных операций.

И сейчас еще раз повторю: сейчас не время пытаться заработать на "качелях". Сейчас - по возможности - желательно не делать вообще никаких операций с валютой. Любой поступок может оказаться убыточным.

Однако, главный вопрос, ЧТО ЖЕ БУДЕТ ДАЛЬШЕ?

Очень интересно вот это. http://news.eizvesti...ilizacii-grivni

Что это - блеф или действительно у ВАГ спрятан джокер в рукаве?

Потому как если решительные действия не будут предприняты, "страшилки" в виде 50-и гривен за доллар станут реальностью гораздо раньше, чем кто-либо может себе это предположить.

А потому.. пьем успокоительное и ложимся спать. Завтра будет ясно, к чему мы идем.

Надежда сохраняется, но становится все призрачнее....

Сьогодні

Lasvegas

Отправлено Сегодня, 09:58

*

Популярное сообщение!

От Заката до Рассвета От отката и до марта!

Есть информация о намерении НБУ, выкупить всю валюту МТС/Киевстар/Лайф, которую они будут загонять для продажи, что бы оплатить лицензии на 3G. НБУ планирует " забрать на себя" эту валюту и пустить на рынок.

Примерно заходы валюты планируются на начало Марта. Так как и МВФ тоже обещали что то озвучить насчёт транша в это время, это может дать двойной положительный эффект для гривны. Может!!! дать, а даст или нет - будем посмотреть.

Инфо про выкуп этой валюты НБУ пока под вопросом, но даже если не через НБУ валюта выйдет на рынок, это тоже будет положительным сигналом, не факт что долгосрочным, но хоть на время сможет успокоить рынок.

Змінено користувачем SashaOn
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...