Перейти до змісту

Новини самооборони

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 353
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

...І дивно, і сумно, і дико...

Ніхто і "вусом не повів" на мої повідомнення про спільну координацію та розвиток цього напрямку...

Опубліковано

Можливо тому, що ніхто не зрозумів про яку координацію може  бути мова? Ви хочете, щоб міноборони з вами співпрацювало, чи як?

• +1 1
Опубліковано

Ні, не МО. І не допомога, а обмін досвідом

От у нас, наприклад, вже налагоджена співпраця в трикутнику "місцева адміністрація - військомат - загін". Для чого адміністрація? Бо вона по закону має фінансувати цю програму. Вже двічі на сесіях були виділені кошти з районного бюджету на потреби ТрО. Хлопці обуті-одіті, мають належне екіпірування. Є авто. Написана програма та графік занять до кінця року. Регулярні тренування та вишкіл. Йде співпраця і з прикордонниками, і з НГ, і з усіма-усіма. Добивалися цього тяжко, часом, навіть - дуже тяжко, але ТрО є, воно - розвивається, і, кажуть, не саме погане в Україні

Ось в такому ключі хотілося б поспілкуватись, розповісти що знаємо, і послухати - що не знаємо

А МО, наче і стратегія розвитку ТрО є, наче і якісь укази, а на ділі - все робиться крізь пальці. Тому, чим більше таких осередків і однодумців буде по всій території України, які будуть той МО теребити за одне місце - тим швидше і професійніше піде діло

Якось так...

• +1 4
Опубліковано

Круто!

В нас - те ж саме, але я в приват напишу номер телефону людини, яка цим живе і робить то всьо.

Єслі шо - я без граму сарказму чи ше чогось. Я вам дам телефон людини, думаю знайдете спільну мову. Ну і вважаю, що це суперово!

• +1 2
Опубліковано
3 часа назад, difoto сказал:

Круто!

В нас - те ж саме, але я в приват напишу номер телефону людини, яка цим живе і робить то всьо.

Єслі шо - я без граму сарказму чи ше чогось. Я вам дам телефон людини, думаю знайдете спільну мову. Ну і вважаю, що це суперово!

Дякую! На днях - зізвонемось

(якщо щось наклацав з репутацією, то це тому, що я - лантух в інторнетах... Вибачаюсь!)

____

Сьогодні в нас була дика спека... +40, може більше.... Бійці втрачали свідомість, але підрозділи йшли вперед та виконували поставлені задачі! Обличчя, ноги, тіла, спітнілі до нитки - "горіли"! А ми все йшли та йшли... У нас  - планові зайняття!

Кожен з нас сьогодня вкотре зрозумів - де його "поріг" витривалості та що потрібно вдосконалити для свого  виживання

Було складно, але було корисно!

• +1 1
Опубліковано

Це з Вами я сьогодні спілкувався телефоном?)

Тільки приїхали. Готовий слухати або читати Ваші думки.)

Або сюди в приват або у ФБ.)

• 2 місяця потому...
  • 8 місяців потому...
Опубліковано

ЦІКАВЕ ВІДЕО - може хтос впізнає цього чортика

23.19 виклик на вул. Гальшки Гулевичівни: співмешканець побив вікна. "Сєпар" і нащадок росіян, як він себе називає, повибивав геть усі шибки у будинку співмешканки. Порізався склом з вікон. Від надання медичної допомоги категорично відмовився. Більше того, по приїзду на виклик наш патрульний автомобіль вчергове зазнав пошкоджень. Цього разу від дій створіння, відео з яким виставляю окремо наступним постом (дуже прошу людей із неврівновваженою психікою не переглядати, дітям не показувати): ногою вибив решітку. Далі він із пляшкою в руці кинувся на мене, намагаючись нанести удар. Я пляшку відібрав. А колега посадив його на землю. А далі дивіться самі, якщо маєте міцні нерви. Пік спітчу після першої хвилини. СБУ має бути цікаво.

18--------...--Oleksandr-Nikolaychuk.mp4

Опубліковано
2 хвилин тому, Basil сказано:

шо це за "народні месники"?

і для чого це викладати в інтернет? Дали б тихо трохи по горбу, щоб подумав та і все. Завтра якийсь ідіот з ДЛнр побачить і почне собі відповідь знімати над тим кого зловить... Не варте воно того.

• +1 6
Опубліковано
17 годин тому, trionix сказано:

Знайшли чортика

В якому сенсі-знайшли?)) Чи не офіційно він був затриманий за "чудесію" яку він начверив?))) Який сенс того трешу з оголеними торсами , стріляниною і картинки  хлопців в "трєніках"? Знову на "Самооборону" грязюку вильють, а москалі зайвий раз відео зомбакам своїм покажуть про лютих бандерівців...

• +1 3
Опубліковано

імхую, то подстава Самооборони якась. В любому випадку, дієві особи за кадром на обох відео різні. Купа нелогічних дій на другому відео. В армію дибіла відправляти ? Нафіга ? Кому він там треба ?

• +1 5
Опубліковано
Только что, trionix сказал:

підстава, я вже написав адмінам щоб видалили пост

просто видалити, то замало. Треба розбиратись, хто де і нафіга це знімав (друге відео)

Опубліковано

Чому всі вважають, що цього не потрібно робити?Реально він заслужив тумаків. Нормальної мови він не розуміє - це видно з першого відео. Зате таким методом 100% більш не буде такого говорити, а може й думати, жінку буде боятися вдарити і набухуватися до неадекватності. Зрозумійте- толерантність ні до чого хорошого не призведе...Комуняки свого добивалися дуже дієво(тому маємо російський донбас. а не український(30 -ті роки і Голодомор), а ми такі толерантні, що вже й сепару по спині гріх впиріщити....

В армію вони його, звісно, дарма відправляли...такого там не треба...

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано

@san4ez1 потрібно було, але тихенько... так щоб про це знав головний герой на відео і отих пару хлопців, що йому розповідали про правильне життя.

• +1 3
Опубліковано

Можливо це дасть поштовх і натхнення іншим людям, які мають таких сусідів...Кажуть, що дуже багато таких приїхало у Львів і відкрито ненавидять українців і чекають приходу "своїх" від яких втікли у Львів(хулі в кацапстан не їхати, в парашці стоїть випалювач мізків чи що)...логіка просто ппц...Приїхати, насрати, спаплюжити і привести під стандарти "рюзького міра"...Пора виносити сміття...раз поліція цим не займається, то повинні люди.

Опубліковано
2 годин тому, MANJAK11 сказано:

імхую, то подстава Самооборони якась. В любому випадку, дієві особи за кадром на обох відео різні. Купа нелогічних дій на другому відео. В армію дибіла відправляти ? Нафіга ? Кому він там треба ?

В армію ніц нетра, а от на передову - розтяжкі розчищати, то  саме той персонаж...

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...