Перейти до змісту

Голову Громадської ради при Волинській ОДА затримали напідпитку за кермом


ForZa

Рекомендовані повідомлення

Голову Громадської ради при Волинській облдержадміністрації Олександра Волянюка затримали напідпитку за кермом автомобіля. Про це стало відомо з власних джерел у громадському середовищі. Чоловіка зупинили на вулиці Данила Галицького близько 20:00 19 лютого. Згідно інформації патрульної поліції Луцька, екіпаж виявив автомобіль, водій якого часто змінював напрямок руху на проїзній частині і виконував незрозумілі маневри. Під час спілкування з чоловіком патрульні виявили в нього ознаки сп’яніння. Перевірка на місці на приладі Dragger в присутності двох свідків показала результат 0, 68 проміле. На водія склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП, а автомобіль передали тверезому водієві.

За інформацією, цією людиною був прес-секретар громадського формування “Варта порядку”, голова Громадської ради при Волинській облдержадміністрації Олександр Волянюк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, rl72 сказал:

При 0,68 проміле він петляв на дорозі? Нєвєрю
 

 

Мається на увазі , певно, перестроювася зі смуги в смугу поміж авто без увімкнених покажчиків повороту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще один "правоохоронець"
«Завтра собі нові права зроблю!»: у Луцьку майор міліції попався п’яним за кермом

Сьогодні, 09:33

Майор міліції у відставці, колишній «даішник» їздив п’яним за кермом. Попавшись в руки поліції, доводив, що не п’є, а пахне алкоголем, бо «тут хтось горілку просто розлив».

П’яного майора поліція зловила в районі вулиці Шевченка у Луцьку увечері неділі, 19 лютого, інформує власкор «Волинь24»

Підозрілий автомобіль Daihatsu робив незрозумілі маневри: то намагався рушити, то здавав назад. 

Помітивши копів, водій намагався втекти на авто. Не вдалося: заїхав в один з тупикових провулків. 

Водій авта виглядав очевидно п’яним: хитався, у нього заплітався язик. Хоч і доводив: не пив, а запах алкоголю є тому, що «хтось тут розлив горілку».

Відрекомендувався «відставним майором ДАІ» (дійсно, на одному з документів, що були при ньому, чоловік – у формі міліціонера з погонами майора). Доводив, що йому «нічого не зроблять» і він «з начальством усе порішає». 

Відмовившись від перевірки на алкотестері і на місці, і в наркодиспансері, чоловік автоматично «попав» на визнання себе п’яним. Це ж підтвердив і нарколог – на підстав очевидних зовнішніх ознак. 

У чоловіка вилучили права і автомобіль. Пропонували видати тимчасовий талон на право водіння, але той відмовився: «Я завтра собі нові права зроблю» - запевнив. 

Втім, коли прибув евакуатор, і працівник став чіпляти трос до його машини – майор захвилювався. Навіть кидався до евакуаторщика, хапав його за руки, намагаючись завадити.

Зрештою протокол про адмінпрпвопорушгення чоловік підписав. Ще й у місці, де можна лишати власні коментарі, приписав «Поліція – уважуха!»


Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що тут дивного, це так і є і буде, тому що безкарно себе відчувають, а простого простака прокатають по повній

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...