Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума v2

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Йопт, люди ви віткою не помились, чи то вас так після свят колбасить?

В мене одного відео із ютуба не відображаються в тегові чи я щось упустив?

• Відповідей 750
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В мене одного відео із ютуба не відображаються в тегові чи я щось упустив?

Упустив. Приблизно тсорінок 6-8 цієї ж теми. І да, ти далеко не перший, хто про це питав / питає.

Опубліковано

а тому мають повне право його підтримувати будь-якими методами.

тобто цензура в ЗМІ вже дозволена. і підтримується?

Опубліковано

а тому мають повне право його підтримувати будь-якими методами.

тобто цензура в ЗМІ вже дозволена. і підтримується?
якщо ви хочете диктувати свої умови незалежному виданню - це вам обійдеться значно дорожче (с) кіно часів "перебудови"
Опубліковано

Ну давай, покажи мені, де в Вікі написано, що борда (чи форум) - це ЗМІ?

До того ж Вікі - не законодавство України. А законодавство України відносить до ЗМІ лише ЗАРЕЄСТРОВАНІ засоби масової інформації та інформаційні агентства.

Saddy, не умнічай :) це личить людям, які трохи розбираються в предметі бесіди. Я за своє життя в п"яти ЗМІ працював і три реєстрував.

Опубліковано

ще перших скількісь там разів було цікаво спостерігати як Ді паплюжить тих з ким братався тиждень тому бо вони десь там правду сказали/написали

але уже якось скушно

P.S.: тре бо має такі права... хйз що б ви терли якби товаришували з адмінами :)

Опубліковано

Yarchik, ти правильно говориш, що я в третій десятці тих, хто щось там вимагає, а також десь у третій десятці флудерастів форуму, тому пред'являти мені пости типу тих, що в гуморі - це дійсно смішно. А ти пости читав, після яких я нафлудив (аж два рази) у гуморі? Їх ти не рахуєш флудом? Питання риторичне.

І на рахунок мух і мишей...Якщо вже борда приватна оселя, то чому в ній так багато гостей (надцять тисяч)? То закрийтеся тут, зробіть типу приватного клубу і не "стройте" тут людей, а то попахує вже тими дихлофосами неслабо. Сподіваюся, аналогію зловив.

і називають це "редакційна політика"
Так, я це пам'ятаю...Як писав моїй дружині один з вельмишановних бордівців - це інтернет, тут можуть і на х** послати :) .
  • Адміністратори
Опубліковано

Пацики на моциках без бензика. Ви тут що розвели? :)

Я нікому не симпатизую я аналізую і роблю висновки.

Борда не змі, і дермократії тут місцями задофіга. Так само і емоційних людей.

Замітьте я навіть нікого не забанив :)

Те що хтось з людей, маючи функції модератора щось десь потер, не є моєю офіційною позицією.

На разі я достатньо довіряю тим хто модерує форум. Не без косяків, але це усе лічиться при особистій бесіді. :)

А не флудом на пару сторінок.

Опубліковано

А законодавство України відносить до ЗМІ лише ЗАРЕЄСТРОВАНІ засоби масової інформації

ти про   З А К О Н     У К Р А Ї Н И 

Про друковані засоби масової інформації
(пресу) в Україні 

Опубліковано

А ти пости читав, після яких я нафлудив (аж два рази) у гуморі? Їх ти не рахуєш флудом?

І не тільки він. в темі гумор постять гумор. Вибачте за тавтологію. І там не передбачено обговорення картинок чи анекдотів.

Колись, Шкодер давав РО за таке. І пости грохав.

То закрийтеся тут, зробіть типу приватного клубу і не "стройте" тут людей, а то попахує вже тими дихлофосами неслабо

Ти вже 100578-й на форумі, кому щось не до вподоби. Це є приватний ресурс, розміщений у вільному просторі Інтернет.

Не подобається - шукаємо альтернативу! Немає альтернатив - тихенько сидимо і сприймаємо як є.

Як писав моїй дружині один з вельмишановних бордівців - це інтернет, тут можуть і на х** послати :) .

Можуть! :)

Опубліковано

Ти вже 100578-й на форумі, кому щось не до вподоби. Це є приватний ресурс, розміщений у вільному просторі Інтернет. Не подобається - шукаємо альтернативу! Немає альтернатив - тихенько сидимо і сприймаємо як є.
Ти знаєш, мені борда подобається, адже я тут знайшов реальних друзів...А те, що там деякі є нюанси - це переживем. Просто я розумів борду як загальний луцький форум, де можна поговорити з земляками про все і ні про що...А оказується це ресурс (зі слів деяких модераторів), власники якого підтримують політику того чи іншого депутата і мають право підтримувати його любими методами... Звичайно можуть і мають право.... Тільки ось тепер задумався, наприклад клеючи наліпку на авто логотипу улюбленої борди, не стаю я мимоволі агітатором того чи іншого депутата?
Опубліковано

kmd, Шановний адмін, якщо є така можливість, будь-ласка, прикрутіть в шапці кнопку "мої публікації"...десь біля кнопки "просмотр нових публікацій". Дуже часто користуюсь кнопкою "мої публікації" і половину часу захожу на борду з мобільного телефону і вкрай незручно, навіть частенько неможливо, визвати випадаюче меню, де сховано кнопку "мої публікації". Дякую.

Опубліковано

Тільки ось тепер задумався, наприклад клеючи наліпку на авто логотипу улюбленої борди, не стаю я мимоволі агітатором того чи іншого депутата?

Борда стала дуже політичною за останні роки. 2, може уже 3.

Колись такого не було.

• Адміністратори
Опубліковано

Ще раз, я не підтримую жодного політика. Я в принципі аполітичний.

Хотілки будуть з'являтись після того як перейдем на 4ту версію форуму.

На разі є проблеми з базою даних. Іпусь кароч. :)

Опубліковано

На разі є проблеми з базою даних. Іпусь кароч. :)

а може табула раса? :) Чиста дошка?

Все з нуля, чистий (голий)  форум? 

ні тобі репутації, нічого :)

Опубліковано

Так вже таке вроді було ,що репутацію обнуляли ,і нічого вижили :)

Мова не про репутацію. Про все.

Лише активні юзери (за останні 2 роки) ні постів, ні репи нічого!

Все з нуля! ги-ги

Опубліковано

фу фу фу :)

Я знав, що тобі така ідея не сподобається.

То на коли заплановано перехід на нову версію? Зробиш анонс? Попередиш людей?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...