Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума v2

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А тепер вброс: користувачі можуть дивитися хто їм поставив "+" "-"... Холівар напевно почнеться..

Корисно) Тільки що воно дасть) Якщо в людей мозгів нема, хто їм винен, ось у мене два довбо**ба по кд ліплять мінуси, і шо ж ти тепер зробиш? Аутізм - не виліковний.

• Відповідей 750
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А тепер вброс: користувачі можуть дивитися хто їм поставив "+" "-"... Холівар напевно почнеться..

Тепер нічого не чіпайте. Холівар, він для форуму тільки на користь, хіба нє?
Опубліковано

Вибачте, але вже 2 рази мене обзиваєте істеричкою

Я ще й не називав. Я порадив нею не бути!

Бо ваші пости все більше і більше стають схожі на пости Дмитра Шума! на кшталт #всепропалонах #мивсіпомремобля

за те що я маю власну думку і спостереження.

А от про це я і говорив. Якщо ваша думка, діаметрально-протилежна тій, яку сповідують ваші опоненти - мінуса!

Холівар напевно почнеться..

не почнеться. Будуть втіхаря мінусити на зло одне одному. Зараз будуть теми типу: користувач такий-то, с*ука, - мінусує без причини! :)

Опубліковано

а що робити коли прості смертні категорично не згодні з певними думками? Получається одним віп можна "-" ставити, а решту холопам не можна. Не здається відвертою дискримінацією?

Опубліковано

а що робити коли прості смертні категорично не згодні з певними думками? Получається одним віп можна "-" ставити, а решту холопам не можна.

Смиренно накнопати до 1200 постів - і мати таку можливість.

Все ж просто.

Опубліковано

Смиренно накнопати до 1200 постів - і мати таку можливість.

Все ж просто.

Ну раз згадали, то ще раз запитаю. А де почитати про відмінності між групами "користувачі" та "учасники"? А то накнопав 1200 постів за 8 років...

Опубліковано

ем.. ну , щось пішло не так :)

запиатй он в Т0ріка :)

Та мені якось той мінусатор і не особливо треба був, інакше б вже давно в анекдотах чи асоціаціях собі тих 1200 постів за 2 тижня накнопав.

А от згадана на попередній сторінці Т0ріком фіча - це реально класно. Я аж не полінувався передивитися свої замінусовані повідомлення, тепер знаю who is whoй :)))

Опубліковано

Ага, виявляється у нас є серійні дрочєри мінусатори, як і здогадувався.

Я надіюсь ти не з тих, хто наставив мінусів більше, чим отримав плюсів?

Опубліковано

Ага, виявляється у нас є серійні дрочєри мінусатори, як і здогадувався.

Я надіюсь ти не з тих, хто наставив мінусів більше, чим отримав плюсів?

Хз, хіба я їх рахував. Хоча мінусую рідко.
Опубліковано

Холівар напевно почнеться..
Можу сказати тільки одне - тепер "мінусатори" (це ті, хто має право ставити мінуси (примітка автора) :) ) сто раз подумають, чи ставити мінуси іншим "мінусаторам", так як отвєтка не заставить себе чекати :) .

П.С. Прохання до адмінів: Можливо зробити так, щоб смайли були зразу відкриті під формою швидкої відповіді?

Шановні адміни, якщо є така можливість, будь-ласка, прикрутіть в шапці кнопку "мої публікації"...десь біля кнопки "просмотр нових публікацій". Дуже часто користуюсь кнопкою "мої публікації" і половину часу захожу на борду з мобільного телефону і вкрай незручно, навіть частенько неможливо, визвати випадаюче меню, де сховано кнопку "мої публікації". Дякую.
Шановні адміни, ще раз звертаю вашу увагу на дане прохання. Дайте, будь-ласка, відповідь, чи є така можливість.
Опубліковано

П.С. Прохання до адмінів: Можливо зробити так, щоб смайли були зразу відкриті під формою швидкої відповіді?

Я вже й забула як це було. А дійсно, можна повернути?

Опубліковано

Шото пошло не так пропала бокова панель (оновлених повідомлень) як повернути?post-24049-0-83704300-1448099081_thumb.j

І ще питання чи була десь голусувалка чи опитування про зміну дати на форумі?

Опубліковано

В якому смислі?

А скільки тут є смислів?

Що не ясно в моїй фразі?

Поки що, поки йде перехід із старішої версії форума на новішу, це неможливо.

Коли все вляжеться - тоді й працюватиме.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...