Перейти до змісту

Кіноновинки частина 5. рік 2014

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 112
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Насчет экранизация или книга, это тот вариант, когда книгу можно не читать, ничего не потеряете. Я ее прочла, но когда услышала, что фильм снимет Финчер, поняла, что это будет редкий случай превосходства экранизации, была права на все 100 процентов.

Не завжди. На мій погляд, екранізація "Дівчини з татуюванням дракона" дуже достойна, проте фільм прогарає роману. А от з "Бійцівськитй клуб" Фінчера навпаки, сподобався більше ніж книга Паланіка. Хоча, я знову повертаюсь до того, що важливу роль відіграє те, що обраєш першим. :)

Опубліковано

Насчет экранизация или книга, это тот вариант, когда книгу можно не читать, ничего не потеряете. Я ее прочла, но когда услышала, что фильм снимет Финчер, поняла, что это будет редкий случай превосходства экранизации, была права на все 100 процентов.

Не завжди. На мій погляд, екранізація "Дівчини з татуюванням дракона" дуже достойна, проте фільм прогарає роману. А от з "Бійцівськитй клуб" Фінчера навпаки, сподобався більше ніж книга Паланіка. Хоча, я знову повертаюсь до того, що важливу роль відіграє те, що обраєш першим. :)

Я и не говорила что это тенденция...

поняла, что это будет редкий случай
В основном, фильмы, чаще всего,проигрывают книгам.

c757576eac0cf6b445a0fb4001de168e.jpg

Опубліковано

екранізація "Дівчини з татуюванням дракона" дуже достойна, проте фільм прогарає роману

Ви про американську версію, фільму чи шведську трилогію?

Опубліковано

екранізація "Дівчини з татуюванням дракона" дуже достойна, проте фільм прогарає роману

Ви про американську версію, фільму чи шведську трилогію?

Шведська краще. американська якась попсова

Опубліковано

1415192172_boyhood-2014_1.jpg

Название: Отрочество

Оригинальное название: Boyhood

Год выхода: 2014

Жанр: драма

Режиссер: Ричард Линклейтер

В ролях: Эллар Колтрейн, Патриция Аркетт, Итэн Хоук, Элайджа Смит, Лорелей Линклэйтер, Стивен Честер Принц, Бонни Кросс, Либби Виллари, Марко Перелья, Джэми Ховард

Многолетний проект позволит проследить развитие реального человека с момента рождения. Уникальный шанс увидеть год за годом взросление ребенка, жизнь его родителей и изменения окружающего мира в целом.

IMDB рейтинг: 8,7/10 (41,011 голосов)

КиноПоиск рейтинг: 8.350 (1,656 голосов)

Выпущено: США / IFC Productions, Detour Filmproduction

Продолжительность: 02:45:38

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вчора з дружиною ходили на "Інтерстеллар"

фільм дуже потужний, глибокий, непростий для розуміння, але в той же час про прості та щоденні турботи людей і людства.

рекомендую для перегляду , бажано із хорошим та потужним звуком, щоб передавалась атмосфера.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

"Идеальный голос 2", если смотрели первую часть и любите фильмы с хорошей музыкой, смотрим трейлер и ждем сиквел) Такие комедии редкость)

Опубліковано

В цьому році досить багато цікавих фільмів, а в цій тему їх щось малувато.

Кину і я кілька фільмів.

Игрок (2014)

Несломленный (2014)

Магия лунного света (2014)

Август (2014)

Опубліковано

Класний трейлер парку динозаврів, на фільм вже практично нема чого йти :)

Ага, я так з тею "Люсі" капець як розстроївся.

А колись в мене було чітке правило, ніяких трейлерів ніколи не дивитися до фільму,але якось розмякнув...і розумію що не треба. Рекламу глянув і все, головне:резисер, актори. Зате потім,або великий БАЛДЬОЖ!!! або велика ЖОП....інтріга,ожиданіє,короч дуже цікаво.) Було.

Опубліковано

Типа копы / Let's Be Cops (2014) очень даже неплохая комедия вышла как по мне. Юмора ровно столько сколько надо, не переборщили это главное. Сюжет детективный конечно уж совсем простенький тут, но наверное это и к лучшему. Главные герои вполне себе походили на копов, удачно актеров подобрали чтобы нелепо полицейская форма не смотрелась. Также на bmdv.ru выложены все популярные новинки года.

В общем неплохо можно провести время за просмотром, чтобы скоротать вечер самое оно.

Чесно!, я так ніколи не писав, але напишу, я вас підтримав)), тому що, бо ви гарно описали,але якщо ще чесніше фільм гівно.(не ображайтеся) нуууу дуууууууууже тупе.Наскільки я люблю тупі американскі комедії, але це дане кіно ну так :glare:, дуже слабовато, "виїхали" на кривляннях акторів. Звісно, це-все моя нікому не потрібна думка. :_15:

Опубліковано
Можливо, є хто не бачив

Знімають не по "канону". Аж лячно стає, коли уявлю чого собі там Дісней понапридумав.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...