Єретик Опубліковано 9 Червня, 2014 в 13:33 #276 Опубліковано 9 Червня, 2014 в 13:33 А там знак, що попереду "нерегульоване перехрестя", є? Якщо ні, то не винен не водій москвіча, не мотоцикла, а винен автодор. Да що ви причепились до того бідолаги водія москвича, просто останнім часом багато людей відчуває відразу до слова москвич
Ha3aP Опубліковано 9 Червня, 2014 в 13:38 #277 Опубліковано 9 Червня, 2014 в 13:38 Если бы водитель москвича посмотрел в зеркало, все были бы довольные и счастливые.... Точно те саме можна сказати і про мотоцикліста
igorOK Опубліковано 9 Червня, 2014 в 13:42 #278 Опубліковано 9 Червня, 2014 в 13:42 Если бы водитель москвича посмотрел в зеркало, все были бы довольные и счастливые.... а припустим, водій Москвича дивится в дзеркало, в той час мотоцикліст знаходиться за авто з відеореєстратора, потім відводить погляд наліво - для здійснення повороту і саме за цих 2 секунди мотоцикліст робить обгін і т.д., - неа? может и не видел, а может скорость не расчитал(скутера), а может завтыкал, а может по телефону говорил. Знаешь сколько этих "может" есть???надо чуток внимательнее быть за рулем.
Saddy Опубліковано 9 Червня, 2014 в 15:56 #279 Опубліковано 9 Червня, 2014 в 15:56 может и не видел, а может скорость не расчитал(скутера), а может завтыкал, а может по телефону говорил. Знаешь сколько этих "может" есть??? надо чуток внимательнее быть за рулем.в безпечності маневру (обгін) не пересвідчився найперше мотоцикліст: поворот дороги, перехрестя, можливо обгін двох (а може й трьох) ТЗ, перевищення швидкості. Я знаю, що на перехресті обгін заборонено!!! припустимо, що москвич поїхав би прямо, а з повороту вискочив на швидкості інший автомобіль і зіткнення було б лобове (не дай Бог).На записі чути по звуку як стрімко наближався скутер, але перед перехрестям йому потрібно було б повернутися на свою смугу позаду авто з реєстратором. Може водій москвича і ввімкнув поворот, але всі ж знають, які ті повороти в москвичів та ще в сонячний день.щасливо всім на дорогах!
Jack Опубліковано 9 Червня, 2014 в 20:51 #280 Опубліковано 9 Червня, 2014 в 20:51 Водій москвича, авто з реєстратором та водій скутера їхали з села Лище,повернули в право один за одним, після завершення маневру водій москаля прийняв вліво до розриву осьової,для повороту на заправку (вказавши на це поворотом), а тим часом водій скутера виїхав на обгон водія з реєстратором,на заліпився в москаля з тилу.Слава Богу всі живі тільки діти у водія з реєстратором сильно перелякались, водія скутера спас шолом, правда переломів трохи він отримав але живий....P.S. Вибачте що не описав ДТП та розвів флейм, відео було завантажене від знайомого (водія з реєстратором), прохання від нього як потрібно буде дати свідчення звернутись я дам його тел.
a.shmat Опубліковано 10 Червня, 2014 в 20:45 #281 Опубліковано 10 Червня, 2014 в 20:45 Сьогодні на Львівській (навпроти колишніх Спорттоварів) Ауді в'їхала (приблизно о 20-й годині) в припаркований Гольф, якого після удару кинуло в дерево. Водія Гольфа забрала швидка.
Terrable Опубліковано 11 Червня, 2014 в 06:19 #282 Опубліковано 11 Червня, 2014 в 06:19 На въезде в Киверцы возле поворота масштабное дтп. Милицейская тоета попала под удар, передок разбит. И еще пару машин, не увидел т.к. много ментов с палочками и народу много.
tacsa Опубліковано 11 Червня, 2014 в 06:22 #283 Опубліковано 11 Червня, 2014 в 06:22 На въезде в Киверцы возле поворота масштабное дтп.
Smith Опубліковано 11 Червня, 2014 в 06:22 #284 Опубліковано 11 Червня, 2014 в 06:22 На въезде в Киверцы возле поворота масштабное дтп. Милицейская тоета попала под удар, передок разбит. И еще пару машин, не увидел т.к. много ментов с палочками и народу много.Тут
Zevs_Isver Опубліковано 11 Червня, 2014 в 06:36 #285 Опубліковано 11 Червня, 2014 в 06:36 Сьогодні на Львівській (навпроти колишніх Спорттоварів) Ауді в'їхала (приблизно о 20-й годині) в припаркований Гольф, якого після удару кинуло в дерево. Водія Гольфа забрала швидка. також там проїжджав, якраз швидку зустрів, зробив декілька фоток але в мене питання: Тойота так і їздила без номерів чи просто передній номер відпав від удару?
Дядя Фєдя Опубліковано 11 Червня, 2014 в 06:54 #286 Опубліковано 11 Червня, 2014 в 06:54 О 9.40 біля Лучеська навпроти бару Явір автомобіль збив жінку.
hud Опубліковано 11 Червня, 2014 в 08:01 #287 Опубліковано 11 Червня, 2014 в 08:01 Сьогодні на Львівській (навпроти колишніх Спорттоварів) Ауді в'їхала (приблизно о 20-й годині) в припаркований Гольф, якого після удару кинуло в дерево. Водія Гольфа забрала швидка. також там проїжджав, якраз швидку зустрів, зробив декілька фоток але в мене питання: Тойота так і їздила без номерів чи просто передній номер відпав від удару? Там немає Тойоти - там Ауді Q7 , швидше за все номер відпав так як на авто відсутня емблема і хромована решітка, але на авто такого класу при ДТП власники самі знімають номера, щоб не світитися.
lightman Опубліковано 11 Червня, 2014 в 08:12 #288 Опубліковано 11 Червня, 2014 в 08:12 В 10:30 на Рівненській на переході біля Обнови Трафік догнав мерса Ц-шку здається, а той ще когось, бо побитий спереду і ззаду.Потерпілих не бачив, тільки машинки покоцали.
vadim7000 Опубліковано 11 Червня, 2014 в 16:27 #289 Опубліковано 11 Червня, 2014 в 16:27 http://mvs.gov.ua/mvs/control/volyn/uk/publish/article/119453Хто щось чув про сьогоднішній розбій в Луцьку?Я знайшов лише це- хтось має цікавіше фото чи відео?
jack74 Опубліковано 11 Червня, 2014 в 20:41 #290 Опубліковано 11 Червня, 2014 в 20:41 Тут про це ціла тема
w1se Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:13 #291 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 22:13 Приблизно в 0:30 на перехресті Відродження-Січова фольц Т4 збив велосипедиста(Мужик пролетів метрів 20, ще й метрів 15 по асфальту покрутило бідолагуТешка скоріш за все летіла >100 так як зупинилася за метрів 80 від місця удару, добряче вмятий лобКоли забирала швидка (їхала хв 7) , дядя ще дихав... одним словом - жесть
bosakVV Опубліковано 14 Червня, 2014 в 03:53 #292 Опубліковано 14 Червня, 2014 в 03:53 Бачив цю аварію на власні очі, бо був одним з перших, хто підбіг до бідолахи. Постраждалий був не велосипедистом, а пішоходом. Не бачив чи постраждалий перебігав по пішодіному переходу, але бачив як він перелітав Т 4. Водій гальмував до удару, це я чув. На захист водія можу сказати, що погода була поганою, починав моросити дощ. Щей погано освітлюється сам перехід.
ursa Опубліковано 14 Червня, 2014 в 06:46 #293 Опубліковано 14 Червня, 2014 в 06:46 ]На захист водія можу сказати, що погода була поганою, починав моросити дощ. Щей погано освітлюється сам перехід.И тут ещё защищать хочется? Плохая погода и неосвещённый переход - повод уменьшить скорость вдвое от дневной!А его скорость - судя по следам от удара тела (нехило так согнутый капот и паутина на лобовухе) и учитывая прямой участой трассы, просто способствующий набору скорости - была далека от нормальной...
foma144 Опубліковано 14 Червня, 2014 в 07:50 #294 Опубліковано 14 Червня, 2014 в 07:50 Я не хочу нікого захищати, тай не бачив , що сталося, але, є деяка категорія пішоходів, яка вважає, що автомобіль повинен зупинитись в будь-яку погоду в будь-якому стані та з будь-якої швидкості в момент, коли ці пішоходи тільки ступають на зебру переходу і зовсім не хочуть думати, що інколи це просто не можливо. Ось такі люди і страдають самі і просто змінюють все подальше життя водію, а то і не одному. Щодо цієї аварії, мене вразило час аварії, невже цей пішоход в ночі не міг перечекати, коли проїде авто і перейти, трафік в ночі не значний, звук від авто та в мокру погоду далеко чути, фари. З іншого боку, не треба перевищувати швидкість в будь-якому випадку.
Саша Иванов Опубліковано 14 Червня, 2014 в 12:51 #295 Опубліковано 14 Червня, 2014 в 12:51 є деяка категорія пішоходів, яка вважає, що автомобіль повинен зупинитись в будь-яку погоду в будь-якому стані та з будь-якої швидкості в моментЯ таких частенько вчу. Або в калюжу в*їду, або авто спрямую на лемка, що лізе по проїзній частині тощо. Знаю, це по свинськи, але ж по іншому не доходить!!! Та й таким способом далеко не кожному дійде.З.И. Я більше пішохід ніж водій, ніколи не лізу під авто, завжди перечекаю. Можливо через це і не терплю всяких валянків)
PPArhangel Опубліковано 14 Червня, 2014 в 12:55 #296 Опубліковано 14 Червня, 2014 в 12:55 сьогодні проїжджав в маршрутці біля міської ради. на тротуарі стояв батько з сином, а якийсь (.....) обганяв на мерсі маршрутку і облив з ніг до голови болотом та поїхав далі
charlie Опубліковано 14 Червня, 2014 в 14:05 #297 Опубліковано 14 Червня, 2014 в 14:05 Я не хочу нікого захищати, тай не бачив , що сталося, але, є деяка категорія пішоходів, яка вважає, що автомобіль повинен зупинитись в будь-яку погоду в будь-якому стані та з будь-якої швидкості в момент, коли ці пішоходи тільки ступають на зебру переходу і зовсім не хочуть думати, що інколи це просто не можливоводій не повинен зупинятись, але має скинути швидкість побачивши, що спереду пішоходний перехід (і не має значення чи є там люди чи не має). На швидкості 100км / год тяжко вчасно зупинитись, а от на 30-40 простіше. А саме українській водій вважає, що якщо нікого немає на переході, то можу їхати як їхав і далеко там буває не 60 км/год по місту.
Саша Иванов Опубліковано 14 Червня, 2014 в 14:06 #298 Опубліковано 14 Червня, 2014 в 14:06 сьогодні проїжджав в маршрутці біля міської ради. на тротуарі стояв батько з сином, а якийсь (.....) обганяв на мерсі маршрутку і облив з ніг до голови болотом та поїхав далі Ні, таким не займаюсь. Ніколи. Якщо людина йде по тротуарі то приторможу (так постійно роблю, хіба прогавлю) щоб не облити. Я кажу про тих, які нагло лізуть.
Barugan Опубліковано 14 Червня, 2014 в 14:11 #299 Опубліковано 14 Червня, 2014 в 14:11 сьогодні проїжджав в маршрутці біля міської ради. на тротуарі стояв батько з сином, а якийсь (.....) обганяв на мерсі маршрутку і облив з ніг до голови болотом та поїхав далі Ні, таким не займаюсь. Ніколи. Якщо людина йде по тротуарі то приторможу (так постійно роблю, хіба прогавлю) щоб не облити. Я кажу про тих, які нагло лізуть.що значить нагло лізти на пішохідному переході???
taurus07 Опубліковано 14 Червня, 2014 в 14:23 #300 Опубліковано 14 Червня, 2014 в 14:23 що значить нагло лізти на пішохідному переході??? напевно те що згідно пдр пішохід повинен подивитись чи не наближається транспортний засіб а вже тоді виходити на перехід
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.